Találatok a következő kifejezésre: Velem van baj Már (136 db)

Tegnap este lefeküdtem a barátommal. Már 1 éve együtt vagyunk és most feküdtem le vele negyedjére. Ez nagyon cikis probléma mert nem tud elélvezni bennem csak akkor ha kiveszi. :S Velem van baj?

Legjobb válasz: nem veled van a baj,csak eddig ha a kezeddel elegitetted ki akkor az lehet a baj,hogy a huvelyed nem annyira eros mint a kezed,tehat nem szoritja olyan erosen es ezert,mert mar megszokta maskepp.

nem veled van a baj, csak eddig ha a kezeddel elegitetted ki akkor az lehet a baj, hogy a huvelyed nem annyira eros mint a kezed, tehat nem szoritja olyan erosen es ezert, mert mar megszokta maskepp.
Igen, ez a baj a túlzott önkielégítéssel, hogy utána már nem megy máshogy :( Próbáld meg az élvezeti faktorát növelni intim tornával. Ha sokat, és kitartóan csinálod, nagyon megerõsíti a hüvelyizmokat. (Persze nem pár nap alatt lesz eredménye..)
Így volt nálunk is. Az én párom az orálért volt oda, ezért ha én kielégültem, szinte mindig úgy ment el.
ez van manapsag ezek az ocska pornofilmek is mind igy vegzodnek... beteg a vilag, a baratodat kuldd el orvoshoz
Mert sok pornót nézett és a hüvelyed nem ad akkora élvezetet, mint a keze.
A kérdező hozzászólása: De még sohasem elégítettem ki orálisan, azért nem értem hogy mitõl van ez!

Az normális, hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már majdnem 2 éve, petting volt már meg ilyesmi. Aztán lefekudtunk, de nem jutott el az orgazmusig mért nem? Velem van baj? Hogy lehetne jobb?

Legjobb válasz: HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.

HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.
Petting alatt feltételezem elélvezett, de szex közben nem, gondolom ez volt a bajod? Kérd meg hogy izgassa a csiklóját a kezével szeretkezés közben, vagy legyen õ felül és dörzsölje a csiklóját a testedhez.
légy türelmes. nem megy el mindenki az elsõ alkalommal, meg van aki 10edszerre se, de majd ha gyakoroltok, próbálgattok eztazt, más póz stb, akkor 20adjára, 25ödjére menni fog. nem kell rögtön kétségbeesni
Nem értek egyet az elõzõ felhasználóval. Mindenki képes elélvezni akár az elsõ alkalommal, ha a megfelelõ kezekben van. Semmiképpen ne nyugodjatok bele abba, hogy nem oké a szex, tegyetek érte hogy jó legyen. Úgy látom hogy a szándék megvan, de le is kell vetkõzni a gátlásokat és beszélgetni is kell róla. Tanítsátok meg egymást, fedezzétek fel a testeteket, nem szabad megijedni vagy meghátrálni.
ha mindenki képes lenne elélvezni az elsõ alkalomkor, akkor egy ilyen odaadó párnak se lenne problémája, mert nem gondolom h a csaj rossz kezekbe lenne, ha a srác ennyire odafigyel a dologra.akkor az egész világnak nem lenne ezzel probléma, szóval ez kicsit könnyelmû elszólás volt, nem lenne ennyi erre vonatkozó kérdés, ha ez ilyen egyszerû lenne. szerintem igenis gyakorlás kérdése, kitapasztalni, hogy a jó, és persze a lányon is múlik, hogy mikor tudja maximálisan elengedni magát ahhoz h hüvelyi orgazmusa is legyen.
Tanulj meg írni, pl. Valószínûleg hozzád hasonlóan sekélyes fiúkkal ismerkedsz. Komolyodj meg, és keress egy normális pasit (ritka).
Hát azz is lehet hogy meg nem találtad meg az igazit, de az is hogy a viselkedésen egy kicsit kéne változtatnod...Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommentárokat!bár nem tudom miért kritizáltad meg azt hogy hogy írok sztem csak megkéne tanulnod h mit jelentenek a rövidítése cöhh Ja és nem tudom miért ítélsz elsõre miért mondod h sekélyes vagyok sztem te magadból indulsz ki..
A legutóbb én így jártam. a srác azt hozta fel kifogásként h én rózsaszín elkényeztetõs világban élek, és õ nem hiszi h ki tud hozni engem onnan. Hiába mondtam h nem vagyok olyan amilyennek gondol, nem adott esélyt se a bizonytásra. pedig állítólag az elején komolyan gondta velem, de akkor én nem vettem komolyan. mikor meg már komolyan vettem volna, már késõ volt
Nem baj az! :-)
Nincs nagyon oda érte.....már mint a fenekelõs részért. a durva szexért igen.
Az én párom is szereti ha néha "rendesen megdugom" Nem csak szeretkezésbõl áll az élet. :-)

