Találatok a következő kifejezésre: Vastag a Mivel (305 db)

Vastag a bokám. Mivel lehet ledolgozni?

Legjobb válasz: A vastag boka elsõsorban lehet genetikai okok miatt vastag csontozat, erös bokaszalagok miatt. De okozhatja vizesedés is. Próbálj meg kevesebb sót fogyasztani és diétázni ha súlyfelesleged van.

A vastag boka elsõsorban lehet genetikai okok miatt vastag csontozat, erös bokaszalagok miatt. De okozhatja vizesedés is. Próbálj meg kevesebb sót fogyasztani és diétázni ha súlyfelesleged van.
Nem lehet, hogy inkább a csontotok vastag? Bokán a legritkább esetben van zsír... ha meg van, akkor futás. Szó szerint.
Na ez engem is érdekel mert nekem is vastag és már herótom van tõle!
Vastag a bokám nemtudom ezek után, hogy rám néz-e valaki még Ó-Ó-Ó nem vagyok James és nem vagyok Bond....SÁLÁLÁLÁÁÁ XDXD
Ez genetikailag öröklõdik. Ha vizes (ami gyakori) akkor az orvosod ír fel vízhajtót. Ezt úgy tudod ellenõrizni, hogy ha az újjadat rányomod pár másodpercre és utána elveszed, akkor fehér marad a bõröd egy ideig. De ha meglátszik a zokni nyoma amikor leveszed, az is gyanús. Csontot lefaragni pedig nem lehet.
Sajnos genetika.Nekem is vastag a bokám és a vádlim is.A futás nagyon jó, de a legjobb szerintem a spinning.Az garantáltan használ, nekem egy hónap után látszott!

Milyen vastag a derekatok és csípőtök? Kb hány cm-től vastag, átlag, vékony? Mi az álom cm?

Kort, nemet, magasságot, súlyt írjatok. Kíváncsi vagyok. Hogyan edzetek, mi az álom cm számotokra?

Legjobb válasz: derekam:60 csípõm:75 vékony vagyok nagyon,160 cm,40 kg. 15/L

derekam:60 csípõm:75 vékony vagyok nagyon, 160 cm, 40 kg. 15/L
csípõ: 106 cm derék: 70cm mell: 95 cm 168 cm és 64 kg. voltam 70 kg is, futással leadtam nyár óta, naponta kétnaponta futok, 30-40 percet. csípõm kicsit széles
Derekam: 56 cm csípõm: 79 cm (vékony vagyok, nem fogyni, hanem izmosodni szeretnék, ezért heti 3x súlyzós edzést végzek.) 27 év nõ 168 cm 48-50 kg
derék: 74, csípõ: 89 160 cm 54 kg 20/L
derék: 69 cm csípõ: 84 cm 58 kg 170 cm 17/L A derekamból szeretnék 4 cm-ert lefaragni, mert így nem valami arányos. Amúgy 3-4 kg-tól is szeretnék megszabadulni. Igazából az étkezési szokásaimon kezdtem el változtatni és megpróbálok az iskolai tesi órákon intenzívebben dolgozni, illetve ha tehetem gyalog járok mindenhova. Remélem lesz eredménye. ^^
27/L 160cm magas, 52kg és 63/90. Szeretnék pár centi minuszt mindkét helyrõl.
170 cm vagyok és mell: 102, derék: 69, csípõ: 99. Régen álltam már mérlegre, de olyan 65 kg körül lehetek, vagy a fene tudja, mindegy is, csak a centikkel ne legyen gond. Ezt az utóbbi egy évben alakítottam a 96-63-95-rõl, úgyhogy jócskán vissza kell fognom a kajálási mániámat! :D 32/N
22N, 165 cm, 71 kg, 77cm derék, 102cm csípõ. Ebbõl amit én szeretnék, azt nem hiszem, hogy ki lehet valaha is hozni, és nem is tudom, mit tehetnék ennek érdekében, de az álom: derék 65cm csípõ 105 cm.
hát... vékonyak vagytok Én 180 vagyok méreteim kb 100 84 100. Nem mondanak kövérnek de jó nagy vagyok. Ez van , nekem sose lesz 70 alatt a derekam.
A kérdező hozzászólása: Én 170 cm magas, derék 63, csípõ 86, 66 kg vagyok...én mindenbõl szeretnék jócskán leadni...
25/N, 176 cm, 63 kg, derék: 67 körül, csípõ 105. A csípõmbõl szeretnék leadni egy kicsit, amúgy aerobikozok és lovagolok.
20L, 171cm 56kg, derekam 64cm, csípõm 92 körül van. Edzés: gyaloglás, házimunka :D, konditerem. Hát álom inkább mellre + cmek, de ott már nem segít az edzés :(
Na, nekem világ életemben sose volt derekam. 165 cm vagyok, 62 kg, 85 derék, 95 csípõ. Borzalmas, de ez van. :-( 38/N
04-12 10:39 vagyok, jelenleg 165 cm 64 kg, derék 72 cm csípõ 96 cm. Kezdek beletörõdni az "arányaimba"...

