Találatok a következő kifejezésre: Vatikán a fészke (1 db)

Vatikán a bűn fészke?

Vatikán város lakóinak száma 450-500 f?. Az átlagos elkövetett bünesetek száma 600-1000 évente. Tehát fejenként, azaz az egy f?re számíthat? bünesetek száma szerint, Vatikán a világ b?n által leginkább súlytott területe.

Legjobb válasz: Nyilvánvaló, mire vonatkozik ez a szám. Ha csak logikusan belegondolok, milyen bûnesetekrõl lehet szó: valószínûleg lopások, zsebtolvajlás (olyan tömegben adja magát...), hasonlók... Tehát nyilvánvalóan a milliónyi látogatóból kerülnek ki a bûnözõk. Ugyanis valószínûtlen, hogy a néhány ott lakó, egymást jól ismerõ ember lenyúlja egymás pénztárcáját, telefonját.

Nyilvánvaló, mire vonatkozik ez a szám. Ha csak logikusan belegondolok, milyen bûnesetekrõl lehet szó: valószínûleg lopások, zsebtolvajlás (olyan tömegben adja magát...), hasonlók... Tehát nyilvánvalóan a milliónyi látogatóból kerülnek ki a bûnözõk. Ugyanis valószínûtlen, hogy a néhány ott lakó, egymást jól ismerõ ember lenyúlja egymás pénztárcáját, telefonját.
A kérdésre a válasz: igen. Viszont nem a felsorolt indokok miatt. Ha kicsit jobban körülnézünk a világban, akkor láthatjuk, hogy miért. (Nem az a pár - egyébként is turisták által végrehajtott - lopás miatt. Sokkal több van a Vatikán rovásán, mintsem azt az emberek többsége képzelné.)
Vatikán város lakóinak száma 450-500 fõ. Az átlagos elkövetett bünesetek száma 600-1000 évente. Tehát fejenként, azaz az egy fõre számíthatõ bünesetek száma szerint, Vatikán a világ bûn által leginkább súlytott területe.
Az itt leírt szám a vatikáni lakosokra vagy a Vatikánba látogató milliónyi túristára vonatkozik? A kettõ közel sem ugyanaz...
Igen pl pénzt mostak a maffiának.Elhallgatnak dolgokat az emberek elõl:a tudás hatalom
A szanszkritban a "pápa" szó bûnt/bûnöst jelent....nem írnék többet errõl....szerintem önmagáért beszél.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha a kreacionisták fő érve az, hogy ilyen bonyolult rendszer, mint pl. az ember, magától nem jöhetett létre, akkor hogy jöhetett létre egy azt létrehozó, még bonyolultabb rendszer?

Most nem mennék bele, hogy logikailag önmagában is hibás érv, hogy "ilyen bonyolult rendszer magától nem jöhet létre", de ha elfogadjuk az érvelésüket, miszerint egy ember bonyolultságú lényt csak intelligens lény kreálhat, akkor ezt, a teremt? intelligens lényt ki hozta létre?

11

A vallásos emberek mit mondanak a dinoszauruszokra?

19

A vallásos emberek el is hiszik amiket mondanak, vagy ezt csak másoktól várják el?

Ezt nem provokációnak szánom. Tényleg érdekel a válasz. Ezért privátba is elfogadnák ?szinte hozzá szólást.

23

Szerintetetek léteznek démonok?

Nem inkább arról lehet szó,hogy az ember a saját egós vágyait hárítja el egy küls? identításra,hogy elfusson a felel?sség el?l?

15

Kinek a mondása ez? "A vallás kollektív neurózis. "

Valahol olvastam, de nem emlékszem ki mondta.

4

Mi Súr barátunk elméletének titka?

De most tényleg! Valaki tudja?

16

Ha isten tökéletes, hogy lehet hogy az ember tökéletlen? Hogy lehet egy tökéletes lénynek tökéletlen a munkája?

15

A keresztények valóban szentek?

Mert mindig a sátánistákat piszkálják.

26

Mit szóltok ahhoz, hogy Jehova tanúinál volt amikor általános volt a piramisok tisztelete?

"Saját írásuk arról számol be, hogy 1929-ben még mindig általános volt a Tanúk körében a piramisok tisztelete.

10

Ha isten a maga képmására teremtette az embert, akkor ő is olyan szerencsétlen mint mi?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!