Találatok a következő kifejezésre: Vas megyében állatvédő szervezet Ha igen, (1 db)

Vas megyében van állatvédő szervezet? Ha igen, mi a telefonszámuk?

Legjobb válasz: Szia! Csak kutyamenhelyet találtam, nem tudom, mi célból szeretnéd, de lehet, hogy tudnak segíteni, ha más nem, a megfelelõ címzetthez irányítani a problémádat. Itt a címük: http://menhelyszhely.uw.hu/

Szia! Csak kutyamenhelyet találtam, nem tudom, mi célból szeretnéd, de lehet, hogy tudnak segíteni, ha más nem, a megfelelõ címzetthez irányítani a problémádat. Itt a címük: http://menhelyszhely.uw.hu/
A kérdező hozzászólása: Találtunk egy kidobott, elütött kutyust. Velük már beszéltem, de õk nem fogadják, csak ha a szombathelyi gyepmester beviszi, ide viszont õ nem jön ki.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ilyenkor tavasszal - ha nincs feltéve a szúnyogháló berepülnek a kis legyek. Ezek egytől egyig a csillár körül repkednek, pedig le van kapcsolva. Miért?

Ezt láttam nagyvárosban és falvakban is: a lekapcsolt villanykörül köröznek napközben. Megmértem a csillárban az áramot. Semmi. A villanykapcsoló nem érdekli őket.
Régebben falun a lámpára akasztották a légyfogó papírt, gondolom e megfigyelés alapján is. Azt is megfigyeltem, hogy a lámpának nem kell a szoba közepén lógnia, ha szélre van szerelve, akkor is ott vannak!
De miért?

5

Magyar Parlagi Szamárból melyik a nyugisabb fiú vagy lány?

0

Mit csináljak? (SOS)

Jelenleg van hörcsögöm,de nagyon szeretnék görényt,de az anyuék nem engedik.Hogy vegyem rá őket?
(szülinapom már volt :))

6

Balaton környéki menhelyek?

Balaton környéki menhelyeket tudnátok ajánlani? Egyáltalán vannak?

1

Ez milyen állat?

http://0.tqn.com/w/experts/Entomology-Study-Bugs-665/2008/09..

1

A bogarak miért nem halnak bele a zuhanásba?

5

Van olyan állatkert, ahol sikerült mesterséges körülmények között szaporítani a kacsacsőrű emlőst?

mostanában egyre jobban érdekelnek :)

0

Milyen állatotok van?

csak kíváncsi vagyok hogy a többségnek milyen állata van :)

6

Hol találok ár-érték arányban megfelelő kalitkát a madaraimnak?

A papagájaimnak készülök nagyobb kalitkát vásárolni, néztem már az összes webáruház oldalát, de a tapasztalataitokra vagyok kíváncsi. Hol találok viszonylag olcsó, de jóminőségű árut? Egyébként ha konkrét üzletet tudnátok ajánlani Baranya és Somogy területén mozgok.

1

Állatorvosnak kell állatokat műteni?

Állatorvos szeretnék lenni de most, 9.ben nem igazán bírom a vért és el sem tudom nagyon magam képzelni hogy műtenék.Esetleg ez elmúlik vagy kell-e egy magán állatorvosnak egyáltalán műtenie (ha rendelőm lenne)?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!