Nagyon vastag a vádlim. Mit tudtok ajánlani hogy vékonyítsam?

Köszönöm a válaszaitokat elõre is :*

Legjobb válasz: A vastag vádli szexi !

A vastag vádli szexi !
ha lány vagy, akkor fotót ide, és meggyõzünk, hogy rosszul látod :)
én meg tudlak érteni, mert az enyém is "undorító" szerintem. szoktak is vele poénkodni, hogy: "basszus, vastagabb a vádlid, mint apukádnak.."
Nekem is vastag, de izmos, mert sportolok. A sok nyújtás kicsit vékonyabbá tette.
A kérdező hozzászólása: https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images.. hát ez nem az én képem, de kb ilyen vagy vatagabb. Az eddigi válaszaitokat nagyon köszönöm.
A kérdező hozzászólása: És köszi az õszinteséget :*
a képen nem láttam vastag vádlit.
Hol vannak vastag vádlik? Testképzavar.
ha a butaság (vádli vékonyítása... Van bármi fogalmad a test mûködésérõl?) keveredik a testképzavarral, akkor valami ilyesmi a végeredménye.

Elég vastagok a combjaim. Mit csináljak?

Elég vastag combjaim vannak és eddig bármivel is próbálkoztam nem lett kisebb...nem tudom, lehet h a genetika miatt van-e, mert szüleimnek is nagyok a combjai, de engem zavar kicsit...igazából attól tartok h jövőre a szalagavatós ruha se lesz jó amit kinéztem...tudtok valami ötletet h h lehetne kicsit kisebb?

Legjobb válasz: Eszterga. 90% esélyt saccolok annak, hogy nem vastag, csak te úgy látod, a maradék 10%-ba meg simán belefér, hogy fenékre gyúrással (igen, izomtömeg-növelõ edzéssel) átlagon felüli szépségû arányokat érhetsz el, persze inkább években gondolkodva.

Eszterga. 90% esélyt saccolok annak, hogy nem vastag, csak te úgy látod, a maradék 10%-ba meg simán belefér, hogy fenékre gyúrással (igen, izomtömeg-növelõ edzéssel) átlagon felüli szépségû arányokat érhetsz el, persze inkább években gondolkodva.
Egyél kevesebbet. Naponta jógázz!!!!! Nekem nagyon bevált. De a fõ, hogy kevesebbet egyél. Az emberi test csodákra képes. A test átalakításának 80%-a a diéta. Viszont a diéta nem egyenlõ a fogyókúrával!!!!!! Sok sikert!! :)

Hogyan kell megállapítani, hogy a hajam vékony, vagy vastag szálú? Mihez képest?

Nem hülyéskedek, tényleg nem tudom.

Legjobb válasz: ezt lehet érezni, merev vastag erõs a hajszál vagy töredezett vékony gyenge.

ezt lehet érezni, merev vastag erõs a hajszál vagy töredezett vékony gyenge.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy úgy érzem, mostanában vékonyabb lett, vagy nem is tudom..Vajon okozhat ilyen változást fogamzásgátló?Mert másra nem tudok gondolni.Azóta vékonyabb is, és a gyûrû göndör hajam kiegyenesedett teljesen.Borzalmas!Ha abbahagyom a szedését(megtettem 3-4 hete), vajon visszakaphatom a megszokott, normális hajamat?

