Találatok a következő kifejezésre: Vastag a és nehezen (4 db)

Szeretnék egy jó hordozókendőt vásárolni elfogadható áron, A Nandu nem vált nekünk be, nagyon vastag volt és így nehezen tudtam megkötni. Milyet javasoltok, milyet vegyek?

Hálásan megköszönöm, ha weboldalt is csatoltok, hogy utánaolvashassak. Nagyon sokféle van, nehezen igazodom ki rajtuk..

Legjobb válasz: Nekem girasolom van: http://www.joababanak.hu/256-girasol.html Nandu után egy álom volt, puha és vékonyabb kendõ. mamami.hu fórumon rengeteg minden van fent a hordozásról.

Nekem girasolom van: http://www.joababanak.hu/256-girasol.html Nandu után egy álom volt, puha és vékonyabb kendõ. mamami.hu fórumon rengeteg minden van fent a hordozásról.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Most lettem 17 éves és a péniszem 14, 3cm és 4, 5 cm vastag. A vastagságával megvagyok elégedve. (még szűz vagyok) Õszinten qvára nehezen bírom elképzelni amiket olvastam, hogy 13 éves gyereknek 18-as pénisz:D Nos szerintetek ez jó ilyen idősen?

Mérteket is kérnék ,ha komolyan veszitek velem egykorúaktól!

Legjobb válasz: nyugi már. a szerelmedet nem fogja érdekelni, h mekkora. ne legyetek már igy elkeveredve a péniszetek méretével :D nem vmi jó érzés, ha vmi méteres f.sz van bennünk. :))