Csak velem van baj, vagy az IMAX 3D-ben más is csalódott már?

Sziasztok! Már másodjára voltam IMAX-ban (ToyStory3, TRON), és az a helyzet, hogy mindig csalódom.

Legjobb válasz: Szerintem a Tron-t nem IMAX kamerákkal forgatták. Szerintem sima digitális 3d-s. De nem tudom pontosan, szóval meg lehet cáfolni. Ami pedig sima 3d, attól nem is kell sokat várni. Azért adják IMAX teremben, mert ott nagyobb a vászon. IMAX 3d-ben láttam a NASCAR-t ami nagyon jól volt megcsinálva! Azt direkt úgy forgatták. Na az 3D volt! Ez a többi csak digitálisan létrehozott 3D. Nálunk nincs is normális IMAX 3D film. Vehetnének már egyet.

Szerintem a Tron-t nem IMAX kamerákkal forgatták. Szerintem sima digitális 3d-s. De nem tudom pontosan, szóval meg lehet cáfolni. Ami pedig sima 3d, attól nem is kell sokat várni. Azért adják IMAX teremben, mert ott nagyobb a vászon. IMAX 3d-ben láttam a NASCAR-t ami nagyon jól volt megcsinálva! Azt direkt úgy forgatták. Na az 3D volt! Ez a többi csak digitálisan létrehozott 3D. Nálunk nincs is normális IMAX 3D film. Vehetnének már egyet.
A kérdező hozzászólása: Már már azt hittük, hogy ez az IMAX 3D cucc egy parasztvakitás. Majd ha esetleg véletlen az USA-ban járnék, akkor beülök egy filmre. Addig meg marad a torrent :D :)
Csak azt kell kinyomozni, hogy melyik filmet készítették igazi IMAX kamerákkal. A 40 percesek közül. Hosszú filmet biztos nem forgattak ilyen kamerarendszerrel. Nem is bírnák ki az emberek 2 órán keresztül. Szerintem nézzétek meg a 40 perces Múmiák 3D: a Fáraók titkai! Biztos sokkal jobb 3D élmény lesz!!
Én még csak egyszer voltam Imax3D filmen. Az alice csodaországbant néztem és az nekem nagyon tetszett, bár az is csak konvertált 3D volt de sztem jó volt.
Na igen. IMAX 3D, csak a 40 percesek közül kerülhet ki. A többi normál film csak konvertált...
IMAX 3D-ben láttam az Avatart. Frenetikus volt. Valóban sokat számít, hogy valódi 3d-s kamerákkal rögzítik-e a filmet, pláne imax 3d-vel. Ha nem, a hatás egyszerûen nem lesz ugyanaz.

Miért nem szeretik a kutyások a yorkit? Sokszor látom itt is, hogy rossz róluk a vélemény. Nem velük van baj, hanem a gazdák egy részével. Ne kössétek már össze a yorkit a plázacicákkal! Igen, önfejű, de kezelhető. Igen, terrier, de a westie sem más.

Rájuk is igaz az, hogy nevelés kérdése. Ha nem neveled gyereknek, nem Õ lesz a f?nök. Az enyém miért tudja, hol a helye, mikor jöhet, mikor nem????

