Találatok a következő kifejezésre: Velem van baj (1455 db)

Tanulj meg írni, pl. Valószínûleg hozzád hasonlóan sekélyes fiúkkal ismerkedsz. Komolyodj meg, és keress egy normális pasit (ritka).
Hát azz is lehet hogy meg nem találtad meg az igazit, de az is hogy a viselkedésen egy kicsit kéne változtatnod...Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommentárokat!bár nem tudom miért kritizáltad meg azt hogy hogy írok sztem csak megkéne tanulnod h mit jelentenek a rövidítése cöhh Ja és nem tudom miért ítélsz elsõre miért mondod h sekélyes vagyok sztem te magadból indulsz ki..
A legutóbb én így jártam. a srác azt hozta fel kifogásként h én rózsaszín elkényeztetõs világban élek, és õ nem hiszi h ki tud hozni engem onnan. Hiába mondtam h nem vagyok olyan amilyennek gondol, nem adott esélyt se a bizonytásra. pedig állítólag az elején komolyan gondta velem, de akkor én nem vettem komolyan. mikor meg már komolyan vettem volna, már késõ volt

Tegnap este lefeküdtem a barátommal. Már 1 éve együtt vagyunk és most feküdtem le vele negyedjére. Ez nagyon cikis probléma mert nem tud elélvezni bennem csak akkor ha kiveszi. :S Velem van baj?

Legjobb válasz: nem veled van a baj,csak eddig ha a kezeddel elegitetted ki akkor az lehet a baj,hogy a huvelyed nem annyira eros mint a kezed,tehat nem szoritja olyan erosen es ezert,mert mar megszokta maskepp.

nem veled van a baj, csak eddig ha a kezeddel elegitetted ki akkor az lehet a baj, hogy a huvelyed nem annyira eros mint a kezed, tehat nem szoritja olyan erosen es ezert, mert mar megszokta maskepp.
Igen, ez a baj a túlzott önkielégítéssel, hogy utána már nem megy máshogy :( Próbáld meg az élvezeti faktorát növelni intim tornával. Ha sokat, és kitartóan csinálod, nagyon megerõsíti a hüvelyizmokat. (Persze nem pár nap alatt lesz eredménye..)
Így volt nálunk is. Az én párom az orálért volt oda, ezért ha én kielégültem, szinte mindig úgy ment el.
ez van manapsag ezek az ocska pornofilmek is mind igy vegzodnek... beteg a vilag, a baratodat kuldd el orvoshoz
Mert sok pornót nézett és a hüvelyed nem ad akkora élvezetet, mint a keze.
A kérdező hozzászólása: De még sohasem elégítettem ki orálisan, azért nem értem hogy mitõl van ez!

Baj az, h miutan egyutt voltunk a baratommal, es utanna ra 10 percre megint szerettem volna vele lenni. Talan tul elegedetlen vagyok? Az igazsag h mikor vele vagyok em birok magammal, ez nagy baj? Talan velem van baj?

Legjobb válasz: dehogy baj. én még akkor is icergek moscorgok és kise engedem amikor õ elélvezett.egybõl jöhet a második.És hidd el, õ sem bánja:)

dehogy baj. én még akkor is icergek moscorgok és kise engedem amikor õ elélvezett.egybõl jöhet a második.És hidd el, õ sem bánja:)
nincs veled baj, teljesen természetes, hogy a nõk izgalmi állapota tovább marad meg. a párod ilyenkor, ha nem bir még 1 menetet, akkor elégitsen ki párszor kézzel vagy szájjal, aztán ha még mindig kivánod, akkor egy idõ után neki is megjöhet megint a kedve :D
A kérdező hozzászólása: en szeretnem is olyankor nagyon, elszabadul minden korulottem, de o nem igazan h hat meg elig telt el azota egy kis ido. Hogy vehetnem ra ot is, Vagy egyszeruen hagyjam, es fogjam vissza magam?
kicsit várj vele, kb. 10-15 percet, utána megpróbálhatod szájjal ismét keménnyé varázsolni.
A kérdező hozzászólása: Kosz a vallaszokat:)

Az normális, hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már majdnem 2 éve, petting volt már meg ilyesmi. Aztán lefekudtunk, de nem jutott el az orgazmusig mért nem? Velem van baj? Hogy lehetne jobb?

