Találatok a következő kifejezésre: Vasárnapra kellett megjönnie. De (29 db)

A barátommal egy szombati napon / vasárnap hajnalban voltunk utoljára együtt. De elvileg nekem vasárnap kellett volna megjönnie, ugy jön ki a 28 nap. Most kedd van és még nem jött meg. Ez valaminek a jele lehet? Mit csináljak? Mikor vegyek tesztet?

Legjobb válasz: Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.

Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.
ha védekeztetek akkor nyugi, nincs miert aggodnod

Ez babás görbe? Vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött fehér testápoló szerű folyásom van.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32..

Legjobb válasz: Szerintem ha vasárnap teszteltél,akkor tesztelhetsz szerdán, de az talán még jobb hogyha péntekig bírod és akkor tesztelsz.Régóta próbálkoztok?Majd írd meg az eredményt!szorítok

Szerintem ha vasárnap teszteltél, akkor tesztelhetsz szerdán, de az talán még jobb hogyha péntekig bírod és akkor tesztelsz.Régóta próbálkoztok?Majd írd meg az eredményt!szorítok
Gratulálok! :-))) Szép, háromfázisos görbe, nagyon úgy néz ki, baba van!
A pé óta eltelt 18 nap. Szerintem már holnap reggel is mutania kellene valamit. A Clearblue biztosan kimutatja, ha baba van. Persze ha tudsz várni, akkor minél késõbb tesztelsz, annál biztosabb. Szorítok neked!!
Tegnap még azt írtad, hogy régóta szeretnétek babát, döntsed már el, most meg hirtelen ez az elsõ hónap hogy próbálod. Szerintem ha baba lenne már illene kimutatnia a tesztnek. Az, hogy az ovulációs teszt pozitív, az önmagában nem jelent semmit, sõt, elõbb utalhat hormonzavarra mint babára.
A kérdező hozzászólása: elõtte is csináltam de volt pozitiv is de elõtte meg nega is. Remélem most azé poci mert babbóm van
A 18. nap csináltál elõször ovu tesztet? Pé után? elõtte nem csináltál vagy negatív volt?
A kérdező hozzászólása: ne mindennap csak 2 teszt közöttit is beirtam ugyanolyanra
elõzõ vagyok: csak érdeklõdésbõl kérdem mielõtt még félreértenéd!
mindennap csináltál terhességi tesztet? minek?
A kérdező hozzászólása: Hát ez az
Hogy lehet 16napig pozitiv az ovuteszted?
A kérdező hozzászólása: ez az elsõ hónap
A kérdező hozzászólása: vasárnap teszteltem és nega lett. mikro teszteljek ujra hogy tutit mutasson ha nega ha pozi?
szia. szép a görbéd de ne éld bele magad csak azért irom mert én is igy voltam , 100% trifázisos görbém volt , minden más is mefelelõ volt mégsem lettem babós , pedig tutira vettem hogy az vok. szerintem tezsztelj és ha poz gratula.
A kérdező hozzászólása: 20:48 asnak nem mondtam egy szóval sem hogy nem akartunk ezidáig is babát de akkor még nem ennyire mint most. akkor csak megszakítással védekeztünk ha jön jön ha nem nem alapon . Na és ebben a hónapban már ugy sem védekezünk. Ja és köszi a leugatást......

Két napot késett, vasárnap kellett volna megjönnie, de csak ma jött meg, fogamzásgátlót szedek, és soha nem volt még ilyen. Mi lehet ez?

Ma reggel csak barna folyás jött, egyáltalán nem vér kinézetű. Lehet terhesség? :/

Legjobb válasz: Elõfordul az ilyen, még fogamzásgátló mellett is. Nem vagyunk gépek. Még akkor sem, ha valamit szedünk, ami hatással van a vérzésünkre. De ha terhességet feltételezel, akkor meg csinálj tesztet.

Elõfordul az ilyen, még fogamzásgátló mellett is. Nem vagyunk gépek. Még akkor sem, ha valamit szedünk, ami hatással van a vérzésünkre. De ha terhességet feltételezel, akkor meg csinálj tesztet.
Lehetséges, hogy a késés miatt mondjuk holnapra lesz erõsebb csak a vérzésed. Két nap miatt nem szabad pánikolni, és nem is elõírás, hogy piros vérrel kell kezdõdnie. Nagyon meleg van, a tested is érzi. Ha esetleg van ok aggodalomra, akkor csinálj egy tesztet és legalább megnyugszol.

Van köztetek olyan, akinek a méhpempő meghosszabbította a ciklusát? Egy hónapja eszem, vasárnap kellett volna megjönnie. Egy hete már megjön érzésem van, de sehol semmi. Szerdán teszteltem, negatív.