Vastagok a lábaim, mit tegyek?

Segítséget kérnék. 160/53 vagyok. Amivel semmi bajom nem lenne, de iszonyúan vastagok a lábaim. Mint egy elefántnak. Járok aerobicra és bicajozom is, de még jobban izmosak lesznek.

Legjobb válasz: Kezdj el futni!! Nekem is vastagak voltak a lábaim,de nagyon szépen rendbe hozta...:))

Kezdj el futni!! Nekem is vastagak voltak a lábaim, de nagyon szépen rendbe hozta...:) )
A kérdező hozzászólása: a futással nem erõsödik akkor, hanem fogyasztja?
futás erõsíti viszont a lassú folyamatos kocogás fogyasztja
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Ha túl vastag a csamperagasztó, akkor mi történik?

Hibát hibára halmoztam. Járólapot kellett pótolni. Felszedtem a régit, alábetonoztam, és még a képlékeny betonra rátettem a csemperagasztót kb 1-3 cm vastagom. Már 5 órája "kész" van, de nem nagyon akar kötni. Most mit csináljak? Szedjem fel?

Legjobb válasz: Nyilván tovább tart a kötés meg több pénzed fogyott ha vastagon húztad a ragasztót.

Nyilván tovább tart a kötés meg több pénzed fogyott ha vastagon húztad a ragasztót.
A kérdező hozzászólása: Abba még beletörõdök, de meg fog egyszer kötni?
természetesen megköt. kb 48 órán át ne terheld.
A kérdező hozzászólása: Köszi. A feleségem már szét idegel.
Hozzá ne nyúlj, ha egyébként okésan van lerakva . Megköt az.A beton is nedves, egyértelmû hogy tovább tart a kötési ideje .
Az asszonyt csukd be a pincébe, vagy küld el az anyjához.
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki, megkötött. Köszi.
Akkor még ne terheld! Várj vele még egy napot. Ja és ne csodálkozz, ha nem ott van ahova beállítottad, mivel ilyen vastagon már van érzékelhetõ zsugorodása a ragasztónak.

Félek a barátommal lefeküdni, mert félek hogy kitágulok a vastag nemiszervétől. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: elõször csak pettingeljetek...meghát ha eléggé felvagy izgulva, akkor lehet hogy felsem tûnik a vastagsága...de ha szûz vagy...honnan tudod melyik vastag meg a vékony?:D

elõször csak pettingeljetek...meghát ha eléggé felvagy izgulva, akkor lehet hogy felsem tûnik a vastagsága...de ha szûz vagy...honnan tudod melyik vastag meg a vékony?:D
csak az elsö szex vagy a második lesz fájdalmas ha szüz vagy nyugi utána hasznodra válik hogy vastag
Nem tudsz tõle maradandóan kitágulni. A hüvely rugalmas- kitágul aztán visszanyeri eredeti állapotát- mint a szülésnél :) Ne félj tõle ;)
Ez hülyeség. A hüvely nem fog kitágulni, akkor szülés után a szex élvezhetetlen lenne. Ettõl nem kell félned, a hüvely izom, képes az összehúzódásra, inkább az tágul, aki sosem szexel, mert a hüvelynél akármennyire van harántcsíkolt izom, a mozgatását tanulni kell, ezt pedig kevesen tudják, ellenben ha van szexuális életed, nem igen van ilyen problémád. Inkább örülj, hogy bõkezû volt a sors a barátoddal.
Gondolj bele, minden nõnek, aki szült már akkora vaginája lenne, mint a pálvölgyi cseppkõbarlang. Ne aggódj, a sunád elasztikus és nem tágul ki a fassztól.
Mindenképp keress elõbb egy kisebb farkút, és haladj egyre nagyobb, vastagabb felé. Mivel ha ez a barátod után esetleg egy kisebbel közösülnél õ már csak harangozna :/
csípj le a szélébõl...-.-" erre mást nem lehet írni...keress mást ha nem felel meg...
A kérdező hozzászólása: nem vagyok szûz, volt már 3pasim, de egyik sem volt ilyen vastag ez ijesztõen vastag =/
szerintem ne tegyél fel hüje kérdést. tényleg ha belegondolsz a szülésbe..... Próbáljátok ki, hogy milyen, fáj akkor skippeljétek
milyen vastag neki?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad. :D:D:D:D:D:D

PCO-s vagyok. Clostit szedek, úgy hogy nincs mensim, de iszok teákat, szedek vitaminokat, hőt mérek, mikroszkópozok. Nagyon vastag a ny. Hártyám. Mit gondoltok mekkora esélyem van a babára 1 év után?

