Találatok a következő kifejezésre: Vasarnap kene e (3 db)

Nekem már aznap halványan kimutatta, amikor nem vártam! Sok sikert!
nekem pénteken kéne megjönnie, és már 3 napja úgy fáj a hasam, mint akinek megjön. Lehet, h nem is fog megjönni. :) Állítólag fájhat úgy az ember hasa a kori terhességnél.

Vasarnap kene megjonnie e menzeszemnek! Ma csinaltam terhessegi tesztet, negativat mutatott! Menzesz elott is bisztosat mutat a terhessegi teszt?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg hogy megjön-e a mensid!! Hétfön vagy kedden tesztelj:DD!

Szerintem várd meg hogy megjön-e a mensid!! Hétfön vagy kedden tesztelj:DD!
Korai volt!!! Tesztelj hétfõn! Sok sikert!
Szia! Nekem a 10-es erzekenysegu Qupido teszta cklus 25. napjan, azaz ovulacio utani 10. napon kimutatta. (Nagyon vartuk a babat) Csak ajanlani tudom, h azzal tesztelj, nagyon erzekeny. Minden jot!
A Gabriell hamar kimutatja, de sztem gyógyszertárba vedd.
Clearblue!
A Qupido teszt az egyik legérzékenyebb, 10-es érzékenységû. Nekem ez már pozitív lett amikor a Gabriel még negatív. Gyógyszertárban kapható, csak sajnos nem mindegyikben, de tudnak általában másnapra rendelni. 800 ft körül van.
Ha múlt hét vasárnap volt tüszõrepedésed, akkor még ne tesztelj. Negatív lesz. Tüszõrepi után legalább 11-12 napot várj a teszteléssel, kell ennyi idõ, hogy beágyazódjon a babó.
nekem az x-epil terhességi teszt jött be már 10 napos terhességet kimutatott. sok sikert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!