Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap reggel meg (43 db)

Vasárnap reggel 49, 8kg voltam a mérleg szerint, tegnap este meg 51kg mutatott? Létezik, hogy ennyit változott a súlyom, vagy a mérlegemmel van a gond?

Csak 3-4kilót szeretnék fogyni,már nagyon örültem,hogy ennyit fogytam,erre tegnap megint elkeseredtem,olyan 47-48 akarok csak lenni,és izmos nem zsíros mint most.

Legjobb válasz: Méretkezz le, aztán ülj rá a klotyóra, nagy dologra, megint méretkezz, vagy vasárnapi ebéd elõtt méretkezz, és ebéd után. Bocsi, hogy így egy mondatban összehoztam a kettõt.

Méretkezz le, aztán ülj rá a klotyóra, nagy dologra, megint méretkezz, vagy vasárnapi ebéd elõtt méretkezz, és ebéd után. Bocsi, hogy így egy mondatban összehoztam a kettõt.
Este mindig többet mutat a mérleg.. Mert egész nap eszel meg minden és ezért többet mutat
meg lehet ittál 1 liter vizet
Ez mind igaz (víz, bélsár stb.) + a digitális mérlegek hõmérsékletfüggõk + nem mindegy, hogy hogy hol áll a 4 lába. Én minden reggel mérem magam, de csak akkor teszek valamit, ha 3 nap alapján növekvõ tendenciát látok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Ha nõrõl van szó, akkor akár vízvisszatartásról is lehet szó, mert a nõi problémák(...) elõtt többet mutat a mérleg. Nekem például elõtte levõ napokban 1-2 kilóval nehezebbet nyomok :/
Ez így semmit sem jelent. AZ elõttem írok válaszait fontold meg.
HÁt 4 mérésbõl senki nem tud biztosat, és marhára kevés az információ. jelenthet peteérést akár, vagy felmehetett azért, mert terhes vagy. De szimplán meg is fázhattál.
Csak a reggel azonos idõben ébredés után ágyból felkelés és mindenféle mozgás elött mért hõ a pontos. Következtetést csak abból lehet lemérni.
A hõt mindig reggel kell mérni közvetlenül ébredés után. Tehát amikor felkelsz és még fekszel, wc-re sem mész ki elõtte. Ezek az eredmények még bármit jelenthetenek.Majd ha egy hónapja méred akkor lehet belõle következtetni, hogy mennyi az alaphõd stb. ciklus.hu -n csinálhatsz hõgörbét.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek csajok! Vagyok regizve de ne nagyon értem hogy hogyan kell!

Február 3. -ánkezdtem a diétámat 121 kg voltam, és most 109kg de kb 2 hete smmit nem mozdulok. Vasárnap reggel a mérleg 106.3 kg mutatott nagyon megörültem, ma reggel meg már 109kg ot hogy lehet ez?

Van már tapasztalatom,mit kell enni és van bevált módszerem. Sajnos nem ez az elsõ eset hogy nagy súlyt dok le. De ennyire még sose áltam meg,és nagyn csüggedek.

Legjobb válasz: Egyél zsírt. Ezt így bírni azért az elég emberes feladat. Zsír nem hizlal, ha nem eszel hozzá gyors felszívódású szénhidrátot.

Egyél zsírt. Ezt így bírni azért az elég emberes feladat. Zsír nem hizlal, ha nem eszel hozzá gyors felszívódású szénhidrátot.
A kérdező hozzászólása: mi van ezen nehéz? dehogy eszek zsírt.
[link] Ezen az oldalon szépen leírják mit csinálj, ha leállt a fogyás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segitséged!
Valószínûleg meg fog jönni hamarosan a mensesed.
Velem ugyanez történt, amikor szülés után újra elkezdtem menstruálni. Amikor a kislányom 5 hónapos volt akkor volt 1 nap, következõ hónapban 2 nap, aztán pedig beállt rendesen a következõ ciklustól.14 hónapos koráig szoptattam még utána.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) megnyugtattatok mert már a frászt hozták rám hogy terhes vagyok!!:) )

19 éves fiú vagyok.Vasárnap szakított velem a barátnőm közel 1 év kapcsolat után azzal az indokkal, hogy "már nem úgy érez irántam mint rég". Még mindig nagyon szeretem! Mit csináljak?

