Találatok a következő kifejezésre: Vastagok a Hogy tudnék (17 db)

Hogy tudnák lefogyni a lábamról? 13éves avgyok52kiló és158cm. Sportolok ezért izmosak a lábaim. és vastagok

el?re is köszönöm

Legjobb válasz: TudnÉk, nem tudnák. A sportos vastag lábról lefogyni lehetetlen. Mivel sportolsz, a lábad izmos. Ha már izomból fogysz, az igen nagy gáz!!! Légy büszke az izmos lábadra! Nekem is az van és nem tudok hosszú szárú csizmát venni, de kit érdekel! Az izmos láb SZÉP!!!

TudnÉk, nem tudnák. A sportos vastag lábról lefogyni lehetetlen. Mivel sportolsz, a lábad izmos. Ha már izomból fogysz, az igen nagy gáz!!! Légy büszke az izmos lábadra! Nekem is az van és nem tudok hosszú szárú csizmát venni, de kit érdekel! Az izmos láb SZÉP!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat!..azt sajnos tudtam hogy nem lehet belõle sokat fogyni, csak gondoltam hátha van valami módszer amivel vékonyabbá lehetne tenni.
ha izom és nem zsír, akkor nem lehet fogyni belõle. ha szép izmos lábaid vannak, az nem gond. nekem ezek a lábak teccenek:) F16
A kérdező hozzászólása: hmm..köszönöm..:) )

Hogyan tudnák lefogyni térd és vádlira? Elég vastag a térdem, és az kiemeli a vastag vádlimat is. Mit tudnák vele csinálni?

Legjobb válasz: a térd egy ízület, amin ha rossz a járásod, akkor jobban terheled és megerõsödik. Azzal semmit nem fogsz tudni csinálni maximum elmész orvoshoz és jelzed neki a problémát. Ha elég sokat sírsz neki akkor elküld mûtétre... ahol megcsinálják ezt: http://www.youtube.com/watch?v=gDp1pz_WeFk&feature=related kicsit sem fájdalmas, ááá... A vádliddal szintén nem tudsz mit csinálni ha te is olyan ember vagy, akinek a vádlija alul tapad és így gyakorlatilag a vádlidon jársz. Ha 3 hétig ágyban fekszel a szervezet lebontja a nem használt izmokat, de az izom memória létezõ dolog és amit újra szükség lesz a vádlidra újra épül. Nem értem az embereket, hogy miért nem tudják elfogadni magukat... Örülj, hogy ez a legnagyobb problémád...

a térd egy ízület, amin ha rossz a járásod, akkor jobban terheled és megerõsödik. Azzal semmit nem fogsz tudni csinálni maximum elmész orvoshoz és jelzed neki a problémát. Ha elég sokat sírsz neki akkor elküld mûtétre... ahol megcsinálják ezt: http://www.youtube.com/watch?v=gDp1pz_WeFk&feature=related kicsit sem fájdalmas, ááá... A vádliddal szintén nem tudsz mit csinálni ha te is olyan ember vagy, akinek a vádlija alul tapad és így gyakorlatilag a vádlidon jársz. Ha 3 hétig ágyban fekszel a szervezet lebontja a nem használt izmokat, de az izom memória létezõ dolog és amit újra szükség lesz a vádlidra újra épül. Nem értem az embereket, hogy miért nem tudják elfogadni magukat... Örülj, hogy ez a legnagyobb problémád...
Nem tudnák hanem TUDNÉK!!!!Istenem minden nap min. 5 kérdezõ tudnákol...tanuljatok már meg írni, nyelvtanilag helytelen, és még paraszt is.
Szerintem a térden és a vádlin is lehet háj! Nekem a térdemmel van gond, de fogalmam sincs, hogyan segíthetnék rajta... :( A vádlira a bicikli és a futás nagyon jó.
hálózsákkal:-)
A kérdező hozzászólása: Van vékonyabb, meg vastagabb is, de abba meg izzad... :(
hálózsákkal :)
enyém is pörög:) én vastag pizsamát adok rá meg zoknit:) a legrosszabb mikor a kiságyba keresztbe beakad és visít éjjel hogy szabadítsuk ki:) nappal ki tudja magát szabadítani, de éjjel fáradt hozzá:)
Pizsit és zoknit vagy talpas (pizsinek befogott) rugdalódzót adok a fiamra, mert Õt sem lehet betakarni, azonnal lerugdossa magáról, így eleve úgy öltöztetem, hogy takaró nélkül se fázzon.
Ennyi idõsen hálózsákba aludt a kislányom. Adjál rá egy rövidújjú bodyt és egy rugit, és úgy nem is kell takaró.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Különben nekem is fel kel éjszaka, mert van, hogy feltolja magát a kiságy végébe....