Legjobb válasz: Szia! Én nagyon szeretem a kutyákat, mindegy milyen fajta, a keverékeket is imádom. A yorki az egyetlen amivel szemben fenntartásaim vannak, de emiatt nem a yorki a hibás hanem az emberek. Ahogy te is írod, hibásan párosítom a plázacicákkal és a divatkutya ténnyel, tudom hogy nem kéne, de mégis mindenhol ezt sugározzák az emberbe és hiába akarok máshogy gondolkodni róla, nem megy sajnos. Pedig a yorki is ugyanolyan kutya mint a többi, látod, mégis furcsa véleménnyel vagyok róla, csak azért, mert belém van rögzülve azok miatt amiket látok és hallok. Sajnálom, pedig elhiheted hogy próbálok reális maradni. 22L

Szia! Én nagyon szeretem a kutyákat, mindegy milyen fajta, a keverékeket is imádom. A yorki az egyetlen amivel szemben fenntartásaim vannak, de emiatt nem a yorki a hibás hanem az emberek. Ahogy te is írod, hibásan párosítom a plázacicákkal és a divatkutya ténnyel, tudom hogy nem kéne, de mégis mindenhol ezt sugározzák az emberbe és hiába akarok máshogy gondolkodni róla, nem megy sajnos. Pedig a yorki is ugyanolyan kutya mint a többi, látod, mégis furcsa véleménnyel vagyok róla, csak azért, mert belém van rögzülve azok miatt amiket látok és hallok. Sajnálom, pedig elhiheted hogy próbálok reális maradni. 22L
Szia! Én azért nem szeretem õket, mert ahánnyal találkoztam eddig, mindegyik vagy nekemjött, vagy ugatott mint valami vadállat és nekem akart jönni, vagy a gazdája mondta, hogy nem lehet megnevelni, és mindenhová bepisil, bekakál és nehéz megtanítani neki mindent. Nos, röviden ennyi oka van az ellenszenvemnek. Külsõleg sem a kedvencem, valamiért nem tetszik. Biztosan vannak normális Yorkik is, mint ahogy írod, a tiéd is jólnevelt. De sajna én eddig nem találkoztam, csak a neveletlen, harapós fajtájával. De hozzáteszem, minden kutyát szeretek azért, mert kutya. :) Ja és nekem tacsim van, nyugi, õt is lepatkányozzák, csudázzák a haverjaim is, de nem érdekel! Téged se zavarjon, te szereted az a lényeg!
Igazad van. Nekem személy szerint a yorkikkal nincs bajom, aranyos kutyusok. (nekem nem yorkim, hanem spánielem van). Viszont megemlítetted a westie-ket. Hát errõl a fajtáról nincs jó véleményem. 3 ismerõsömnek van westije, és mind a 3 kutya makacs, önfejû, buta kutya. Nem tudják hol a helyük, össze vissza piszkítanak a lakásban, stb. A 3 gazdi közül 2 hordta rendszeresen kutyakiképzõbe a kutyát, de már az oktató is feladta... egyszerûen túl vannak tenyésztve. De ne vedd a szívedre a rossz hozzászólásokat a yorkikkal kapcsolatban, az a lényeg hogy te biztos imádod a kutyusodat! Fel a fejjel, ne érdeljen más véleménye :-)
