Találatok a következő kifejezésre: Vasarnap kene a menzeszemnek, (6 db)

Vasarnap kene megjonnie e menzeszemnek! Ma csinaltam terhessegi tesztet, negativat mutatott! Menzesz elott is bisztosat mutat a terhessegi teszt?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg hogy megjön-e a mensid!! Hétfön vagy kedden tesztelj:DD!

Szerintem várd meg hogy megjön-e a mensid!! Hétfön vagy kedden tesztelj:DD!
Korai volt!!! Tesztelj hétfõn! Sok sikert!
Szia! Nekem a 10-es erzekenysegu Qupido teszta cklus 25. napjan, azaz ovulacio utani 10. napon kimutatta. (Nagyon vartuk a babat) Csak ajanlani tudom, h azzal tesztelj, nagyon erzekeny. Minden jot!

Jovohet Vasarnap kene megjonnie a menzeszemnek! Minden feloraban ennek, felvegyok fujodva nagyon, faj a fejem, es most ahogy ettem megint hanyingerem van! Meg olyan mintha gyomoridegem lenne? Sex? Az volt 12, 14, 15, 17-napon menzesz napjato szamolva.

Legjobb válasz: én is rengeteget eszem mostanában,plusz kínánós lettem utána meg fáj a hasam meg néha a fejem is...sokat idegeskedem h vajon baba lehet-e, lehet hogy ezért vannak ...szerintem te is igy lehetsz vele!nem?

én is rengeteget eszem mostanában, plusz kínánós lettem utána meg fáj a hasam meg néha a fejem is...sokat idegeskedem h vajon baba lehet-e, lehet hogy ezért vannak ...szerintem te is igy lehetsz vele!nem?
A jövõ vasárnap nagyon messze van. Ilyen hamar nem jelentkeznek a terhességi tünetek. A hányinger kb. 5 hetes kortól, kívánósság még késõbb van. 20 hetes kismama

Neha sargas folyasom van! Mit jelent az? Vasarnap kene megjonnie a menzeszemnek, de nemvarom! Neha ugyerzem hogy hanyingerem van, es mindig ennek valamit! A hasam mintha fellenne puffadva!

Legjobb válasz: hát nem tudom mit jelent. lehet hogy semmit, csak mi akik babát szeretnénk mindenre azt akarjuk hinni, hogy azt jelenti. a folyás egyébként fertõzéstõl is lehet. de azért szorítok neked

hát nem tudom mit jelent. lehet hogy semmit, csak mi akik babát szeretnénk mindenre azt akarjuk hinni, hogy azt jelenti. a folyás egyébként fertõzéstõl is lehet. de azért szorítok neked


szerintem a mensid lesz az, sajna!
Igen, nekem is így szokott lenni.Ez sajna a mensi jele lesz szerintem is.

Ma delben megmertem a homet de digitalis homerovel, kb.2-percig mertem 36, 7c mutatott! Ezzel a hovel lehetek terhes? Vasarnap kene megjonnie a menzeszemnek!

Legjobb válasz: Ha napközben méred az semmit sem ér!!!!mindig ugyanabban az idõben kell mérni reggel,mielõtt még felkelnél, és a legjobb ha higanyossal méred, a digitális néha csal!!4

Ha napközben méred az semmit sem ér!!!!mindig ugyanabban az idõben kell mérni reggel, mielõtt még felkelnél, és a legjobb ha higanyossal méred, a digitális néha csal!!4
Egyébként meg csak akkor útlhat terhességre ha akkor is fenn marad a hõd amikor meg kellene jönnie, ha leesik akkor valószínûleg megjön!

Vasarnap kene megjonnie a menzeszemnek, de nemvarom! Mit jelent az ha nagyon szaraz a szam belulrol, es felvagyok puffadva nagyon! Faj a fejem! Ebbe a honapba mar nemvettem be 8-apon a fogamzasgatlot! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha még csak ebben a hónapban hagytad abba a tabit, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy. Lehet, hogy késõbb fog megjönni a mensid!

Ha még csak ebben a hónapban hagytad abba a tabit, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy. Lehet, hogy késõbb fog megjönni a mensid!
Szia! Azt nem mondom, hogy kizárt a terhesség, mert spirál mellett, és gyógyi mellett is maradt babás valaki, de sztem 1.nagyon -nagyon koraiak még a tüneteid 2.gyógyszer elhagyásnak is lehetnek ilyen tünetei. Sztem nem vagy terhes.Egy öreg róka


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!