Találatok a következő kifejezésre: Velem van gond (490 db)

Hogyan kezeljem? Velem van gond? Miért néz a párom pornót, amikor én nem vagyok itthon? 36Nő

Tegnap este a számítógépen találtam egy pár pornó oldalt,ezeket tegnap délben nézte,én akkor dolgoztam!

Legjobb válasz: Igen veled van gond. Egy olyan ember ne csodálkozzon aki ellenõrzi, és kutakodik, féltékenykedik, ezáltal megfullad a mellette lévõ és kitörni készül.

Igen veled van gond. Egy olyan ember ne csodálkozzon aki ellenõrzi, és kutakodik, féltékenykedik, ezáltal megfullad a mellette lévõ és kitörni készül.
Hadd nézze, még profitálhatsz is belõle, ha rajtad dolgozza le. Szerintem nem kell aggódni emiatt. Más meg focit néz. A tré akkor van, ha valami beteg témára (pedofil, nekrofil, animal, ratyi tartalmakra) gerjed.
Békélj meg a gondolattal hogy a pasik ilyenek) ha a pornó felváltaná nála a veled való együttléteket, akkor lenne gond.
Öreg vagy, nem kíván téged, inkább fiatal pornósokra veri ki.
A heti 4 az elég intenzív? Ne nevettess. Idõsebb vagyok mint te és a heti 7 az alap. Pornót nézni pedig teljesen normális, ezen kiakadni viszont teljesen abnormális. Normális feleség felajánlja, hogy nézzenek együtt pornót és közben/utána ferfetegeset szeretkeznek.
Minden férfi néz pornót! És általában ezt csak akkor lehet amikor az asszony nincs ott.
Nem tök mindegy, hogy csak úgy ráránt, vagy közben pornót is néz? Általában többször szeretne egy férfi szexelni, mint egy nõ(nem véletlen használtam ezt a kifejezést, nem órákig tartó aktusra gondolok, ez olyan, mint amikor néha megkívánsz egy csokit pl, pár perc aztán csinálod tovább a dolgaidat), ebbõl nem kell semmire sem következtetni.
Nagyon kevés ember (nemcsak férfi) van, aki soha nem néz bele egy pornóba sem, már csak kíváncsiságból is. Nézzetek meg egyszer egyet együtt. 34/N
Ne foglalkozz vele, nem veled van a gond. Minden férfi néz pornót, akár kapcsolatban is. Nem azért teszi mert kevésnek talál vagy nem kielégítõ a szexuális életetek.
A heti négy meg igenis lehet intenzív egy olyan párnak, akik amúgy kevesebbet igényelnek/kevesebbhez vannak hozzászokva. Nem ez volt a kérdés.
Nincs veled semmi gond valószínûleg...Én lány vagyok, imádom a páromat, mégis szoktam néha pornót nézni, mert érdekel. Pedig a szexuális életünk és a kapcsolatunk is rendben van :)
van sok olyan oldal amelyik feldobja ezeket az oldalakat akkor is ha nem akarod, ráadásúl az nem is pornó odal. ha meg minden nap nézi akkor sincs semmi, férfiból van ennyi.
A kérdező hozzászólása: Azt nem mondanám, hogy zavar csak olyan fura érzés!Mostanában elég intenzív sexuális életet éltünk!Az elmúlt egy hétben 4x voltunk együtt!
Ha rendben van a szexuális életetek akkor nincs gond egyikõtökkel sem. Néha minden pasi néz egy kis pornót szerintem. Miért zavar ez téged?
A kérdező hozzászólása: Tévedsz!Nem kutakodtam, csak kerestem a gépen, az elõzményekben egy oldalt és akkor találtam meg!
Ezzel semmi gond! Szerintem az lenne a gond, ha nem érdekelné! Az viszont valóban igaz, hogy nem kellene utána kutakodnod! Mert vagy van bizalom, vagy nincs! Ez elronthatja a kapcsolatotokat!

Március 4-én megyek Szegedre az endokrinológiára. Férjemmel minden rendben van csak velem van gond. Attól még a férjem nyugodtan eljöhet velem oda?

Igazság szerint nem szeretek egyedül menni de ha kell egyedül megyek ahova kell.De én úgy gondolom,hogy attól még,hogy a férjemnek jók a spermái attól még velem jöhet nem?Jobb ha ? is ott van nem?

Legjobb válasz: Egyértelmûen veled mehet. Ha esetleg hüvelyi ultrahangot csináltatnak veled , vagy hasonlót ami a kórházi osztályokon , szülészeten van oda nem kísérhet be most az influenza járvány miatt,de a többi vizsgálaton konzultáción minden további nélkül veled lehet.

Egyértelmûen veled mehet. Ha esetleg hüvelyi ultrahangot csináltatnak veled , vagy hasonlót ami a kórházi osztályokon , szülészeten van oda nem kísérhet be most az influenza járvány miatt, de a többi vizsgálaton konzultáción minden további nélkül veled lehet.