Idegileg nagyon megvisel naponta többstör is sírok,tegnap beszéltünk msn-en mondtam neki most csak arra lenne szükségem hogy átöleljem erre ? azt írja nekem is.16 éves összevan zavarodva nemtudja mit érez de 1 év csak nem törlödik ki úgy a szivéb?l?Szombaton ? is jön fel disocba iszik majd és aztmondta ha meglát lehet elsirja magát,na ilyenkor mi a teend? vigasztaljam vagy mit csináljak??

Legjobb válasz: Hát sajnos én is ugyanebben a cípõben járok.. Én 2* szakítottam a volt barátnõmmel.. Elõször ugyanaz volt a probléma, h nem tudja, pedig valahol érzi.. Én leültem vele beszélgetni, mindent megbeszéltünk és aztmondta h folytatni szeretné, utána 3 hétig ment és jött ugyanaz elõrõl.. Én aztmondom fiatal vagy mint én. A csaj is fiatal, õ sokmindent megszeretne tapasztalni.. Szerintem nem éri meg futni utána, meg hiába mondja hogy elsírja magát, meg szívesen megölelne meg mindenféle, már nem fog mûködni.. Ezt tapasztalatból mondom. Személy szerint én 2 hónapig szenvedtem emiatt, egyszerûen nem tudtam elfelejteni, róla szólt minden nap, rágondoltam minden percben.. De majd az idõ begyógyítja a sebeket, ahogyan mondani szokták. És hagyd azt a kapcsolatot, keress egy érettebb nõt.. Amíg a lány nem jön rá hogy mi hogy mûködik, addig értelmetlen..

