Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap voltam hetes, (5 db)

Vasárnap voltam 17 hetes, és már pár hete éreztem, h mozog a kicsi, de már több napja nem érzem? Másnál is történt hasonlo, vagy lehet, h eddig nem is Õt éreztem /szerintem az lehetetlen/ de mit gondoltok rola?

Semmi fájás,vérzés nincsen,csak egyszerüen kicsit félek nehogy baj legyen a picivel.

Legjobb válasz: Szerencséd van, hogy ilyen korán érezted már a mozgását. Szerintem ne aggódj, ilyenkor olyan pici még, hogy csak akkor érzed, ha megfelelõ pózban van hozzá. Én elõször 19 hetesen éreztem a mozgását, és utána sem minden nap, egészen a 21. hétig! Boldog babavárást! :o)

Szerencséd van, hogy ilyen korán érezted már a mozgását. Szerintem ne aggódj, ilyenkor olyan pici még, hogy csak akkor érzed, ha megfelelõ pózban van hozzá. Én elõször 19 hetesen éreztem a mozgását, és utána sem minden nap, egészen a 21. hétig! Boldog babavárást! :o)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm neked, h válaszoltál. Neked is nagyon boldog babavarast
Szia!!!Én is 17 hetessen éreztem a kicsi mozgását, de csak 1 hétig utánna meg 2 hétig semmit.Ne aggódj majd a 21-22 héten már fogod érezni minden nap.30 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Neked is nagyon köszönöm a válaszodat, kicsit megnyugodtam. Nagyon boldog babavárást kívánok neked is.
Én a 15. hét körüléreztem elõsször kismanót és a 20. hétig én is egyfolytában stresszeltem , mert sokszor nem éreztem a mocorgást, és lesz még utánna is olyan hogy nem mozdul egy nap és olyankor én is a hajam téptem hogy mikor akar felébredni , hogy végre megnyugodhassak :) . De most már 26 hetesen aktiv kis örökmozgó és most azon agyalok hogy ha ilyen lesz születése után is akkor vaószinü hogy csak 2 perceket fogok naponta aludni : ) Egyszóvalnyugi mig nincs görcs , õ még most sokat pihen. Jó babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, es neked is nagyon boldog babavárást kívánok!
Szia! Én a 20. hét körül éreztem elõször, múlt héten pl. 4 napig alig mozdult egyet-kettõt. Ne aggódj! Üdv.: 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen neked is, már egy kicsit megnyugodtam. Nagyon boldog babavárást kívánok neked.

40 + 2 hetes vagyok. Vasárnapra voltam kiírva, akkor még teljesen zárt volt a méhszáj, ma pedig ujjbegynyire volt nyitva. Mi várható?

Gondolom alkati kérdés a tágulás gyorsasága, de kb. mikor indulhat be a szülés? Nagyon sokat keménykedik a poci, van hogy fáj, van hogy nem. Nyákdugóval még nem "találkoztam", lehet, hogy nem is fogok?

Legjobb válasz: Lehet:-) Szeretkezzetek egy jót, majd vegyetek egy kellemes meleg fürdõt. És ezt nem kell 3 napnál tovább ismételgetni, meghozza a hatását:-) (tapasztalat)

Lehet:-) Szeretkezzetek egy jót, majd vegyetek egy kellemes meleg fürdõt. És ezt nem kell 3 napnál tovább ismételgetni, meghozza a hatását:-) (tapasztalat)

34 hetes vagyok és két napja érzem hogy valami szivárog ez szagtalan víz szerű valami fájásokat nem érzek a baba rendesen mozog. Vasárnap jöttem haza a korházból fájásaim voltak a méhszájam egy ujjnyira nyitott. Lehet magzatvíz?

Legjobb válasz: az is lehet hogy az!én elmennék a dokihoz!de lehet sima folyásod is!nézesd meg mert ha szivárog könnyen bejuthat valami fertõzés a babához!

az is lehet hogy az!én elmennék a dokihoz!de lehet sima folyásod is!nézesd meg mert ha szivárog könnyen bejuthat valami fertõzés a babához!
Lehet igen, remélem már a kórházban vagy :)
Én már az elsõ napon bementem volna...remélem már ott vagy!3 gyerekes
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat még az nap bementem és egy hetet bent voltam még egyben vagyok de a magzatvíz menyiségem kevesebb az átlagnál így hetente kell uh-ra járjak

Vasárnap lennék 5 hetes terhes. Csütörtökön voltam UH-on és minden rendben volt. Pénteken délben barnáztam és fájdogált a hasam. Kaptam UTROGESTAN hüvelygolyocskát. Mennyi idő után várhatom, hogy m. szűnik a barnázás?