Nem volt még barátom. Velem van gond? (lent)

14 éves lány vagyok.szeretnék egy barátot.páran már járni akartak velem,de egyik sem tetszett.én vagyok túl válogatós? nem szeretnék akárkivel összejönni.csúnyának nem mondhatnám magam(nem ego-ból mondom),mert sokan kérdezik,hogy miért nincs barátom,mert tök szép vagyok.értelmes válaszokat szeretnék!:)

Legjobb válasz: hát én 15 éves vagyok és még nekem sem volt...:) amúgy ugyanúgy vagyok ezzel, mint te. Lehetett volna már barátom, de én nem arra vágyom, hogy összejöjjek valakivel, akinek bejövök, hanem, hogy tényleg szerelmes legyek. Tehát semmi gond nincs ezzel ;)

hát én 15 éves vagyok és még nekem sem volt...:) amúgy ugyanúgy vagyok ezzel, mint te. Lehetett volna már barátom, de én nem arra vágyom, hogy összejöjjek valakivel, akinek bejövök, hanem, hogy tényleg szerelmes legyek. Tehát semmi gond nincs ezzel ;)
Én 24 éves vagyok, de 18 éves koromig nem volt barátom. A lányok általában érettebben a fiúknál, anno a korombeli fiúk engem nem hoztak lázba. 6 évvel és 4 kapcsolat után most már menyaysszony vagyok, készülünk az esküvõre:) Úgyhogy ne aggódj, nem vagy lemaradva semmirõl!:)
dehogy baj hogy még nincs barátod csak nem talált még meg a megfelelõ vadász:) 27/f
Mert még nem a megfelelõvel találkoztál. Majd jön az akinek jönnie kell.
16 voltam mikor volt az elso pasim , hidd el semmirol sem kestel le. lehet most ugy erzed csak neked nincs, tudom uress szavaknak erzed most amit mondok , de nincs semmi sem veszve. Most 18 vagyok es egyedul vagyok .
hát páran már leírták, de azértis leírom xD énis így vagyok vele naggyából, csak én 19 vagyok xD mondjuk az egóm a padlón van, de velem is akartak már jópáran járni, csakhát..:S Dehát, egyszer mindenkinek eljön az a személy az életébe, akire vár ^^
18/F - Nekem pár barátnõm volt, ami kimerült MSN-enzésben és 1x találkozásban. Én sem gondolom magamat normálisnak teljesen, de úgy néz ki lehet többen vagyunk "abnormálisak" :) Tudom, ez nem társkeresõ oldal, de ha így gondolkodsz, akkor biztos izgalmas lány lehetsz, akit érdemes megismerni. Elvileg tudsz üzenetet küldeni nekem, ha gondolod ismerkedjünk, hátha szerencsénk lesz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!:)
szija. énis kb.ugyanigy vagyok, csak kicsit idõsebb xD (+3év) nekem már volt btom.. de kb. 2 hétig :S és igazából nemszerettem, csak talán azért jöttem vele össze h legyen vkim. velem is akartak már páran járni, de nem-et mondtam. igen, talán énis túl válogatós vagyok :S demostmár megpróbáltam lejjebb tenni az elvárásokat :D kitartás! nemvagy elkésve, 14 éves vagy.. én meg 17 :S szóval :D de igyis jólérzem magam :) te se foglalkozzal ezzel, ne akarj görcsösen pasit, foglald el magad vmivel, és biztosan akkor fog jönni a nagyÕ mikor nem is számítasz rá :D soksikert ;) pussz
Hát akkor éppen azért vagyok itt, Baby, hogy megoldjam a problémát! :-)
osztálytársamnak meg 3 éve folyamatosan van pasija. nem is szakít de már más van neki. és nem is szereti öket mégis sokáig együtt van velük. ez se jobb:/ inkább válogass. ráérsz :)
16 éves vagyok, nekem sem volt még és nem azért mert bányarém lennék. Nincs önbizalmam se meg ilyen dolgok, pedig nagyon szeretném hogy valaki szeressen végre, de nem akárki. Inkább várok még. Van még idöm.. =)
Nem kell semmit elsietni, azért meg mert sokan kérdezik, ne érezd abnormálisnak hogy még nem volt barátod.Ne adj azok szavára akik belehajszolnának valamibe, ne irigykedj senkire, várj nyugodtan.
Bárcsak több ilyen lány lenne. :D Még nekem sem volt, mert sosem kellettek a plázap*csák, pedig azok jöttek volna. Nem voltam/vagyok vevõ az olyanra, aki nem gondolja teljesen komolyan. 19/F
Én is pont így vagyok vele.15éves, sokak szerint szép és mindenki csodálkozik, hogy nincs barátom és, hogy nem jártam még senkivel.Viszont velem is sokan akartak járni, de egyik sem tetszett úgy igazán, vagy ha mégis akkor meg túl nyomulós volt, hogy pl.(sms) Szia.Hogy vagy? Akarsz velem járni?-na az ilyet utálom...
énis ugyan így vagyok. ekkor azt szoktam válaszolni, amit az elsõ mondott. azért nincs barátom, mert még nem találtam meg Õt. vagyis, talán, de az már bonyolult. és elég esélytelen.
Egyáltalán nem baj, hogy nincs barátod és hogy válogatós vagy. Én helyesnek tartom, hogy nem akarsz összejönni akárkivel, hanem csak olyannal, akit méltónak találsz rá.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: értem, és köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Van egy pasim es mar ketszer voltunk egyutt, de meg egyszer sem ment el szegenyke. Velem van gond vagy vele? Hogyan tudnank orvosolni mindezt hogy mukodjon?

ez meg nem is lenyeges eloszor ittas volt ugyhogy azzal magyaraztam az egszet es maaodszor nem ivott semmi alkoholt es nem ment neki igy sem. A masik meg az hogy egy ido utan mar nem is akarrt allni a nemiszerve.

