Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap lesz hete, (25 db)

Igen, nyugodtan.
Én 2 hét után már fürödtem, mert nem bírtam ki, persze nem tele kádban és vigyáztam a sebre. Sex csak 6-7 hét után volt.
En a szulesem utan 6 oraval nyultam el egy jo levendula illatu langyos furdobe. Meg el is szunyokaltam. A szuleszno keszitette el nekem es mondta, hogy nyugotan lazulajak el. Pedig gatmetszesem is volt. Semmi gond nem volt, nagyon jol esett. Igaz en kulfoldon szultem es itt nagyon sokminden mas. :)
Utolsó!Ez szuper de a császár hegének nem szabad vizesnek lennie hetekig...
Haramdik valaszado vagyok. Jaj, akkor bocsi. Nem akartam orultseget irni csak erre nem gondoltam. :(

Vasárnap lesz 2 hete, hogy elveszítettem a szüzességem. Azóta már negyedik alkalommal voltunk együtt, de valamiért én nem élvezem a sex-et és nem tudok elmenni sem. Szerintettek miért?

A barátom elmegy minden alkalomnál és elég hamar is, mert kb.1 éve nem volt n?vel elöttem.

Legjobb válasz: Valaki több év után sem képes orgazmusra! Egyetlen megoldás van a "problémádra": Gyakorlat teszi a mestert! Majd ha betöltöd a 18-at, addigra hátha megismered annyira a saját tested, hogy képes lesz az orgazmusra!

