Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap nem megjőnnie (49 db)

26 napos szokott lenni a mensim. Vasárnap nem kéne megjönni. Pár napja 37-37/1-37/2 a hőm állandóan. Menses előtt lecsökken a hő vagy megemelkedik?

Legjobb válasz: Elméletileg lecsökken,de nekem volt olyan, hogy csak a mensi 2. ill. 3. napján esett le.Erre sajnos nem lehet adni.Ha nem jön vasárnap akkor már tesztelhetsz is. Szurkolok.

Elméletileg lecsökken, de nekem volt olyan, hogy csak a mensi 2. ill. 3. napján esett le.Erre sajnos nem lehet adni.Ha nem jön vasárnap akkor már tesztelhetsz is. Szurkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Azt elfelejtettem írni, hogy a mell bimbó udvar az sötétebb és a mellbimbó kiemelkedõ! Ez mitõl lehet??? Tegnap teszteltem negatív lett! Lehet korai volt..
A teszt még korai volt.Viszont nekem a mellbimbóm jóval késõbb sötétedett be. 40hkm.
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom, hogy mitõl lehet de egybõl erre gondoltam!

Vasárnap vagy hétfőn kéne nem megjönnie! Gabriel tesztel szeretnék tesztelni! Mikor ajánlott? Már nagyon kíváncsi vagyok? -muszáj várnom hétfő reggelig?

Legjobb válasz: Mármint egy hét múlva? Mert akkor várj még türelemmel, (tudom nehéz,) de még biztosan negatív lenne, nem mutatná a valóságot! Vasárnap reggel elõtt nem tesztelnék semmiképp. Sok sikert! 38 hkm

Mármint egy hét múlva? Mert akkor várj még türelemmel, (tudom nehéz, ) de még biztosan negatív lenne, nem mutatná a valóságot! Vasárnap reggel elõtt nem tesztelnék semmiképp. Sok sikert! 38 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!2hét múlva megyek is orvoshoz!:)
Gratula!! (Szerintem többet ne tesztelj :o) Jelentkezz be inkább dokihoz...
A kérdező hozzászólása: Már 3 + tesztem van!egy szombat egy hétfõ és egy csüt!!akik írták nekem h õk is tesztelnek nekik hogy alakult?
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm!:)
Nem feltétlenül kell tüneteket érezni emiatt ne aggódj. Attól még lehetsz babás! Esetleg vasárnap tesztelhetsz egy 10-es érzékeny teszttel!!! pl: walentin 900ft körül van, én is olyat vettem!
A kérdező hozzászólása: Drukkolok nagyon!!!!nekünk ez volt az elsõ hónap de félek h nem sikerült, mert mindenki ilyen meg olyan tüneteket észlel, meg érzik meg látják h beágyazódik!de nekem semmi tünetem nincs!
Szia! Én is hétfõre nem várom, és már én is nagyon izgatott vagyok. Én szerintem hétfõn vagy kedden fogok tesztelni, de sajnos én már nem vagyok annyira bizakodó 9 sikertelen hónap után :-( Sok sikert mindenkinek!!!
A kérdező hozzászólása: OKsa köszönöm!10 53 szurkolok neked:) de ha most hagytam abba a gyógyszert akkor elvileg több petesejt is érhetet, és így a hónapban bármelyik nap sikerülhetett Ugye? vagy csak én gondolom így?:D
én már olyan sokat csalódtam, megfogadtam hogy legalább 3 hét késés után fogok tesztelni. jó ezzel nem azt írom hogy te is tégy is. szerintem várd meg a nem vár mensi napját és arra számolj még 3 napot, és tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!elõször is köszi a gyors válaszokat!:) ez az elsõ gyógyszer menetes hónapom gyógyszer elõtt és gyógyszer szedése alatt is 28 naposak voltak a ciklusaim!az az igazság h soha semmilyen tünetem nem volt!, sem mensi, se semmilyen:) mostanában görcsölget a hasam és 1, 2 szer volt hányingerem!ezen kívül semmi még ha keresnék sem találnék!jah még annyi h a nyákom furcsa nem olyan mint szokott lenni!:)
Hétfõig nem muszáj, de szombatig én legalább várnék. Mondjuk attól is függ, hogy hány naposak a ciklusaid, vagy hogy tapasztalsz-e valamilyen tünetet, amit egyébként nem szoktál a menstruáció elõtt. (Bár ha ennyire rá vagy kattanva, akkor a "tünetekkel" csak óvatosan, mert a szervezetünk képes egy s mást produkálni pszichés alapon is...) Azért szurkolok!
Jövõhét hétfõre nem várod, ha késik akkor tesztelj! Elõtte nem biztos hogy kimutatja, úgyhogy jövõhét keddig várj a tesztel. Tudom hogy nehéz, nekem már 3 napja késik, de csak szerdán tesztelek..
Szia kedves kérdezõ! Mi újság veletek?Minden rendben? Nekem is ez az elsõ hónapom rögtön gyógyszer abbahagyása után...Én holnap-holnaputánra nem várom, remélem én is sikerrel járok, mint Te...tünetem semmi, se terhességi se menzesz. Menzi elõtt 3-4 éve görcsöltem rendesen, de aztán a gyogyi elmulasztotta.(Volt egy fél éves gyógyszermentes szünetem régebben ott rendesen megjött mindíg és semmilyen tünet nem volt akkor sem, mindíg csak pisinél, h hopp megjött :) )
Nekem már aznap halványan kimutatta, amikor nem vártam! Sok sikert!
nekem pénteken kéne megjönnie, és már 3 napja úgy fáj a hasam, mint akinek megjön. Lehet, h nem is fog megjönni. :) Állítólag fájhat úgy az ember hasa a kori terhességnél.