Legjobb válasz: Nyugi nekem is volt ilyen többször is (ffi vok). Elõször mikor kimerülve egy napos fürdõ után próbálkoztam, majd mikor következõ bnõmmel hosszas elõjáték után akartam és izgultam. Ne aggódj jó lesz az hamarosan! B.P.

Nyugi nekem is volt ilyen többször is (ffi vok). Elõször mikor kimerülve egy napos fürdõ után próbálkoztam, majd mikor következõ bnõmmel hosszas elõjáték után akartam és izgultam. Ne aggódj jó lesz az hamarosan! B.P.
Sok mindentõl hiányozhat az orgazmus, szerintem még ne adjátok fel, hisz még csak 2X nem ment...Kellemes próbálkozást:) f/22
Szió! Az én párom (mostmár férjem) is így volt eleinte, nem tudott elmenni, mert annyira szorongott, hogy a legjobbat nyújtsa nekem. Engem állatira zavart, ezért egyszer sex közben a fülébe súgtam, hogy nagyon vágyom arra, hogy õ is elélvezzen, mert nekem is akkor igazán jó. Akkor meg is lett legelõször. Aztán pár hét múlva egyszer a beszélgetésbe is beleszõttem, hogy nekem a kielégüléshez nagyon fontos, hogy õ is élvezze, és azóta minden ok. Szerintem sok pasi azért viselkedik így eleinte, mert állatira izgul, hogy a legjobb legyen, meg hogy sokáig bírja, aztán a végén már szegény el sem tud menni.....Szerintem súgd a fülébe, hogy õrületesen vágysz az õ orgazmusára, hátha akkor jobban el meri engedni magát. (L/25)

Velem van gond, vagy a főnökömmel? Utálja hogy dolgozni szeretnék.

Még csak másfél hete vagyok ott, de ki van bukva tőlem. Nagyon jól dolgozok, nem is azzal van a gondja hanem hogy nem tud velem pletykálkodni. Ezt így meg is mondta nekem. Azt mondta hogy ha nem nyitom ki a számat akkor nem is fogom semmire se vinni, mindig csak kisszerű maradok és abból nem lehet megélni ha csak csendes vagyok. Õ minden nap belekezd a panaszkodásba hol itt fáj hol ott fáj neki, éppen erre-arra a kollégájára ideges és a családjával is gondok vannak. Én ezt szépen végighallgatom (közben pedig gyűlik a munkám, amit csinálnék) de nem tudok hozzászólni a bajaihoz. Mit csináljak már vele? A kollégáimmal nagyon jól megvagyunk, velük beszélgetek, de aztán megyünk a dolgunkra, így haladunk is. A főnököm viszont utálja hogy a munkát előrébb helyezem.

Legjobb válasz: Ne menj a fõnököddel egy ringbe ilyen piszlicsáré témákkal. Ti ott dolgozni vagytok és nem klubozni. Majd egy kávénál ezt megbeszélitek. Másképp hogyan termeljétek be a pénz a cégbe? Mosolyogj neki diszkréten, bólogass és kérdezz többször szakmai kérdéseket tõle. El tudom képzelni, hogy mehet az a cég ilyen cégvezetõvel. Bár azt nagyon fontos lenne megemlítened, hogy kis fõnök vagy nagyfõnök. Ebben az esetben nem mindegy.

Ne menj a fõnököddel egy ringbe ilyen piszlicsáré témákkal. Ti ott dolgozni vagytok és nem klubozni. Majd egy kávénál ezt megbeszélitek. Másképp hogyan termeljétek be a pénz a cégbe? Mosolyogj neki diszkréten, bólogass és kérdezz többször szakmai kérdéseket tõle. El tudom képzelni, hogy mehet az a cég ilyen cégvezetõvel. Bár azt nagyon fontos lenne megemlítened, hogy kis fõnök vagy nagyfõnök. Ebben az esetben nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Kisfõnök, igazából egy részleget visz (pénzügyet) és fölötte van aki az egész gazdasági irodát. Igen, én is mosolygok, bólogatok és azt mondja hogy nem bólogatni hívott. Már utálok átmenni a beszámolókkal hozzá, mert hiába kérdezek hozzá valamit tuti eltereli a témát, vagy lecsesz hogy nem mesélek semmit. A családomat már az elsõ héten kikérdezte, ezen a héten a pasiimat akarta kielemezni, de elég ügyesen le tudtam zárni a témát. Persze nem örült neki.
Ha ennyire zavarja miért nem fizet azért is külön? Elvileg a munkádat jól teljesíted, plussz kívánságokért nyúljon a zsebébe...
Ha csak kis fõnököd, akkor egy igazi nagy sz...rkavaró és éppen a kollégáid manipulálják. Ebben az esetben duplán érvényes az, amit írtam az elsõ válaszban :) .

Velem van gond, hogy nem akarok idegenekkel szülésről meg egyéb intim dolgokról beszélgetni?

Mindig ilyenekkel "találnak meg" a játszótereken, pedig nem is vagyok jó beszélgetőtárs, mert vmelyik gyerekem után mindig rohanni kell... Fura, h vkiről pl elöbb tudtam, hány vetélése / abortusza volt, mint hogy mi a neve. Más helyeken is így van?