Valaki több év után sem képes orgazmusra! Egyetlen megoldás van a "problémádra": Gyakorlat teszi a mestert! Majd ha betöltöd a 18-at, addigra hátha megismered annyira a saját tested, hogy képes lesz az orgazmusra!
97-es vagy atya ég... Még egy gyerek, akinek Barbie babáznia kéne, ehelyett szétteszi a lábát.
Miért nem élvezed és nem mész el??? Talán mert csak 15 éves vagy és nem vagy rá kész mert csak gyerek vagy...
elírtam; mennyi helyett: mennyei
Csak egy kérdés: hogy jött össze ennyi idõsen, hogy szexelj? Megengedték, hogy együttaludjatok? Vagy valami parkban történt? Vagy barátoknál? Esetleg csak egy sima suli utáni délutánon valamelyikõtöknél? Légyszi, válaszolj, mert érdekel!
Mert még nem vagy rá érett testileg-lelkileg. nekem csak mennyi élményeim vannak és 25-26 évesen volt az elsõ.:) Több emberrel beszéltem már errõl és meg kell állapítsam, határozottan van összefüggés a kezdés életkora és a megélt gyönyörök között.
mert éretlen vagy a szexualitáshoz.
Biztos azért, mert csak egy buta kis 15 éves csitri vagy, aki a múltkor az is kiírta, hogy nem is védekeznek.Nem tudom anyád hol van de neki is és neked is járna egy-két pofon, hogy a lány a felelõtlen és szexszel gyerekként neki meg azért mert nem tudja hogyan kell gyereket nevelni.Éretlen vagy nem való neked szex ezért nem élvezed ha eddig nem jöttél volna rá, nem gyereknek való a szex.
4 alkalomtól ne várj csodát. Egyrészt szûz voltál, másrészt ennyi idõ alatt még nem szoktatok egymáshoz szexuálisan. Ez nem annyira egyszerû, mint gondolod, hogy berakja a farkát, elvette a szüzességed, elélvezel és ez így lesz örökre..
hány éves vagy?13?
Idõ, gyakorlat, összeszokás. Ja, a barátodnak meg Durex Performa. (érzéstelentõs) hátha hosszabbítja kicsit.
Több oka is lehet. Pl ez hogy ö hamar elmegy. A msáik hogy még rá kelll jönnöd hogy hogyan is jó neked, próbáljatok ki minél több pózt, a legtöbb nõ csak 1-2 pózban tud elmenni. Én nekem pl ugyanugy meloznom kell rajta hogy elmenjek pl befeszíteni az izmaimat enélkül lökdöshetnének ameddig csak akarnak akkor sem sikerülne. Na meg izgasson fel annyira hogy már majdnem elmenj és akkor neked is hamar fog menni. Ne csak éppen hogy legyél felizgulva.
Mi a fenének szexelsz 15 évesen? Égi8405 hozzászólása nagyon jó. Ha az én 15 éves fiam szexelne, agyon ütném. Nem, nem vagyok prûd, sõt, a legjobb barátja is vagyok egyben. Mindent megbeszélünk, még a csajos ügyeket is, minden fentartás nélkül, õszintén. Én még vártam volna veled a helyedben minimum 1-2 évet, de nyilván az osztálytársnõid füllentéses süket dumáinak bedõlve, belementél. Maszturbálj sokat, sok idõt tölts el a testeddel, fedezd fel hogyan, és hol a legjobb neked. Mivel nem vagy már szûz, segédeszközt is ajánlott használni, hogy a hüvelyi orgazmusod hamarabb kialakuljon. Ugyan ezt kell átadnod a barátodnak, meg kell vele beszélni, irányítani, hogy neked hogy a legjobb. Pettingeljetek sokat, hogy egymás testét felfedezzétek, és esetleg a barátod gyorstüzelõjét is megoldhatod ezzel. A szexet tanulni kell, és sokat gyakorolni, összecsiszolódni, hogy az megfelelõen mûködjön két ember között.
Négy alkalomtól, 15 évesen ne várj csodát! :)
"a barátom elmegy minden alkalommal" xDDDD igen, tudod a férfiaknak evolúciós dolog hogy elmennek, különben nem tudnák teherbe ejteni a nõt, míg a nõknek nem szükséges. Gondolom elõjátékról még nem is hallottatok.
"elmegy minden alkalomnál és elég hamar is, , Szerintem a barátod is szûz volt, én 14 éves voltam elõször nõvel elég hamar el mentem én is, az elsõ pár alkalomnál, de anno 3 éve volt. Szabad meg kérdeznem, hamar szó alatt hány percet értesz ? 5 perc ? Gumival toljátok, vagy natúran ? Szerintem azért nem tudsz el élvezni, mert a barátodnak nincs gyakorlata, de ez már milyen gáz hogy nem tud ki elégíteni ? én 10perc alatt ki végeznélek! Nézzél közbe pornót, hát ha be gerjeszt.
en is 4 honaposan kezdtem a hozzataplalast.es nem baj nem lesz semmi baja.nekem nagyon szereti az almat meg mindent amit adok neki
Hú, ne legyen bûntudatod! Ha meg tápszeresek vagytok, akkor fõleg ne. A lényeg, hogy fokozatosan csináld, ha nem megy neki, ne erõltesd. Amúgy én is nagyon kíváncsi voltam a reakciókra, mikor elkezdtük :-)!
Szia! Szerintem nyugodtan adhatsz már neki almát. Most bitos sokan le fognak pontozni, de én már 3 hósan adtam neki almát (tápszeres baba), 4 hósan kezdtük a fõzelékeket. A bébiételek is 4 hótól vannak, és, egy olyan adagot még nem eszik meg egy baba sem az elején. Semmitõl nem lett kiütése, és tényleg változatosabb így az étkezése, de még mindig sokszor kap kiegészítésként tápszert is a fõzelék, vagy gyümi után (a reggeli meg a vacsi pedig tápszer). 7 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok! köszönöm, köszönöm ezerszer is :) így sokkal nyugodtabban adom neki

Jövõ hét vasárnap lesz a keresztelõm és bérmálkozásom, amit már nagyon-nagyon várok. Más is várta ezt ennyire? Hogyan éltétek meg? Rajta is maradtatok a Keskeny Úton?

Felnõttként döntöttem el, hogy megkeresztelkedek és bérmálkozom. Akiket kereszt- és bérmaszülõknek választottam, nagyszerû emberek.

Legjobb válasz: A kérdésem római katolikusokhoz szól!