Legjobb válasz: Bocsi a méhpempõrõl nem tudok mit mondani, de mikor nekem volt mindjárt megjön érzésem és vérzés nem volt, akkor vártam babát. csinálj holnap reggel még egy tesztet és drukkolok.

Bocsi a méhpempõrõl nem tudok mit mondani, de mikor nekem volt mindjárt megjön érzésem és vérzés nem volt, akkor vártam babát. csinálj holnap reggel még egy tesztet és drukkolok.

Ebben a hónapban nagy valószínűséggel nem volt peteérésem (UH-on voltam) vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött, sőt már előtte 2 nappal barnáztam, ami azóta is tart!?

Ebben a ciklusban kellene elkezdenem a Clostyt, de most nem tudom mi tévő legyek?Ja, tesztem negatív!Bocsi a hosszú kérdésért!:)

Legjobb válasz: Ha két napnál tovább van barnázás az általában nem jó jel, sárgatest elégtelenségre utal. Rendszeresek a ciklusaid? 3. napi hormoneredményeket néztek? Ezek nélkül nem érdemes szerintem CLostit szedni. Az egyébként is csak tüneti kezelése a dolgoknak. Az csak az agyalapi mirigyet bombázza, hogy termeljen petesejteket. De ha nincs peteérés, annak mindig van valami oka. Elõször ezt kellene kideríteni, és kezelni. A nõgyógyászok erre sajnos általában alkalmatlanok. Endokrinológust kellene keresni.

Ha két napnál tovább van barnázás az általában nem jó jel, sárgatest elégtelenségre utal. Rendszeresek a ciklusaid? 3. napi hormoneredményeket néztek? Ezek nélkül nem érdemes szerintem CLostit szedni. Az egyébként is csak tüneti kezelése a dolgoknak. Az csak az agyalapi mirigyet bombázza, hogy termeljen petesejteket. De ha nincs peteérés, annak mindig van valami oka. Elõször ezt kellene kideríteni, és kezelni. A nõgyógyászok erre sajnos általában alkalmatlanok. Endokrinológust kellene keresni.
Sajnos ilyen elõfordul. Nálam is volt, hogy kimaradt egy ciklus. A biztonság kedvéért csinálj még egy tesztet. Ha negatív, a doki tud felírni gyógyszert (pl. norcolut) ami meghozza a menstruációt. De egyébként én a helyedben lehet, hogy várnék a clostival. Fõleg ha nem régóta szeded a metet. Minimum 3-6 hónap amíg kifejti a hatását. Az is lehet, hogy nem válik be, vagy nem jó az adagolás, stb. Szóval az a lényeg, hogy amíg az alapprobléma nem rendezõdik, nem érdemes bombáznod magad gyógyszerekkel, mert ha rendezõdik a PCOS, elméletileg jön magától a bébi. Megnéztem a másik kérdésedet is, amit linkeltél. 3 pontos inzulin, illetve cukorterhelést csináltak végül? Ez is nagyon fontos lenne.

Menses 5 nappal hamarabb? Most pénteken kellett volna megjönnie, de vasárnap reggel jött, 23 napra. Soha nem volt még ilyen.

És olyan furi, mert fáj a hasam, de nem görcsölt, ahogy szokott, hanem inkább szurkált, de még ma is szurkál, pedig másnapra már meg se szoktam érezni, hogy megvan. Mintha kevesebb lenne a vérzés is, de ami jön az vér, vagy barnás, szóval nem rózsaszín vagy ilyesmi. Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Ja és még annyi, hogy a melleim iszonyatosan fájtak, de nem múlt el még most sem.

A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi, hogy a melleim iszonyatosan fájtak, de nem múlt el még most sem.
Elõfordulhat, hogy pl sokat idegeskedtél a hónapban és ezért elõbb jött meg. Vagy szimplán még nem vagy elég idõs ahhoz hogy rendszeresre beálljon!
önmagában, hogy 23 napra jött meg az nem gond lehet egy felfázás pl. lehet tényleg még rendszertelen a ciklusod, nem írod mennyi ideje menstruálsz stb te tudod mi, mennyire nem szokásos az esetedben, megnyugtatni csak egy nõgyógyász tud, keresd fel

Vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg így együtt voltam a párommal. De nem hatolt belém csak a mellemre élvezett és lecsurgott. Azóta se jött meg. (lehet hogy teherbe estem? (gyógyszert nem szedhetek, gumit pedig nem használtunk)

segítsetek kérlek

Legjobb válasz: Minden lehetséges,az elõválladék is tartalmaz spermiumokat!!Ha nem akarsz gyereket akkor figyelj jobban oda,mert egy életet dobsz majd el magadtól!! 38+1 hetes kismama

