Találatok a következő kifejezésre: Vastag, eros korom a (3 db)

Vastag, eros a korom a labujjamon, mit tehetnek?

Legjobb válasz: sajnos az vékonyabb sose lesz, de ha gondosan ápolod, szép formásra reszeled és lakkozod(nem kell feltûnõ színekkel, elég halvány gyöngyházfényû is) senki sem fogja ezt észrevenni

sajnos az vékonyabb sose lesz, de ha gondosan ápolod, szép formásra reszeled és lakkozod(nem kell feltûnõ színekkel, elég halvány gyöngyházfényû is) senki sem fogja ezt észrevenni
Ha a bõr megvastagszik az gombás fertõzés jele is lehet. Vagy világéletedben vastag volt?
A kérdező hozzászólása: igen mindig ilyen volt:( Anyukamnak is ilyen.

Mivel lehet leszedni egy erősen oda égett fazék aljáról a kormot, fekete, vastag "akármit"?

Van esetleg speckó szer erre vagy az a fém-dörzsölő? vagy drótkefe? vagy mivel?

Legjobb válasz: Ha zománcos fazék, akkor már ne is olvasd tovább, mert ez csak az acél edényekre jó: áztatod éjjel, reggel pedig fogsz egy 20 forintost, és levakargatod róla. Azért 20ast, mert az rézbõl van, nem karcolja meg az acélt. Ha zománcos fazék, arra mondanak mások valamit, - ez nem jó!

Ha zománcos fazék, akkor már ne is olvasd tovább, mert ez csak az acél edényekre jó: áztatod éjjel, reggel pedig fogsz egy 20 forintost, és levakargatod róla. Azért 20ast, mert az rézbõl van, nem karcolja meg az acélt. Ha zománcos fazék, arra mondanak mások valamit, - ez nem jó!
Sós vizet forralj benne. Ha marad rajta, akkor még megkínálhatod hideg zsíroldóval is.
A kérdező hozzászólása: köszi, hát ez zománcos, és lejött a sok fekete trutyi, de sajnos foltos maradt, úgy értem, h csak a színében, tehát anyag már nincs rajta azt mivel lehet leszedni? valami maró? sósavval esetleg?
megégett a zománc. Azt már semmivel. Még megpróbálhatod, hogy teletöltöd meleg vízzel és egy éjjelre domestost teszel a vízbe.
Tescoban kapható jó "hideg zsíroldó" mindent levisz. :D

Elég vastag a hasfal? Nem árthat korai terhességnél a magzatnak az erös köhögés.

Az erös,sürü köhögéstöl már szinte fáj a hasam és szur.Nem árthat semmiképp a terhességemnek?

Legjobb válasz: Nem árt!!!Ha lázas lennál,az már igen!Egyél negrót,enyhíti a köhögést.

Nem árt!!!Ha lázas lennál, az már igen!Egyél negrót, enyhíti a köhögést.
szia! A köhögés nem árt neki, teljesen jó helyen van. Inkább csak tényleg a láz okoz gondot. De köhögésre jó a méz, a torkodra a tantum verde ; illetve vannak homeopátiás szerek is...+C vitamin, sok-sok.
A kérdező hozzászólása: Koszi.Lázam nincs, csak a száraz köhögés.
A száraz köhögésre nagyon jó a homeopátiás Stodal szirup, ha gondolod, próbáld ki, a babának nem árt. Fontos, hogy betartsd a szedése alatt a tájékoztatón levõ utasítást!! Egyébként a köhögés csak neked kellemetlen, a babának nem lesz tõle semmi baja. Jobbulást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!