nyugi már. a szerelmedet nem fogja érdekelni, h mekkora. ne legyetek már igy elkeveredve a péniszetek méretével :D nem vmi jó érzés, ha vmi méteres f.sz van bennünk. :) )
13-16 cm az átlag, abban simán benne vagy.
21/F Elõttem szólókkal egyetértek! Gooombaaa
Hm, az elõzõ barátom is folyton a kukiméretével foglalkozott. Na, ez a gáz! Engem érdekel megkora. Nekem számít. De fogalmam sincs, mekkorának kell lennie, és nem tudom õket összehasonlítani. A mostani barátommal nagyon jó, és azt mondom, hogy az övé hatalmas.
Na most nem fogtok akkor hinni nekem! 13 éves vok és 14, 5 cm.
02:12-es vok. A hosszuság 14, 5 és az átmérõ, nem a vastagság 12cm.
Gooombaaa? 14-15 átlag
Gomba tapasztalat?!:D
meg még annyi, h ha hosszú télleg tud fájni a méhemet bökdösi...tud kellemetlen lenni, néha óvatoskodni kell...
az utcsó vagyok..az én pasim 19 éves, és ennyi idösen 17-18centi...szal a 13 az 100% h kamu, ha csak nem nigger vmi pornóból:D
Amúgy ha szeret a lány észre se fogja venni, hogy mekkora mert nem fogja érdekelni...egy idõ után meg már az se fogja tudni, hogy az elõzõek mekkorák voltak. Másfelõl a vastagság a fontosabb nem a hossz...a vastagságot sokkal jobban érzi a csaj mint a hosszát(ami mellesleg szerintem is tök átlag)...gondolj bele most egy 20centi hossz kuki és nagyon vékony...mit ér?tehát vmien szinten szerencsés vagy. tehát ez így frankó;) 19/L
A 76%-os, 22/L szerintem is meg van kavarodva itt pár dologgal, fõleg a számokkal! A 15-16os-t érezted, de a 14-est már egyáltalán nem, az elég érdekes. Arról nem beszélve, hogy itt a vastagság játszik szerepet és nem az a plusz 1-2 centi hosszban. De van egy olyan érzésem, hogy a méreteket sem ítéled meg jól, kissé zavarosak a leírásaid.:) 23/F
Szerintem tökéletes ez a kuksi méret :) legalább nem a méhszájamat döngeted (ami tud azért fájni) és amúgy is.. ha a g-pontomat eltudom érni a kemény 5-6 centis ujjammal, akkor mi itt a gond? :D a vastagság pedig teljesen jó, azzal aztán lehet ingerelni a puncit belülrõl, meg szét is feszíteni :P az, hogy hogyan használod, az pedig gyakorlás kérdése :) az én barátom egy hónap alatt olyan szexisten lett, hogy minden pillanatban kívánom vele :P (velem vesztette el :) ) plusz ne foglalkozz a 13 éves dákókirályokkal.. nem tudják használni a vonalzót :P herealjtól mérik :D remélem meggyõzõ voltam, hogy jó ez a kuksi méret :) 17/l
Nekem 17 cm és 4cm vastagság a hosszával meg vagyok elégedve de vastagságra még dagadhatna!14/F
Drágám, ez übergázos.. én le nem vetkõznék a helyedben nõ elõtt..
Ami azt illeti, a magyarországi átlag 12-15cm, az európai átlag 13-17cm, a feketéknek 18cm :) A himbilimbi hosszúsága (egy bizonyos hossz fölött) kevésbé fontos, mint a vastagsága. Sok lány pl. nem szereti, ha a méhében túrkálsz, ami az átlag feletti hosszúságú farokkal érhetõ el. De annál is fontosabb, hogy a lány akivel vagy milyen befogadóképességgel rendelkezik. Az esetek többségében ez összefüggésben van a magassággal. (Pici lányhoz nem jó a 20 centis fallosz mert elszalad ijedtében) Mindenesetre a 4, 5-es vastagság az jó, átlag feletti, és azzal nem lehet gondod, még ha tág lánnyal vagy is.
Szerintem sincs gond se a hosszúsággal se a vastagsággal. A barátomé is 15, 5 cm 22 évesen de elég vastag (ezt nem tudom számosítani) És nagyon élvezem Nem valami kellemes lenne ha a méhszájam bökdösné és utána meg finomkodni kellene h véletlen se tegye olyan mélyre. Így inkább mondom neki h tövig :D, sokkal jobb így. Szóval nincs semmi gond! Hajrá a csajoknál!!!!
14, 3 ezt hogy mérted le ilyen pontosan? Am. egy lánynak milyen lehet a középsõ úja max 8 cm, és nem is biztos, hogy tövig tolja mégis élvezi. Természetes, hogy farokkal jobban. Persze lehet 13 éves gyereknek átlagon felüli farka, de nagyobb a valószinüsége, hogy nem tudja lemérni. Sokan alulról mérik, jó mélyre herék mögé tolva a vonalzót. szakszerü mérés, felülrõl a szeméremcsonthoz nyomva. Ne stresszelj, arra koncentrálj, hogy a csajnak legyen jó ha elõször lesztek együtt, csigázd fel nagyon . 21 évesen nekem 16-17 cm.
Hááát...láttam már nagyobbat is! De ne aggódj, az átlagban simán benne vagy!:)
Szerintem nem láttál.
Nekem 14 évesen 18 cm
akik ilyet írnak h 14 évesen 18.. haggyuk már :D menj az óvodába menõzni kisfiam, vagy mérd meg rendesen. fogj egy kibszott vonalzót és a heréidet ne mérd bele lol
Nekem 18 évesen 13cm hosszú, és 4cm vastag.... Úgyhogy ne aggódj!!!! Neked már 17 évesen 14.... nekem épp hogy 13.... na ennyit erõl....
A kérdező hozzászólása: Hát õszintén szólva én is meglepõdtem , amikor azt mondtad , hogy meg sem érezted , de te tudod...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Rosszabbra számítottam...:D Ne haragudj , de a válaszokat nálam egyidõsöktõl , vagy idõsebbektõl kérdem , mert õk a tapasztaltabbak , kedves 13 éves kommentelõ...
A kérdező hozzászólása: És még szûz vagy 02:12-es?
majd ha akkora lesz mint 1 lóé akkor lesz jó
utolsó: te voltál 25 cm mikor anyád megszült.
illetve már nem az utolsónak szólt, hanem a 25cmes majomnak. 10 cm vastag, akkor tudod h a fszod egy FARÖNK?
02:12 te valamit nagyon elszámoltál ha neked 12 cm a átmérõje
A kérdező hozzászólása: Errõl beszéltem a kérdésnél is , hogy nehezen tudom elképzelni , hogy 13 évesen ekkora meg ekkora , valahogy ugyanígy vagyok ezzel a 10 cm vastaggal is!
Lehet ezt ragozni, de a 14, 3 cm nagyon kicsi. A vastagsága az megfelelõ. De semmit sem tudsz vele csinálni, amitõl hosszabb lenne. Egy lány véleménye számítson majd, a barátnõdé, akinél majd eldõl, hogy ki tudod-e vele elégíteni. 22/L
A kérdező hozzászólása: Te sokkal nagyobbakkal találkoztál ezelõtt?
Nekem a max. 20 centi volt, de akikkel voltam, a többségének 15-16-17 centis volt. Volt talán 1 ember, akinek 14 centis volt, sajnos akkor én nem éreztem semmit. Bár lehet azért, mert vastag sem volt. És persze az is nagyon fontos, hgy tudja-e az illetõ használni.
02:12-es válaszoló vok. Már nagyon este volt:D, nem átmérõ, hanem kerültet. Ezer bocs...
A kérdező hozzászólása: Nem érezted? Remélem , hogy csak rosszul csinálta...
Nyugi már..elõtte lovakkal volt...vagy átment rajta a falu..basszu 14cm-t nem érezni...vagy olyan kövér h a punc*n is van 10kg zsír....és besejutott a szerszámm...ilyenekkel ne foglalkozz...ha nem kúrvákkal jösz össze akkor azok nincsenek kitágítva mint a kúrva élet...és azoknak egy 10cm-es is elég h élvezzék...
14.45-ös vagyok. biztos igazad van utolsó válaszoló, ezek szerint én 130 kg vagyok, eddig csak lovakkal szexeltem, azok közül is vagy 100-zal...
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónál a pont , kösz haver!:)

