Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap voltunk a barátommal, de (5 db)

Doxicyclin nevű gyógyszert szedtem tegnapig, ami csökkenti a fogamzásgátló hatását. Ma együtt voltam a barátommal de kiszakadt az óvszer. A menzeszem vasárnap jött meg. Be kell most vennem 72 órás tablettát? Mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Ha nem ment el a gumiban, szerintem nem kell aggódnod, az elõváladékkal csak megbirkózik a gyengült fog.gátló is. Viszont ha elélvezett, szerintem keress fel nõdokit. Nekem nem 1 ismim van, aki antibiotikum kezelés miatt lett terhes, mert nem figyelt a kölcsönhatásra...

Ha nem ment el a gumiban, szerintem nem kell aggódnod, az elõváladékkal csak megbirkózik a gyengült fog.gátló is. Viszont ha elélvezett, szerintem keress fel nõdokit. Nekem nem 1 ismim van, aki antibiotikum kezelés miatt lett terhes, mert nem figyelt a kölcsönhatásra...
Hát ha megjött, akkor nyilván nem. Bár vannak esetek amikor mégis! :) De azóta már eltelt több mint egy év, biztosan tudod! :) Mi lett az eredmény? :)

Szombaton reggel kb.6 és 7óra között voltunk együtt barátommal, de nem védekeztünk, de vasárnap dél fele megjött a menstruációm! Lehetek terhes?

Szombaton reggel kb. 6 és 7óra között voltunk együtt barátommal, de nem védekeztünk és valamennyi sperma elég valószín?, hogy belém is ment, de vasárnap dél fele megjött a menstruációm (amit már vártam, csak késett pár napot)! Így lehetek terhes vagy vegyek 72órás tablettát?? (els? sex volt védekezés nélkül és az ítélkezések NEM érdekelnek)

Legjobb válasz: Szerintem ne vegyél be tablettát, gyakorlatilag kizárt (nagyon-nagyon-nagyon kicsi az esélye), hogy peteérésed lenne, miközben menstruálsz.

Szerintem ne vegyél be tablettát, gyakorlatilag kizárt (nagyon-nagyon-nagyon kicsi az esélye), hogy peteérésed lenne, miközben menstruálsz.
Ha élénkpiros és bõséges a vérzésed, és ugyanaddig tart mint máskor, akkor nem valószínû, hogy teherbe estél. Azért menj el nõgyógyászhoz, és írass valamit, vagy legközelebb óvszer, tudod...
Igen lehetsz attól függetlenül, hogy megjött, bár kicsi a valószínûsége, hogy menstruáció elõtt közvetlenül teherbe estél.
A válaszom nem lehetel terhes, ugyhogy ne bombázd magad feleslegesen hormon gyógyszerrel, mert felboríthatja a hormonháztatásodat.
a menzesszel távozik az a petesejt, ami nem termékenyült meg.
A kérdező hozzászólása: Holnap telik le a 72óra, akkor szerintetek nem kell bevennem gyógyszert, mert biztosan nem lehetek terhes így sem, hogy fele belém ment? :S Mert nagyon aggódom.. :S A válaszokat köszi!
Menseskor leválik a megvastagodott méhnyálkahártya, és ez távozik vérzés formájában. Szóval ha lett is volna egy kóbor petesejted ( ami szinte kizárt), akkor sem tudna megtapadni. Szerintem felesleges a 72 órás, ami egyébként nem játék, mert nagyon megterheli a szervezetet, akkora hormon adag van benne. Szerintem nem kell aggódnod!
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam! :) Remélem így is lesz/van! :) Elsõ és utolsó is volt így védekezés nélkül! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

Vasárnap voltunk együtt a barátommal, de védekeztünk, most már 3ik napja hogy késik a menszeszem. Félek nehogy valami baj legyen. Mikor csinálhatok tesztet? Korai lenne most vagy várjak még pár napot?

Legjobb válasz: Szerintem várjál még egy pár napot,de ne nagyon húzd az idõt.A menszesz szokott késni,nekem is volt olyan ,hogy öt napot is késett.Sajnos a védekezés nem 100%-os.Mi is védekeztünk és ikreim születtek.

Szerintem várjál még egy pár napot, de ne nagyon húzd az idõt.A menszesz szokott késni, nekem is volt olyan , hogy öt napot is késett.Sajnos a védekezés nem 100%-os.Mi is védekeztünk és ikreim születtek.
Szia. Mivel védekeztetek? Szerintem is pár napot várj és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: ovszerrel védekeztünk
ha óvszerrel védekeztetek, és nem szakadt ki és az elõjátéknál sem történt semmi olyan, akkor nem értem miért terhességre gondolsz. Egyébként ha 3 napja késik akkor már mutatná a teszt , de mivel zat írtad, hogy a vasárnap miatt, tehát ha neked épp vasárnap volt peteérésed és még terhes is lennél, a beágyazódásik 8-10 nap, aztán lesz hcg amit a teszt mutat, tehát ha a vasárnap miatt vagy kiváncsi, még lehet több mint egy hétig nem mutatná ki a teszt.

A barátommal egy szombati napon / vasárnap hajnalban voltunk utoljára együtt. De elvileg nekem vasárnap kellett volna megjönnie, ugy jön ki a 28 nap. Most kedd van és még nem jött meg. Ez valaminek a jele lehet? Mit csináljak? Mikor vegyek tesztet?

Legjobb válasz: Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.

Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.
ha védekeztetek akkor nyugi, nincs miert aggodnod
A kérdező hozzászólása: A párom amúgy ma már kétszer maszturbált, szóval nem olyan termékenyek a spermiumok, ugye?
Rá van írva tabletta papírjára, h milyen esetben mi a teendõ.
Tök mindegy, hogy hányszor maszturbál, a spermái között mindig lesz olyan, amelyik képes megtermékenyíteni! Ha nem ment el benned, akkor kicsi az esélye! De 1 hétig használjatok még óvszert vagy a megszakításosat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!