Találatok a következő kifejezésre: Vert-e már aktív világbajnokot (1 db)

Vert-e már meg aktív világbajnokot - s ha igen mikor, mennyire, kiket - magyar labdarúgóválogatott?

foci

Legjobb válasz: Megnéztem:1950-ben Uruguay nyerte a focivb-t,a 6:3 meg ugyebár 1953-ban volt.Viszont ezt nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=emtz8i7RfMA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=DzPII4JFHWw&feature=related

Megnéztem:1950-ben Uruguay nyerte a focivb-t, a 6:3 meg ugyebár 1953-ban volt.Viszont ezt nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=emtz8i7RfMA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=DzPII4JFHWw&feature=related
2007. augusztusában az olaszokat meverték 3-1 re! Szerintem nagyon ügyesek. másról nemtudok :) )
akiv világbajnokot sose vert meg csak pár félálomban lévõ olaszt.
A magyar válogatott szörnyen szar. Szégyent hoznak a mezre amit viselnek. Könnyû barátságos meccsen nyerni egy olyan csapat ellen, mely nem játszik teljes erõbedobással mivel a nagy tétû meccsekre öszpontosít. Ahol nyernünk kellett volna , úgy elpicsáztak minket mint a szart. Hulladék a magyar válogatott!
Nem tudom, a londoni 6:3 idején nem az angolok voltak az aktuális világbajnokok?
Annak a helyében, aki a harmadik választ írta, én SZÖRNYEN szégyellném magam... Mit gondolsz te magadról! A focihoz nem értesz. Tettél te valamit a Magyar futtballért, hogy így beszélsz róla? Ez a baj a Magyarokkal, mi csak akkor állunk a focisták mellé, ha jól megy nekik. Ez szerinted jó dolog? Ha odaállna az ország, akkor talán még menne is nekik. És nézd meg, hogy Magyarországon hány igazolt focistából lehet válogatni, és mondjuk Angliában. Kicsit gondolkodj, mikor ilyeneket írsz. Egyjébként még ha nem is megy a játék, a fiúk MINDENT megtesznek. Szégyelld magad!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit hisznek magukról az ultrák?

Jót röhögtem az alábbi leíráson. Ti mit gondoltok róla/róluk?

"Az Ultracsak akkor támad, ha megtámadják"
Ajjajj, mostantól nem ülök vonatra, még a végén engem is megtámad! Nem biztos hogy lesz rajta egy ultra, aki megmentene, és letépné mondjuk a fülkeajtót...

"egységesek, amikor négyen is megosztoznak egy szendvicsen több óra éhezés után; egységesek, ha már csak egy cigijük maradt"
:'(

"egységesek nézeteikben, életformájukban és mentalitásukban is"
Mivel a meccsek többségén cigányozás, zsidózás, oláhozás megy, ezért kijelenthető, hogy rasszisták? Ezen mégis úgy meg szoktak sértődni...

"Az Ultra nem vandál vagy agresszor, csak életformáját védi a folyamatos elnyomás ellen."
Nem mi? A vonat támadott rájuk! Az ellenfél stadionjának szétverése is csak az elnyomás elleni harc!

"Ultrának lenni természetesen sokkal többet jelent ennél. Érzéseinket és a szenvedélyt nem lehet szavakkal kifejezni olyan embereknek, akik nem is kívánják ezt megérteni és olyanoknak sem, akik csak egyszerűen homokba dugják fejüket és élnek tovább egy üvegbura alatt, akik soha nem voltak elég tökösek, hogy áttörjék azt a burát és belépjenek a mi világunkba."
Tehát aki nem hajlandó lépni egy szintet, hogy ultra legyen, az egy nagy nulla. Ööö, miért van az, hogy kb. az összes nagy ultra, akit ismerek vagy virágkötés és vécépucolás szakra jár, vagy nem vették fel még oda sem? (és nem azért, mert egy normális szakmát akar tanulni, hanem mert egyszerű mint egy faék...)

9

Ismer valaki egy olyan oldalt, ahol részletes statisztikai adatok vannak a spanyol bajnokságról? Nem csak az eredményekre gondolok, hanem olyanokra, hogy meccsenként lebontva ki hány %al passzolt, mennyit szerelt, stb.

4

Mi az a magasság amitől már érdemes megpróbálni megtanulni zsákolni, hogy a lábamat se tegye azért tönkre?

4

Szerintetek nem lesz baj? Három edzésről van szó!

Van egy Rooney-s, 1-es méretű Nike kis labdám, ami elvileg csak díszlabda, viszont egy hétig befognám kézilabda edzésre. Vajon ez lehetséges anélkül, hogy szétmenne?
(Az edzés teremben történik)

2

Nógrád megyében hol lehet csapatszinten futsalozni?

Nagypályán focizom, de szeretném magam teremben is kipróbálni

1

Edzés előtt szabad ilyet csinálni?

Lineman vagyok és általában edzésen szétszednek, és a végére alig bírom. Úgy gondoltam edzés előtt beveszek egy fájdalomcsillapítót meg ledöntök kis energia italt. (Jó nagydarab vagyok)

1

Fifa 13 demo termékód? , kéne nekem

0

Stoplis cipöt 50-nes kérdés?

Hol kapok ha én lábam 47-48
akk 50-nes kell én hol kapok
50-nes stoplis cipö?

0

Üdv, Milyen floorball ütőt ajánlotok és vásárlásánál miket vegyek figyelembe?

0

Mondanátok Budapesten (ha lehet a 3. kerület közelében) amatőr focicsapatokat?

Szóval olyanra gondoltam akik ilyen bajnokságokban játszanak(BLASZ,Budapest bajnokság stb)mindegy hogy hol csak azért legyen egy pici tét is!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!