szia. nekem egyik kutyával sincs bajom 2.nak: nekem is van egy 10 hónapos westiem meg egy 2éves szintén westie. Hogy lehet az hogy az enyémek nem piszkítanak összevissza a házba, tudja hol a helye és csak ott fekszik és nagyon okos is mind2. Amiket te írtál hogy az ismerõsödé makacs, önfejû: ez azért van mert kiskorukban nem lett rászolva, nem lett nevelve.Ezt bárkitõl megkérdezheted, és uyganez van a yorkikkal. Ha kiskorukban nincsenek rendesen nevelve és a fõnök nem Te leszel, hanem a kutyád akkor persze hogy nem fog rád hallgatni, önfejû lesz és ezekbõl kiindulva buta is ami igazából nem igaz, csak õ te hiszed annak, mivel nem halgat rád így nem is fog semmit megcsinálni neked. Nemhiába ha egy rendes tenyésztõtõl veszed a westiedet alaposan ellát tanácsokkkal a neveléssel kapcsolatban fõlleg ha a kutya kiállításra fog menni, de egyébként is.
Nekem is yorkim van..az enyémben az a vicc, hogy a yorki mellet van még egy magyar vizslám is ..a yorki meg eltanulta szépen a vizsla szokásait..teljesen olyan mint egy vizsla egy yorki bõrébe bújva.....ezek a kutyák...:D:D
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: igen, pontosan ez a bajom! A yorki sok kistestû kutyával szemben iszonyú okos...simán átveri a gazdit is, ha nem vagy résen...De abszolut kezelhetõ! 2. válaszoló: szeretettel várlak egy talira a kutyusommal:) meg fog változni a véleményed:)
* bocsi 1.nek írom
Édesem, ha rögtön válaszolsz is a kérdésedre még meg sem érkezett válaszokra, akkor kérlek inkább blogolj errõl vagy valami, de ne kérdezgesd. Én sem szeretem a yorkit, mert életképtelen fajtának tartom életképtelen gazdikkal. Ismerek kivételt is, rendes yorki rendes gazdival, de ritka, no. A pittbulról sem mondják, hogy besz*ri állat, csak nem van közöttük olyan. A legtöbb yorki valami ideggyenge elkényeztetett dolog, amit még a gazdái sem vesznek kutyaszámba, hát mitõl érezné õ magát annak?
azért azt ismerjük be, hogy a yorki és a westie közt van különbség.. tudom, hogy vannak jólnevelt yorkik, de mindenki tudja, hogy a többség elég gyenge idegzetû.. a környékünk televan yorkival, van vagy 15 db, abból 3at szeretek, mondjuk eleinte ebbõla 3ból 1 nekem akart jönni, amikor a westiem még csak 3 hónapos volt, mostmeg hogy lassan elérjük a 9 hónapot az utca végérõl rohan hozzánk... én személy szerint nem szeretem õket, mert túlvannak tenyésztve, ezért hisztisek, de vannak szeretnivalóak.
Nekem a yorkikról a plázacica gazdáik jutnak eszembe, szerintem tipikusan b-uzis kutyák. Én moszkvai õrkutyát tartok.
nekem wetiem van, és aho írták az elõbb minden nevelés kérdése. az én kutyám hallgat rám, szobatiszta, és naon okos, aranyos, imádom!!(: egyébként az is igaz ho a tenyésztõn sok múlik, mert igaz ho drágábban vettük, de nem agresszív, ha játék közben véletlenül félre csúszik a foga és engem "harap" meg nem a játékot, szégyenli magát és odabújik, nyalogat:D korán kell kezdeni a nevelését, szigorúan hiába aranyos, de mondjuk nem kell bántani és érdemes drágábbat venni, több helyen szétnézni és ak biztos ho jó tenyésztõtõl jó kutya kerül haza bármilyen fajtából yorkiból is(: ennyi(:

