Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap lenne a (71 db)

Ha most vasárnap lenne a szavazás Ön mely parlamenti pártra szavazna?

Nem kérek magyarázatot indoklást mocskolódást semmilyen indoklást CSAK a politikai párt nevét az alábbiak közül(FIDESZ, MSZP, JOBBIK, LMP , E2014,( nem mennék szavazni)). Ez csak egy rövid felmérés lenne a számomra hogy ezen az oldalon hogyan állnak a pártok. Egyébként indexen volt egy hasonló szavazás ahol más volt a kérdés de szerintem attól még össze fügésben lehet a pártok népszerűségével. Ki a leghasznosabb a védekezésben? 2928 Bajnai Gordon 4812 Gyurcsány Ferenc 5715 Mesterházy Attila 8886 Orbán Viktor 21483 Vona Gábor

Legjobb válasz: Jobbik!

Jobbik!
Jobbik
E2014 nem parlamenti párt, a Jobbik, Mszp, Fidesz és Lmp az csak, a Jobbikra szavaznék.
E2014 Online pollok meg semmit se érnek, ha a GYK-t olvasgatok kb. 80%-s Jobbik-gyõzelmet várhatnál.
Nem mennék el szavazni. Ebben a kutyakomédiában nem veszek részt. Elhitetik veled, hogy te döntesz, az x-eden múlik a jövõ. Pedig nem. Cirkusz bohócoknak.
Most egyikre sem.
Nem mennék szavazni.
E14
Magamra!
Honnan szedted ezeket az adatokat?
Mit is csinált Vona az árvíz alatt?
FIDESZ
MSZP vagy Együtt 2014
"Mit is csinált Vona az árvíz alatt?" Azerbajdzsánban zabált a diktátorokkal. Nagy ész, ha meg nem áll, nagy nemzeti hazafi.
forrás? Az semmi h 10 milliót felajánlottak és hogy a magyar gárda kint küzdött, valamint több a jobbikhoz köthetõ szervezet mint a betyár sereg? Ha balhé van egybõl azonosítjátok, ha segítenek meg meg sincsenek említve
Egyébként tényleg voltak Gárdisták a gáton.Ez igaz. Viszont Vona tényleg Azerbajdzsánban volt.
Szerintem meg Kubába vagy az Antarktiszon... forrás? Követitek merre megy hogy ennyire tudjátok? Végig míg árvíz volt Azerbajdzsánba kajált?
"Mármint kiönek? A kurucnak vagy az indexnek? Vagy azoknak akik Vonára szavaztak?" - A kurucinfó olvasótáborának. (Kerüljük a sima "kuruc" megnevezést, ne azonosítsuk ezt a szót az oldallal) "Egyébként ennek az egész kérdésnek amit feltett az index semmi értelme." - Véleményem szerint egyetlen ilyen internetes szavazás sem reprezentatív.
Nem azért nincs értelme mert nem reprezentativ... Az indexet se imdex.hu-nak hívjuk a kuruc.infot se fogom annak hívni, az index is jelent mást mégis az oldalra gondolsz általa...
Annyira imádnivalóak az ilyen #37-hez hasonló jobberek, ha valaki mond egy halál könnyen leellenõrizhetõ állítást, akkor forrásért meg kamut kiáltanak, miközben kb. 3 másodpercbe kerülne beütni a googlebe, hogy "vona azerbajdzsán" és hozná a linkeket (köztük Vona saját FB-oldalát), de amikor valami nekik "tetszõ" hírt találnak, amin felháborodhatnak, egybõl ugranak rá, mint a véres rongyra. Igaz, hogy általában az ilyen cuccok jó kuruttyinfó módra olyan távol állnak az igazságtól, mint Makó Jeruzsálemtõl, dehát istenem, megesik. Vicces :)
nem fogjátok beismerni hogy megint átvertek titeket/tévedtetek, tudom jól. de ez is reprezentálja az átlag index olvasók értelmi szintjét, hogy mindent elhisznek és azt adnak be nekik, amit csak akarnak, õk meg osztják az észt másoknak. csak nem vették észre, hogy az összes eszüket szétosztották már nekünk.
mindenki hinni akar valakinek vagy valaminek, ami nem baj A baj ott kezdõdik, hogy a média MINDEN résztvevõje hazudik, kivétel nélkül.
Na épp ezért kérdeztem hogy forrás? Vona a gátakon volt és ti ott voltatok? Azerbajdzsánba evett ja mert talán nem egy internetes hírportál szavát kellene tényként kezelni, hanem esetleg azt amit az érintett ír.
Csak a lepontozáshoz értenek, gondolkodáshoz nem.
Jobbik
És? Legalább ebbõl is látszik, hogy a kuruc.info a legolvasottabb hírportál. Ha csak az index olvasók szavaztak volna, akkor jó ha 2.000-et kapott volna Vona Gábor. De azoknak a száma, akik véletlenül pont olvasták ezt a kuruc által közzétett linket, és úgy gondolták, hogy szavaznak, azoknak a 99%-a Vonára voksolt, megjegyzem nem is lehet csak a szimpátiára hivatkozni, mert elég egyértelmû hogy õ segítette a legtöbbet.
Mármint kiönek? A kurucnak vagy az indexnek? Vagy azoknak akik Vonára szavaztak? Egyébként ennek az egész kérdésnek amit feltett az index semmi értelme. Egyértelmû, hogy Orbán tett legtöbbet hisz õ a miniszterelnök, neki ez kötelessége, a többi párt vezetõje is ott volt elvileg bár csak Vonát és Gyurcsányt láttam a többit nem (a hírekben)
