Találatok a következő kifejezésre: Vastagok a Fogyozni (2 db)

Vastagok a labaim. Fogyozni mar nem akarok de szeretnem ha vekonyabbak lennenek. Mit tehetnek?

Legjobb válasz: Nekem is épp ez a problémám! Régen sokat bicajoztam, és túl izmos és aránytalanul nagy lett. Az izommal és sem tudok mit kezdeni, talán ha valaki ad valami jó tippet, de ha a felesleg miatt vastag, akkor: állj a falhoz, érj hozzá 2 újjal, majd kezdj lábbujjhegyre állni. Elõször az egyik lábadat, majd a másikat. Naponta vagy hetente növeld a mozdulatok számát. Mondjuk elsõ nap 10-10-et csinálj meg, majd másik nap 15-15-öt. Még valami: mig csinálod az egyikkel, addig a másik lábadat helyezd arra a lábra, amellyel tornázol a sarok fölé. Remélem érthetõen irtam le. Fontos, hogy ezután lazitsd el, mert eléggé húzos lesz, ha jól csinálod

Nekem is épp ez a problémám! Régen sokat bicajoztam, és túl izmos és aránytalanul nagy lett. Az izommal és sem tudok mit kezdeni, talán ha valaki ad valami jó tippet, de ha a felesleg miatt vastag, akkor: állj a falhoz, érj hozzá 2 újjal, majd kezdj lábbujjhegyre állni. Elõször az egyik lábadat, majd a másikat. Naponta vagy hetente növeld a mozdulatok számát. Mondjuk elsõ nap 10-10-et csinálj meg, majd másik nap 15-15-öt. Még valami: mig csinálod az egyikkel, addig a másik lábadat helyezd arra a lábra, amellyel tornázol a sarok fölé. Remélem érthetõen irtam le. Fontos, hogy ezután lazitsd el, mert eléggé húzos lesz, ha jól csinálod
Fogyózás nélkül pedig nem lesz vékonyabb. Fogynod kell zsírból, izomból vagy mindkettõbõl.
szeintem érdems kipróbálni a láncfûrészt vagy a flexet hátha segít, esetleg még a villamos jöhet szóba.
böllérkés

Szerintetek is vastag a karom? Fogyóznom kéne? (Kép alul)

http://kepfeltoltes.hu/130527/zsaki_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: Akik azt mondják azok enyhén szólva is túloznak. Remek alkattal megáldott lány vagy :)

Akik azt mondják azok enyhén szólva is túloznak. Remek alkattal megáldott lány vagy :)
Nem.
ne fogyózz, ez tökéletes és ha nem lesz foglalt a szíved, csak szólj és ugrom érted, akár az arénába is, csak legyél az enyém
fogyhatsz sztem, de ne koplalással, egyél sokat, inkább jó kajákat (pl paleo)
Gyönyörû lány vagy!! Nagyon jó alakod van! Én is elvennélek feleségemnek az tuti!!!
nincs ezzel semmi gond.
Nem kell fogynod , ne akarj olyan lenni mint az a sok alultáplált bige .. azt hiszik a pasiknak az jön be, pedig nagyon nem ;) ! Alig várom a strandidõt ... kimennek a strandra alig bikiniben (egész éves koplalás után) , ..ahogy rázzák magukat nevetséges.. szinte zörögnek , nincs összetartó erõ :D (vicces). Nagyon elfajult ez a világ... hamis képet fest az ideálokról, szerintem egy nõ legyen nõiesen telt . Ne alultáplált r... anc , amiket manapság lehet látni . 31/F
ha fogyózni szeretnél írj privátban, szívesen segítek! DE szerintem teljesen rendben vagy, nem kéne elrontani ezt a jó alakot :)
Már foglalt a zsíve
1: a husi nem feltétlenül jelenti azt, hogy TÚL husi. Én sokszor mondom egy csajra kaján vigyorral, hogy jóóó húsos, és ezt a lehetõ legpozitívabb értelemben értem! 2: ne akarj ennyire másoknak megfelelni! A kép alapján baromi jó nõ vagy, erre itt nyöszörögsz, mert páran azt mondták, hogy husis a karod. Ne már! Feltéve persze, hogy nem csak a szokásos egóetetésrõl van szó :) . 3: a fogyózással eleve érdemes óvatosan bánni, mert lehet, hogy vékonyabb lesz a karod, de az összhatás meg mégis rosszabb. A párom nõvére régen pl folyton azon aggódott, hogy nagy a segge. Tény, hogy jókora kofferja volt, de milyen volt az a koffer! Körzõvel nem lehet olyat rajzolni, és úgy ringott, hogy nem lehetett nem oda nézni. Neki ez nem volt jó, így elkezdett keményen fogyózni és sportolni. Szépen össze is ment feneke, csak éppen a mellei is, és ha nem hordott melltartót, akkor úgy nézett ki, mintha üres zacsikat hordana a mellkasán, mert a bõre viszont nem ment össze.
Szerelmes lettem Beléd. Egy feleséget keresõ férfi :D
Szerintem fotóznod kéne! ;) :)
ne változtass semmit, tökéletes vagy :)
A kérdező hozzászólása: Privátokra nem válaszolok senkinek!!!!!
Ó de aranyos lány vagy :) Egyébként a kérdésedre nem, nem kell leadnod semmit :)
Nem. Amúgy szép vagy:)
A kérdező hozzászólása: Akkor miért mondják páran, hogy elég husi? Már többen is mondták mostanában, hogy eléggé elhíztam :(.
bomba akakod van, ez tökéletes ahogy van
Határeset. :) Ennél tényleg ne legyen vaskosabb. Amúgy nekem is bejössz. ;)
Gyönyörû nõ vagy! :) Legyél a feleségem! :)
A kérdező hozzászólása: Már foglalt a szívem :) , de azért köszönöm a bókokat, jól esik :) . Privátokra még mindig nem válaszolok, ezen mit nem lehet megérteni?
Semmiképp se fogyózz! Ez így jónak tûnik, ahogy most kinézel! Ha valamit sportolsz, akkor azt ne hagyd abba... ennyi elég lesz! ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!