Milyen címre, hogyan tudnék írni a Vastag testvéreknek?

Mert van Csabival 1 közös képem és azt szeretném aláíratni

Legjobb válasz: Próbálj meg facebookon írni nekik. Tamásnak tudom hogy van oldala, a Csabit nem tudom

Próbálj meg facebookon írni nekik. Tamásnak tudom hogy van oldala, a Csabit nem tudom

A lányok hogyan tudnak a szájukba venni egy 5 centis vastag péniszt?

Hazaérve azon gondolkoztam, hogy milyen lesz majd amikor leszop vki, de összemértem egy dezodoros flakonnal hogy kb, mennyi az annyi, de én alig tudtam bekapni pedig nincs kicsi szám. :D kicsit a péniszem közepén nagyobb is, ami nemtom miért van, de majdnem olyan hosszú. Viszont ha fentről ránézek elég picikének látom :S aki gondolja képet küldhetek majd, hogy tudjátok miről beszélek.

Legjobb válasz: S mondd szépen: ááááá

S mondd szépen: ááááá
erre a celra majd huzattasd ki a csajod elso fogait.
Furcsa szerkezetek, de megoldják. Nézz végig egy szülést, azt hogyan csinálják. komolyra fordítva kisebb az agyuk, hogy beférjen a bohóc
Kreatívan. Amúgy egy deós flaska nem egyenlõ a pénisszel.
Meg fogja oldani. A nõi száj és torok csodákra képes, ha egy pénisz befogadásáról van szó. Emellett ne felejtsd el, hogy a fogadó felet is izgatja a dolog, nem úgy, mint téged a dezodoros flakon, ez pedig segít, hogy még inkább be tudja kapni, és még mélyebbre le tudjon csúszni. Én még nem hallottam olyan lányról, aki ne lett volna képes orálisan kielégíteni a pasiját a méretei miatt. ;)
A kérdező hozzászólása: nem Gyökér a vezetéknevem XD de a jellemem se, és nem bemutatást kértem :)
nekem küldj képet:D
Na látod, ez az a kérdés, amire te soha nem fogsz választ kapni, legalább is úgy hogy be is mutatják rajtad biztos nem. Legalább olyan gyökér kellene legyen a csaj, aki bekapja a farkad, mint te. Dehát a zsák a foltját mindg megtalálja.
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat kértem
A módszer neve approximáció, a lényege, hogy adott értéket más értékeken keresztük közelítünk. Ha a te farkad vastag, akkor a leendõ barátnõdnek viszonylag sok vékonyabb farkú pasit kell leszopnia úgy, hogy egyre vastagabb péniszekkel találkozzon.
Próbáld ki és megtudod!
Csöngess be a szomszédba és próbáld ki te neked befér -e a szomszédé.
A kérdező hozzászólása: jó hát, nem egészem kör alakú, meg más alak, de a vastagság miatt próbáltam csak ki :D
Kösz nem, nem érdekel a péniszed. A többi pedig legyen a lány gondja akivel összehoz a jósors.
Nekem már volt dolgom elég vastag pénisszel....nem volt gond, simán befért a számba.... vastagabb volt mint egy dezodoros flakon :DD

A nyáron sokat fogytam, de a karjaim aránytalanul vastagok. Hogyan tudnék kimondottan onnan fogyni, hogy vékonyabbak legyenek? Már ha létezik ilyen. Azt tudom, hogy kimondottan testrészről nem lehet fogyni, legalábbis ezt olvastam.

Legjobb válasz: Hûû, bõ válasz volt :D Köszönöm :) Azt még külön megköszönném, ha egyszerûbben le tudnád valahogy írni..mert kicsit zavaros. Vagy hasonlítsd valamihez kérlek.

