Találatok a következő kifejezésre: Vastag a a (1428 db)

Lányok, nektek túl vastagnak számít a 6 cm vastag pénisz?

Komolyan kérdem, sz?z srác vagyok, a barátn?mmel hétvégén lennénk együtt lehet, és haverom szerint azzal kizárt max pornószínészn?k engednék :/ :/

Legjobb válasz: Az tényleg nagyon vastag még az 5 cm is, óvatosan toljad neki,mert feszíti nagyon. De megoldható. Legyen sok elõjáték!

Az tényleg nagyon vastag még az 5 cm is, óvatosan toljad neki, mert feszíti nagyon. De megoldható. Legyen sok elõjáték!
Ezen tényleg ne parázz. Majd kiderül. Ha õ nem is kultiválja az ekkora méreteket, biztosan találsz olyat aki igen. Ha kellõen be van indulva, akkor semmmi gond nem lesz, csak tényleg figyelj rá, és ne kapkodj el semmit. 26/L
Nézd, neked ekkora van, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Legyen sok elõjáték, óvatosan csináld, kérdezz közben rá, hogy fáj-e neki. Ennél nem tudsz többet tenni. 21/L
hát, amikor én vesztettemel a szüzességem, a srácnak szintén nagyon vastag volt (pontosan nemtudom mennyire, de azt tudom, hogy az elsõ 5-6 alkalom emiatt nagyon fájt). De ígyis úgyis fájt volna, ha vastag, ha nem, tehát annyi a különbség, hogy a vastagtól sokkal de sokkal jobban fáj neki. (de mivel mondtad h a te barátnõd nem szûz már, ezért nagyon nem fájhat neki..) de ha mégis, akkor se parázz be, csak figyelj, és vigyázz rá nagyon....sok sikert :)
Ha a kerülete volna ekkora akkor , ne is ismerkedjél lányokkal mert kiröhögnének.
A kérdező hozzászólása: de úgy értem a vastagsága az átmérõje ekkora nem a kerülete
ááá.. Biztos van, aki szereti, nyilván. Ezt te is tudhatod. Egy gyerek is kifér onnan... és van aki tágabb alapjáraton. Én tudom magamról hogy elég szûk vagyok, még sosem próbáltam ekkorával, így fogalmam sincs. Lehet simán kitágulnék izgalmi állapotban. Tudod, a hüvely egy rugalmas közeg.... Nyilván próbálkoznék a barátommal ha szeretném, és lehet nem lenne semmi probléma, vagy lehet, hogy nem jönne össze..
A kérdező hozzászólása: Azért csak annyira tudsz válaszolni, hogy vannak olyan nõk akik szeretik ezt? Pl. te engednéd, ha szeretnéd a barátod ekkorával?
honnan tudjam, hogy õ élvezi-e? ezt tök felesleges TÕLÜNK kérdezni, hogy Õ szeretni fogja-e :LL de ne a handabandákra alapozz, az is tuti... hogy "egy nõ max 5cm-ig bírja" :DD lehet sok lesz neki, lehet nem. majd meglátjátok, errõl felesleges elõre beszélni!
A kérdező hozzászólása: Õ nem szûz. Egyébként lehet ebbõl baj? Van olyan lány aki egyáltalán szereti ha ekkora, vagy legalább elfogadja? Élvezhetõ-e nekik így a szex? Mert úgy tudom a max amit a lányok bírnak 5 cm :/ istenem emiatt nem lesz nõm??
miért, õ is szûz? figyelj, ez testi adottság kérdése is. van lány, akinek tágabb a hüvelye, van akinek eléggé szûk - alapállapotban. Annyit tudsz segíteni hogy rengetek elõjátékban részesíted és lassú, óvatos leszel, nagyon figyeled a reakcióit!
A kérdező hozzászólása: De jól fog neki esni? nem akarok fájdalmat okozni neki, úgy félek hogy baj lesz belõle... Lehet hogy emiatt dobna? :(
Amúgy ha tudnád, hogy a lányok mi mindent magukba dugdosnak, nem aggódnál. Szerintem az a 6 centi nem horror, fõleg ha nem szûz a csaj. Feleslegesen aggódsz. Lehet, hogy ha meglátja, milyen szép vastag farkad van, teljesen odalesz a gyönyörtõl. 21/L

Fiúk/fériak! Milyennek tartjátok, ha egy lánynak vastag, izmos a vádlija?