Legjobb válasz: PCOS-tól függetlenül önmagában a túl vastag nyálkahártya is probléma lehet. A Closti egyes esetekben megoldás lehet, de PCOS esetén ez közel sem biztos. Szerintem jobban járnál, ha keresnél egy endokrinológust.

PCOS-tól függetlenül önmagában a túl vastag nyálkahártya is probléma lehet. A Closti egyes esetekben megoldás lehet, de PCOS esetén ez közel sem biztos. Szerintem jobban járnál, ha keresnél egy endokrinológust.
Ha nem voltál még endokrinon, honnan veszed, hogy PCOS vagy? Gondolom a nõdokid ráírta a papírra, tovvábbküldeni meg lusta volt... :( Az, hogy policisztás a petefészked mindössze annyit jelent, hogy nem tudnak megrepedni valamiért a tüszõid, de ez az egy tünet kevés ahhoz, hogy PCO-szindrómáról beszéljünk. Endokrin kivizsgáláson megnézik az összes hormonodat, pajzsmirigyedet, emellett részt veszel egy terheléses cukor teszten, ami megmutatja, hogy jó-e a vércukrod és az inzulinod. Nálam is PCOS gyanú volt, mert nincs vérzésem, és policisztás a petefészkem, de mivel az inzulniom, pajzsmirigyem jó, a PCOS kiesett. A megoldás nálam az lett, hogy a túlsúly okozza a vérzés és a peteérés elmaradását, úgyhogy fogynom kell. Nem lehet, hogy te meg túl soványka vagy? Szerintem attól is lehet vérzés/peteérés zavar.
pcos-re szedsz valamit? diétázol?
Nem, diétával nem fogysz, ez nem fogyókúra. Nekem is normál testsúly mellett kellett diétáznom. Amikor elõször mentem a dietetikushoz, akkor arra számítottam, hogy csupa túlsúlyos lesz ott, de pont hogy több vékony volt. Úgy tudod elképzelni, mint a cukorbetegséget: vannak igen vékony cukrosok is, amikor valaki vagy cukorbetegen született vagy valamilyen betegség miatt alakult ki + vannak a túlsúly miatti cukorbetegek, a kettõ nem ugyanaz. A pcos több kritériuma, tünete van, az ultrahang lelet ez csak egy közülük. Meg kell nézni a cukrod (terheléssel is), a tesztoszteronszinted, ilyesmiket, de ezt nálam már egy sima sztk-s doki is rögtön megnézte, nem értem az orvosod. Nekem fél évem ment el egy szuperhíres, méregdrága orvosra, aki hülye tanácsokkal látott el (pl azzal, hogy híznom kell) :(
A kérdező hozzászólása: A cukorterhelést már leírtam.Étrendet is kaptam, mit egyek.Ez is meg van.Hangsújozom már 1 éve tart, nem tegnap kezdtem.Azért köszi.Azt hiszem nincs megoldás...
A kérdező hozzászólása: Poén hogy nem a dr mondta a hízást hanem a diétás nõvér...
bocs, most olvasom a cukrodat! Diéta alatt az étrendet gondoltam :) Akkor a nyálkahártya lesz a gond :( Milyen teákat iszol?
A kérdező hozzászólása: Cickafark-Palástfû-Citromfû-Kamilla-Aloe Vera egyvelegét, de nagyon jó mert azóta nem gorcsol a hasam és jobban vagyok.Sok Másra is hat.
Aviva-tornát nem próbáltad még? Állítólag az is nagyon jó!
Szerintem a palástfüvet kihagyhatnád belõle, mert az elvileg nyh vastagító. Egyébként tök jó, bár gondolom klassz íze is van :X :) Aviva tornáról én is jókat hallotam, nekem a nyakamon maradt a könyv, mert pont abban a hónapban sikerült a baba, amikor megvettem :)
A kérdező hozzászólása: Oké kihagyom belõle, nincs vesztenivalóm.Ez célzá hogy vegyem meg tõled a könyvet??Oké..
Innnen le tudod most rögtön is tölteni a könyvet: ***** :) * Automatikusan eltávolított tartalom.
:DDD dehogyis! odaadom bárkinek ingyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtató.
Ahan, azaz! Hát akkor mindent összevetve szerintem ha a Closty csinált peteérést, akkor végülis simán összejöhet szerintem a baba.
A kérdező hozzászólása: Semmit.49 kg vagyok.
A kérdező hozzászólása: Õ pontosan mit csinálna velem?
Diétázni nem a súlytöbblet miatt kell, hanem az inzulin rezisztencia miatt, ez ugyanúgy megvan a karcsúaknál is. Szerintem is specialistához menj, mert nagyon sok idõ elmehet így. Tapasztalatból írom, én is másfél évet vesztegettem el így :(
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes, ha diétázok fogyok is nem?Épp most szóltak, hogy híznom kellene.A vérképem tökéletes még a cukrom is jó.
A kérdező hozzászólása: Van egy spéci gép amivel megsaccolta, hogy több mint 100 cisztám van.
A kérdező hozzászólása: Mellesleg egy igen drága magán doki..
A kérdező hozzászólása: Nem voltam soványka, de miután Adimetet (2-es tipusú diabetes gyógyszere) szedetett lefogytam.
A sima vérvételnél mért vércukornál csak az ÉHGYOMRI vércukor szintet nézik, inzulint nem, ha jól tudom. PCOS szempontjából a TERHELÉSES értékek a fontosak, hogy cukor bevitelnél hog reagál a szervezeted vérzukor és inzulin szempontjából.
A kérdező hozzászólása: Az az amikor cukros lötyit itatnak utána óránként mérnek??Volt 2* is
A kérdező hozzászólása: 1.:3.8 2.:4.2
A kérdező hozzászólása: Oké lányok köszönöm..