Minden lehetséges, az elõválladék is tartalmaz spermiumokat!!Ha nem akarsz gyereket akkor figyelj jobban oda, mert egy életet dobsz majd el magadtól!! 38+1 hetes kismama
Elég hencegõsen adtad elõ. Máshogy hangzott volna a történet, ha hozzáfûzted volna, hogy azért mert nektek ez így idáig bejött, még a kérdezõnek ki kellett volna hangsúlyozni, ha ennyire nem akarnak babát, akkor használjanak legalább gumit. Tudod nem mindegy hogy fogalmazol , sok tinilány is olvassa ezt az oldalt és majd nekik úgy fog lejönni a dolog, hogy jajj ez az XY sem lett terhes, akkor mégsem kell gumi, meg semmi, hisz ha neki bejött, akkor nekem is.
Megint én! Másfelõl nem menõ nem azért írtam.Különben is teki a fene vagy hogy itt pattogsz???
Na ide figyelj! Én a lányomat nem erre bíztatom.Mi csak azután védekeztünk igy miután összeházasodtunk.Attólhogy õ felelõtlen én még nem vagyok az!
09.44-esnek: Azért mert nektek IDÁIG bevált, még nem jelenti, hogy mindenkinek, ill. másoknak is be fog. Ha lesz egy tinédzser lányod, mert a te példád alapján megszakításos módszerre fogod bíztatni, tanítani?? Azért mert nektek bejött idáig ez a módszer, még lehet baleset a jövõben, a másik meg hogy fiatal lányokat, akik még ráadásul iskolába járnak és nem szeretnének babát, nem kellene erre a módszerre bíztatni. Mert hogy nagyon úgy jött le, hogy milyen menõ, hogy nektek bejött. Persze, a mázli miatt. De hány ezren meg terhesek lettek így. Ennyit errõl.
Miért nem veszel egy tesztet? Láthatod, hogy ilyen kérdésre nincs megnyugtató válasz. Vasárnap óta ezen rágódsz? Majd a teszt eredméyne megnyugtat, 50-50% az esély mindenre. Sikeres vizsgát :-) és legyél óvatos legközelebb, egy abortusz nem játék!
Mi éveken keresztül megszakításal védekesztünk a férjemmel.Egyszer sem estem teherbe.Amikor ugy döntöttünk jöhet a baba elsõ alkalommal terhes lettem.Szerintem nincs gond.
Biztos vagy benne, hogy csak most elõször csináltatok ilyet? Mert úgy tûnik nagyon félsz, hogy teherbe estél és olyan mintha ciklus közben is lett volna balesetetek. Ha állandóan megszakítással védekeztek, akkor nem lepõdnék meg, ha kiderülne, hogy terhes vagy. Miért nem használtok gumit? A megszakításos módszer olyan mint az orosz rulett, én nem játszanék ilyennel!
Ahogy számolom a 72 órás tablettáról már lekéstél, szerintem mindenképp csinálj tesztet, mert lehetsz terhes az elõváladéktól is.
A kérdező hozzászólása: ill. *most nem.... :-((((((
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok. vizsgázom, általában késik de ilyenkorra már görcsölök ha késik is és modt nem... mi lesz/lehet?
Egyetértek az elsõ válaszadóval. De ha tényleg kívül maradt a "dolog", akkor nem lehetsz terhes. Az idegesség és sterssz miatt is késhet. Nem írtad hány éves vagy, de 18 éves korra áll be a menses rendszeresre.
Na fejezdbe a sértegetést! Lehet hogy rosszul fogalmaztam de te tökéletes vagy? Nem hinném.Azt hiszem nemismerjük egymást és igy nem illik amásikról véleményt mondani.Én is 22 éves vagyok és 26 hetes terhes hozzá teszem szerencsére mert többet voltam kórházba mint itthon.Ugy hogy egy rossz megfogalmazás miatt ne pattogj nekem itt mert ez bár kivel elõfordulhat.A saját ismerõseide le "hercegnõzheted" stb de én 22 évesen szerintem már többmindent megértem mint õ 22 évesen és felelõtlenül!Mielött cselekszel inkább te is gondolkodj, sosem tudhatod ki ül a gép másik felén és...Más felõl lányom lesz...

Ebből születhet baba? Vasárnap voltunk együtt, úgy, hogy hátha sikerül. Ma kellett volna megjönnie, de semmi..

Kis has, és derékfájást érzek. A melleim láthatóan megn?ttek, ami egy sima mensi el?tt nem volt eddig. Lehet, hogy baba lesz bel?le? (persze el?tte is voltunk együtt, lehet, hogy akkor történt valami?!)