A kérdező hozzászólása: Hûû, bõ válasz volt :D Köszönöm :) Azt még külön megköszönném, ha egyszerûbben le tudnád valahogy írni..mert kicsit zavaros. Vagy hasonlítsd valamihez kérlek.
Õõõ ha 9ker környékén élsz járjunk el együtt futni:Dcsaj vagyok.
futás, bringázás...de amíg nem megy le a háj egy ideig az izmosodás miatt vastagabbnak fog tünni
A kérdező hozzászólása: Sajnos az nekem egy kicsit messze lenne, mondjuk ha ilyen kis aranyos vagy, meg csinos...hát üsse kavics, beautózok, aztán futunk együtt. :D

Vastagnak érzem a combom. Hogy tudnék úgy leadni a combomból h ne legyen vastagabb és izmosabb?

és valami olyanra gondoltam h télen is tudok csinálni,edz?terembe nem tok járni mert nagyon drágák... :S

Legjobb válasz: LÉCCI ÍRJATOK!!! 15 vagyok szóval lécci ne olyan ötleteket amikben sok gázsi kell...

A kérdező hozzászólása: LÉCCI ÍRJATOK!!! 15 vagyok szóval lécci ne olyan ötleteket amikben sok gázsi kell...
Rubint Réka "Napi 20 perc önmagadért" dvd-je nagyon jó, csak ajánlani tudom. 4 részbõl áll: 20 perc kar, 20 perc comb, 20 perc popsi és 20 perc has. Én a comb- és popsi gyakorlatokkal kezdtem, és nagyon hamar látványos volt az eredmény. Ettõl nem lesz "testépítõ- izmod" nyugi, csak formás, csinos tested. :) Innene le tudod tölteni: http://barbara-dvd.blogspot.com/2008/06/rubint-rka-napi-20-p..
A kérdező hozzászólása: jajj nagyon köszönöm!!! ehez ugye nem kellenek különbözõ ezközök? :)
kedves elsõ válaszoló. nekem is ugyan ez a problémám és nagyon megörültem amikor láttam, hogy már válaszoltak is erre a kérdésre. meg is próbáltam letölteni de nekem nem sikerült. talán pénzbe kerül?? segítenél?
Nem pénzbe kerül. ha megnyitod ott van a rapidshares sor, meg a data - s sor. kiválasztod, hogy melyiket akarod letölteni, ( én datásban szoktam, mert a rapidshareknél kell várni 2 letötés között assziem egy órát? vagy 20 percet? nemt udom. ) És ha a datásara kattintasz, akkor megnyitódik egy ablak, és ott az Ingyeneset kell választanod, és ha megkérdezi, hogy van ilyen új prémium ajánlataik, és kell-e, azt kell, hogy nem élsz vele! És akkor kidobja a letöltést, és csak el kell mentened. A rapidshare - nél ott van, hogy Free User, arra katt rá, és asszem vissza számol 100 mp-tõl, és amikor teljesen vissza számoltr, katt downloadra! :) vagy nemtudom mit ír ki, de arra kell! :) Remélem tudtam segíteni. Nem az elsõ voltam!
Ja azt elfelejtettem, leírni, hogy ilyen kis becsomagolt fájlokba szedegeti le, tehát az összes linket le kell szedni, ami a fitneszdvd-s oldalon van! És miután le szetted vagy rapidsharevel vagy datával, ki kell csomagolni, ( kérni fog egy jelszót, de az meg van adva az oldalon ) és miután kicsomagoltad, akkor lesz teljesen kész! :)
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ válaszoló.köszönöm h megadtad a címet, le is töltöttem, ki is csomagoltam csak az a baj h 1 vidi lett a kicsomagolt 7 fájlból és az az 1 vidi az elsõ 20 perc a hasra de a többi nincs meg és nem tom miért...lécci válaszolj!!!!!
Irigyellek!! Nekem nagyon lassú netem van, kb 1 hét mire letudnám szedni õket, vagy 4 nap, ha éjjel nappal megy a gépem. :( :)

Vastag a combom. Hogyan tudnék ezen változtatni? 20L

Úgy látom sok rajta a zsír, de sok az izom is, mivel sokat szoktam biciklizni. A küls? oldala már tiszta izom (túlságosan is), de belül...:S És most nem tudom hogy sportoljak-e, mert félek, hogy még izmosabb lesz. Diéta?

Legjobb válasz: egyél sok zöldséget könnyû húsokkal (csirke, pulyka), szénhidrátot csak reggelire, vagy max. 2 óráig. Sok folyadék, és mehet a futás, bicikli. Belsõ comb erõsítésére kiváló a Leg Magic. Nekem is van, tényleg jó.

egyél sok zöldséget könnyû húsokkal (csirke, pulyka), szénhidrátot csak reggelire, vagy max. 2 óráig. Sok folyadék, és mehet a futás, bicikli. Belsõ comb erõsítésére kiváló a Leg Magic. Nekem is van, tényleg jó.
Igen.