Hát sajnos én is ugyanebben a cípõben járok.. Én 2* szakítottam a volt barátnõmmel.. Elõször ugyanaz volt a probléma, h nem tudja, pedig valahol érzi.. Én leültem vele beszélgetni, mindent megbeszéltünk és aztmondta h folytatni szeretné, utána 3 hétig ment és jött ugyanaz elõrõl.. Én aztmondom fiatal vagy mint én. A csaj is fiatal, õ sokmindent megszeretne tapasztalni.. Szerintem nem éri meg futni utána, meg hiába mondja hogy elsírja magát, meg szívesen megölelne meg mindenféle, már nem fog mûködni.. Ezt tapasztalatból mondom. Személy szerint én 2 hónapig szenvedtem emiatt, egyszerûen nem tudtam elfelejteni, róla szólt minden nap, rágondoltam minden percben.. De majd az idõ begyógyítja a sebeket, ahogyan mondani szokták. És hagyd azt a kapcsolatot, keress egy érettebb nõt.. Amíg a lány nem jön rá hogy mi hogy mûködik, addig értelmetlen..
Szerintem biztos vannak komolyabb gondolkodásúak a 16 évesek között de kevés.Vannak oolyanok is akik soha nem fognak megkomolyodni.Én 16 éves voltm amikor megismertem a barátomat és több mint egy éve vagyunk boldogan :) természetesen voltak kissebb nagyobb veszekedések, féltékenységi jelenetek meg volt és most is van egy pár személy aki nem tudja elviselni hogy eggyütt vagyunk és szét akarnak minket választani :S de De amíg bírjuk idegekkel addig nem lesz szakítás. Hat a barátnõd elég problémás.Tényleg idegesítõek tudnak lenni azok az emberek akik azt sem tudják hogy mi a fenét akarnak.keress egy másik komolyabb lányt.
Velem pont ugyanez történt! De tökre ugyanez. Tudod mi a volt nálunk a baj? Az hogy közel 1 után megszokta barátnõm, hogy ott vagyok mellette. És akkor mondta, hogy már nem érzi ugyanazt amit az elején, sõt nem is szeret, össze van zavarodva stb... Na amikor kihevertem a szenvedést, és meguntam hogy így szivat engem, úgy elküldtem õt a jó édes k*rva anyjába. Én szakítottam vele, és nem õ velem. Rádöbbent, hogy mégsem leszek ott neki mindig, rájött egybõl arra is hogy szeret engem, sõt szerelmes belém.( és õ pedálozott utánam:) ) Neked is azt tanácsolom, hogy hagyd õt faképnél, legalább lesz egy kis ideje gondolkodni. Majd tisztázza magában az érzéseit, és utána úgyis keresni fog, ha kellesz neki. Na csak kõkeményen tesó:D Sok sikert! Ja eredményt majd írd meg, kíváncsi vagyok.
Elõzõ válaszadó vagyok.... Még annyit hogy ha ennyire éretlen a csaj akkor lehet, hogy halott ügy.... Akkor is neked kell otthagynod õt... Jobbat nem tudsz tenni szerintem. Vagy visszajön hozzád, vagy találsz majd egy jobbat.
Ez itt a probléma h csak 16 éves és képtelen még komolyan gondolkozni és nem is akar mélyreható érzelmeket magába magyarázni. Neked persze ez most jó szarul esik, de megmondom a frankót, én azon is csodálkozom h képes volt egy évig teszetoszzáskodni egy konkrét ember mellett. Ilyen csajtól nem lehet elvárni hogy majd elkötelezze magát melletted, mert még kíváncsi, és ki akar mást is próbálni, nem szokás ilyen korban komolyan építeni valakire. Legközelebb válassz be körültekintõbben és leginkább hozzád illõ korban, az oviban csak éretlen almát találsz apafej! Úgyhogy a legtöbb amit tehetsz h önuralommal továbblépsz, mert ez már halott ügy, kár is erõltetni, csak az idõd és energiád pocséklod. Arra meg nem tudok mit mondani mást mint hogy hülye picsa aki képtelen eldönteni hogy mi a frászt is akar tulajdonképpen, mert megingott az érzelmeiben az elsõ kívülrõl jött csábításra, ebbõl az látszik h valszeg sose jelentettél olyan eszméletlen nagy Õt neki mint fordítva. legalább neked lehetne elég eszed.
Na azért csak ésszel! Abban lehet valami, hogy van, aki csak akkor tér észhez, ha már nem kaparnak utána, mint a kiskutya; de a ló másik oldalára sem kell átesni, mert olyat még nem hallottam, hogy valaki azért szeretett meg valakit, mert az illetõ lehülyepicsázta, vagy elküldte a k. anyjába! Abban is lehet valami, hogy 16 évesen még nem érett valaki egy komoly kapcsolatra, de 16 év az már nem szélsõségesen fiatal, meg ez nagyon egyénfüggõ is. És késõbbi életkorban is lehet az ember bizonytalan. Ha a discóban látod messzirõl, hogy részegen elsírja magát, hát szerintem ne menj oda, mert mi van, ha a nyakadba csimpaszkodik, megint összejön Veled, aztán meg másnap kijózanodik és azt mondja, "bocs, mégse"? Vigasztalják a barátnõi! De ha konkrétan Neked kezd el sírni, akkor megpróbálhatod kiszedni belõle, mit érez valójában, és van-e még remény. De a részegségével ne élj vissza, én azt mondom, mert az nem "igazi"!
Még megpróbálhatod. De akkor találd ki, mi tart össze titeket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! az elején mikor õsszejöttünk õ volt belém szerelmes mindig ott volt a seggembe jött uttánam szval tuti szeret(ett) de a végére ez megfordult én érzek iránta komoly érzelmeket:S

Vasárnap reggel jött meg (06.29. ) , aztán 2 napig volt, máma meg egy csepp sem jött. Ez normális? (egyébként 14 éves vagyok, és másfél éve jött meg elöszőr).

Legjobb válasz: Még fiatal vagy. Lehet, hogy néha kevesebb, néha több napig van meg, és van olyan is, hogy kimarad. Illetve a rövid mensi lehet a terhesség jele is. Ha elõfordult esetleg olyan alkalom, amibõl baba lehet, akkor az is egy valószínû ok.