Legjobb válasz: Oké hogy izmos, de vastagnak mennyire vastag? Piszkavasnál biztos jobb!

Oké hogy izmos, de vastagnak mennyire vastag? Piszkavasnál biztos jobb!
Én kifejezetten szexisnek tartom az izmos vádlit, és az sem baj ha vastagabb. De ha nagyon vastag, az már nekem sem tetszik.
A kérdező hozzászólása: annyira azért nem vasag...nem nem olyan szép mint a többi lánynak... :S
Az h mi a szép, az relatív. Van akinek a vékony piszkafa lábak jönnek be, van akinek a formás izmos. Szóval lehet h pl. én szépnek tartanám a lábad, vádlid, attól függetlenül h te nem tartod annak. Ne keseregj, sok fiunak tetszik biztos. Pl. hugomnak is eléggé izmos meg picit vastag, a sok sport miatt, de miután néha megdicsérem, már büszke is rá azóta. Szóval nézd más szemmel, biztos tetszeni fog.
nekem nagyon tetszik :)

Kell harisnyát adnom a babámra, 5 hós, ha vastag a rugija, és a bundazsák is nagyon vastag?

Sétálni mennénk,de nagyon vastagnak tartom a rugit,megfázhat ha harisnyát nem adok rá?

Legjobb válasz: Szia! Vékony, kis zoknit feltétlenül adj a vastag rugi alá. Inkább próbáld rétegesen öltöztetni, mert még annyira nincs hideg, hogy vastag cuccokat adj rá. Mi csak vékony rugit, kiszokni, overált veszünk fel és úgy megyünk ségálni, bár a lábzsák + a takaró is mindig nálam van.

Szia! Vékony, kis zoknit feltétlenül adj a vastag rugi alá. Inkább próbáld rétegesen öltöztetni, mert még annyira nincs hideg, hogy vastag cuccokat adj rá. Mi csak vékony rugit, kiszokni, overált veszünk fel és úgy megyünk ségálni, bár a lábzsák + a takaró is mindig nálam van.

Picit vastag még a combom. Milyen rövid vagy térdnadrágot tudnátok ajánlani? Képet, linket küldjetek!

Jelenleg is diétázom.Még a télen elkezdtem.Szeretnék olyan rövid farmer nacit hordni,mint a vékonyabb csajok,de még nem áll jól nekem.Viszont így felvenni sem szeretném,mert nem akarok nevetségesen kinézni.58 kg vagyok.Tudom,hogy ruhával nem lehet a combot eltüntetni,csak egyszerûen szeretném ha jól állna az amit felveszek!

Legjobb válasz: 58? Tényleg vágósúly. Most komolyan, ha csak nem 150 alatt vagy, hol sok ez? Kizárt, hogy olyan vastag lenne a combod, hogy ne vehetnél rövidnadrágot! Egyébként, ha tényleg vastag, akkor szoknyában gondolkodj, ne nadrágban!

58? Tényleg vágósúly. Most komolyan, ha csak nem 150 alatt vagy, hol sok ez? Kizárt, hogy olyan vastag lenne a combod, hogy ne vehetnél rövidnadrágot! Egyébként, ha tényleg vastag, akkor szoknyában gondolkodj, ne nadrágban!
Legalább egy képet linkelj az érintett testrészrõl... lehet hogy te nem valósan látod magad és semmi gond a comboddal. 58 kg az pont jó ha 160 cm fölött vagy.
Egy centiérték is megtenné. A túl vékony combok ugyanúgy egészségtelenek ( [link] ).
A kérdező hozzászólása: 160 cm vagyok.Lemértem a combom, és kb.59-60 cm körbe.Azon a táblázaton nem tudok eligazodni.
Szimpla mértékegységváltás. 160 cm = 5’3” - ezzel meg is van a sor 1 inch = 2, 54 cm 1 pound = 0, 453 kg
Sehol nincs megszabva, hogy bizonyos combkörméret felett már nem hordhatsz rövidnadrágot. Ha 40 fok van, nem kényelmesebb, mint egy térdig érõ? Biztos vagyok benne, hogy találsz olyan fazont, ami jól áll, rengeteg teltkarcsú nõ bátran és magabiztosan visel rövid, szûk ruhákat, és borzasztóan jól néznek ki. És leginkább azért, mert tudják, hogy mérettõl függetlenül jó nõk.