Vasárnap nem kellene megjőnnie fáj a mellem esténként meg hányingerem ven mindjárt meg jőn érzésem van, de reggel egy kicsit gőrcsőltem. Lehet még baba?

clostit szedtem rendesen volt peteérésem is.

Legjobb válasz: Hááát lehet hogy babás vagy bár a hányinger ilyenkor még nem jelentkezik.A többi meg menzesz elõtt szokott lenni de sok kismama írta hogy ezek a tünetek megmaradnak a 12hétig. Vasárnap reggeli elsõ vizeletbõl már kiderûl ha idõbe fogant.Remélem sikerûlt.

Hááát lehet hogy babás vagy bár a hányinger ilyenkor még nem jelentkezik.A többi meg menzesz elõtt szokott lenni de sok kismama írta hogy ezek a tünetek megmaradnak a 12hétig. Vasárnap reggeli elsõ vizeletbõl már kiderûl ha idõbe fogant.Remélem sikerûlt.
Sajna ezek premensis tünetek is lehetnek, én is bedõltem már nekik párszor. Persze, baba is lehet. A babás és a premensis tünetek nagyon hasonlóak, szóval inkább vasárnap tesztelj és kiderül, mi a helyzet.Drukkolok!

Babát szeretnénk! Peteérés óta fáj a mellbimbóm, és van némi hasszurka is, kicsi szédülés, néha hányinger. Vasárnap (nem) Kéne megjönnie, de mára már enyhült a fájdalom! Akkor már tuti nincs baba?

Tudom,teszteljek..de vasárnapnál el?bb nem szeretnék.Valakinek hasonló,és baba lett bel?le?

Legjobb válasz: szia! reménykedjünk a legjobbakban! várj még 1-2 napot,aztán ha addira sem jött meg,tesztelhetsz újra. fel a fejjel! :)

A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom kedves utolsó. :( Persze nekem is mondja mindenki, hogy majd sikerül, de nagyon nehéz mindig várni, aztán semmi. Nekem még nem jött meg, pedig napok óta mindjárt megjön érzésem van, a mellbimbóim még mindig fájnak, bár nem annyira, de érzem õket. Nem tudom már mi lehet. Azért szorítok, hogy a köv. hónap sikerüljön!
Nekem sajnos vasárnap megjött és nagyon meg is szenvedtem, szóval nincs baba. :( Már a mellbimbóm se fáj. Mi is már másfél éve próbálkozunk, de most reménykedem a teákban. Szóval mindenkinek kitartás! Eljön a mi idõnk is. ;)
szia! reménykedjünk a legjobbakban! várj még 1-2 napot, aztán ha addira sem jött meg, tesztelhetsz újra. fel a fejjel! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Csak ilyenkor úgy el tudok keseredni. Már több mint 1 éve nem jön a baba. De menzi még mindig sehol, nem tudom mi van.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem tudom olvassa-e még valaki. Teszteltem, és - lett! :( De semmi menzire utaló jelem sincs, és még a mellbimbóm is fáj. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok. Vasárnap akkor tesztelek, és megírom mi lett! :) A babásoknak meg gratulálok!
lehetsz persze!barátnõmnek is ilyen tünetei voltak és már 9 hetes kismama :) )) drukk!
persze, hogy még lehet baba a dologban! amikor terhes voltam, az elején egyszer fájt a mellem, aztán nem...aztán megint...és így tovább. és a mellbimbó fájdaolm az jót jelent :) drukkolok neked nagyon! majd ird meg az eredményt, kíváncsi vagyok! :)
vasárnap én is tesztelek egyet! akkor leszek a 12 dpo-n : Már izgulok nagyon. Drukkolok!! :)
Esetleg teszt????Lehet mutatna vmit;?????
Nem baj. A luteális fázis alatti kis ösztrogénemelkedés okozza. Ez semmit nem jelent most számodra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nyugtató szavakat!! Nagyon szeretnénk a babócát!!
Szia! Mi újság? Remélem nem jött meg!! :)
Igen, én gyakran, és nem baba miatt volt.
Szia! Sajnos nálam is ez volt múlt hónapban, azt hittem baba, még késett is 31 napra jött meg, de baba sehol :(
A beágyazódás is okozhat alhasi fájdalmat, de akár PMS is lehet.