Legjobb válasz: HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.

HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.
Petting alatt feltételezem elélvezett, de szex közben nem, gondolom ez volt a bajod? Kérd meg hogy izgassa a csiklóját a kezével szeretkezés közben, vagy legyen õ felül és dörzsölje a csiklóját a testedhez.
légy türelmes. nem megy el mindenki az elsõ alkalommal, meg van aki 10edszerre se, de majd ha gyakoroltok, próbálgattok eztazt, más póz stb, akkor 20adjára, 25ödjére menni fog. nem kell rögtön kétségbeesni
Nem értek egyet az elõzõ felhasználóval. Mindenki képes elélvezni akár az elsõ alkalommal, ha a megfelelõ kezekben van. Semmiképpen ne nyugodjatok bele abba, hogy nem oké a szex, tegyetek érte hogy jó legyen. Úgy látom hogy a szándék megvan, de le is kell vetkõzni a gátlásokat és beszélgetni is kell róla. Tanítsátok meg egymást, fedezzétek fel a testeteket, nem szabad megijedni vagy meghátrálni.
ha mindenki képes lenne elélvezni az elsõ alkalomkor, akkor egy ilyen odaadó párnak se lenne problémája, mert nem gondolom h a csaj rossz kezekbe lenne, ha a srác ennyire odafigyel a dologra.akkor az egész világnak nem lenne ezzel probléma, szóval ez kicsit könnyelmû elszólás volt, nem lenne ennyi erre vonatkozó kérdés, ha ez ilyen egyszerû lenne. szerintem igenis gyakorlás kérdése, kitapasztalni, hogy a jó, és persze a lányon is múlik, hogy mikor tudja maximálisan elengedni magát ahhoz h hüvelyi orgazmusa is legyen.

HELP! Velem van baj vagy a kapcsolattal?

Másfél hónapja vagyunk 1ütt ő 28 én 27 éves vok . A családjaink már ismerik egymsát .Ez azért is különleges mert se ő se én nem vittünk már haza nagyon régen senkit. Én csak azt veszem észre magamon h nagyon nyugtalan vagyok. Ha vele vagyok nem igazán van közös téma, ő inkább materiálisabb típus. Én meg elég érzékeny vagyok ..és ezért nekem egy vers ez zene egy könyv ..egy utalás ,vagy valami szellemi dolog nagyon sokat tud jelenteni . Viszont szeret..bár és itt jön a nehézség :( mert szereti velem a szexet és végül is szereti amit eddig lát belőlem . DE azt nem tudja h érzelmileg nem volt könnyű gyerekkorom talán meg sem értené, mert neki stabilabb volt az biztos .Most azt érzem ha találkozunk utána vágyom vissza a saját kis világomba .. és kell h feltöltődjek . De egy két nap múlva hiányzik .. Nekem az utóbbi kapcsolataim viharos gyorsaságúak voltak mert amint megszerettek (megszerették amit hagytam magamból látni) utána kisszáltam és pont ez a kritikus idő.. Ezért nem tudom eldönteni hogy az én kötődési képességeimmel van a gond ? Vagy fájna belátni h mégsem ő az akiben igazán bízni tudok ? Esetleg maga a kapcsolat nem működő képes mert annyira mások vagyunk ? Nem akarom ezt érezni ..és nem mutattam volna be ha nem látnék reményt h ez bennem változzon ..de már annyira megszoktam ..h egyedül vagyok .. Köszönöm a válaszokat..