Legjobb válasz: Mindenkinél máshol van ez a határ. Én testileg azt sem szeretem, amikor szorosan ül mellettem valaki egy jármûvön vagy a padon, magánügyekrõl meg elég zárkózottan nyilatkozom, ha kérdeznek. Valamiért tõlem ritkán is kérdeznek ilyesmit az emberek. Inkább a passzív fél szoktam lenni, aki mindenki baját meghallgatja, és akinek sosem kérdeznek vissza. Néha nem is bánom. Van, aki úgy dolgozza fel az eseményeket, hogy folyamatosan beszél róluk. Minden ember más. A nagyon nyitott embereknek az a fura, akirõl nem tudnak mást, csak a nevét, nekem, neked, és az ilyen beállítottságú embereknek meg az a fura, ha olyan dolgokról mesélnek neki, amirõl nem is kérdezett semmit. Én abban is látok valamit, hogy azok akik így megnyílnak kérdés nélkül, magányosak lehetnek. Nincs senki, aki megkérdezze, mi bajuk van, hogy érzik magukat, mely dolgokat nem dolgozták még fel, stb. Én talán azért nem igénylem ezt, és azért furcsa, mert a férjemmel rengeteget beszélgetünk, akár lelki dolgokról is, nem csak tényekrõl, tennivalókról. Sok nõnek, édesanyának ez hiányzik, úgy érzem. Nincs barát mellettük, aki meghallgatná õket, és muszáj kiadniuk, ami bent maradt. Egyszer láttam egy fiatal egyetemistát, aki a sétáló utcában a barátjával "ingyen ölelést" osztott. Ez egy ilyen "jótékony" jószívû kezdeményezés, még külföldön kezdõdött. Tényleg nem szól másról, mint egy ölelésrõl, akárkivel, aki igényli. Ott láttam egy kismamát, aki tolta a babakocsit, alul megpakolva szatyorral, nagy monoton ment elõre, és amikor meglátta ezt, megállt és megölelte a srácot. Percekig nem engedte el, még el is pityeregte magát, és bevallom kicsit én is, annyira sütött róla a magány. A környezete talán észre sem vette, mennyire régóta nem ölelte meg senki sem. Felmerült bennem és azóta többször is eszembe jutott, hány magányos ember lehet körülöttünk, és mennyire kevés elég lehet egy pár percnyi megnyugváshoz, ölelés, meghallgatás. Én igyekszem így gondolni azokra, akik ok nélkül és indokolatlan mértékben megnyílnak nekem.

Mindenkinél máshol van ez a határ. Én testileg azt sem szeretem, amikor szorosan ül mellettem valaki egy jármûvön vagy a padon, magánügyekrõl meg elég zárkózottan nyilatkozom, ha kérdeznek. Valamiért tõlem ritkán is kérdeznek ilyesmit az emberek. Inkább a passzív fél szoktam lenni, aki mindenki baját meghallgatja, és akinek sosem kérdeznek vissza. Néha nem is bánom. Van, aki úgy dolgozza fel az eseményeket, hogy folyamatosan beszél róluk. Minden ember más. A nagyon nyitott embereknek az a fura, akirõl nem tudnak mást, csak a nevét, nekem, neked, és az ilyen beállítottságú embereknek meg az a fura, ha olyan dolgokról mesélnek neki, amirõl nem is kérdezett semmit. Én abban is látok valamit, hogy azok akik így megnyílnak kérdés nélkül, magányosak lehetnek. Nincs senki, aki megkérdezze, mi bajuk van, hogy érzik magukat, mely dolgokat nem dolgozták még fel, stb. Én talán azért nem igénylem ezt, és azért furcsa, mert a férjemmel rengeteget beszélgetünk, akár lelki dolgokról is, nem csak tényekrõl, tennivalókról. Sok nõnek, édesanyának ez hiányzik, úgy érzem. Nincs barát mellettük, aki meghallgatná õket, és muszáj kiadniuk, ami bent maradt. Egyszer láttam egy fiatal egyetemistát, aki a sétáló utcában a barátjával "ingyen ölelést" osztott. Ez egy ilyen "jótékony" jószívû kezdeményezés, még külföldön kezdõdött. Tényleg nem szól másról, mint egy ölelésrõl, akárkivel, aki igényli. Ott láttam egy kismamát, aki tolta a babakocsit, alul megpakolva szatyorral, nagy monoton ment elõre, és amikor meglátta ezt, megállt és megölelte a srácot. Percekig nem engedte el, még el is pityeregte magát, és bevallom kicsit én is, annyira sütött róla a magány. A környezete talán észre sem vette, mennyire régóta nem ölelte meg senki sem. Felmerült bennem és azóta többször is eszembe jutott, hány magányos ember lehet körülöttünk, és mennyire kevés elég lehet egy pár percnyi megnyugváshoz, ölelés, meghallgatás. Én igyekszem így gondolni azokra, akik ok nélkül és indokolatlan mértékben megnyílnak nekem.
Nem veled van a gond.
nem tudom, hogy megnyugtat-e, de ha veled gond van, akkor velem is. lehet, hogy maradi vagyok, de én nem tudok vetélésrõl, menstruációról, teherbeesési gondokról és hasonló magánügyekrõl beszélni még a legszûkebb környezetemmel sem. így ismeretlenül és arc nélkül persze válaszolok ilyen kérdésre, de szemtõl szembe nem.
Kedves második, akikrõl írtál, azokban magamra ismertem. :( Empatikus lehetsz, jó volt olvasni... Köszönöm! :) :'(

Hozzászokik a szervezet az emelkedett folyadékfogyasztáshoz? Vagy esetleg csak velem van gond?