Pénteken egy órán belül az orvosomnál voltunk. M. vizsgált és rendben talált minden a petezsák a helyén volt és a csüt. UH-hoz képest növekedést is látott.

Legjobb válasz: Nekem a 8. héten volt barnázásom,kisebb vérzésem, én gyógyszer formájában kaptam Utro-t. 1-2 nap alatt elmúlt,de nekem egy kisebb hematóma miatt volt,ami szerencsére kiürült és felszívódott. Szóval attól függ,neked mitõl van. De hiába marad abba, ne hagyd abba rögtön az utrogestant! Én még 3 hétig szedtem a gyógyszert,mert azt tanácsolta a dokim. Addig persze szex sem volt,mert féltünk, nehogy valami baj történjen. A következõ UH-on már mindne rendben volt. Onnantól probléma nélkül zajlott a terhességem:) ja és persze gratula, vigyázz magadra! 7 hónapos ikrek anyukája

Nekem a 8. héten volt barnázásom, kisebb vérzésem, én gyógyszer formájában kaptam Utro-t. 1-2 nap alatt elmúlt, de nekem egy kisebb hematóma miatt volt, ami szerencsére kiürült és felszívódott. Szóval attól függ, neked mitõl van. De hiába marad abba, ne hagyd abba rögtön az utrogestant! Én még 3 hétig szedtem a gyógyszert, mert azt tanácsolta a dokim. Addig persze szex sem volt, mert féltünk, nehogy valami baj történjen. A következõ UH-on már mindne rendben volt. Onnantól probléma nélkül zajlott a terhességem:) ja és persze gratula, vigyázz magadra! 7 hónapos ikrek anyukája
A kérdező hozzászólása: Remélem nálam sem tart majd több ideig::--)) Te "mennyit" pihentél a vérzés alatt? Én m.próbálok pihenni, de a 2 és fél éves kislányom mellett nem sok idõm marad.

6 hetes 3 napos vagyok, vasárnap óta barnás folyás nem sok, tegnap voltam dokinál, nem sok jóval biztatott azt mondta az idő eldönti. Ha véletlenül vetélés lesz belőle akkor mennyi idő után lehet?

vagy lehet hogy elmúlik? Kérlek írjatok valami biztatót.

Legjobb válasz: Szia!Írt fel valami gyógyszert?Mit látott az uh-on?Így többet tudnánk mondani!

