Találatok a következő kifejezésre: Vendéglátóipari Szakmunkásképzés, végzettséggel,3 hónap (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A jobbagyféltekés rajztanfolyam hatásos?

Jobbagyféltekés rajztanfolyamra szeretnék jelentkezni (már tudom is, hogy hova), de nem tudom, hogy tényleg megfogok-e tanulni rajzolni. És kb. ez mennyibe kerül? (4 napos ez a foglalkozás, amire én akarok menni)

2

Mik a tapasztalatok a Miskolci Egyetem Kiadói szerkesztő szakáról?

Ezt a képzést találtam a neten, de nem találtam visszajelzéseket róla, vagy hogy egyáltalán indítani szokták-e. Mik a tapasztalatok róla? (

1

Érettségi előkészítők közül melyiket ajánljátok (angol emelt és biosz emelt érdekelne)?

1

Testőrségnél milyen küzdősportot/harcművészetet oktatnak?

0

Valaki Borsodba bármilyen tanfolyamot tud?

Borsodba keresnék bármilyen tanfolyamot ami autóval kapcsolatós (fényez?,lakatos) sehol nem találok csak messze ahol lakom

0

Valakinek valamilyen tapasztalat Studium Generale tanfolyamról? Érdemes járni rá?

0

Notebook szerelést hol tanulhatok?

Hol tanulhatok ma Magyarországon hivatalos keretek között notebook szerelést?

0

Motor szerelést hol tudok tanulni?

Nem szakma szer?en, nem OKJ, nem akarok szerel? lenni, semmi ilyen, de hobby-ból szeretném a saját gépemet bütykölni. ehhez szeretnék némi alapot elsajátítani. hol van erre lehet?ségem, és milyen feltételekkel?

3

Fotótanfolyam, de melyik?

3 helyen néztem fotótanfolyamot, s szeretnék olyanoktól tanácsot kérni, akiknek közük van valamelyik iskolához és tudnának mesélni a tanfolyamukról, vagy esetleg ismer?s révén hallottak róla, akármit. Nem vagyok pesti s senkit nem ismerek ilyen téren akit megkérdezhetnék így fogalmam sincs, melyik érné meg jobban. Köszi el?re is:)

2

Bme matek elokeszitő. Vélemények? (többi lent)

11.-be járok és nem túl jó tanárt kaptam ki fakton. Szerintetek korai lenne 11.-ben elkezdenem elokeszitore jarni? Mennyire tanitjak meg alaposan az emelt anyagot es mennyire varjak el az ottlevoktol, hogy legalább az emelt anyag egy reszet tudjak? Valaki be tudna az oktatas meneterol es a szamonkeresek rendszeressegerol is szamolni? Elore is koszonom:)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!