Sosem ittam tú sokat, nem ritkán 1 liternél is kevesebb folyadékot fogyasztottam. A vizeletemen ez nem feltétlen jeletkezett. De tudom, hogy ez kevésnek számít. Most elhatároztam, hogy magamba tömöm valahogy azt a 2,5-3 liter vizet. De szörnyen idegesítõ, hogy amint megiszom, mintha átmenne rajtam. Kb 10 percenként wc-re mászkálok, ebéd közben is kétszer kellett kimennem. Ez még csak a második nap. Változni fog ez? Vagy nincs szükségem ennyi vízre? netán gyanakodnom kéne valamiféle vesebajra?

Legjobb válasz: Attól is függ, hogy mennyi folyadékra van szükséged, hogy mennyi a súlyod, milyen a fizikai aktivitásod. Ha sovány vagy és nem végzel fizikai munkát, akkor elég 1,5-2 liter folyadék. Biztosan eszel levest és tejet, gyümölcsöt is. Jobb ha megkérdezed az orvosodat, hogy szerinte mennyit igyál?

Attól is függ, hogy mennyi folyadékra van szükséged, hogy mennyi a súlyod, milyen a fizikai aktivitásod. Ha sovány vagy és nem végzel fizikai munkát, akkor elég 1, 5-2 liter folyadék. Biztosan eszel levest és tejet, gyümölcsöt is. Jobb ha megkérdezed az orvosodat, hogy szerinte mennyit igyál?
Nekem 4. napon szokott hozzá szervezetem, még jó, hogy szabin voltam :D:D

Más nőknek is ilyen kellemetlen a tampon használata vagy velem van gond?

Kellemetlen a felhelyezés, a kiszedés és érzem, mikor bennem van.

Legjobb válasz: Ha rendesen felrakod, nem kellene érezni. A felhelyezés egyéni, hogy kinek mennyire kellemetlen. Ha alig van vérzés, nem érdemes tamponozni, mert nem elég síkos a hüvely, és kidörzsöli. Akkor lehet kellemetlen a felrakás meg a kiszedés is. Meg a kiszedés még akkor, ha nem telik meg rendesen. Ha félig száraz, szintén végigdörzsöli a hüvelyt. De amúgy ha nem kényelmes, akkor nem kell használni és kész. Amúgy se túl egészséges dolog.

Ha rendesen felrakod, nem kellene érezni. A felhelyezés egyéni, hogy kinek mennyire kellemetlen. Ha alig van vérzés, nem érdemes tamponozni, mert nem elég síkos a hüvely, és kidörzsöli. Akkor lehet kellemetlen a felrakás meg a kiszedés is. Meg a kiszedés még akkor, ha nem telik meg rendesen. Ha félig száraz, szintén végigdörzsöli a hüvelyt. De amúgy ha nem kényelmes, akkor nem kell használni és kész. Amúgy se túl egészséges dolog.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy mélyebbre nem tudom dugni :(
Felhelyezést, kiszedést kell érezni, de az se szabad kellemetlen legyen. Ha bent van jól, abszolút nem szabad érezni, amíg meg nem telik. Ha már kezd megtelni, akkor kezdem érezni, h ott van, de akkor sem kellemetlen! Megyek és cserélek.
Én most kezdtem el használni tampont, de csak elõször volt kellemetlen. Nem tudtam feltenni rendesen. Próbálkozz, menni fog. Sok sikert!
Ha érzed, hogy ott van, akkor nincs fent rendesen. Ha kellemetlen a felrakás, próbáld meg másik pózban. Nekem is ilyen gondjaim voltak.

Miért nincsenek igaz barátaim? Más is van ilyen helyzetben mint én, esetleg velem van gond?

El?re elnézést, amiért hosszú lesz. De betelt nálam a pohár.

Legjobb válasz: Hát ezt szinte szóról szóra leírhattam volna én is. Megértelek teljesen. Hány éves vagy?