A kérdező hozzászólása: A kérdésem római katolikusokhoz szól!
Gratulálok, kedves "testvérem" :) És Isten áldását, sok szeretetet és bölcsességet kívánok neked! Én valójában az elsõáldozásomkor voltam nagyon boldog. A keresztelésemre nem emlékszem, mert pici voltam. Viszont egyébként is úgy gondolom, hogy felnõttként ez nagyobb döntés. Bérmálkozni már teljesen semleges volt számomra. Sõt örültem, ha egyáltalán fel tudtam/bírtam rá készülni. Sajnos addig már meghalt bennem valami. Hamarosan viszont periódus váltás következik. Remélhetõleg pozitív irányba. Isten áldjon meg még egyszer és boldog húsvétot. (jó idõ pontot változtattál). Jézus gyõzött a halál felett, te pedig követed õt benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat és a jókívánságodat! Felnõtt esetében a három bevezetõ szentséget egyszerre szolgáltatják majd ki. Így mindegyikre tudok majd emlékezni. A felkészülési idõszak is nagyon-nagyon szép. Utólag hálás vagyok, hogy felnõttként élhetem ezt át, tudatosan választva a Keskeny Utat az elsõ lépéstõl (Keresztelkedés). :) Áldott húsvéti ünnepet kívánok én is Neked! :)
Sajnos én a "Széles Úton" jártam egy ideig de Jézus megkeresett, mint Jó Pásztor. Kívánok Neked Minden Szépet és Jót az életben!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Én is a legjobbakat kívánom Neked, Istentõl áldott Életet. :)

Jövőhét Vasárnap lesz 1 hete hogy késik a menstruációm, lehet hogy kismama vagyok? Halvány pozit teszteltem!?

Legjobb válasz: A halvány pozitív teszt is pozitív. Nekem is halvány volt az elsõ pozi tesztem. Gratulálok :)

A halvány pozitív teszt is pozitív. Nekem is halvány volt az elsõ pozi tesztem. Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: Pozitívat teszteltem ma reggel:)
Ha jövõ vasárnap fog már 1 hónapja késni, az azt jelenti, hogy 3 hete kellett volna megjönnie? Mert ezek alapján akkor már a 7. hétben lehetsz, és olyankor már érdemes az elsõ orvosi konzultációra elmenni. Viszont ha ennyi ideje késik, és a csík (ha halvány is) de ott van, akkor az tuti terhesség!:)
Szia! Én is pár napja teszteltem halványat. Nagyon izgulok én is. Amíg nincs erõs görcs meg vérzés, addig nyugalom. Az orvos majd mond biztosat, de fontos a pozitív hozzáállás. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: jajj bocsánat én irtam véletlen rosszul!1 hónapja fog késni!
Ha jövõhét vasárnap lesz egy hete, hogy késik, akkor most, hogy késik a mensid? Ezt nem értem! De remélem baba van a dologban azért!
A kérdező hozzászólása: igazán köszönöm:) biztos ami biztos csinálok mégegy tesztet, ha azon is lesz csíkocska nyugodt leszek, ha nem paff:(
Nem érdemes elõbb menni dokihoz. Én is elmentem mikor halvány pozi lett a tesztem és nem tudta megmondani hogy van-e baba. Egy hét mulva kellett vissza mennem de akkor már a teszt is erõsebb volt.
A kérdező hozzászólása: 6.ára kaptam idõpontot az orvoshoz!Már nagyon türelmetlen vagyok:)
Úgy tudom hogy igen.
A kérdező hozzászólása: Annak nagon örülnék!Remélem nem kell csalódnom:(A hcg az mindenképp terhességet igazol?Egy kicsi is?
Elsõ vagyok. Gratulálok. Boldog babavárást. :)

Mit vennétek egy olyan srácnak, akit 3 hete ismertek és vasárnap lesz a szülinapja?

Legjobb válasz: Semmit, ez még túl fiatal ismeretség.

