Találatok a következő kifejezésre: Vendéglátóipari Szakmunkásképzés, végzettséggel,3 hónap (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2374-06 betegmegfigyelés - tünetfelismerés tételek léteznek kidolgozva az interneten?

0

Kérem, akinek tapasztalata van egyetemi mediátor képzéssel kapcsolatban, írja meg. Például milyenek az elhelyezkedési lehetőségek utána összehasonlítva egy 60 órás tanfolyammal?

Jelenleg a Pázmány indít mediációs esti képzést de más intézménynél szerzett tapasztalatokra is kíváncsi vagyok, akár összehasonlításban is, ha valakinek van rálátása. Pszichológus végzettséggel rendelkezem.

0

Munkaügyi központon keresztül szeretnék tanfolyamra menni. Ezeken a tanfolyamokon van valami felvételi vizsga? Vagy mindenképpen felvesznek?

ki volt már ilyen tanfolyamon munkaügyin keresztül? egyébként nehezek ezek a tanfolyamok?

1

Ha van targoncavezetői engedélyem vezetőállásos-, vezetőüléses- és gyalogkíséretű targoncára mind elektromos, gázos és robbanó motorosra is akkor vezethetek magas emelésű gépet, ha erre külön bejegyzés nincs a jogsimban?

0

Sminkes tanfolyamot hány éves kortól lehet elvégezni?

nem az okj-st

0

Hogy lehet ez az OKJ-s logisztikai ügyintéző tanfolyam 4 hónapos, amikor a legtöbb amit láttam kétéves?

http://www.oktav.hu/tanfolyam/logisztikai_ugyintezo_tanfolya..

Ezt csinálnám meg a nyáron (mondjuk egy alkalom heti 1-2-szer 6,5 óra) amíg nem járok egyetemre, de most az jutott eszembe, hogy hogy lehet ez hatodannyi ideig tartó, mint néhány másik?

1

Masszázstanfolyamra akarok jelentkezni, mert érdekel a dolog és az érettségin kívűl nincs semmi szakmám. Szerintetek megérné otthon praktizálás mellett vagy hagyjam az egészet?

3

Gazdasági szakközép iskolába járok és tovább szeretnék tanulni, főiskolára menni ugyan így gazdasági szakirányzaton. Van értelme letennem felsőfokú érettségit magyar nyelv-irodalomból? Számít ez valamit?

1

Egészségügyi vizsgán melyik az elfogadott stabiloldalfektetés?

Két módszer van rá, egy könnyebb és egy bonyolultabb, melyiket fogadják el?

2

Ha excelnél azt kéri a feladat, hogy számoljak átlagot 2004-től 2007-ig minden növényre, akkor a 2007-es évet is bele kell vegyem a számításba?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!