Még fiatal vagy. Lehet, hogy néha kevesebb, néha több napig van meg, és van olyan is, hogy kimarad. Illetve a rövid mensi lehet a terhesség jele is. Ha elõfordult esetleg olyan alkalom, amibõl baba lehet, akkor az is egy valószínû ok.
Szerintem ez tök normális , hiszen 1. fiatal vagy 2.nemrég jött csak meg.Én most örülnék egy ilyen csodának..

Ma délben teszteltem egy pozitivat Vasárnap csináljak reggel még egyet?

http://kepfeltoltes.hu/view/120615/M_sik_www.kepfeltoltes.hu..

Legjobb válasz: gratulálok! én nem csinálnék, én 3-at csináltam meg, de feleslegesnek tartottam, az elsõt még oké, a másik kettõt már a párom erõltette, mert nem hitte el (2 hét késés után)

gratulálok! én nem csinálnék, én 3-at csináltam meg, de feleslegesnek tartottam, az elsõt még oké, a másik kettõt már a párom erõltette, mert nem hitte el (2 hét késés után)
Csinálhatsz, akkorra erõsebb lesz. De ez már most tuti pozitív! Gratulálok.
Ha van otthon, vagy nem sajnálod a pénzt rá, akkor legalább megnyugszol, ha erõsödik. Én 6 tesztet pisiltem el anno :)
Elõször is gratulálok!!!! Ha van teszted vagy mg akarsz gyõzõdni róla, hogy erõsödik akkor tesztelj. Én is annyira extázisba kerültem az elsõ pozitív teszttõl, hogy ami volt itthon teszt azt az összeset elõttem a következõ napokban, hogy lássam, erõsödik. :) Még régebben a tesz-veszen vettem egyszerre több tesztet. Boldog és egészséges babavárást!
Gratulálok! Én nem csinálnék. Nem értem, hogy az elsõ pozi után miért kell újra tesztelni, ha egyszer az lett, nem lesz újra negatív, csak ha rossz a teszt. Mondjuk nekem a párom mondta, hogy csináljak még egyet, de azt is tök feleslegesnek tartottam, mert már az elsõ pozi elõtt biztos voltam benne, hogy összejött a baba... Erõt és egészséget! Vigyázz magatokra!
Nem muszáj!Nagyon szép pozitív!!!Gratulálok!!!!! 33hkm
Gratulálok, boldog babavárást!!

Menses 5 nappal hamarabb? Most pénteken kellett volna megjönnie, de vasárnap reggel jött, 23 napra. Soha nem volt még ilyen.

És olyan furi, mert fáj a hasam, de nem görcsölt, ahogy szokott, hanem inkább szurkált, de még ma is szurkál, pedig másnapra már meg se szoktam érezni, hogy megvan. Mintha kevesebb lenne a vérzés is, de ami jön az vér, vagy barnás, szóval nem rózsaszín vagy ilyesmi. Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Ja és még annyi, hogy a melleim iszonyatosan fájtak, de nem múlt el még most sem.

A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi, hogy a melleim iszonyatosan fájtak, de nem múlt el még most sem.
Elõfordulhat, hogy pl sokat idegeskedtél a hónapban és ezért elõbb jött meg. Vagy szimplán még nem vagy elég idõs ahhoz hogy rendszeresre beálljon!
önmagában, hogy 23 napra jött meg az nem gond lehet egy felfázás pl. lehet tényleg még rendszertelen a ciklusod, nem írod mennyi ideje menstruálsz stb te tudod mi, mennyire nem szokásos az esetedben, megnyugtatni csak egy nõgyógyász tud, keresd fel

Már 14 napja késik. Clostilbegyt szedése mellett próbálkoztunk. Vasárnap reggel csináltam tesztet, sajnos negatív lett. Lehetek terhes? De ha nem, miért nem jön meg?

Sajnos csak egy hét múlva tudok n?dokihoz menni, mert szabin van. Szerintetek érdemes még egyet tesztelnem, ha igen melyikkel? Kicsit félek, hogy valami bajom van és attól nem jön meg.