Legjobb válasz: Veled van baj, ha eddig mindig csak eddig jutottál el a pasikkal. Meg kell tanulnod közel engedni õket. Feltöltõdni az együtt töltött idõ alatt kellene és utána a föld felett lebegni (másfél hónap után), nem pedig egyedül. Természetesen kell az egyedüllét is (még egy együttélõs kapcsolatban is), de ahogy írsz, az ijesztõ. Mered egyáltalán ömagadat adni ebben a kapcsolatban? Elengedni teljesen? Bízni a másikban? Nem az a mérvadó, hogy neki jó-e veled a szex... semmit nem írtál arról, hogy NEKED jó-e? Hol vagy TE ebben a kapcsolatban? Szerintem sehol.

Veled van baj, ha eddig mindig csak eddig jutottál el a pasikkal. Meg kell tanulnod közel engedni õket. Feltöltõdni az együtt töltött idõ alatt kellene és utána a föld felett lebegni (másfél hónap után), nem pedig egyedül. Természetesen kell az egyedüllét is (még egy együttélõs kapcsolatban is), de ahogy írsz, az ijesztõ. Mered egyáltalán ömagadat adni ebben a kapcsolatban? Elengedni teljesen? Bízni a másikban? Nem az a mérvadó, hogy neki jó-e veled a szex... semmit nem írtál arról, hogy NEKED jó-e? Hol vagy TE ebben a kapcsolatban? Szerintem sehol.
Azt hiszem, sokat kell még magadon dolgoznod. Ennyire fontos neked, hogy észrevegyenek és elismerjenek mások? Miért? Mert nincs önbizalmad (ön-bizalom), és mások elismerésébõl táplálkozol? Nem jó ez így. Idéznék egyet: Úgy élj ott, ahol vagy, hogy ne vegyenek észre, de hiányozz onnan, ahonnan elmentél. Olvass Feldmár könyveket, azokból sokat lehet tanulni. Jó úton jársz, de messze még az érett, kiforrott személyiség, aki kellõ önismerettel rendelkezik: ismeri az értékeit és a hibáit is. elsõ
Akkor nem õ az igazi.
A kérdező hozzászólása: .. belõlem ..? azt már megkaptam h túlérzékeny vagyok ..de az döbbenetes jó érzés hogy van akin érzem a szándékot ..ez leírhatatlan .. Rám igaz a rút kiskacsa storyja egy az egyben meg a 180 fokos változás ..régebben periféria.. ronda voltam és butának könyveltek el ..rengeteg munkám van benne leginkább belsõ h ezen túljutottam .. Most olyan emberek figyelmét kapom meg akik korábban semmibe vettek .Õ is egy olyan fiú ..akit korábban nem érdekeltem volna ..helyes ..aranyos gyerek amúgy .. Az pedig igaz h valamiért van egy különleges szexuális képességem ..legalábbis az eddigi kapcsolataim ezt mondták, és nem is igen akartak elengedni. Hogy nekem jó e a szex ? Jó ..bár lehetne több ..én azthiszem ezen a téren vagyok leginkább önmagam ..mert akkor vagyok aout of order ..nem agyalok ..hanem belefeledkezek az egészbe ..csak lehetne többbbb..
A kérdező hozzászólása: * ez lemaradt - érzem a szándékot hogy tényleg szeretni akar
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ötletet , beszerzem a könyveket . Tényleg sokat küzdök hogy a múltammal leszámoljak ..vagy legalább a békémet megleljem . És IGEN talán mindennél fontosabb az elismerés és a figyelem..és ahogy változnak a dolgok egyre inkább. Az más lapra tartozik ..hogy olykor csak hajszál választ el h bekerüljek olyan közegbe hogy ezt kamatoztatni tudnám .Na sajnos ahhoz még nincs elég önbizalmam ..pedig ha kapnék nagyobb és általam is vágyott igazi szakmai elismerést akkor azt hiszem lenyugodnék.
Bocsi, hogy ezt mondom, de szerintem veled van a baj. "de már annyira megszoktam ..h egyedül vagyok .. " Egy kapcsolatban is tudsz egyedül lenni, úgy hogy vannak melletted. Ha egyedül akarsz lenni, mert megszoktad, akkor ne legyél kapcsolatban. Az hogy különbözõek vagytok, még nem jelenti azt, hogy nem illetek össze. Próbálj benne megbízni és fogadd el magad.
"fájna belátni h mégsem õ az akiben igazán bízni tudok" másfél hónap még nem sok. ne úgy állj a dologhoz a kapcsolat elején, h õ az igazi, és ha nem õ az igazi, akkor hiábavaló vele lenni. nekem az jött le, h Te valakinek az egész lelkedet oda szeretnéd adni, de nem mered. Nem kell rögtön odaadd neki az elején. kicsit késõbb úgyis kiderül, h mit akartok egymástól, lehet-e komolyabb. aztán ha nem lesz komolyabb, akkor megmaradtál a kis burkodban, és nem ért sérelem. Szoktatok mély beszélgetéseket folytatni a leírt fantasztikus aktusok után? Ha igen, akkor sztem van mire építkezni. hátha idõvel jönnek a közös témák is. de ha nem... :( a közös téma fontosabb, mint a jó szex.

