Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap volt Gőrcsőltem (3 db)

A kérdező hozzászólása: vagy azért reménykedhetek?
Arra gondolsz hogy azert nem jon ossze mert gorcsoltel es most semmit nem erzel?Attol meg siman sikerulhetett.
A kérdező hozzászólása: igen ara.kõszi csak már szeretnénk és néha már be beszélem megamba a babát.
A görcsnek semmi köze ahhoz, hogy összejött vagy sem. Most Vasárnap lenne aktuális a beágyazódás, szóval onnantól kezdve érezhetsz tüneteket.

Pénteken volt az ET, 3 napos kis 8 sejtes embriokat kaptam vissza. Vasárnap nagyon szurkáltam, görcsöltem, hétfőn belülről égek érzésem volt és hőemelkedésem. Lehet, hogy sikerült?

Az első lombiknál még ilyenkor is görcsöltem, szurkáltam, hőem. nem volt. Ma meg már a tüsszentés is jólesik.:)

Legjobb válasz: hát ezt szerintem sajnos senki nem tudja megmondani :( az elsõnél én mindenféle tünetem megvolt, szurkálás, görcsölés, és nem sikerült. Ugyanakkor az egyik lánynak, akivel együtt voltam beültetésen, meg igen, pont ugyanezazokkal a tünetekkel. A másodiknál meg semmit nem éreztem, le is mondtam róla, és nekem meg akkor sikerült. Drukkolok :)

hát ezt szerintem sajnos senki nem tudja megmondani :( az elsõnél én mindenféle tünetem megvolt, szurkálás, görcsölés, és nem sikerült. Ugyanakkor az egyik lánynak, akivel együtt voltam beültetésen, meg igen, pont ugyanezazokkal a tünetekkel. A másodiknál meg semmit nem éreztem, le is mondtam róla, és nekem meg akkor sikerült. Drukkolok :)
hû, ez kicsit értelmetlen lett, szóval az elsõ beültetésem után minden tünetem megvolt :)
A kérdező hozzászólása: az elsõnél én is úgy éreztem, ahogy Te. Ilyenkor még szurkáltam, görcsöltem rendesen.. Bizakodom:) )
A kérdező hozzászólása: Lombik után ET+10 nap, én látok valamit...:) Szerintetek babás vagyok? http://kepfeltoltes.hu/view/130729/100_4193_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/130729/100_4194_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: 25-ös teszt, hajnali háromkor voltam pisilni, ez a reggeli félnyolcas..
Én is látom! :) remélem tényleg sikerült!!!!
én is látom:)
ha van vérzés meg görcs nem lehetsz terhes...
Nem. De valószínûleg másik tabit kéne kérned, mert általában a 3-5 napon meg szokott jönni. Elvileg a 7. nap sem gond, de mivel nem így állt be neked az elejétõl, hanem nyilvánvaló a változás, szerintem nem megfelelõ neked a gyógyszer.
Az általános vélemény szerint ha egy fogamzásgátló szedésekor azt tapasztalja egy nõ, hogy a menstruációja a szüneti héten egyre késõbb jön meg, illetve egyre rövidebb ideig tart a vérzés és egyre kisebb mennyiségû, akkor célszerû gyógyszert váltani valamilyen más hatóanyagú készítményre, mert a szervezete kezdi megszokni az adott hatóanyagot, és így csökken a terhesség elleni védettség. Üdv:25/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm válszokat!csináltam tesztet azért , nem vagyok az de pont most váltotam gyógyszer akkor ezek szerint idõben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!