Legjobb válasz: szia,én ugyan így vagyok.múlt hónapban a 40.napon mentem a dokihoz,mert nem jött meg clostival,azt mondta nincs baba,adott norculutot.most szintén a 34.napnál járok,és semmi!hétfõi teszt negatív!már teljesen kivagyok!én már nem merek tesztelni,mert annyira félek!neked van valami tüneted?

szia, én ugyan így vagyok.múlt hónapban a 40.napon mentem a dokihoz, mert nem jött meg clostival, azt mondta nincs baba, adott norculutot.most szintén a 34.napnál járok, és semmi!hétfõi teszt negatív!már teljesen kivagyok!én már nem merek tesztelni, mert annyira félek!neked van valami tüneted?
pár nap mulva ismeteld meg a tesztet nekem 17 nap késés utan negativ tesztem lett, pedig ottvolt a babó!!!
A kérdező hozzászólása: Hát, már 60 nap telt el az utolsó menzesz óta. Most várok, hátha megjön a héten, ha nem akkor hétfõn tesztelek, de már nem reménykedem. Csak azt nem értem, miért nem jön meg?! Aztán a teszt eredményétõl függetlenül iránya doki.
szia, másik clostis vagyok, képzeld nem fogadott ma a doki, csak jövõhét szerdán!!!!hát én már megõrülök, ez a 47.napom!!és a mellbimbóm nagyon érzékeny!én már nagyon nehezen viselem, mire szerda lesz.....veled miújság, teszteltél?
szió! szerintem nagyon jó, ha vastag a nyalkahartyad! nekem is vastag volt, és a dokinõm kétszer is megdicserte, hogy milyen szep :) ) tudod a nyalkahartya azert fontos, mert minel vastagabb, annal konnyebben tapad meg rajta a leendõ babó! olyan szepen nyomon kovethettuk, mindig beirtad, izgulok, remélem, korai babó!
A kérdező hozzászólása: Megvolt az ultrahang. Hát szerencsére minden rendben van (nincs rosszindulatú elváltozás), meg van nagyon vastagodva a méhnyálkahártyám 18, 5 mm-es, a doki szerint ebbõl bármi lehet, vagy még korai nagyon a terhesség (még nem látható), vagy kb. 1 héten belül meg fog jönni. Ha nem jön meg, akkor két hét múlva megismétli az ultrahang vizsgálatot. Vélemény? Szerintetek lehetek még terhes?
A kérdező hozzászólása: Már 26 napja késik, vagyis jövõ héten meg kéne, hogy jöjjön. Holnap megyek ultrahangra, eléggé izgulok. Ezen a héten a következõket tapasztaltam: puffadás, kábaság, orrfolyás (pedig nem vagyok megfázva)és ma kétszer is vérzett az orrom. Szerintetek? Holnap írok, hogy mi volt!
oké puszi
A kérdező hozzászólása: Nekem nem néztek peteérést, vagy tüszõt, anélkül írték fel a gyógyszert. Hétfõn mindenképp jelentkezem délután! Ha van bármi fejlemény írj!
A kérdező hozzászólása: Ma elkezdtem görcsölni, pont úgy mint amikor készülõdik. Ma van a 60. nap. Szerintem meg fog jönni. :-( De akkor mitõl maradt ki az elõzõ havim? Szóval úgy néz ki, baba sehol. Egyelõre. Még jelentkezem.
oké, mindenképp írj, szerdán én is írok, doki után.puszi
valami hír?
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött, de még hogy! Iszonyú görcsökkel együtt. Nem baj, új hónap, újabb lehetõség. Ha gondoljátok írok majd, hogy mizujs.
figyu, vannak nem hormontartalmu szerek, amik rendbeszednek ott "lenn", szerintem kerdezz ra a nodokidnal, mert szerintem ez nem termeszetes :(( meg valoszinuleg az novelne az eselyt .. sajnalom, miu. De majd legkozelebb :) (Amugy most en is hihetetlenul gorcsolok, tagul ott valami lennt, ugy belemnyilal :( )
szia, nagyon sajnálom!!és erõs a vérzésed?tudod most hogy neked megjött, már én is biztos vagyok benne, hogy nekem sem sikerült:-(((én nagyon szomorú vagyok.majd szerdán írok.