Mi lehet a baj velem? Vagy nem is velem van baj? Többi lent

Nem értem miért ilyenek a mai lányok! Mindig olyan faszival jönnek össze aki vagány/bunkó típus aztán ha megbántják ?ket akkor meg jönnek sírni hogy hát ezt nem érdemlem meg meg minden. Miért nem jó a n?knek egy olyan pasi aki szereti ?ket?: Én pl. soha sem tudnám elhagyni vagy megcsalni azt akit szeretek. Így nehezen is találok barátn?t pedig nem is vagyok szerintem olyan gáz. Jókép?nek nem mondanám magamat bár a lányok azt mondták rólam hogy helyes vagyok de nem tudom!182 cm /83 kg vagyok.Tényleg még sportolok is még szerintem elég izmos is vagyok bár ugye kinek mi tetszik. De lehet az a baj hogy nem vagyok egy bunkó szadista állat aki kihasználja a n?ket?! De azért nem fogok megváltozni azért se! Vagy lehet az a baj hogy egyéniség vagyok és nem vagyok ilyen diszkós vagy cs?nacis emo hülye gyerek! Szóval én ezt nem értem! Valakinek valami ötlet? Az épít? kritikát/válaszokat elfogadom szívesen. Köszi el?re is!

Legjobb válasz: semmi gond nincs veled... teljesen OK, hogy nem vagy [email protected] a csajok elõbb vagy utóbb észre fognak venni. de ez lányoknál is ugyanígy van!

semmi gond nincs veled... teljesen OK, hogy nem vagy [email protected] a csajok elõbb vagy utóbb észre fognak venni. de ez lányoknál is ugyanígy van!
akk mit tom én.....rem nem leszel diszkós vagy csõnacis emo hülye gyerek!!!:D:DxD
A kérdező hozzászólása: Hát segíteni nem segítettél mert azt csak magamon tudok xD De azért köszi aranyos vagy :)
teljesen õszínte!!!miért hazudnék?!?!rem segítettem...:)
A kérdező hozzászólása: Remélem õszintén írtad ezt..... Amugy köszi
igen megkaptam:Dpedig tényleg csak vicceltem...de köszi:D...de am. sztem tényleg nincs gáz veled...csak még nem találkoztál normális lánnyal....ennyi...sok sikert a továbbiakhoz:) ....
A kérdező hozzászólása: Huncut xD Megkaptad a képet?
de am tényleg hol vannak a normális pasik???a mai pasik pedig a tipp-topp cicákért vannak oda....szóval ez nehéz kérdés!!!!:D...huncut voltam...:D
A kérdező hozzászólása: Én is ezt írtam
Errõl egy idézet jut eszembe: "Mi nõk, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantázit. (...) Lássuk be, a roszfiúkra bukunk.A csibészekre, ebadtákra.Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak.Á, dehogy változnak!Kicsit még meg is aláznak.Várni kell rájuk.Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belõlük.Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott.Csókjuk kábító, begyakorolt.Õk azok, akikért élni-halni kell.Akikért biológiai bombánk robban.Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk.Ha választani kell, Õket választjuk.A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából.Velük nincs is mit megbánni.Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk.Legalábbis nem készen.Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a többi nõre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert õk nem is akarnak érteni minket.Csak mi Õket.Ördögi kör ez."
A kérdező hozzászólása: Utolsó kis huncut :) de köszi !
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat írhat még más is nyugodtan arról amit gondol köszi!
hát sztem teljesen rendben vagy..én meg nem találok normális pasit...frászt kapok az emos kis kötsög gyerekektõl....persze vannak kivételek, akik nem annyira...de..pfffff...sztem azzal sincs gáz h nem vagy diszkós....képet mellékelj!!!(vicc):DxD 18/L
utálom is az emósoat, meg a divatk*csögöket! teljesen normális vagy, biztos vmi más bibi van veled. lehet nagyon romantikus alkat vagy, és ezért nem v érdekes. majd késõbb jól fog jönni ez a személyiség, ne változz meg! a lányok nem a rosszfiúkhoz mennek majd feleségül!
A kérdező hozzászólása: :D Nem terveztem és nem is fogom :P

