Találatok a következő kifejezésre: Vemhes kb. hetes (2 db)

Vemhes (kb. 5 hetes) cicámat is ivartalaníthatom?

Szerettem volna ivartalaníttatni még miel?tt vemhes lesz, de megel?zött, mint mindig:(!Most mit tegyek? Kivenni mindenét ilyen állapotban? Úgy hallottam a petefészek eltávolítása nem olyan nagy m?tét, most mégis tegyem ki nagyobbnak?

Legjobb válasz: Nekem si volt hasonló gondom. Állatorvost kérdeztem azt mondta, ki lehet venni belõle a cicákat és a petefészket is. Ha viszont nem szeretnéd várd meg még megfial. Az elsõ fialást a kiscicák általában nem élik túl vagy a fialást követõen meghalnak. Az én cicámnak az elsõ 3 fialása volt ilyen. Kérd ki az orvos véleményét.

Nekem si volt hasonló gondom. Állatorvost kérdeztem azt mondta, ki lehet venni belõle a cicákat és a petefészket is. Ha viszont nem szeretnéd várd meg még megfial. Az elsõ fialást a kiscicák általában nem élik túl vagy a fialást követõen meghalnak. Az én cicámnak az elsõ 3 fialása volt ilyen. Kérd ki az orvos véleményét.
Te hogyan csináltad, hogy 5 hetesen vemhes a macskád?Amikor még csak épp átvált az anyatejrõl a macskatápra?
Ha nagyon szereted a cicakat es az anyat akkor megtartod a kicsikeket.Szerintem:) Nem?
A kérdező hozzászólása: De, nagyon sajnálom! Fõleg amikor felnõnek és oda kell ajándékozni! Látni a mamát, ahogy keresi õket...aztán pedig hallom, hogy ez se, meg az se maradt meg! Egyiket autó ütötte el, másik vissza se jött! Rettenetes!:( Szegénykék!
Fizikailag nem lehetetlen (nyilván), de én sajnálnám a kiscicákat. Te nem?
nehogy kivetesd. majd ha megfialt
Nem!De ha szült IGEN!!!!!!
Nyugottan kivetetheted!Csak ha már vemhes a cica, nagyon sok állatorvosnál plusz pénzt kérnek érte.Azt ajánlom, ha közel laksz oda, akkor Dabasra menj, mert ott van egy rendes állatdoki, nálunk 6 macska és 1 kutya lett ott ivartalanítva, 4 ezer forint egy vemhes/nem vemhes cica is.Máshol 10ezrekbe is kerülhet.De ha gondolod írj levelet, és megadom a pontos címet!!!Amúgy pedig nem minden fialás hal meg!Ez bocsi de hüyleség.Nálunk minden cicánk elsõ fialása egészséges, és a mai napig élnek!!!!Nem feltétlenül halnak meg!Üdv.:Bea (7 cicánk van....ebbõl 1 kandúr)
Az én cicámat eleve úgy ivartalanították, hogy kivettek mindent mert állítólag ha bent hagyják akkor késõbb lehet belõle szövõdmény.Nagyon jól viselte, a seb is kb.3cm-es de már nem is látszik.
A kérdező hozzászólása: Nem!:) De én ember vagyok és nem szülök évente 3-4szer kb. 15 gyemeket! Valószínûleg nincsenek cicáid, mert ilyet biztos nem kérdeznél! Vagy ha vannak(van) cicád, el tudod helyezni õket mind?! Egyszer-kétszer biztosan, de aztán?! Mit tennél ennyi csöppséggel? Kidobnád az utcára és éljenek? Meddig? Szerintem ez a kegyetlenség...:(

A hörcsögöm hasra esett kb 30-40 cm-ről, és vemhes. Baja lett a kicsiknek? Kb 1 hetes "kismama" lehet.

Legjobb válasz: ajajajj hát elég nagyot esett, nembiztos h tulélték a magzat(ok)

ajajajj hát elég nagyot esett, nembiztos h tulélték a magzat(ok)
most ezért vigye el, és x összegért nézesse meg? hülye ötlet, nagy valószinûséggel elpusztultak, de a hörcsög könnyen szaporodik, nemkell elkeseredni, annál fontosabb hogy a hörcsögnek nem-e esett vmi baja, vmi tünet? 1. válaszoló
Sztem vidd el állatorvoshoz.
igazából a vemhes állat elég sokat kibír. a veszély inkább abban áll, hogy ha meg is haltak a kölykök, az nem fogja-e a vemhes anyuka halálát is okozni.
A kérdező hozzászólása: Nem látok tüneteket rajta. Virgonc, eszik, jó, most alszik, de ma már volt kint. Szóval nem látok semmi különöset? Kell valami, amire figyeljek ezek után, kivéve, hogy nem engedem mászkálni.
1 hetes? Akkor még nem valószínû, hogy meghaltak a picik. A hörcsögök amúgy is sokat kibírnak, de ha vemhesek, akkor tényleg többet. Gyakorlott hörcsögtartó vagyok, több, mint 10 éve tenyésztem õket, tele van a ház hörcsöggel. Volt, aki az emeletrõl elõbb legurult lépcsõn a földszintre, utána leesett a pincébe egy résen át. Másnap reggel vettem észre, hogy egy hiányzik az egyik terráriumból (még kölykök voltak, az önkéntes katapultos is kölyök volt). Mikor már kerestem mindenhol, akkor vettem észre, hogy van egy rés, ahol leeshetett, lementem, kutya baja se volt, éppen egy krumplit rágcsált. :)
Krumplit:O_o??? Szerintem nem lett semmi baja.Mármint a kicsiknek...
Jaja, krumplit. Mert ahova leesett, ott mellette éppen volt egy kosárban sok krumpli, meg a kosár mellett 1-2 szem. És azt rágcsálta épp :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!