Vastag bokához a vastag vagy vékony bokapántos cipők állnak jobban?

Legjobb válasz: Vastag bokához nem állnak jól a bokapántos cipõk!

Vastag bokához nem állnak jól a bokapántos cipõk!
A kérdező hozzászólása: Azt mondod? Nem tudom de nekem úgy tûnik mintha jobban állna, mint a pánt nélküli.
Hát szerintem sem olyan jók.. mert szegélyezi és rátereli a figyelmet a bokára.. De ha szeretnél ilyet akkor inkább vastagabb pántosat az "kicsinyíti" optikailag. 21/L
nekem 5.4 cm akkor most vastag? ugyanmár. TOLÓMÉRÕVEL?
hogyne tudnám? hegesztõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! akkor ha ne adj' Isten vége lenne a kapcsolatodnak a pároddal, akkor te 5 centi vastagság alatt már nem is keresnél embert? vagy ezt hogy gondoltad? amugy a hüvely az alkalmazkodik a szerszámmérethez?
Szerintem átlagos. A páromé 5 cm-es és az már átlagon felül van, az már nekem megfelel. A tied lehet nem lenne elég...
Az enyim 5. Akkor menõ vagyok?
vasald ki akkor lesz csak igazán széles. Ennyire ráérsz hülyeségeken agyalni, gyökér?
Ha megtekered, akár koktélszívószálnak is elmegy. Esetleg gyûrd be a lábad közé és akkor mé lehet belõle egy szép p.ina
asd... mit érdekel hogy most 4 centi az jó-e vagy nem? volt rá panasz vagy mi a tosz? >.<" de most komolyan, ha a csaj nem panaszkodik miatta akkor nem mindegy hogy milyen vastag?
A kérdező hozzászólása: megkaptam az elsõ értelmes választ, egy fiútól :D köszönöm!
A kérdező hozzászólása: kersztmetszet egyenlõ a vastagsággal. mértékegységeket lehet váltogatni. szerintem hülyén nézett volna ki h 40, 09mm...de nem hiszem, hogy a tolómérõn vagytok fennakadva :D
szakértök mondták (irta nekem, mert beszéltem vele) hogy nem kerülettel kell és soztani hanem egyszerüen akár tolomérövel elég megmérni, nem biztos hogy pontosan kör alakú. 4 cm tökéletes ne aggodj :D 18 / F
így van. "sajnos"
Tizedre pontosan 4centi? Habár ha már van tolómérõd akkor azt is tudhatnád hogy nem vastagság hanem keresztmetszet, és ez nem colostok hogy centivel add meg itt milliméter a helyes mértékegység
"NEM MONDOD?" 5 centi felett a trendi. de nem értem, mindenki pornós falloszt akar?...
A kérdező hozzászólása: azzal kell mérni.nem a kerületbõl átmérõt számolni.
Na had halljam, vastagságban mi a trendi? Hosszban tudom, hogy 20 a menõ, vastagsában mi a király?
A kérdező hozzászólása: nem tudod mi az a tolómérõ?
Hát igazából szerintem számít azért a vastagság. Mert volt már olyan pasival is dolgom, hogy az ég világon semmit nem éreztem az egészbõl...pedig majd megszakadt annyira csinálta...Tág pedig nem vagyok, mivel sokan mondták hogy szûk vagyok. Szóval... Annyira nem vagyok válogatós, de azért olyannal biztos nem terveznék hosszabb idõre, akit nem érzek magamban... De lehetséges, hogy még a 4 centi jó lehet. :) ) Nem azt mondtam, hogy nem, nem tudom igazából. Csak azt tudom, hogy az 5 cm-es páromét azt mindig nagyon jól érzem és ez pont jó nekem.