Nem szeretem sem az orált, sem az anált. Velem van baj?

Ez nem olyan egyszer?, hogy "ha nincs kedved, ne csináld". Attól még a párom vágyik rá. nagyon. Az orálnál az a baj, hogy a hányinger kerülget, amikor jön az el?válladék. Az anál meg...egyszer?en fáj. Én nem zárkóznék el a harmadik személy bevonása el?l sem, aki kielégíti ezeket a vágyait, de a Párom hallani sem akar err?l. Õ csak és kizárólag velem akarja. Azt mondja, inkább elfojtja ezeket a vágyait, de ? csak velem akar lenni. (Most. De én félek, mi lesz kés?bb. Érzem rajta, hogy többre vágyik. Érzem, hogy alig bírja visszafogni magát, hogy ne nyomja le a torkomon, vagy hogy ne [email protected] [email protected]) Eszünk ágában sincs szakítani. Õ a társam, a szerelmem, a kedvesem. És ez kölcsönös. Ha valakinek van ötlete, hogyan lehet elkerülni a hányingert, és kellemesebbé tenni az anált, az mondjon valami okosat.

Legjobb válasz: Akkor velem is baj van, ehhez képest nyolc éve együtt vagyunk, elvett feleségül és van két gyerekünk is. ;) Még a legelején többször is próbáltam orálisan kielégíteni, de hiába volt tiszta és jó illatú, az elõváladéktól szabályosan hányingert kaptam. Majdnem lehánytam. Azt mondta, hagyjuk inkább, nagyon rendes volt. Az anált meg egészségügyi okokból nem tehetem. :) Ez van. Attól még szuper a szexuális életünk. :D