hhhhhú.velem is voltmár ilyen:( elég rosz.Én is mindog beleélem magam.én szombaton megyek ultrahangra. nemtudom mitmond mert nekem mostjöttek rendbe a hormonjaim és most elvileg már öszejöhetett de megjött csak feleannyivolt mint szokott, és nemgörcsöltem kicsit sem.
szia, ma voltam dokinál, semmi nincs.azt mondta mivel a 3adag clostil nem segített, így a következõ lépés a laporoszkópia!nagyon félek, még nem tudom hogy döntök.... puszi
szio. a closty a legenyhebb, jon a kovetkezo fokozat. semmi gond, ne parazz, elobb utobb meglesz :)
jaj, képzeld már hogy ugye 20-a ünnep volt, a doki meg csak szerdán rendel!úgyhogx nem tudtam elmenni!szerintem nincs baba, mert csak a mellembe van ilyen szurkálás, és ennyi!ma lennék 6hetes, csak lenni kellene más tünetnek is.én már nem merek a teszt közelébe se menni!neked nézték a tüszõdet közép idõben, volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem, most már megpróbálom kivárni a hétfõi ultrahangot. Egyébként annyi tünetem van, hogy állandóan puffadok, és reggelente kicsit ég a gyomrom. Ez jelenthet valamit? És neked van baba? vagy te sem tudod?
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak: semmi tünetem, talán annyi, hogy néha hasonlót érzek, mintha megakarna jönni, de ezt érzem már kb. másfél hete. Más nincs. Te miért kaptad a clostit?
hát, nálam sajnos pco-t állapítottak meg.és neked?
A kérdező hozzászólása: Nekem azért írta fel a doki, mert a fogamzásgátló abbahagyása után hosszúak lettek a vérzéseim. 12-14 naposak. De eddig mindig megjött! Lehetséges, hogy a clostitól meg nem? Neked se lehet könnyû. Én még egy utolsó tesztelek szombaton reggel, ha addig nem jön meg. Aztán meg csütörtökön megyek dokihoz, de hát az még egy kerek hét. Drukkolok neked! Ha gondolod még írhatok. Most mennem kell.
A kérdező hozzászólása: Most adtál nekem egy kis reményt. :-) Neked sem volt semmi tüneted? Egyébként szombaton tesztelek. Lily tesztem van otthon, az jó lesz?
szia, elsõ válaszoló vagyok, ma teszteltem medi-labbal, negatív:-(((ezt már nem hiszem el!!kiborultam!a lily jó, ha teszteltél megírod ide mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Szombaton reggel tesztelek, és megírom! Drukkolj! És fel a fejjel!
a clostinak van egy rosz mellékhatása. megvékonyitja a méhnyálkahártyát és nemtud lelöködni.
Szió! az vagyok, akinek ezt válaszoltad: 'Most adtál nekem egy kis reményt. :-) Neked sem volt semmi tüneted? Egyébként szombaton tesztelek. Lily tesztem van otthon, az jó lesz?' Nekem kb a 20 napon jelentkeztek a tunetek (tehat elutazasom harmadik napjan a mellem lett piszkosul erzekeny, de nem duzzadt meg, nem kékult meg, meg semmi, meg napszurashoz hasonlo tuneteket produkaltam, a parom gyozkodott is, hogy tuti nem vagyok terhes, csak uj a furdoruha, meg tul sokat voltam napon, blabla.. mindig nagyon rendszeres volt a menzim, én éreztem, hogy baba, ennyi ideig nem termeszetes, hogy kimarad. (Vagyis tudom, hogy vannak akiknel nem rendszeres, de nalam az volt). Ja, én is clostyt szedtem (elsõ alkalom volt :) Én bevallom hõsiesen, fogalmam sincs mivel teszteltem, egyik kedves ismerõsöm mondta, hogy mindig "kazettás" tesztet kérjek, és én ezt kértem, és mindig másmilyen adtak. (Volt egy olyan, ami egy csíkot se mutatott, a kontrolcsíkot se, az volt a legdrágább). Ilyen 5 másodpercig kell beletartani, és rácsukni a "fedõt", olyan volt az egyik, mint a hõmérõ, a másikba pedig négy cseppet kellett cseppenteni. Szerintem mindegy, hogy milyet veszel, tenyleg, 600 forintos is olyan mint az ezerotszaz forintos szerintem, inkabb vegyel kettot, és par nap kulonbséggel ismételd meg. Majd írd meg mi volt, drukkolok :) Azt nem irtad, hogy mennyire rendszeres a mensid, pedig tényleg, az is fontos lenne. (Bár gondolom nem rendszeres, ha irtal, hogy ennyi ideig kimaradt)
