Találatok a következő kifejezésre: Vasárnapra kellett megjönnie. De semmi! Ma (5 db)

Vasárnapra kellett volna megjönnie. De semmi! Ma reggeli teszt negatív, mikor csináljak újat?

Legjobb válasz: Ha nagyon rendszeres volt eddig a mensid,akkor lehet baba.Várj egy pár napot,ne idegeskedj,és pár nap múlva csináljál megint reggel. Sok sikert,ha baba,akkor írjál.Várom válaszod,és szorítok,hogy baba legyen. 22 hetes pocakos

Ha nagyon rendszeres volt eddig a mensid, akkor lehet baba.Várj egy pár napot, ne idegeskedj, és pár nap múlva csináljál megint reggel. Sok sikert, ha baba, akkor írjál.Várom válaszod, és szorítok, hogy baba legyen. 22 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy!! Nagyon szeretném ha sikerülne. 28-30 naposak a ciklusaim.
Hétvégén vagy a köv.hét elején tesztelj legközelebb!Sok szerencsét!18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Hát 5 napos késéssel tegnap (jún. 27.)megjött! :((( Eddiig 28 napos ciklusaim voltak. Azóta jött már 30, és most 33 napra. Ezek után hogyan számoljam a következõ lehetséges alkalmat? Segítsetek!!! Köszi

Ebből születhet baba? Vasárnap voltunk együtt, úgy, hogy hátha sikerül. Ma kellett volna megjönnie, de semmi..

Kis has, és derékfájást érzek. A melleim láthatóan megn?ttek, ami egy sima mensi el?tt nem volt eddig. Lehet, hogy baba lesz bel?le? (persze el?tte is voltunk együtt, lehet, hogy akkor történt valami?!)

Legjobb válasz: Általában a ciklus felénél szokott lenni az ovulációs nap, amikor jó eséllyel teherbe esel, ám ez mindenkinél változó. Természetesen lehet baba, de én gyanítom, hogy inkább egy korábbi együttlétbõl. De biztos, ami biztos vegyél tesztet! Mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl csináld, az a legbiztosabb. És ha még tudsz, várj 1-2 napot, mert a baba mája által termelt hcg hormon szintje kb. 2-3 naponta duplázódik és azt mutatja ki a teszt.

Általában a ciklus felénél szokott lenni az ovulációs nap, amikor jó eséllyel teherbe esel, ám ez mindenkinél változó. Természetesen lehet baba, de én gyanítom, hogy inkább egy korábbi együttlétbõl. De biztos, ami biztos vegyél tesztet! Mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl csináld, az a legbiztosabb. És ha még tudsz, várj 1-2 napot, mert a baba mája által termelt hcg hormon szintje kb. 2-3 naponta duplázódik és azt mutatja ki a teszt.
nem a baba mája termeli a hcg-t.. ekkora hülyeséget.. de amugy tényleg várj még egy két napot. ha baba van az nem most jött össze hanem kb 2 hete.
Az elsõ vagyok: jogos a kritika a chorion termeli a hcg-t, ami a baba kezdetleges lepényszövete. Sajnos rosszul informáltak korábban, elnézést kérek és köszönöm a kiigazítást! :-)
Sajna akkor sokmindent most nem tudsz tenni, csak várni. Én azért csinálnék tesztet a helyedben, ha holnap sem jön meg, és ha +, akkor mennék dokihoz. Remélem babás vagy és minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: teszt ------ :((:(:(:(
Ha késik már jó jel! Holnap reggeli vizeletbõl tesztelj. Remélem sikerül. Persze biztosabb eredmény néhány nap múlva lesz, de én sem tudtam várni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást. De ma már nagyon fáj a hasam, biztos megjön:(( Ha mégsem, akkor nem baj, h fáj? (Teljesen összezavarodok tõle:( )
A kérdező hozzászólása: Hát... Még mindig semmi. A fájdalom is mintha csökkenne. Vettem tesztet, ha kibírom, reggel megcsináljuk, ha nem, akkor még ma:)
A kérdező hozzászólása: Azt kifelejtettem, hogy mára már pecsételés sincs . . .
Bocs a kérdésért, de nem lehet hogy terhes vagy? Ha egyébként minden rendben van veled, én csinálnék egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: A tegnap reggeli tesztem negatív lett. de a melleim nagyon fájnak . . .
Szerintem baba, csak még a teszt nem mutatta ki.Szurkolok, és írd meg h. mi lett.
A tüneteid és a mensi kimaradásod--mert lehet így nevezni--babára utaló jel. Nem kell elkeseredni ha negatív lett a teszted, mert lehet még nem mutatta ki!Ha vársz 1-2 napot, biztosan okosabb leszel az újabb tesztbõl.(én a Gabrielt javaslom:)
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a választ. Várok még, aztán ha 2 hét múlva sincs mensi és a teszt is negatív, akkor felkeresem az orvosom
sztem ne várj két hetet, pár nap mulva már csinálhatsz tesztet, lehet csak késöbb volt peteérsed. majd ird meg mi lett veled. zsu
Ha a teszt pozitiv szerintem kezdhetsz bizakodni. Grat
Várj még 2-3 napot és csinálj még egy tesztet. Ha pici van, akkor egyre több HCG hormon termelõdik a szervezetedben, amit a teszt mér. Ha az a teszt is pozitív lesz, akkor nagyon valószínû a baba. Egyébként nem mindenkinek vannak rosszullétei, terhességi tünetei, valaki nem émelyeg, nem kívános, szinte nincs is egyéb jele a terhességnek, mint a mensi elmaradása. Sok sikert a teszthez, aztán menj orvoshoz. Sok boldogságot a picihez, szorítok Neked!
Lehet, hogy szerencsés vagy és ennyivel meg is úszod a tüneteket. Pozitív irányban ritkán téved egy teszt. Hamarosan mehetsz az orvoshoz ultrahangra. Grat!
Próbáld meg hétvégén elsõbõl. Az is lehet, hogy szimplán késik. Hétvégére már kiderülhet.
Lehet hogy tényleg késik.Nekem sem jött meg 1 napja de görcsölget a hasam más tünetem nincs.Remélem babásak vagyunk:) Ha tesztelné reggeli vizeletbõl tedd.Drukk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!