Akkor velem is baj van, ehhez képest nyolc éve együtt vagyunk, elvett feleségül és van két gyerekünk is. ;) Még a legelején többször is próbáltam orálisan kielégíteni, de hiába volt tiszta és jó illatú, az elõváladéktól szabályosan hányingert kaptam. Majdnem lehánytam. Azt mondta, hagyjuk inkább, nagyon rendes volt. Az anált meg egészségügyi okokból nem tehetem. :) Ez van. Attól még szuper a szexuális életünk. :D
Pontosan errõl van szó! Ha szerelmes, akkor képes lemondani, mert annyira szeret, hogy nem akar neked kellemetlenséget, fájdalmat okozni. Találjatok ki valami más szexuális játé- kot helyette, amit mindketten el tudtok fogadni és mind- kettõtöknek nagyon jó!
"Attól még szuper a szexuális életünk. " Mármint a tiéd. Vagy õ meg megoldja máshol. Tudod ha otthon sose csinálnak somlói galuskát, pedig imádom, akkor néha beülök egy étterembe és telezabálom magam vele...
Én azonnal keresnék mást helyetted...
"A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 15:56"- Mindenki magából indul ki;) Tudod, azt hiszem ( ha kevés is, vagy elrejtõznek a világ elõl és nagyon nehezen lehet rájuk találni )DE AKADNAK normális értelmes férfiak, szerencsére! Gondolom nem voltál még sosem szerelmes. Aki szerelmes, és valóban szereti a párját az képes ilyen dolgokról lemondani. Ettõl nem fog belehalni senki sem, ha nincs orál- vagy fenékbe .....s. Nem jön el a világvége, ha nincsen. És, kérdezõ, ha ezt a párod nem tudja felfogni, hogy te nem igényled ezt, akkor te jobbat érdemelsz! A többi dolgot fentebb leírták, hogy hogyan lehetne jobbá tenni ezeket a dolgokat. )
15:56 Elég, ha én tudom, amit tudok. ;)
Esetleg gyümölcs ízû óvszer?
Hát én úgy gondolom, ha szeret akkor megérti, hogy te ezt nem szeretnéd.
Az anál az tényleg nem egy általános dolog.Ha te azt nem akarod, kívánod teljes mértékben, akkor nem lehet kevésbé fájdalmassá tenni még sok síkosítóval sem.Egyszerûen nem lesz képes ellazulni, bármennyire is szeretnéd..Biztos megérti a párod, hogy te ezt nem szeretnéd, errõl szerintem nyugodt szívvel le tud mondani, hiszen szeret és csak veled akar lenni, és csak olyat csinál, ami neked is jó. Az orál az más tészta.Azt a férfiak 90%-a azért tényleg igényli.Ha szeret téged, akkor tényleg nem fog emiatt elhagyni vagy megcsalni, de ebbõl kiindulva, mivel te szereted és gondolom örömet akarsz neki okozni, ezért néha próbálkozhatnál.Pl. úgy ahogy az elõttem szóló írta.:)
Szerintem inkább a barátod nem normális, hogy torkon meg seggbe akar [email protected], ha csak ezen képes kattogni. Ha te nem akarod, nem kell megtenni, õ sem várhatja el. Az anál meg abszolút nem általános vagy átlagos dolog, a legtöbben életükbe nem akarják sohasem megtenni, jogosan. Az orál az már neccesebb, én azt mondom, ha tényleg szereted és õ is téged, akkor néhanapján kísérletezgethetsz vele. Köztes megoldás, ízesített gumival próbáljátok meg. Vagy pedig nem kapod be, hanem csak hosszasan puszilgatod, kicsit nyalogatod, szóval szoktatod magad a gondolathoz. Egyébként a lenti ízek, szagok, összefüggnek az életmóddal, táplálkozással, tisztálkodással, ha valamelyik téren probléma van, akkor azon is lehet segíteni.
Orál: Kendd be valamivel, mondjuk tejszínhab, mogyorókrém. Anál: Sok sok síkosító, az elején lassan tegye be, és lassan nyomkodja, amig kitágulsz, utána lehet gyorsítani.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem teljesen világos a problémám. Õ megérti. ÉN nem bírom elviselni, hogy nem tudom minden kívánságát 100%-ban kielégíteni. ÉN nem vagyok hajlandó megbarátkozni a gondolattal, hogy valami nem megy.

Mért van ez? Valami tanács? Velem van baj?

4 honapja vagyunk együtt a pasimmal jo a szex minden nem veszekszünk és szeretjük egymást de a tegnap nem állt fel neki mi lehet az oka ?

Legjobb válasz: nem veled van a baj hanem a világgal! mert azt hiszed h levegõt lélegzel!

nem veled van a baj hanem a világgal! mert azt hiszed h levegõt lélegzel!
fáradt volt, kiverte elõtte (tagadja), büdös voltás (nem vicc), egyszerûen nem volt kanos, túlizgulta...folytassam?
A kérdező hozzászólása: ö kezdeményeszte kinyalt és öis akarta minden és már a végén nem ment nem volt fel állva
Nem mindig van ám az embernek kedve szexelni, fõleg mikor fáradt.