Hát ezt szinte szóról szóra leírhattam volna én is. Megértelek teljesen. Hány éves vagy?
Ezzel én is így voltam. Vártam az sms-eket, de elmaradtak. Aztán én küldtem végül is vagy sms-t, vagy iwiwen üdvözletet. De hát sok mindenre rádöbbentett, az biztos. Sajnos én is sokat csalódtam már barátokban. Szerintem nem veled van a gond. Te különlegesebb vagy és sokan ezt nem szeretik. Vagy kihasználják. De ez miatt ne te edd magad. Majd egyszer találkozol egy olyan emberrel aki meg fog becsülni. Addig meg legalább tudod hogy csak magadra számíts. Magadban 100 %-osan megbízhatsz és nem fogsz csalódni sem.
Én külföldön töltök 1 évet (dolgozok, nyáron végzek), most az ünnepekre haza tudtam jönni pár napra, hát..konkrétan le se szarnak, nem keresnek azok a "barátaim", akik a legjobban "sírtak", hogy elmegyek..persze..rám se bagóznak..nem kell velük foglalkozni, de amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. (Ajándékosztásnál ne tartsák a markukat.)
Tudom mit érzel, bár nekem, mivel én 16 vgayok nem arról van szó, h kölcsönt adok meg ilyesmik. Nálunk versengés megy. Osztályzatok, közösségi oldalak szerinti ismerõsszám miatt(remélem érthetõ), ... Nagfyon roszz nekem is. Még életembe 1 embernek sem mutattam meg, h ki vagyok igazából. De néha már annyira félek, h ha meg is akarnám mutatni csak ürességet talál. Lehet, h begolyoztam??? Ha gondolog olvas el az én kérdésemet: "Mindenki számára haszontalan vagyok???"
én végig olvastam amit írtál, és értem mirõl írsz.nem vagy egyedül.azt mondják a barátság a legjobb dolog, no én ezt erõsen cáfolom, és merem állítani, hogy annál álnokabb nincs.rengetegszer befürödtem, és köszöntem szépen, addig van jó dolgom amíg nincs "barátom/nõm". persze bizonyára létezhet ilyen hû de örök barátság, attól hogy én nem hiszek benne :)
Épp most vagyok hasonló dolgok miatt kiborulva. Elutaztam a legjobb barátommal 2 napra, és a viselkedése miatt megutáltam. Mindig csalódok a barátokban, de ez volt a csúcs.Nem értem, mi van az emberekkel!? Én mostanra odáig jutottam, hogy tutira bennem van a hiba. De akkor miért nem mondja? Tökre egyedül maradtam és ilyen barátok nem is kellenek többé, mert nagyon gáz.:(
Én pont így voltam Karácsonykor, mint te. Senkinek nem küldtem sms-t, kíváncsi vagyok kapok-e valakitõl az úgymond barátaim közül. Hát, senkitõl... Nem tudom mi az oka. Talán nem a megfelelõ embereket találtuk meg. Én mindenesetre baromira örülnék egy olyan barátnak, mint te. :)
Szia!Én sajnos hasonló cipõben járok.Rájöttem, h a gyerekkori legjobbnak vélt barátnõm a világ leggonoszabb, legaljasabb embere, egy utolsó senki.Mindenkit ellenem fordít(mióta összeveszett velem-teljesen ok nélkül)azért a párja se semmi, gondolom részben a drága barátnõm, részben saját"jóságából" kifolyólag jelenleg azon munkálkodik, h szétrombolja a párommal való kapcsolatomat, úgy, h tömi a fejét minden hülyeséggel, meg olyan kijelentést tesz neki, h akk fog vele újra barátkozni, ha elhagy engem, meg nehogy lekötelezze már magát-úgy tesz, mintha én eltiltanám tõle, holott mondom, az egésznek semmi alapja nincs, sosem bántottam egy barátomat sem, egyszerûen az drága egykori barátnõm, az õ barátnõje tömi a fejét.Szóval most azért drukkol, h szakítsunk...nekem csak a barátom van egyedül, aki szeret(apám elhagyott minket, anyám alkoholista, útál mindenkit)és ezt a bnõm nagyon jól tudja, mégis ezt teszi.Szerinted?hát köszönöm, de én nem kérek több barátot.A párom a legjobb barátom is egyben.Tedd te is ezt, keress egy rendes fiút, akivel mindent megoszthatsz...barátokba nem érdemes ennyi energiát fektetni.Keress embereket, akikkel hetente, 2hetente összejössztök pletykáltok egy jót, de ne tegyél bele annyi odaadást, szeretetet...felesleges. 20/L
Szia, ez se fog feltétlen tetszeni amit írok. Túl sokat adsz, és még többet vársz el. Nem veszed észre hogy azért adsz, mert cserébe akarsz valamit! De ez nem így mûködik! Mivel Te rohansz a barátaid után, így nem csoda ha semmibe vesznek. Tégy meg magad mindent a magad boldogságáért, hogy elégedett legyél, mással szemben ne elvárást támassz, ha mégis kapsz valamit azért légy hálás. A boldogság kulcsa csak a te kezedben van, hogy Te hogy látod a világot, te hogy látod az embereket. Ahogy az írásodból kiderül Neked szinte mindenkivel gondod van, mindenkiben a hibát látod? Miért nem a pozitívat próbálod meglátni az emberekben? hmmm? mindenkiben van valami pozitív. Meglátod, ha megváltoztatod a gondolkodásod saját magadról és a világról, máris jobban érzed magad. De amíg másokat teszel felelõssé a boldogtalanságod miatt.... sok jóra ne számíts az életben.
szerintem sem veled van a baj. viszont volt 1 osztalytarsam aki mindenkivel kedves volt, segitokesz, de vhogy nem volt nepszeru. igy sokan hozza se szoltak mert "ego" lett vna. a tobbiek kozul pedig akik ugyanabba a helyzetbe vtak mint o, azokkal jol egyezett. en is probaltam baratkozni vele, nagyon aranyos volt de vhogy nekem tul omlengonek tunt, allandoan elarasztott az erzeseivel es mindig o keresett engem. szoval 1 ido utan az agyamra ment. pedig nem hinnem h baj lett vna vele. de 1es embereknek neha az kell h ok rohanjanak vki utan, h ne legyen minden talcan. talan ez a baj?