Vastagok a combjaim. Hogy tudnék belőlük fogyni, hogy azért a mozgásnál ne alakuljon át izommá. És ha átalakul akkor azt le lehet tornázni?

Szobabicikli, vagy otttoh zenére jó ötlet lenne, ugrabugrálni????

Legjobb válasz: Mivan? Letornászod az izmod, ami a zsírból lett "átalakítva"? Bocsáss meg, de ez akkora baromság, hogy kilóg a monitorból. Erre nem lehet normális választ adni, mint ahogy az elõzõ pár kérdésre sem. Szerintem olvasgass kicsit a témában, hogy legalább kérdezni tudjál.

Mivan? Letornászod az izmod, ami a zsírból lett "átalakítva"? Bocsáss meg, de ez akkora baromság, hogy kilóg a monitorból. Erre nem lehet normális választ adni, mint ahogy az elõzõ pár kérdésre sem. Szerintem olvasgass kicsit a témában, hogy legalább kérdezni tudjál.
Úgylátszik hogy nem értitek. A "hûdeokos" azt írta hogy az otthoni ugrabugrálás nem elég, és ebben (is) igaza van. Komolyabb edzés kell + diéta, úgy lehet elérni valamit. A súlyzós edzést is lehet úgy végezni, hogy szálkásodj, az izok építéséhez sok kalória és protein fogyasztás kell, ha nem így étkezel nem fog nõlni az izmod nem kell félni. (mondjuk extrém esetben, mint itt is valaki elõttem írta van ilyen, de ez genetika, ha tesztoszteron túltengésed van akkor izmosodhatsz, de az nem normáli állapot. Mondjuk vannak bajuszos nõk is) De ha diétán vagy és edzzel mibõl épülne az az izom? A teljes testet átmozgató súlyzós edzés pedig igenis anyagcsere gyorsító hatású, és a formád is szebb, feszesebb lessz tõle. Ha meg otthon ugrabugrálsz feljön a szomszéd. :-)))
Utálom az ilyen lekezelõ szövegeket...na mindegy... Hát én a tornát javasolnám, ami a combot és a fenékizmot mozgatja meg.Betekerheted magad fóliával az izzasztó hatású és eredményt hozhat.Elõször ne ezerrel edzzél, hanem fokozatosan és akkor nem lesz ott izomtömeg.
A Leg-magicben csalódtam. Igaz keményebb lett a fenekem, meg a combon, de szemmel láthatóan "vastagabb" és nem fogytam.
Vastagcombu vagyok en is. Igazi osanya tipus es mindentol hizok meg a levegotol is. Tavaly vegig csinaltam a 90 napos dietat amit 2008-ban ujra fogok kezdeni. Kozben pedig futottam es heti 4x nyomtam Beres Alexandra Vitalitas c. kinzo tanulmanyat. - nekem igazabol a zene miatt kinzo de hat izlesek es pofonok. Ez a program pontosan 60 perc. Vettem olyan nacit, ami fenekrol es combokrol segit tornaval egyutt egetni a zsirt. Nagyon szepen lehetett latni mar 2(???!!!!!) utan is a valtozast de jelzem az Alexandra torna, nagyon kemeny. Nem hiszek a szobabicikliben. A futasban hiszek akar gepen akar odakinn meg a tornaban. Sajnos kardio kell, hogy a zsir elkezdjen olvadni. Nem konnyu es a dieta is nagyon nehez. Aki meg nem dietazott csak az eszt osztotta nem tudja mit kuszkodik egy tulsulyos ember azzal, hogy megszabaduljon a folosen cipelt kiloktol.
Fenti nagyokosnak üzenem: Én is nõ vagyok, és sajna az átlagnál nagyobb izomtömeg van a combomon és a vádlimon is. Súlyzó nélkül, csak aerob mozgással is csak az izomtömeget sikerül gyarapítanom.....
Én is annak a hû de okos embernek mondanám, hogy a diéta nem segít ha nem tornázik rá valaki... szerintem az "ugra bugrálás" is lehet hasznos, mert az is meg mozgat, és ha élvezed akkor ártani nem árthat (kivéve ha kitöröd a bokád) na mind1 sok szerencsét

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!