Legjobb válasz: Általában a ciklus felénél szokott lenni az ovulációs nap, amikor jó eséllyel teherbe esel, ám ez mindenkinél változó. Természetesen lehet baba, de én gyanítom, hogy inkább egy korábbi együttlétbõl. De biztos, ami biztos vegyél tesztet! Mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl csináld, az a legbiztosabb. És ha még tudsz, várj 1-2 napot, mert a baba mája által termelt hcg hormon szintje kb. 2-3 naponta duplázódik és azt mutatja ki a teszt.

Általában a ciklus felénél szokott lenni az ovulációs nap, amikor jó eséllyel teherbe esel, ám ez mindenkinél változó. Természetesen lehet baba, de én gyanítom, hogy inkább egy korábbi együttlétbõl. De biztos, ami biztos vegyél tesztet! Mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl csináld, az a legbiztosabb. És ha még tudsz, várj 1-2 napot, mert a baba mája által termelt hcg hormon szintje kb. 2-3 naponta duplázódik és azt mutatja ki a teszt.
nem a baba mája termeli a hcg-t.. ekkora hülyeséget.. de amugy tényleg várj még egy két napot. ha baba van az nem most jött össze hanem kb 2 hete.
Az elsõ vagyok: jogos a kritika a chorion termeli a hcg-t, ami a baba kezdetleges lepényszövete. Sajnos rosszul informáltak korábban, elnézést kérek és köszönöm a kiigazítást! :-)
Sajna akkor sokmindent most nem tudsz tenni, csak várni. Én azért csinálnék tesztet a helyedben, ha holnap sem jön meg, és ha +, akkor mennék dokihoz. Remélem babás vagy és minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: teszt ------ :((:(:(:(
Ha késik már jó jel! Holnap reggeli vizeletbõl tesztelj. Remélem sikerül. Persze biztosabb eredmény néhány nap múlva lesz, de én sem tudtam várni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást. De ma már nagyon fáj a hasam, biztos megjön:(( Ha mégsem, akkor nem baj, h fáj? (Teljesen összezavarodok tõle:( )
A kérdező hozzászólása: Hát... Még mindig semmi. A fájdalom is mintha csökkenne. Vettem tesztet, ha kibírom, reggel megcsináljuk, ha nem, akkor még ma:)

Most szombaton együt voltunk védekeztünk rendesen és másnap vagyis vasárnap kellett volna megjönnie de ma már hétfő van és még nem jött meg neki, de mindig rendesen védekeztünk terhességen kívül lehet másmiatt hogy késik?

Legjobb válasz: Lehet más is: niem volt peteérés, vagy késõbb volt peteérés, vagy felfázás miatt,vagy fertõzés miatt,vagy hormonprobléma,de ha tesztelsz választ kapsz, legalábbis a terhesség szempontjából..két hetes késés még azonkívül is elõfordul

Lehet más is: niem volt peteérés, vagy késõbb volt peteérés, vagy felfázás miatt, vagy fertõzés miatt, vagy hormonprobléma, de ha tesztelsz választ kapsz, legalábbis a terhesség szempontjából..két hetes késés még azonkívül is elõfordul
A peteérésnek semmi köze a menstruációhoz. De igen, más oka is lehet, hogy késik. Pár napos késés normális lehet. Esetleg lehet fertõzés miatt, kisebb gyulladás, stb.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.Azt nem említetted, hogy rendszeres ciklusa van e a barátnõdnek.Ha nem akkor még semmi ok aggodalomra.Ha igen akkor várjatok pár napot és vegyetek egy tesztet.:)
Ez annyira abszurd. Itt mindenki azt írogatja mindenkinek, hogy "vegyél tesztet". Ezek mellett a feltételek mellett gyakorlatilag lehetetlen teherbe esni, kivéve, ha szakadt volt a gumi, vagy védekezés nélkül a hímvesszõ a hüvelybe került, arról pedig az elõváladék a hüvelybe.

Ha halvany barnas folyasom van az mit jelent? Most Vasarnap kellett volna megjonnie a menzeszemnek, de csak vilagos barna folyasom van! Most mertem a homet digitalis homerovel kb.3-percig 36, 7c-volt! Mennyi az eselyem hogy en most terhes vagyok?

Legjobb válasz: van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul,hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?

van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul, hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?
Szia.A terhesség oka lehet hogy az elsõ kimaradt menzi helyett csak kevés barnás folyás jön.Nálam is így volt.
Tesztet csináltál? Az választ adna a kérdésedre!
Bizony, tesztelj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!