Találatok a következő kifejezésre: Vendéglátóipari Szakmunkásképzés, végzettséggel,3 (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen honlapon tudnék kész lakberendező szakdolgozatokat megnézni, hogy hoyg kell megcsinálni?

0

Műszaki cikk eladó tanfolyam munkaügyin kersztül szerintetek nehéz? Sokat kell tanulni? Gyakorlat az miből áll?

4 hónapos a tanfolyam szerintetek mennyit kell itt tanulni? gyakorlat szerintetek milyen lehet és mennyi? elmélet szerintetek? szerintem elmélet az több van vagy nem? végzett itt valaki ilyen tanfolyamot?

1

Drégelyvári suliban milyenek a képzések? A fodrász tanfolyamukról milyen a véleményed?

3

Győrben melyik autósiskolát ajánljátok?

4

Könyvelői okj-s tanfolyamra szeretnék jelentkezni könyvelőként, de nem tudok dönteni. Melyiket válasszam? Melyikkel járok jobban?

Közgazdasági szakközépbe járok, jövőre fogok végezni, de úgy gondoltam jó előre felkészülni a dolgokra. Államháztartási mérlegképes könyvelői, Egyéb szervezeti mérlegképes könyvelői, Mérlegképes könyvelői, Pénzügyi szervezeti mérlegképes könyvelői tanfolyam van. Kerestem, hogy melyik pontosan mit takar, de ugyanaz a leírás volt mindegyiknél. Valaki segítene, hogy melyik mit takar és melyikkel járnék jobban? Köszönöm:)

2

Mit jelent az hogy levelezői tanfolyam?

5

Holnap megy valaki a Talentum Autósiskola elsősegély tanfolyamára?

0

Gyakorló csecsemő- és gyermekápoló vs. Csecsemő- és gyermekápoló?

Mi a különbség a kettő közt? Miért lehet helyenként a gyakorlót, másutt a 2.-at, megint máshol mindkettőt tanulni?

0

Egy biztonsági őr tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati oktatás milyen módon zajlik le? Van itt olyan aki tanult valaha biztonsági őrnek?

elméleten pl sokat kell tanulni? és pontosan mit tanitanak elméletből? na és a gyakorlat az mit takar? mi az amit ott meg kell tanulni? aki tanult biztonsági őrnek az leirná ide részletesen hogy mi hogy van?

2

Szerintetek érdemes biztonsági őrnek mennem ha nagyon sovány vagyok és egyáltalán nem vagyok félelmetes külsőre?

vékony vagyok nagyon, szoktam edzeni de mégis szinte semmi izom nincs rajtam cs nagyon kevés, a tanfolyamos papiron az áll h nők nyugdijasok pályakezdők jelentkezését várják, na most ha egy nő vagy nyugdijas lehet biztonsági őr akkor szerintem én is hisz egy nőnél még csak erősebb vagyok szóval ha odamennék és jelentkeznék kinevetnének szerintetek? vagy a vékonyság nem akadály? 20F

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!