Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap voltunk a barátommal, de védekeztünk, (2 db)

Vasárnap voltunk együtt a barátommal, de védekeztünk, most már 3ik napja hogy késik a menszeszem. Félek nehogy valami baj legyen. Mikor csinálhatok tesztet? Korai lenne most vagy várjak még pár napot?

Legjobb válasz: Szerintem várjál még egy pár napot,de ne nagyon húzd az idõt.A menszesz szokott késni,nekem is volt olyan ,hogy öt napot is késett.Sajnos a védekezés nem 100%-os.Mi is védekeztünk és ikreim születtek.

Szerintem várjál még egy pár napot, de ne nagyon húzd az idõt.A menszesz szokott késni, nekem is volt olyan , hogy öt napot is késett.Sajnos a védekezés nem 100%-os.Mi is védekeztünk és ikreim születtek.
Szia. Mivel védekeztetek? Szerintem is pár napot várj és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: ovszerrel védekeztünk
ha óvszerrel védekeztetek, és nem szakadt ki és az elõjátéknál sem történt semmi olyan, akkor nem értem miért terhességre gondolsz. Egyébként ha 3 napja késik akkor már mutatná a teszt , de mivel zat írtad, hogy a vasárnap miatt, tehát ha neked épp vasárnap volt peteérésed és még terhes is lennél, a beágyazódásik 8-10 nap, aztán lesz hcg amit a teszt mutat, tehát ha a vasárnap miatt vagy kiváncsi, még lehet több mint egy hétig nem mutatná ki a teszt.

Szombaton reggel kb.6 és 7óra között voltunk együtt barátommal, de nem védekeztünk, de vasárnap dél fele megjött a menstruációm! Lehetek terhes?

Szombaton reggel kb. 6 és 7óra között voltunk együtt barátommal, de nem védekeztünk és valamennyi sperma elég valószín?, hogy belém is ment, de vasárnap dél fele megjött a menstruációm (amit már vártam, csak késett pár napot)! Így lehetek terhes vagy vegyek 72órás tablettát?? (els? sex volt védekezés nélkül és az ítélkezések NEM érdekelnek)

Legjobb válasz: Szerintem ne vegyél be tablettát, gyakorlatilag kizárt (nagyon-nagyon-nagyon kicsi az esélye), hogy peteérésed lenne, miközben menstruálsz.

Szerintem ne vegyél be tablettát, gyakorlatilag kizárt (nagyon-nagyon-nagyon kicsi az esélye), hogy peteérésed lenne, miközben menstruálsz.
Ha élénkpiros és bõséges a vérzésed, és ugyanaddig tart mint máskor, akkor nem valószínû, hogy teherbe estél. Azért menj el nõgyógyászhoz, és írass valamit, vagy legközelebb óvszer, tudod...
Igen lehetsz attól függetlenül, hogy megjött, bár kicsi a valószínûsége, hogy menstruáció elõtt közvetlenül teherbe estél.
A válaszom nem lehetel terhes, ugyhogy ne bombázd magad feleslegesen hormon gyógyszerrel, mert felboríthatja a hormonháztatásodat.
a menzesszel távozik az a petesejt, ami nem termékenyült meg.
A kérdező hozzászólása: Holnap telik le a 72óra, akkor szerintetek nem kell bevennem gyógyszert, mert biztosan nem lehetek terhes így sem, hogy fele belém ment? :S Mert nagyon aggódom.. :S A válaszokat köszi!
Menseskor leválik a megvastagodott méhnyálkahártya, és ez távozik vérzés formájában. Szóval ha lett is volna egy kóbor petesejted ( ami szinte kizárt), akkor sem tudna megtapadni. Szerintem felesleges a 72 órás, ami egyébként nem játék, mert nagyon megterheli a szervezetet, akkora hormon adag van benne. Szerintem nem kell aggódnod!
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam! :) Remélem így is lesz/van! :) Elsõ és utolsó is volt így védekezés nélkül! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!