Velem van baj, vagy csak nincs szerencsém?

33 éves kétgyermekes n? vagyok, 16 éve vagyok együtt a férjemmel. Az lenne a kérdésem, hogy miért akad ki egy feleség azon ha a férje beszél egy másik n?vel? A legutóbbi esetben pl egy brazil(!) n? kezdett el hülyeségeket m?velni, mert a férjével kétszer leveleztünk történelem témában. Õt érdekelte a magyar népi irodalom, és mivel engem is érdekel beszélgetni kezdtem vele. Semmi másról nem volt szó, az adatlapomon kinn van hogy házas vagyok, és a gyerekeket sem titkolom, valamint tisztában voltam azzal is hogy a pasi n?s, mert az ? adatlapján is olvasható volt ez az információ. Eszembe nem jutott, hogy ez gonmd lehet. Az én férjem tudott az egészr?l, és örült is neki, mert ?t annyira nem érdekli ez a téma, és tudja hogy engem meg igen, és meséltem neki arról, hogy mir?l dumálunk. A pasas felesége mégis kiakadt, úgy viselkedik, mintha én innen a távolból, több ezer kilóméterr?l ráhajtottam volna a férjére. Nem el?sz?r jártam így, ezért kérdezem, hogy mi baja van ezeknek a n?knek? A férjem is szokott más n?kkel beszélgetni, chatelni olyan témáról ami meg engem nem érdekel, ? is el szokta mondani, vagy odahív a géphez, és én is így szoktam.Nem értem hogy ezen miért kell kiakadni, pláne úgy, hogy mégcsak nem is élünk egy kontinensen. Most velem van a baj, vagy mi van ilyenkor ?

Legjobb válasz: Nem veled van a baj, az ilyen nõk túl féltékenyek.

Nem veled van a baj, az ilyen nõk túl féltékenyek.
az ilyen nõk ismerik a férjüket... tulajdonképpen arra haragszanak.
Némelyek nem normálisak, mostanában egyre többen féltékenyek ok nélkül sajnos. De nemcsak nõk, ugyanúgy a férfiak is és nemcsak nõ-férfire, férfi-nõre. Rám egy barátnõm férje volt féltékeny, pedig alig találkoztam a feleségével (kb kéthavonta egyszer és heti 2-3x beszéltünk telefonon és én is nõ vagyok). Engem sem zavar, ha a párom más nõkkel beszélget, õt sem, ha én férfiakkal. Nem benned van a hiba, ezek a típusok mindenkiben a riválist látják.
biztos félre lépett már egyszer kétszer a férje az ilyennek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, csak már kiakasztó amit mûvel ez a nõ. Én érzem magam kényelmetlenül, pedig nem nekem kéne szerintem. Most teljesen úgy fest a helyzet, mintha én szét akarnám õket választani, és az asszonyka védelmezi a férjét. :D Röhely az egész.

Velem van baj vagy nem kivan, vagy ez normalis lenne?

A baratommal mikor egyutt vagyunk es az elojateknal tartunk, meg egymast kenyeztetjuk, nagyon merev a nemiszerve es azt allitja, hogy nagyon kivan, de mikor felhuzza az ovszert lelankad. Olyankor keri hogy jatszodjak a nemiszervevel, hogy simogassam es akkor megint merev lesz igaz,hogy nem annyira mint elotte.Velem van baj,vagy nem is kivan??

Legjobb válasz: Nem veled van a baj. Abból amit leírtál két dolog valószínû (vagy mind2): a barátodat mint sok más férfit, kicsit lelombozza az óvszer és/vagy kicsit túlzásba vitte a recskázást.

Nem veled van a baj. Abból amit leírtál két dolog valószínû (vagy mind2): a barátodat mint sok más férfit, kicsit lelombozza az óvszer és/vagy kicsit túlzásba vitte a recskázást.
Tuti hogy az ovszer a hibas!! Nallunk is ugyan ez a problema, tehat ne aggodj, fel a fejjel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!