Fúúú, de öreg (pont mint én:) ) Én szerintem örülnék bárminek, a lényeg, hogy gondolnak rám (fõleg 3 hét után).
A karkötõ okés, valami jó fajta ital és/vagy csoki hozzá tökéletes szerintem.
Semmit, ez még túl fiatal ismeretség.
Még hogy növesszen agyat :-) Neki volt eddig a legjobb ötlete :-) Arcszeszt, dezodort meg piperéket ne vegyél. Ne akard befolyásolnia az ízlését. Nyakkendõt se. Három hetes ismeretség után bõven megfelel egy Tokaji Aszú vagy egy gravírozott toll.
Szerintem arcszesz, a karkötõ nem rossz ötlet, meg a bor sem. :)
Fiatal a srác, sztem vmi finom csoki teljesen okés...:)
A kérdező hozzászólása: Veetem neki egy karkötõt, ami ilyen fekete gumi és rajta van egy ezüst dísz...az jó? Õ 29 lesz...
Piperét, üvegbort, pezsgõt, amit gravíroztatni is lehet. Humoros képet.
Plüsst, gravíroztatott bort, ha dohányzik akkor öngyújtót.
Plüss figurát, a kapcsolat rövidsége miatt, ezzel is fel lehet köszönteni és kedves ajándék.
Karláncot (ilyen fából készült párszázforintosat) plüssmacit hány évesek vagytok?
Ha van kedvenc itala, akkor azt, ha dohányzik, akkor hamutál v. öngyújtó, ha autója van, akkor kulcstartó, illtosító... de te tudod (remélhetõleg), hogy esetleg van-e valamilyen hobbija, amihez kapcsolódóan vehetsz valamit. Akár dili-boltban is vehetsz neki valamit... A lényeg, hogy ennyi idõ után semmiképp ne vegyél még érzelgõs ajándékot, attól csak megijed, inkább vedd poénosra a dolgot...
ha szereti az autókat akkor valami szép modellt.
Arcszeszt csak olyat amilyet õ használ, kulcstartó, pipere is szóba jöhet, ha dohányzik öngyujtót ne vegyél neki... mondjon le a cigirõl(sajnos én már késõn tettem meg).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! Tetszett neki:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Neked is mielõbbi és könnyû szülést kivánok!
Szia! Én ma léptem a 40.-be, a mai napra vagyok kiírva, de semmi jel egyelõre, hogy ma megindulna a szülés. Ma valahogy még jobban nyom lefelé ha ülésbõl felállok és menni akarok. Már mindennel úgy vagyok, hogy ahogy esik úgy puffan, nem érdekel, csak legyen már meg ez a kislegény -az sem érdekel, hogyan, csak egészségesen jöjjünk ki belõle- . Ezek az utolsó napok tényleg sokkal hosszabbnak tûnnek, mint az elmúlt 39 hét:D Kitartás!!!!:)
Sziasztok! Utolsó válaszoló: Nem tudom, ugyan érdekel-e vkit, de azért írok. Ma reggel újabb amnioscopia után folyamatosan görcsölt hasam. kb 11 óra óta 3 perces fájásaim vannak. Délutánra hívtak vissza nst-re. Mire bementünk, már elég erõsen fájt, de még tûrhetõ volt, újabb vizsgálat, mely szerint majd éjszaka biztosan beindul, de addig még menjek haza. Hát, sírógörcsöt kaptam. Mikor menjek vissza? Honnan fogom tudni, mikor indul be igazán? Amikor már elviselhetetlenül fáj. De nekem már most is nagyon elviselhetetlenül fáj. Hát hazajöttem, azóta itt fetrengek, hol gy, hol úgy, hol négykézlád, hol a kádban, de pokolian fáj, pedig még csak 1 ujjnyira tágultam. 2 fájás közt van egy perc, amit az írással töltök addig sem fáj annyira. Ráadásul ezt csak ülve lehet elviselni, máshogyan nem. Én mindent megpróbáltam, most négykézláb esik a legjobban, ha jön a fájás. Szóval, alig várom, hogy 10-kor bemenjünk, és végre megkapjam az EDAT! Remélem nem szúrják el! Szorítsatok nekünk!