Honnan lehet tudni, hogy milyen vastag a méhnyálkahártya és milyen vastagnak kell lenie, hogy tudjam baba van a dologban?

Legjobb válasz: Ha elmész orvoshoz õ megvizsgál nekem hüvelyi uh-ot csinált és akkor mondta hogy 10mm vastag ami korai terhességnek felel meg!

Ha elmész orvoshoz õ megvizsgál nekem hüvelyi uh-ot csinált és akkor mondta hogy 10mm vastag ami korai terhességnek felel meg!

Vastag a bokám. Mivel lehet ledolgozni?

Legjobb válasz: A vastag boka elsõsorban lehet genetikai okok miatt vastag csontozat, erös bokaszalagok miatt. De okozhatja vizesedés is. Próbálj meg kevesebb sót fogyasztani és diétázni ha súlyfelesleged van.

A vastag boka elsõsorban lehet genetikai okok miatt vastag csontozat, erös bokaszalagok miatt. De okozhatja vizesedés is. Próbálj meg kevesebb sót fogyasztani és diétázni ha súlyfelesleged van.
Nem lehet, hogy inkább a csontotok vastag? Bokán a legritkább esetben van zsír... ha meg van, akkor futás. Szó szerint.
Na ez engem is érdekel mert nekem is vastag és már herótom van tõle!
Vastag a bokám nemtudom ezek után, hogy rám néz-e valaki még Ó-Ó-Ó nem vagyok James és nem vagyok Bond....SÁLÁLÁLÁÁÁ XDXD
Ez genetikailag öröklõdik. Ha vizes (ami gyakori) akkor az orvosod ír fel vízhajtót. Ezt úgy tudod ellenõrizni, hogy ha az újjadat rányomod pár másodpercre és utána elveszed, akkor fehér marad a bõröd egy ideig. De ha meglátszik a zokni nyoma amikor leveszed, az is gyanús. Csontot lefaragni pedig nem lehet.
Sajnos genetika.Nekem is vastag a bokám és a vádlim is.A futás nagyon jó, de a legjobb szerintem a spinning.Az garantáltan használ, nekem egy hónap után látszott!

Fiúk! Nektek mennyire tetszik ha egy lánynak vastag a szemöldöke? Linkelnétek olyan képeket amin a csajnak már túl vastag?

Legjobb válasz: http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/386525_4549216.. ez már undorítóan vastag

Nem tetszik!
Pedig amit az elsõ linkelt, azon szép szeme lenne a lánynak...bár kicsit para.
Nekem bejönnek a vastag szemöldökû lányok! F.
egyáltalán.
Nekem egy ilyen sokkal jobban tetszik, mint a vékony csíkra szedett szemöldökök: http://www.anna.hu/images/hio56/5756_Stella-McCartney-calvin.. De az elõzõ képeken linkeltek már tényleg a túlzás kategóriába esnek.

Egy átlagos panel lakás fala milyen elemekből áll? Hány centi vastagok a rétegek? Ha oldalt is tudsz, légyszi linkelj!

Legjobb válasz: A homlokzati falpanelok 27 cm vastag szendvicspanel elemek. Kívülrõl befelé haladva: -5,5 cm külsõ vasbeton kéreg -6,5 cm közbensõ hõszigetelõ réteg -15 cm belsõ teherhordó réteg A belsõ falpanelok egyrétegû vasbeton szerkezetek 15 cm vastagok

A homlokzati falpanelok 27 cm vastag szendvicspanel elemek. Kívülrõl befelé haladva: -5, 5 cm külsõ vasbeton kéreg -6, 5 cm közbensõ hõszigetelõ réteg -15 cm belsõ teherhordó réteg A belsõ falpanelok egyrétegû vasbeton szerkezetek 15 cm vastagok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!