Vastag a farkam és nehezen megy fel a gumi . Mit csináljak?

alap állapotban is 15 cm az átmér?je. egyébként kb 16...valamennyi .. cm hosszú . De pot jó nekem , csak kicsit nehézségeim vannak a guli felhúzásával

Legjobb válasz: Szerintem valamit összekevertél, az kizért hogy 15 legyen az átmérõje, az tudod mekkora, mint egy lónak, a viccet félretéve, nem inkább a hosszára gondoltál 15-t és 6 cm az átmérõje vagy ilyesmi? Egyébként meg lehet kapni extra méretû gumit, nézz szét.

Szerintem valamit összekevertél, az kizért hogy 15 legyen az átmérõje, az tudod mekkora, mint egy lónak, a viccet félretéve, nem inkább a hosszára gondoltál 15-t és 6 cm az átmérõje vagy ilyesmi? Egyébként meg lehet kapni extra méretû gumit, nézz szét.
Tényleg meg kéne tanulni rendesen mérni, vagy legalább a fogalmakkal tisztában lenni, tudod nem mindegy hogy az kerület átmérõ hossz vagy mélység! Ilyen farok nem is létezik, a lónak van 8-11 cm átmérõjû! Neked egyensúlyzavaraid lennének ha akkora lenne!
Szerintem te a kerületére gondoltál, az lehet 15 cm! De tényleg lehet kapni extra méretû óvszert, kérdezz rá egy gyógyszertárban, ott szerintem tudnak rendelni is, ha nincs nekik. De itt is találsz: http://www.redangel.hu/index.php?content2=termekek_listaz&co..
Cserélj a barátoddal, így neki kell a gumi, te csak tartsd a hátsód feled...
A kérdező hozzászólása: kabbe te..... kis pöcs
A kérdező hozzászólása: nincs kedvem a példád követni :D
Próbálj ki több különbözõ típusú óvszert! Ugyanis minden egyes gyártó más sablont használ a gyártáskor, hátha valamelyik mégis jobban illene. (Messzire kerüld el a Rako gumit és társait) Nekem a Durex vált be legjobban, de elég sok gyártmány van ahhoz, hogy legyen mit felpróbálni. Ezen kívül vannak méretezett gyártmányok, például ilyen a Masculan, ezekbõl vegyél a nagyobbikból.
Gondolkozz már! 15 cm az átmérõje? Esetleg a hossza, nem? :)
örülj......:D

Van 1 ds-link 150m típusú routerem, és az a baj hogy ház többi részére már nehezen jut el a jel. Viszonylag vastag betonfalai vannak a háznak hogyan lehetne megerősíteni a jelet hogy a ház minden részében elég erős legye? Egy másik antenna segítene?

Legjobb válasz: Szia! Nem is annyira a betonfallal, mint inkább a fémmel van a probléma. Azok teljesen vissza tudják verni a jelet az adó és a vevõ között. Ráadásul a router az csak egy része a problémának, az a fontosabb milyen a vevõ minõsége. Esetleg be lehetne szerezni egy másik routert és a ház 2 különbözõ pontján feltenni, vagy ami van routert a ház közepén (amennyire lehet)elhelyezni. Sajnos ez örök probléma.

Szia! Nem is annyira a betonfallal, mint inkább a fémmel van a probléma. Azok teljesen vissza tudják verni a jelet az adó és a vevõ között. Ráadásul a router az csak egy része a problémának, az a fontosabb milyen a vevõ minõsége. Esetleg be lehetne szerezni egy másik routert és a ház 2 különbözõ pontján feltenni, vagy ami van routert a ház közepén (amennyire lehet)elhelyezni. Sajnos ez örök probléma.
Nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!