az 1ik "legjobb" baratnomet 3 eve hajkuraszom. mikor van kedve hozzam vagy szuksege van ram akkor minden tunemenyes, mikor nem, akkor nem er ra. a masikkal "csak" 2 eve ez a helyzet. mikor szakit ram idot minden ok, de maskor kerkeperec kijelenti h most nincs kedve/massal kell talalkozzon. pedig mind2 egykor tenyleg a legjobb baratnom volt.
Szánj egy kicsit több idõt magadra! Esetleg a hóvégeken próbálj meg egy kicsit félretenni, hogy egyszer kényeztethesd egy kicsit magad.
Nekem nincsenek ilyen gondjaim, szerencsére. De viszont már sokszor találkoztam ilyen esettel. Az én régi osztályomban is voltak néhányan akik a barátaimnak tartották magukat de viszont ha valamibõl rossz jegyet kaptam majd kiugrottak a bõrükbõl örömükben. Szerencsére, én ki tudom szûrni az ilyeneket és nem is foglalkozom velük. Igazából szánalmasnak tartom õket, mert nem tudnak õszintén örülni annak ha engem boldognak látnak.Bezzeg én... Az igazi barátokat nagyon nehéz megtalálni, szerencsére nekem már sikerült.
A kérdező hozzászólása: :) )
Hopp, már 2010 van :D, nem is vettem észre, h 1 éves kérdés:) na nem baj.Sok sikert és Boldog Új Évet kívánok!(utolsó vtam)
Szia röviden: Azok "barátok" nem is barátok akiket leirtál a leirtál, lelki szemetes láda vagy nekik. Sajnos nehéz a mai világban igazi baráto találni. tudom ez már közhely. Ha akkarsz velem tudsz beszélgetni. De ne keseredj el, ne tedd meg nekik legalább ezt a sziveséget! oké?
Jó tudni , hogy nem vagyok egyedül Át tudom érezni a helyzeted, velem is hasonló történt :S [mit hasonló, 95%ban ugyanez]
A kérdező hozzászólása: Szerintem is túl segítõkész vagyok már... de azért mert nekem ez nem fáradtság és alap dolognak érzem. Nem mindenkivel, de a barátaimmal igen. Különben meg milyen ember lennék ha nem segítenék mikor lehetõségem van rá és sok idõbe sem telik és nem érzem tehernek... Köszönöm, lehet majd fogok írni :) Most kicsit összeszedem a gondolataimat és megnyugszom még.
A kérdező hozzászólása: Azt még kifelejtettem, hogy legtöbb barátom fiú. És náluk is most nagyon azt érzem, hogy õk csak azért barátkoznak velem (akár már hosszú évek óta) hogy ágyba vihessenek. Nekem sosem fordult meg ilyen a fejemben, mert nem az eseteim és csak barátaimnak tartom õket. Gyûlölöm már õket is. Hátszószándékaik vannak... komolyan ezt érdemlem? :( Mert akkor krvára nem éri meg jónak lenni, és rendesnek, ha csak ezt kapom. Kár, hogy én nem vagyok olyan dög mint egyesek... pedig mennyivel könnyebb lenne, istenem...
A kérdező hozzászólása: 20.
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy :) Már én érzem sz*rul magam azért, mert engem valamennyire megneveltek szüleim, és nem vagyok bunkó. Nekem se jelzett a telefon egész ünnep alatt. Senkitõl nem kaptam 1 smst sem, még a családtól sem. Errõl ennyit. Kiteszem a lelkem, rendes vagyok de nem tudják értékelni... Én nem tudom vannak-e még egyáltalán megfelelõ emberek valahol... tényleg csak a filmekben van már igaz életen át tartó barátság úgy látszik. Arról nem beszélve, hogy a barátnõim rivarizálnak és pletykálnak ezért csak férfiakkal barátkozom jobban. Azok meg rámhajtanak... ma még falba verem a fejem. :D
Ismerõs.Mondjuk én csak 13 éves vagyok.De már csalódtam megfogadtam hogy majd ha lesz olyan ember aki normális, rendes, hasonló hozzám akkor engedem csak közel magamhoz addig maradnak ezek a haverságok.
Talán nem fog vígasztalni, de legtöbb embernek nincs igazi jó barátja, mert az tényleg ritka, mint a fehér holló. Jó haverok, ismerõsök lehetnek, de egy igaz barát, akire számíthatsz többségében és õ is viszont, ilyen alig akad. Legelterjedtebb az iskolás korból származó barátság-felnõtt korban még ennél is nehezebb.Ha abból a közegbõl nem maradt legalább egy, akkor már kevesebb az esély. Ha úgy találod jónak, érdemes ilyen fórumokban is barátkozni, sokszor jobb kapcsolat alakul ki a virtuális világban, mint egyébként-tegyük fel pl.ha nekem írsz, biztos visszaírok, mert barátkozós természetû vagyok. Már olyat is hallottam, hogy valaki ilyen fórumokon ismerkedett és párkapcsolat lett a vége-pl.konkrétan az öcsémnek is így van éppen....ilyen is elõfordul.
A hideg ráz ki, mert ugyanezt én is leírhattam volna!!!!ugyanez van velem is...a legjobb barátnõim támadtak hátba, nem egyszer és nem egyszerre..amikor elöször megtörtént azt gondoltam hogy huh..kifogtam 1 ekkora szemetet..másodjára kiborultam...harmadjára sírtam..azóta már nem szamolom az "igaz barátokat".. ami a legviccesebb hogy a legutóbbi ilyen barátnõm, állandóan kéérdezi h miért vagyok ilyen szomorú mostanában.. pffff... annyira sokat csalódtam, hogy ha újra hátbatámadnak már megsem lepõsm..annyit sírtam már emiatt...de engem már nem érdekel..:( amibe nem haunk bele, az csak erõsebbé tesz..ugyhogy fel a fejjel!!:) )) boldog karácsonyt is utolag mindenkinek!:)
Szia! én is hasonló helyzetben vagyok mint Te... viszont az utolsó válaszolóval nem teljesen értek egyet, vagyis nagyon nem, fõleg abban, hogy igazi barátság nem létezhet fiú és lány között, mert van kivétel... szerencsére:)
igaz rendes baratot nehez talani.ilyen barat amilyen neked sok van nagyon sok, csak nem mindenki veszi eszre ezt.te mindent megteszel ertul ok meg a kis ujjuat se mozditjak meg.ha szeretnel valkivel dumalini en szivesen meghallgatlak sot tanacsot is adok ha szeretned.az a baj hogy te tul jo vagy szerintem.es tul segitokesz, valogasd meg nagyon jol kivel baratkozol meg.az emailcimem a kov:[email protected], irj batran nekem.
Velem is így van! :'( Rossz az emberek értékrendje sajnos!

