Találatok a következő kifejezésre: Vert falu mivel (5 db)

Az igazságügyi szakértö valótlan adatokkal állapitotta meg az ingatlanom értékét. Egy vert falu ingatlanból palotát varázsolt. Van rá esély hogy korrigálja? Ha nem, akkor mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Nálunk egy per kapcsán az volt, hogy az egyik 2 millióra értékelte a másik meg 12 millióra. A bíróság végül 4 milliót hozott ki végösszegnek, és csak azért, mert nem akarta a szegény 12 milliósnak a hitelét rontani, pedig az meg lett kenve a kedves ellenfelek által. Igazságügyi szakértõvel nem tudom mi a helyzet, mert elméletben õ az a harmadik, akinek a szava dönt. Attól is függ, hogy mihez kell az ingatlanbecslés.

Nálunk egy per kapcsán az volt, hogy az egyik 2 millióra értékelte a másik meg 12 millióra. A bíróság végül 4 milliót hozott ki végösszegnek, és csak azért, mert nem akarta a szegény 12 milliósnak a hitelét rontani, pedig az meg lett kenve a kedves ellenfelek által. Igazságügyi szakértõvel nem tudom mi a helyzet, mert elméletben õ az a harmadik, akinek a szava dönt. Attól is függ, hogy mihez kell az ingatlanbecslés.
nem, ha te nem fogadod el hívhatsz sajátot, csak azt te fizeted ... természetesen neki is regisztrált igazságügyinek kell lenni
te meg viszel általad lefizetettet ... ha pénzben megéri az idõhúzás akkor érdemes
Hívsz egy másik szakértõt!!
A kérdező hozzászólása: Hát igen de az újabb hónapok sajna.Jobb lenne ha korrigálna.
A kérdező hozzászólása: Vagyonmegosztás, sajnos itt a birónak nincs beleszólása.A szakértõn múlik minden, de szerintem le lett fizetve a másik fél által
A kérdező hozzászólása: A biró választja ki a szakértõt
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt nem tudtam ez nagy elõre lépést jelent számomra

Vert falu ház falára mivel lehet a felsö könyhaszekrényt rögziteni és mivel tanácsos a falat festeni vagy burkolni?

Legjobb válasz: A konyhasekrényt 5o cmes fém pálcákra amit a falba fúrsz,a falat burkolhatod sárgaföld szalma keverékkel,ezt hívják tapasztásnak,száradás útán meszelni lehet,de valójában bármilyen modern burkolat elkészíthetõ.

A konyhasekrényt 5o cmes fém pálcákra amit a falba fúrsz, a falat burkolhatod sárgaföld szalma keverékkel, ezt hívják tapasztásnak, száradás útán meszelni lehet, de valójában bármilyen modern burkolat elkészíthetõ.
Festeni bármilyen divatos festékkel, de ha elõtte meszes, alapozó használata elkerülhetetlen! Burkolni eszedbe ne jusson BÁRMIVEL! A fal a csempét ledobja!!A tapasztás nem bír sokáig ilyen nehéz anyagot magán!!

Vert falú házat szeretnénk belülről vakolni, mivel tegyük? Lehet használni hozzá csemperagasztót hogy ne repedezzen?

Legjobb válasz: Vályog vagy mészvakolat. Páralecsapódás miatt itt csak ezt a 2. használható. Az elsõ durva rétegbe szalmatöretet kell keverni, esetleg még egy réteg nagyon apró szalmatöret v. pelyva, a simítóba nem kell semmi. http://valyog.uw.hu/ Ez egy jó honlap és az építésznek is tudsz írni. Illetve a honlap egy könyv valójában. Mindent megtalálsz részletesen. Mészvakolatot általában a simításra használják.

Vályog vagy mészvakolat. Páralecsapódás miatt itt csak ezt a 2. használható. Az elsõ durva rétegbe szalmatöretet kell keverni, esetleg még egy réteg nagyon apró szalmatöret v. pelyva, a simítóba nem kell semmi. http://valyog.uw.hu/ Ez egy jó honlap és az építésznek is tudsz írni. Illetve a honlap egy könyv valójában. Mindent megtalálsz részletesen. Mészvakolatot általában a simításra használják.
Esetleg elé gipszkarton falazhatsz ha nem csak egy foltot akarsz javítani. Nagy felületen nem drágább mint ha le kellene verned a régit, elvitetni a törmeléket, ledrótozni a falat, és újra kellene vakolnod. Ráadásul gyorsabb, kevésbé piszkos és szép a végeredmény :)


Vert falú házban mivel lehet rögzíteni a konyhabútor felső részét?

A régi konyhabútorunkat szeretnénk vidékre vinni .. A szomszédok ajánlása szerit verjünk a falba srégen parkettát , rövidebb hegyes szőlőkarót , és arra csavarozzuk fel a bútordarabot . Ez stabil vagy van korszerűbb .

Legjobb válasz: Szerintem a szomszédok megoldása sem rossz de a szekrény súlyától függõen az átmenõ csavart ajánlanám...

Szerintem a szomszédok megoldása sem rossz de a szekrény súlyától függõen az átmenõ csavart ajánlanám...
Vert falra nem tudsz sehogy olyan bútort tenni, ami nehéz. Amit a szomszédok ajánlanak, az legfeljebb egy polcnak elég.
Sztem átmenõcsavart használj, a túloldalra pedig egy méretes alátétet tegyél. Ezt bele tudod süllyeszteni falba, úgy, hogy a glettelés eltakarja.
Menetes szál-nak hívják és 1 m-es hosszban árulják, mindenféle átmérõben.
A falat átfúrva bármit fel lehet rakni. Nekünk kétméteres könyvesszekrény van így felrakva. Ha nincs 200 kiló, akkor egy se. A konyhaszekrényeket nem fúrtuk át, csak darabonként fél tucat 20 centis csavarral rögzítettük, így is évtizedek óta tart.
Én a vakolat átfúrása után 200-as állványcsavart tekertem be a falba (tipli nélkül, mert úgy jobban tart), és az tartja a felsõszekrényeket már 10 éve...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megoldásokat !

Vert falu házon mivel érdemes javítani a vakolatot, ami nem károsítja, és hogyan?

Ugyértem a jelenleg forgalomban lév? anyagok közül szeretnék választani.

Legjobb válasz: http://fenntarthato.hu/epites/leirasok/epulet/epitestechnolo..

Nád, rá sár
Mi vályogig lekapartuk és újra lett glettelve az egész..., tökéletes.
Esetleg üvegszálas tapéta?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!