Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap lenne a mensim, de ma (2 db)

A kérdező hozzászólása: 28 napos a ciklusom.
A kérdező hozzászólása: És ha mégis megjön akkor nincs remény?:-(
A kérdező hozzászólása: Szerintem is mert amikor elõször együtt voltunk átlátszó és egy kicsit nyúlós volt a nyák.
Így van, minden esélyed megvan arra hogy babás legyél, ha megfelelõ idõben voltatok együtt!
A kérdező hozzászólása: Két napja olyan fáradt vagyok, szinte ülve eltudnék aludni, alhas tájékán enyhe szurka.
A kérdező hozzászólása: A 11. napon voltunk együtt, meg rá egy hét múlva ill. utána pár nappal.
Sajnos erre nem tudok én sem érdemi választ adni. Más tüneted van? nekem ilyenkor már feszült a cicim és nagyon fáradt voltam. Persze mindenkinél más, mert van akinek semmilyen tünete sincs. Remélem sikerült Nektek! Szorítok! A barázás meg van akinek a beágyazódáskor elõfordul!
Ha 28 napos a ciklusod akkor a 11-14. nap közt volt peteérésed. Ha akkor együtt voltatok akkor minden esélyed megvan rá hogy baba legyen . Biztosat akkor tudsz, ha nem jön meg és tesztelsz. A terhesség egyik elõjele is olyan mintha mindjárt megjönne.
Szia! Én is igy vagyok tegnap és ma egész nap barnáztam de én sem érzek mensi görcsöket!! Szoritok hogy baba legyen mind a kettönknek:DD!
bocsi de mi nem tudhatjuk.várj pár napot
Ne add fel, a nyúlós nyák a pé-t jelentheti, tehát valószínû jókor voltatok együtt. Ne feledd, vannak olyan kismamák akiknel az elsõ pár hónapban van menzijük, bár nem olyan erõs és csak pár napig tart. Hétfõn reggel tesztelj egy érzékeny teszttel, pl Clearblue, és meglátod mi lesz. Ez a pár nap meg gyorsan eltelik. Én már éreztem a menzi elõtt hogy babás vagyok így a menzi elõtt (ami nem jött meg) egy nappal már teszteltem, 2 olcsóbb teszttel, és pozitív lett, ja és este fél 7 körül csináltam. Persze ez attól is függ mennyi hcg van a szervezetedben. Remélem hogy babás vagy!
várj a menszig és ha nem jõnn meg tesztelj
A kérdező hozzászólása: Hát már lehet nem reménykedhetek, mert kezd egy kicsit véressé válni, de inkább sötét barna.
A kérdező hozzászólása: De nincsenek mensi görcseim mint máskor és egész nap ilyen volt csak kevesebb.
Nekem ugyan így volt azaz így kezdõdött és sajna három napja vérzem is...Még reménykedek abban, hogy baba mellett mensizek mert hallottunk már ilyet de lehet elment.Sok sikert nektek!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!