Miért van az, hogy mi nem igazán tudunk a párommal kutya pózban szeretkezni? Folyton kicsúszik, pedig én már megemeltem a csípőmet is párnával. Velem van baj?

Ennyire selejt lennék, hogy nem lehetséges valamilyen adottságom miatt? Pedig én úgy szeretném. :(

Legjobb válasz: Ha hasalsz, ne csodálkozz, hogy kicsúszik, még akkor is, ha párnát raksz a csípõd alá. A kutyapózban négykézláb kell állni a nõnek.

Ha hasalsz, ne csodálkozz, hogy kicsúszik, még akkor is, ha párnát raksz a csípõd alá. A kutyapózban négykézláb kell állni a nõnek.
az enyém biztos nem csúszna ki.. :D
Az ok egyszerû, kicsi a párod szerszáma. Ami nem megy, nem kell erõltetni.Nincs azon kívül elég póz?
A kérdező hozzászólása: Úgy kezdtük, de az még rosszabb, mint hasalva.
A kérdező hozzászólása: Jó neked!
Ha hasalsz az nem kutyapóz.
Nem kritikabol, de ennek nem te vagy az oka, hanem a parod. Vagy tul kicsi neki (ugyanis nagyobb a tavolsag kutyapozban) vagy nem elegge kemeny neki. Amivel segithetsz neki, hogy "pucsitasz", azaz, ha negykezlab vagy, akkor a pocidat nyomd lefele.
Ismered a spártai mondást? Ha rövid a kardod, told meg egy lépéssel. És ha néha kicsusszan, mi olyan égbekiáltó bûn? Visszadugja és folytatjátok. Pornófilmet nem láttál még? Ott is ki szokott csusszanni, pedig õk profik a javából.
kicsi vagy nem áll neki rendesen....ez a probléma.
Általában még 2 év kell, hogy beálljon...
Van akinek még 18 éves korában sem áll be úgy hogy ez szerintem hülyeség. És akkor is , , folyamatosan" menstruálsz. Amúgy meg hány napig vérzett amikor megvolt neked, kérdezõ?
Igen, normális. Az elsõ évben még nem rendszeres a menstruáció.
Akkor ezt elnéztem, bocsi. Én nem emlékszek egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Egyik felelõ: 6-7 napig
nekem eloszor kb 12, 5 evesen jott meg s az elso egy ket evben annyira rendszertelenul jott meg hogy volt hogy honapokig nem volt semmi s ha megjott akkor tartott akkor tartott akar 2-3hetet is, de kb 2-3ev utan teljesen beallt a rendszer es azota szinte oramu pontossaggal 28napos a ciklusom:) nem kell felni vagy megilyedni, de ha megis aggodsz beszelgess errol tapasztaltabb no ismerosokkel:)

Velem van a baj vagy normális hogy már mást érzek iránta?

A problémám az lenne, hogy már lassan két éve vagyunk együtt párommal, elég szakaszosan, hol igen hol nem. Egészen az el?z? periódusig majd megszakadtam hogy jobbá tegyem a kapcsolatunkat, de kb 3 hete mióta újrakezdtük ismételten egy újabb lendülettel, valahogy nincs bennem késztetés, sokszor mikor vele vagyok nem érzek semmit, nem érzem azt a jókedvet, nem leszek boldog ha átölel és a szex szinte nem is hiányzik már vele, de mégis úgy érzem hogy szeretem. Vagy ez már csak a beidegz?dése az elmúlt id?nek?

Legjobb válasz: Igen! Az a baj hogy rossz döntést hoztál h megint vele vagy. Ezt csak azért tetted mert egyszerûbb volt ismét vele összejönni mint megismerni mást! Ne légy lusta, keress mást! Ez már csak erõltetve van.

Igen! Az a baj hogy rossz döntést hoztál h megint vele vagy. Ezt csak azért tetted mert egyszerûbb volt ismét vele összejönni mint megismerni mást! Ne légy lusta, keress mást! Ez már csak erõltetve van.
sajnos az ilyen ujrakezdések megölik a dolgokat mostani párommal veszekedtem párszor mert nem engedtem magamhoz közel (zárkozott vagyok) és ez szegénykémnek rosszul esett hogy nem bíztam meg benne úgy.nem vagyok féltékeny vagy ilyesmi ha megakar csalni megcsal. na és ugy volt hogy õ azt mondta ha még mindíg nem tudok benne megbízni akkor lehet hagyni kéne. leléptem . aztán sírva hívtam telefonon hog yszeretem és szószerint könyörögtem neki. holott nem szakítottunk. aztán kibékültünk még a telefon beszélgetés alatt. de utána pár napig nagyon furán éreztem magam és teljesen kiszerettem belõle. de utána minden okéslett megint és azóta is dúl a láv XD lehet hogy idõvel megint megszereted. remélem boldog leszel sok sikert^^ és akármit teszel a kapcsolatodban most ne bánd meg ^^
A kérdező hozzászólása: Én is ezt érzem... köszönöm!

Mi van velem? Volt már pasim, vele minden szép és jó volt. Most úgy néz ki megint alakulóban van egy kapcsolat, de az a gáz, hogy nincs semmi amiről beszélgetni tudnánk. Ez annyira ciki! Velem van a baj?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy veled van a baj.Lehet, hogy egyszerûen csak nem illetek össze. Nem vagytok egy hullámhosszon. Keress mást, a beszélgetés NAGYON fontos egy kapcsolatban, hidd el.

Nem hinném, hogy veled van a baj.Lehet, hogy egyszerûen csak nem illetek össze. Nem vagytok egy hullámhosszon. Keress mást, a beszélgetés NAGYON fontos egy kapcsolatban, hidd el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!