Velem van gond vagy egy kalap sz. Rt sem ér az oldal? Mi a véleményetek a jobmonitor.hu állásajánlatairól?

Konkrétan a váci állásokat néztem. Már a 6. oldalon tartok és különféle állásokhoz ugyanazt a szöveget írják. Pl. az állás megnevezések: banki szakügyintéz?, építésvezet?, énektanár, curász, biztosítási ügynök, stb. És ami mindegyikben közös: -Elvárt gyakorlati id?: nem szükséges -Iskolai végzettség: általános iskola -Elvárt szakképzettség: Nincs szakképzettsége Ami még fura, hogy a 10. oldalon is mai hirdetések vannak (tovább nem néztem). Ja és minden hirdeté a workfinder.hu-ra visz. Kamu az egész?

Legjobb válasz: Szerintem is egy kalap sz.r! Jó pár munkára jelentkeztem már ott és még soha nem hívtak vissza! Cserébe a feltüntetett e-mail címemre tömegével érkeznek a spam-ek.

Szerintem is egy kalap sz.r! Jó pár munkára jelentkeztem már ott és még soha nem hívtak vissza! Cserébe a feltüntetett e-mail címemre tömegével érkeznek a spam-ek.
rothadjon meg nejlonzsákban az egész! miattuk olyan mintha tût keresnék a szénakazalban. valaki csinálhatna velük valamit.
Oké de akkor minek használjátok? :D Nekem a "nívós" állásoldalakról mint a professön vagy a monszter is megvan a véleményem (konkrétan: idõelcseszés külön-külön mindet végig nézni, tele vannak felesleges dolgokkal, felugró ablakkal), ennél még az Expresszbe is jobb beírni hogy "állás", aztán ami kamu átugrani. De a legkirályabb a jobinfo, minden oldalról összegyûjti a hirdetéseket, kiszûrve az egyezéseket és a kamuk nagy részét, ráadásul a legegyszerûbben lehet rákeresni mindenre. Mondjuk azt sem értem igazán hogy a kérdezõ miért nem keres a lakhelyétõl 30 percre található fõvárosban állást, ha már Vácon annyira nem talál.
A workfinder egy Nagy Kamu!!! A jobmonitoron keresztül is ide lyukad ki az ember és az utóbbi napokban feltettek több száz régi lejárt hirdetést, a végén ezzel a szöveggel: "Jelenleg nincs ilyen betöltetlen állásunk. Ha szeretne értesítést kapni errõl az állásról, jelentkezzen hírlevelünkre!" Nem kicsit bosszantó azok számára ez az aljas eljárás, akik már régóta keresnek munkát eredménytelenül.(Hopp itt egy munka ami jó lehet...ááá mégsem, csak úgy tûnik!) Rohadjanak meg!
4/4 4/2 vagyok errõl beszélek ha véletlen van egy rendes magamnak való állás lehet észre se veszem a nagy kamu tumultusban plusz amit mondasz hogy katt és nincs is állás
A kérdező hozzászólása: 3., Váctól 35 km-re lakom. Vác a legtávolabbi város, ahol állást tudnék vállalni.
Allitolag ez ugy mukodik, hogy az adott oldal reklamfeluletek ertekesitesebol tartja el magat. De csak akkor tudja jopenzert/nagy reklamozoknak (Suzuki...stb) eladni ha virít egy szép nagy latogatási szamot. Mert hat ott senki nem akar reklamozni ahol senki se nezi/latja. Igy hat kamu, konnyû állásajanlatokkal nyomja tele az oldalt hogy ne csak az 5-6 diplomás nézze meg hanem a másik 200 is akinek jo ha érettségie van vagy vmi szakmája. Igy produkal ilyan látogatottsági mutatokat hogy besza behu... Mi idegeskedünk hogy 35227 oldal utan sincs olyan alkas amire beadnank az oneletrajzunkat, az oldaluzemelteto meg bezsebeli a kamura a lét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!