A kérdező hozzászólása: 20. napot honnan számoltad? Ennyit késett? Végülis a teszt kimutatta, vagy csak a nõdokid? Most reggel teszteltem a Lilyvel 17 napos késés után...negatív :-(, sajnos. Több tesztet nem pazarlok el. Csütörtökön megyek a nõdokimhoz, most már csak azt remélem nem lesz komolyabb bajom. Arról eddig nem hallottam, hogy a clostinak olyan mellékhatása van, hogy a méhnyálkahártya nem tud megvastagodni.
A kérdező hozzászólása: Amúgy eddig rendszeres volt a menzim, sõt az volt a baj, hogy 10-12 napig is eltartott. A fogamzásgátlót rég abbahagytam (november), ez nem lehet hatással már a szervezetemre, nem?!
A kérdező hozzászólása: Teszt negatív. :-(
nagyon sajnálom!!én vagyok a másik clostis. én szerdán megyek dokihoz, majd ide megírom mi volt!olyan szerencsétlenek vagyunk!fel a fejjel, majd csak nekünk is sikerül végre!
Szió. ó, sajnalom :( én vagyok a harmadik clostys, akinek a 17. nap utan meg negativ lett. Én azert nem tudtam tesztelni utana, mert elutaztunk. A késés tovabbra is fura O_o bar, ha 100% nem babó, akkor életmódváltás, stressz, vagy hasonló lehet a gond, remélhetõleg semmi komoly! Ne add fel, ritka, amikor elsore-masodikra osszejon, ezt ugy belenkneveltek, hogyha nem vedekezik az emberlanya, rogton terhes lesz, pedig erre havonta 20% esely van. (elnezest a kesoi valaszert, szombat reggel megneztem rogton az oldalt, gondoltam rád, csak en buta nem vettem eszre, hogy a kovetkezo oldalon van a valasz! :()
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi mindenkinek a válaszát. Hasznosak voltak. Csütörtötkön megírom mi volt a nõdokinál! Kicsit félek, remélem nem komoly. Addig is mindenkinek a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál. Elmondtam mi van, megvizsgált, de nem mondott semmi konkrétat. Hétfõre beutalt ultrahangra! Szerintetek ez meg mi?! A beutalóra amenorrhoea (vérzés hiánya) diagnózis van írva. Írjatok!
szia, másik clostis vagyok, akinek nem jött meg.és egyáltalán semmit nem mondott?hogy talán baba, vagy valami?én meg olyan buta vagyok, azt írtam hogy szerdán megyek dokihoz, de 20-a volt!!!el is felejtettem!nekem már a 41.napom, már ki vagyok!teszteltél azóta?nagyon izgi!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy nem jött össze. A laporoszkópiától ne félj. Ne görcsölj, mert pszichésen sem fog összejönni.
A kérdező hozzászólása: Általában pontos, de elõfordul hogy késik, úgyhogy nem élem bele magam.
eddig mindig pontos volt? szerintem várj vasárnapig, és csinálj újra tesztet. nekem az elsõ tesztem neg. lett és egy héttel késõbb csináltam újat, ami poz. lett. sok sikert
csinál egy új tezstet a hétvégén. azt javaslom mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl, még akkor is, ha az van rá írva, hogy a nap bármely szakában használható. a reggeli a legjobb.
sajna szerintem kicsi az esély hogy az legyél.nekem is volt már hogy késett, és a teszt nega volt és mégis beleéltem magam.és ezt nemszabad. ha a teszt nnega akkor vedd ugy hogy nem vagy az, És ha mégis akkor nagyon boldog leszel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!