Sziasztok. Én holnapra vagyok kiírva, ma voltam pose-n, de semmi. Babó jól van, köszöni szépen, nem óhajt kijönni a jó meleg kis kuckóból. Én már úgy vagyok, hogy ha lehet a hétvégén már ne is jöjjön. Nyugodt vagyok, mivel legkésõbb jövõ péntekre meg fog születni, mert szerencsére az orvosom nem vár tovább. Persze szeretném már a karomban tartani, de túlvagyok a mélyponton. Valahogy úgy érzem, magától is ki fog bújni. Kitartást lányok, már tényleg nincs sok vissza. Mindenkinek könnyû szülést, majd boldog babázást!
Én vasárnap lépek a 39.-be, de mondhatom már most mennék, mert ha ennél jobban elfáradok, akkor nem tudom mi lesz. Nehéz persze, és én tehetetlennek érzem magam és még ma a boltba is 3 szor indultam mire sikerült, és néha éjjel is elegem van az állandó járkálásból, reggel meg mintha köveken aludtam volna úgy fáj az oldalam. Szóval megértelek. --hihetetlen , de ilyenkor már terhesség szó szerint. Csak kibírjuk valahogy, gondolj arra , hogy 1 héttel elõrébb vagy mint én, hátha az feldob. :) ) Mielõbbi szülést kívánok!! Móni
Sziasztok! Én hétfõre voltam kiírva, azóta minden reggelt a klinikán kezdünk, hol nst-n, hol amnipscopian, de semmi változás, még jele sincs, hogy vmi is történne. Holnap reggel újabb amnioscopia. Nagyon feszült, ideges vagyok már több, mint egy hete, semmihez nincs kedvem, eddig naponta takarítottam, mostam, fõztem, de most már minden nehezemre esik. Jól viselem magam, de nincs se agyam, se türelmem hozzá. :( És most már annyira nehéz elképzelni, hogy megtörténik. Biztosan, nem úszom meg, csak olyan, mintha ez az egész nem is velem történne, csak kivülállóként figyelgetem az eseményeket. Ti nem éreztek ilyet? Annyira furcsa. Mindenesetre mindenkinek gyors, könnyû szülést kívánok! Ja, és vki írja már meg, mi az a terheléses nst, vagy POS, mert én még nem hallottam. Akár privibe is jó lenne!
szia!Vasárnapra vagyok kiírva, de már nagyon szenvedek!:( Elhiheted, hogy mennyire nehéz:(
A kérdező hozzászólása: Jaj lányok akkor szüljünk már meg!:) Az éjszakákat már nem is emlitem, a sok pisilés, már megfordulni is alig birok az ágyban úgy fáj már mindenem! Mindenkinek gyors és könnyû szülést kivánok!!!
Hétfõn töltöm a 39 hetet..már énis szülnék, pár napja olyan kis nyûgi vagyok, és most kezd el repedni a hasam is pedig már azt hittem megúszom..most már jöhetne a baba könnyebb lenne neki is mert már kicsi a hely...nagyon fáj ahogy mozog..és állandóan aludnék, éjjel meg óránként wc... Hajrá...már nincs sok hátra :)
Megértelek! Én az elsõ babámat 1 héttel túlhordtam, de úgy, hogy minden jel arra utalt: nem késõbb, hanem elõbb (kb. a 38. héten) fog megérkezni. Így az utolsó 2 hét számomra sokkal, de sokkal rosszabb és kimerítõbb volt mint az elsõ 3 hónap amit szó szerint végighánytam/ájultam. Bízzunk a frontokban, most lesz hideg is, meleg is, hátha valamelyik beindítja a te babádat is! :) 38 hetes
Szia utolsó válaszoló, szorítok Neked, majd írd meg mi lett. Nagyon együttérzek, én mára voltam kiírva. Sok sikert a szüléshez, és boldog babázást!

