Találatok a következő kifejezésre: Vendéglátóipari Szakmunkásképzés, végzettséggel,3 (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hányasnak kell lennie az átlagomnak ha lakberendező akarok lenni?

3

Kresz-vizsga bizonyítvány?

Megcsináltam a kresz vizsgát, ott a helyszínen alá kellet írnom egy papírt. Kapok róla valami igazolást, hogy megvan, vagy sem? Vagy nem is kell, egyszerűen megyek vezetni, és kész? Forgalmi vizsga útán meg két-három hét és meglesz a jogosítvány, és a forgalmiról sincs külön papír? Hogy van ez az egész, segítsetek!

8

Vadászgép pilóta szeretnék lenni! Mi kell hozzá?

Sziasztok. Már jó ideje vadászpilóta szeretnék lenni Magyarországon, a honvédségnél. Milyen felsőoktatású iskolába kell menjek, és milyen szakra, hogy ezt el tudjam érni? Van még a honvédségnek pilótaképzése?(Ha egyáltalán volt.) Ha igen, mik a követelmények ahhoz hogy bekerüljek, és mi ennek a menete?15/F

9

Van valakinek tapasztalata Nemzetközi Masszázsiskola Gyógymasszőr képzéséről?

Milyennek találjátok a képzést? Színvonalas, hasznos??

Köszi!

0

Elsősegély vizsga meddig érvényes?

Még 2009-ben (nyolcadikos koromban) hirdettek az iskolában egy elsősegélynyújtó versenyt (azt hiszem Országos Elsősegélynyújtó verseny volt a neve). A versenyen eredménytől függetlenül mindenki kapott egy kártyát a Vöröskereszttől, melyen az áll hogy "sikeres elsősegély vizsgát tett".

Most szeretnék autóra jogosítványt csinálni (tehát 4 éve lett kiállítva a kártya) és érdekelne, hogy ezt elfogadják-e, vagy nekem is le kell tennem a vizsgát? Lejárati dátum nincsen a kártyán, de nekem mintha valami olyan rémlene régről, hogy azt mondták, hogy 4 éven belül érvényes a jogosítványhoz, de erre nem emlékszem pontosan.

Valaki esetleg tudna erről információt adni?

5

Ismeri valaki az Aphrodité Oktatási Centrumot? Róth Éva a vezető, a műkörömépítő tanfolyamról van szó.

Három tanfolyam közt vacillálok, Crystal Nails, Darabos Évi és az Aphroditéról olvastam egy valakitől, hogy nagyon jó, de amúgy nem találtam róla semmit...

1

Mesterkurzus az Író Akadémián Bollobás Enikővel. Mit tapasztaltatok?

English in use master course-Write and speak like a pro

9

HVG vagy Popcorn magazin gyakorlatnak?

Sziasztok.Nem tudok választani melyik helyet válasszam szakmai gyakorlatnak.

17

Nehéz az egészségügyi vizsga?

1

Szintemelő kémiából?

Idén érettségiztem kémiából középszinten, 93%-os lett, de igazából mindegy, mert már elsőtől emelt szintűt terveztem és továbbra is tervezek, úgyhogy ezt csak így azért csináltam, hogy kipróbáljam magam és legyen viszga-tapasztalatom. Tehát a lényeg hogy jövőre megcsinálom az emelt szintet, de nem májusban szeretném, hanem már az őszi időszakban, viszont a tanárom azt mondta, hogy nem biztos, hogy szintemelőt lehet így tenni, ezért járjak utána, viszont semmilyen erre utaló információt nem találtam sehol, ezért remélem valaki tudja :)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!