Szia!Írt fel valami gyógyszert?Mit látott az uh-on?Így többet tudnánk mondani!
Pihenj sokat! De feküdj!!!!! Reméljük hogy minden rendben. Amikor én elkezdtem barnázni és elmentem dokihoz, nem mondott rá semmit, erre másnap meg elkezdtem vérezni és sajnos rossz lett a vége. És nem voltak görcseim, csak éreztem a hasamat. Ha a dokid azt mondja hogy minden rendben, akkor reméljük úgy is van, de ha nem múlik el 1-2 napon belül szerintem menj vissza a dokidhoz. Kívánom a legjobbakat! Vigyázz magatokra, és feküdj, feküdj, feküdj!!!
Szia! Ugyanezekkel a tünettekkel, ugyanennyi ídõs terhesen én is túlestem. kkor utrogestant kaptam 3x1-et és folsavat 2x1-et. Volt, hogy a barnázás nem maradt abba és az utrogestant a dokim felemelte 3x2-re. Azt mondta, hogy ezzel támogatjuk a terhességet. Nekem sajna elõtte már volt egy vetélésem kb ugyanennyi ídõsen, lehet, hogy én azért kaptam gyógyszert. A pihenés mindenképpen segít! A legjobbakat! Egy harmadik babát váró 16 hetes kismami...
Nekem is pont ez a problémám. Én is 6 hetes vagyok. Amint észrevettem a barnázást, azonal hívtam az orvosomat. Utrogesztánt irt fel, pihenést és pozitív gondolkodást. Nagyon higgy abban, hogy minden rendben a babával. Lássd a szemeiddel, hogy egészségesen fejlõdik!!! Butaságnak tûnhet, de hidd el nagyon sokat segíthet!!! Addig míg nincsenek görcseid, ne aggódj! Ha volnának, azonnal kórházba menni! Minden OK! én is ebben hiszek!
n is nagyon szorítok, hogy mindne rendben legyen!!!! Én 5-6 hetes voltam az elsõ UH-n, és a vizsgálat elõtt vettem észre a is barna váladékot. nagyon megijedtem, de az orvosom azt mondta, ne aggódjak, mert a legtöbb esetben ez a hormonális változások miatt van. Hozzátette, ha vérzés/görcs van, azonnal hívjam fel. De nekem másnap elmúlt barna is. Sokan mondják, hogy rákszûrés vagy szex után barnáznak, az esetek nagy részében minden rendben van a babával!!!Erre tessék gondolni, hogy milyen szépen fejlõdik! Csak pozitívan!!
Szorítok neked/nektek!!! Az a legfontosabb h pihenj sokat és ha nem muszáj ne kellj fel! Ne idegeskedj és rendbe jöttök!!! 15 hetes kiamami!
Értem az aggódásod, én is 30 vagyok és nagyon régóta próbálkozunk, de ne aggódj, mert azzal többet ártasz! Nincs semmi baj, lehet, hogy csak megpiszkáltátok a szeretkezéssel egy kicsit a dolgokat! Nálam ez volt, és amikor én is voltam ultrahangon utána az aggódás miatt, pedig akkor már elmúlt a barnázás, azt mondta az orvos, hogy ettõl lehet, hogy megint lesz... és lett is! megint barnázott egy napig, aztán annyi... Ne aggódj, ilyenkor a lelki dolgok még nagyon fontosak, talán fontosabbak, mint a fizikai történések, legyél nyugodt és nem lesz semmi baj!!! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: 2 nappal a barnázás elõtt szeretkeztünk, a doki nem írt fel semmit, és még csak a petezsákot látta, de azt mondta minden más rendben van. Vasárnap egész nap egy két pötty volt, de tegnap este, és ma reggel ennél több kb: 5 forintos nagyságban, és nagyon félek mert már 34 éves vagyok.
Én 6 hetes 2 napos vagyok! :) Nekem ugyanez volt a múlt héten, nekem ugyan 1 nap után elmúlt, de én is rögtön hívtam az orvost és nekem is ugyanez volt, hogy legyek türelmes, az idõ eldönti... Úgyhogy vártam és elmúlt.. Annyit azért hozzátennék, hogy ha vetélés lesz, azt észreveszed, irdatlan görcsökkel jár és a mensidnek a többszöröse jön ki egyszerre, nem csok pötyög! Úgyhogy amíg csak pötyög, addig ne aggódj és próbálj meg a lehetõségekhez képest minél többet pihenni! Szeretkeztetek elõtte? Mert mi elõzõ nap igen, és utána jött a barnázás és a dokim azt mondta, attól lehet és hogy ne nagyon szeretkezzünk még úgy 3-4 hétig...
Szia, Nekem volt egy vetelesem nem reg sajnos.De amikor nagyon vereztem meg akkor is azt mondta a doki hogy ez nem feltetlenul vezet veteleshez.Vannak olyan emberek akiknek megvan kozbe!!!!Ha elmegy a baba az akarmikor elmehet!!!Sajnos!!!Ha esetleg ez tortenne akkor elkezdesz gorcsolni amik erosodni fognak es elkezdesz rendesen verezni ami szinten erosodni fog nagyon!!!Ha esetleg ne add isten bekovetkezne akkor azonnal menj korhazba!!!! Ha elmenne is ne vadold magad mert ez nem a mi hibank ez azt jelentene hogy a babanak valami baja volt es nem volt egeszseges!!!! De szerintem csak pihenj!!!!Es ne aggodj!!!Arra gondolj hogy minden rendben!!!! Szoritok!!!! Miden jot!!!
A kérdező hozzászólása: Ma már a doki nem látta a petezsákot, ami furcsa hogy zárt a méhszájam, és nem sokat vérzek, de a vetélés még nem indult meg. A diagnózisomra az van írva fenyegetõ vetélés, és most itthon várom, hogy mikor menjek kórházba. Ma két dokinál is voltam. Írjátok le hogy lehet ezt elviselni?? Életem legszörnyûbb hete ez!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!