Mindig szurkál meg olyan furcsán bizsereg a hasam alja. Vasárnap kellene nem megjönnie. Ez lehet JEL?

Legjobb válasz: szia! persze, lehet JEL! csak ne lépj abba a hibába amibe én: már pici jeltõl is biztos voltam benne hogy most sikerült összehozni a babát, de sajna igy nagy volt a csalódás a végén! már nem vagyok ennyire bizakodó (a sokadik teszt után) igy nem érhet olyan nagy meglepetés! én szurkolok neked! sok sikert!

szia! persze, lehet JEL! csak ne lépj abba a hibába amibe én: már pici jeltõl is biztos voltam benne hogy most sikerült összehozni a babát, de sajna igy nagy volt a csalódás a végén! már nem vagyok ennyire bizakodó (a sokadik teszt után) igy nem érhet olyan nagy meglepetés! én szurkolok neked! sok sikert!

12 napja volt peteérésem. Vasárnapra nem kellene megjönnie. Nem szoktam mérni a höm de 4 napja kiváncsiságbol mérm és mindig 36, 7 egyedül ma volt 36, 6. ez jó?

ja és nagyon érzékeny a mellem.és ha sajnos ne talántán megjönne mikor esik le? Már holnap vagy vasárnap? és ha vasárnap nem esik le akkor reménykedhetek?

Legjobb válasz: A reggeli hö mindenkinél más,valakinél mielõtt megjön leesik, nekem csak az után hogy megjön a második napon megy le.Ez változó.Ebbõl nem lehet következtetni ha eddig nem mérted

A reggeli hö mindenkinél más, valakinél mielõtt megjön leesik, nekem csak az után hogy megjön a második napon megy le.Ez változó.Ebbõl nem lehet következtetni ha eddig nem mérted
A hõ a mensi elõtt 1-2 nappal esik le általában, de elõfordul, hogy csak akkor csökken, amikor megjön! A hõd jó, nekem sem volt sokkal magasabb! Ha vasárnap nem jön meg, tesztelj! sok sikert!

Ha menses előtt nincs folyásom az nem jó jel, vagyis nem vagyok terhes ugye? Mert szeretnék de 2 éve nem sikerül pedig van egy egészséges 4 és fél éves fiam! Peteéréskor volt folyásom azóta semmi! Vasárnap kell megjönnie!

Legjobb válasz: Szia!Nekem sem volt folyásom a mensi elõtt,csak a nem várt napon kezdett fehér krémes lenni,ami azóta is tart. sok sikert!Egy 16 hetes

Szia!Nekem sem volt folyásom a mensi elõtt, csak a nem várt napon kezdett fehér krémes lenni, ami azóta is tart. sok sikert!Egy 16 hetes
Ez egyáltalán nem így van.Pé után úgynevezett szárazság következik, a beágyazódás környékén lehet krémes nyálka de a kettõ nem függ össze, utána megint száraz napok vannak és ha nincs terhesség akkor a mensi elõtt 1-2 nappal lesz vizes vagy tojásfehérje szerû nyálka.Ez a köv. mensi elõjele. Úgyhogy még nincs veszve semmi még simán lehetsz terhes!!
Nekem nem volt folyásom, sõt, még PÉ-kor sem, mégis már 21 hetes kismama vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia. Én most ugyan ebben a helyzetben vagyok. Vasárnapra nem várom. Érdeklödnék, hogy neked megjött a mensid? Ha babás vagy, a mensid napjáig száraz voltál? Köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött a mensim, a száraz napok után így beigazolódott hogy pé volt, de utána a szárazság mensire utal!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!