Peteérésem a hétvégén (vasárnap) lesz, de tegnap együtt volttam a férjemmel és későn szállt ki. A mensim csak két hét múlva esedékes. Terhess lehetek?

a hasam alja ma szúrkál és fájt is egy kicsit.Olyan volt,mint miel?tt megjön fura érzések voltak a hasamba,ja és volt egy er?s görcsöm is hajnalba.Mi lehet ez?Lehet,hogy valaki ilyen korán megérezze?

Legjobb válasz: Ilyen korán még biztosan nem érezheted a terhességi tüneteket. Nem lehet hogy inkább ma van a peteérésed és azt érzed?

Ilyen korán még biztosan nem érezheted a terhességi tüneteket. Nem lehet hogy inkább ma van a peteérésed és azt érzed?
Szerintem is inkább ma van a pé-ed. Akkor viszont még terhes is lehetsz. Ha késik, tesztelj, valami gyógyszertári érzékennyel!
ennyire korán még nem érezhetsz semmit, de, ha nem szeretnél babát, akkor miért nem védekeztek mondjuk nem megszakítással???
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretnék babát és nem bánnám, csak olyan türelmetlen vagyok.
Ha nagyon szeretnétek babát, akkor miért írtad azt, hogy a férjed késõn szállt ki? Õ esetleg nem akarja annyira? Egyáltalán miért akart kiszállni? Szerintem még tutira nem érezhetsz semmit. Azért szorítok, hogy az legyen amit szeretnétek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy drukkoltok.Csak azért kérdeztem, mert egy kicsit megilyettem.Nagyon szeretnénk babát mind a ketten csak lehet, hogy még nincs itt az ideje.Eddig védekeztünk rendesen, csak most nem.Egy kicsit megilyetem aztán belegondoltam, hogy lehet, hogy már idén lesz.Most már nagyon várom, hogy mi fog kisülni ebbõl, pozitívan állunk hozzá mind a ketten.És nem fogom bánni, ha becsúszott, de ha most nem lettem (leszek)terhess akkor probálkozni fogunk.Köszönöm mindenkinek aki válaszolt és további sok sikert mindenkinek!!

Vasárnap lesz 3 hete, hogy missed. ab vetélésem volt műszeres befejezéssel. Azóta 2-szer voltunk együtt a párommal, de ő nem védekezett, elment bennem. Nagy baj ez?

az orvos 3 hónap pihit javasolt

Legjobb válasz: Szia! A szervezetednek jó lett volna ha tényleg betartod hogy legalább a köv. mensiig védekeztek, de errõl megoszlanak a vélemények. Van olyan ismerõsõm aki a vetélése után a köv. hónapban már teherbe esett és egészséges kisbabának adott élelet.

Szia! A szervezetednek jó lett volna ha tényleg betartod hogy legalább a köv. mensiig védekeztek, de errõl megoszlanak a vélemények. Van olyan ismerõsõm aki a vetélése után a köv. hónapban már teherbe esett és egészséges kisbabának adott élelet.
Hát igen, nem véletlen adják meg azt a három hónap pihit. A szervezetednek nem ártana ismét felkészülni a babára. De a vélemények tényleg eltérnek.
A szervezeted tudja mi a jó neki. Ha még nem áll készen az új terhességre, akkor nem is maradsz terhes. Bár nem értem miért ilyen türelmetlen a párod. Lelkileg is jobb lett volna neked, ha egy kicsit csak RÁD figyel, és 3-6 hónap múlva próbálkoztok a terhességgel.

Múlt hét vasárnap a dokim megállapitotta uh-al h 5 hetes terhes vagyok. Mondta h 2 hét mulva menjek vissza vizsgálatra. Ez mit takar csak vérvétel lesz v már beutal a belgyogyászatra is? Vagy ez csak késöbb lesz?

Legjobb válasz: Habár nem írtad, de elméletileg még csak a petezsák látszott.. Két hét múlva már látszani fog az embrió a petezsákban és lesz szívhang, ami mutatja, hogy él a baba. Ekkor fog beutalót írni, amivel felveheted a kiskönyved a védõnõnél és majd azzal mész a további vizsgálatokra. A 7. hetes vizsgálatot hüvelyi ultrahanggal nézik. Vérvétel a 11-12. hét környékén van, belgyogyi meg a 20. hét után.

Habár nem írtad, de elméletileg még csak a petezsák látszott.. Két hét múlva már látszani fog az embrió a petezsákban és lesz szívhang, ami mutatja, hogy él a baba. Ekkor fog beutalót írni, amivel felveheted a kiskönyved a védõnõnél és majd azzal mész a további vizsgálatokra. A 7. hetes vizsgálatot hüvelyi ultrahanggal nézik. Vérvétel a 11-12. hét környékén van, belgyogyi meg a 20. hét után.
Mikor visszamész, akkor újra megvizsgál. Akkor már lesz szívhang is. Majd elküld vérvételre, megkapod a beutalót a belgyógyászatra, el kell menned a háziorvosodhoz, fogorvoshoz, majd pedig fel kell keresned a védõnõt.
Megírja a beutalót, ha mindent rendben talál. Érdemes majd a védõnõhöz menni elõször, mert a kiskönyvet õ adja (ha nem az orvosnál kapod) és az összes vizsgálatot abba fogják beírni (fogászat, belgyógyászat, EKG, szemészet). Gratulálok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!