Vastagok a labaim. Fogyozni mar nem akarok de szeretnem ha vekonyabbak lennenek. Mit tehetnek?

Legjobb válasz: Nekem is épp ez a problémám! Régen sokat bicajoztam, és túl izmos és aránytalanul nagy lett. Az izommal és sem tudok mit kezdeni, talán ha valaki ad valami jó tippet, de ha a felesleg miatt vastag, akkor: állj a falhoz, érj hozzá 2 újjal, majd kezdj lábbujjhegyre állni. Elõször az egyik lábadat, majd a másikat. Naponta vagy hetente növeld a mozdulatok számát. Mondjuk elsõ nap 10-10-et csinálj meg, majd másik nap 15-15-öt. Még valami: mig csinálod az egyikkel, addig a másik lábadat helyezd arra a lábra, amellyel tornázol a sarok fölé. Remélem érthetõen irtam le. Fontos, hogy ezután lazitsd el, mert eléggé húzos lesz, ha jól csinálod

Nekem is épp ez a problémám! Régen sokat bicajoztam, és túl izmos és aránytalanul nagy lett. Az izommal és sem tudok mit kezdeni, talán ha valaki ad valami jó tippet, de ha a felesleg miatt vastag, akkor: állj a falhoz, érj hozzá 2 újjal, majd kezdj lábbujjhegyre állni. Elõször az egyik lábadat, majd a másikat. Naponta vagy hetente növeld a mozdulatok számát. Mondjuk elsõ nap 10-10-et csinálj meg, majd másik nap 15-15-öt. Még valami: mig csinálod az egyikkel, addig a másik lábadat helyezd arra a lábra, amellyel tornázol a sarok fölé. Remélem érthetõen irtam le. Fontos, hogy ezután lazitsd el, mert eléggé húzos lesz, ha jól csinálod
Fogyózás nélkül pedig nem lesz vékonyabb. Fogynod kell zsírból, izomból vagy mindkettõbõl.
szeintem érdems kipróbálni a láncfûrészt vagy a flexet hátha segít, esetleg még a villamos jöhet szóba.
böllérkés

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!