Találatok a következő kifejezésre: Veet szörtelenítőkrémet használni (3 db)

Veet szőrtelenítőkrémet lehet használni bajuszra?

Nem fog t?le jobban beindulni a sz?rnövekedés? Vagy egészséges ott használni ?

Legjobb válasz: lehet, de nagyon erõsen lúgosak a szörtelenítõ krémek. alaposan mosd le ls utána kend be valamilyen krémmel hogy vissza állítsd a bõröd PH-ját.

lehet, de nagyon erõsen lúgosak a szörtelenítõ krémek. alaposan mosd le ls utána kend be valamilyen krémmel hogy vissza állítsd a bõröd PH-ját.
ja és inkább a gyantát ajánlom, az sokkal tartósabb.

Veet szörtelenítökrémet miért nem lehet intim helyen és arcon használni?

Legjobb válasz: Én az AVON-nak az érzékeny bõrre való szõrtelenítõ krémjét használtam intim helyen, és nem pattogtam ki tõle, nem volt piros sem. Ezerszer jobb, mint a borotva, attól mindig kipattogok.

Én az AVON-nak az érzékeny bõrre való szõrtelenítõ krémjét használtam intim helyen, és nem pattogtam ki tõle, nem volt piros sem. Ezerszer jobb, mint a borotva, attól mindig kipattogok.
Mert ez egy erõs kémiai anyag és az arcodon illetve bikinivonalon túl érzékeny a bõröd és könnyebben irritálódik. Használhatod, csak utána pár napig piros pöttyös lesz a helye, meg idõvel megvastagodik a bõr.
A kérdező hozzászólása: Ez az....A borotva után szinte minden alkalommal picit piros marad....

Veet szörtelenítőkrémet lehet használni a puncira? Miket okozhat ha mégis használják?

Legjobb válasz: Nem szabad, bár biztos van, aki használja. Inkább a borotvát vagy a gyantát ajánlják oda. Irritációt okoz, mert ott sokkal érzékenyebb a bõrfelület. Meg ha nem vagy elég óvatos, bemehet oda és égethez, marhat. Én nem próbálnám ki.

Nem szabad, bár biztos van, aki használja. Inkább a borotvát vagy a gyantát ajánlják oda. Irritációt okoz, mert ott sokkal érzékenyebb a bõrfelület. Meg ha nem vagy elég óvatos, bemehet oda és égethez, marhat. Én nem próbálnám ki.
Én kipróbáltam még régebben, de csak a bikini vonalra, beljebb nem mertem. Mart és kiszárította a bõröm. A másik hogy ugye ott erõsebb az ember szõre és nem szedte le rendesen.
Ezért találtak ki olyan krémeket is, melyek kifejezettem oda valók. :)
Van külön bikinivonalra, de szerintem lejjebb ne használd!
Nekem egyszer beljebb "csúszott" a krém, mint terveztem, és véresre repedt a bõröm tõle!!! Olyan sebes lett, h alig gyõztem kenni! Végül is vegyi anyag, ott a bõr pedig igen vékony... Ezek után nem hiszek az oda való krémekben sem, mert ügye a szõr erõs, az lenne a dolga, hogy azt leszedje, nem a bõrre vigyázzon... Én nagyon nem javaslom!!! Inkább gyantáztasd le! Kevésbé fáj, mint a kimart bõröd egy hétig, és egy hónapig kitart, míg a krémtõl mire meggyógyul, ki is szõrösödött...
Én régebben próbáltam, az érzékeny bõrre valót, de semmit nem használt. Magyarul ott maradt a szõr. :) De nekem nem okozott ilyen durva dolgokat, mint az elõzõ válaszolónál.. :S
nemszabad!!a krém használati utasítására is rávan irva, hogy "intim területen használni nem szabad".éppen tegnap olvastam mert nekemisvan de nem használ:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!