Úgy könnyû húszezer szavazatot szerezni, hogy a kurucinfó összes gép elõtt tespedõ birkája kattintgat ezerrel. Merthogy valóságos kampányt indítottak pár napja.
A kérdező hozzászólása: Igazad van :-)
"E2014 nem parlamenti párt" A PM viszont igen, ami gyakorlatilag ugyanaz.
Azért az gyönyörû hogy mindenki a szélsõjobboldali "náci" pártot akarja!Nem hiába nem veszik komolyan MO-t EU-ban!
A kérdező hozzászólása: Igazad van :-) a 10-nek szolt
A PM se és a DK se, a PM és DK tagok jelenleg õgy tjdom függetlenként vannak bent így parlamenti párt kizárólag az amit felsoroltam + a KDNP de ugye õk házasságot kötöttek a fidesszel...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kijavítást ebben igazad van de megkérnék mindenkit hogy a kérdésre válaszoljon. mocskolódás nem érdekel
Ostobaság. Parlamenti párt, amelyiknek a képviselõi bent ülnek a parlamentben. Az részletkérdés, hogy van-e frakciójuk vagy nincs, az mind csak adminisztráció.
Ugyan arra akire az elõzõ 18750 ugyan ilyen kérdésben. Minek kell feltenni naponta ezt a kérdést???
E2014
Csak a JOBBIK!
Kétfarkú Kutya Párt.
Valószínûleg senkire. Vagy bizakodom, hogy jön egy új, jobboldali, konzervatív párt. Megjegyzés: érdekes a szavazás eredménye (a "védekezés" alatt gondolom az árvízi munkákat értik benne), mert alapvetõen nem a jobbik szavazóihoz szól az Index, mégis igen megugrott arrafelé a szavazatok száma.
Jobbik
Pro patria, azért mert a kuruc.info nak volt egy cikke róla és kirakta linkbe hol lehet szavazni, kurucról meg mentek és nagyrészt gondolom Vonára szavaztak.
Na, ez megmagyarázza a jelenség okát. De hogy miért volt ez nekik olyan fontos...
A kérdező hozzászólása: Nem kérek magyarázatot!! köszönöm
mszp
MSZP, SZDSZ, Fidesz
MSZP SZDSZ FIDESZ A kövületek akiknek a jelen megtartása az érdeke.
MDF, MSZP-SZDSZ, LMP, Fidesz - - ezekre tuti nem
SZDSZ, MSZP, Fidesz
A Jobbikon kívül egyik pártra se szavaznék tutira.
Mszp, Szdsz, Jobbik
Hogy lehet az, hogy egy kis párt képviselteti magát a legnagyobb arányban ezen az oldalon. ( a jobbikra gondolok) Mindenhol csak az õ agyafúrt elmélkedéseit, agymosott zagyvaságait olvasni. Ebben a kérdésben is alig mondja valaki, hogy a jobbikra nem akar szavazni. Ezzel is mutatják, hogy egy kis, 10%-os párt erõszakos tagokkal hogy el tudja nyomni a többieket. Pártpitbullokkal ellepni oldalakt nem etikus.
"Hogy lehet az, hogy egy kis párt képviselteti magát a legnagyobb arányban ezen az oldalon. ( a jobbikra gondolok)" Fõleg tizenévesek használják az oldalt, és náluk éppen divat az emo mellett a jobbik is. Majd kinövik. Minden fiatal radikális.
Jobbik
MSZP
*.* kivéve a Jobbik
Jobbikra akkor sem, ha fizetnének érte...
MSZP és az SZDSZ
MDF kifelejtettem
SZDSZ MSZP JOBBIK MIÉP
jobbik
A kérdező hozzászólása: "Igen és a 20on és a 30 on. Persze kinõjük, majd ha ez a sok tolvaj [email protected] akiket MSZP SZDSZ MDF FIDESZnek hívnak eltûnnek a közéletbõl vagy börtönbe kerülnek 10-20 forró nyárra" Ezen jót röhögtem.Ez a válasz tényleg tetszett:) Valahogy egyet is tudok érteni vele. Ezt az MSZP, Fidesz, MDF, SZDSZ féle politikai elitet le kellene végre húzni a WC-n.
Fõleg tizenévesek használják az oldalt, és náluk éppen divat az emo mellett a jobbik is. Majd kinövik. Minden fiatal radikális. Igen és a 20on és a 30 on. Persze kinõjük, majd ha ez a sok tolvaj [email protected] akiket MSZP SZDSZ MDF FIDESZnek hívnak eltûnnek a közéletbõl vagy börtönbe kerülnek 10-20 forró nyárra
„Ezzel is mutatják, hogy egy kis, 10%-os párt erõszakos tagokkal hogy el tudja nyomni a többieket. Pártpitbullokkal ellepni oldalakt nem etikus.” Az meg sem fordul a fejedben hogy nem 10% az a 10% már! 25% ot fogunk kapni az ogyv n.
MSZP_SZDSZ_FIDESZ_MDF_LMP

Kire szavaznátok, ha most vasárnap lennének a választások?

1.Fidesz 2.Jobbik 3.Mszp-Együtt-DK 4.LMP Kérném hogy ha lehet pár mondatban indokoljátok is meg a döntéseteket. Köszönöm.

Legjobb válasz: Jobbik. Rendszerváltás óta mindegyik párt többször leszerepelt már, ezért nem kérek belõlük. Jobbikban látok esélyt/reményt, mivel amúgy is inkább a hagyományos, konzervatív értékek felé húzódom.

Jobbik. Rendszerváltás óta mindegyik párt többször leszerepelt már, ezért nem kérek belõlük. Jobbikban látok esélyt/reményt, mivel amúgy is inkább a hagyományos, konzervatív értékek felé húzódom.
Most 3.
Természetesen a Jobbikra.
Alapesetben csak a fidesz ellen szavazok, gyakorlatilag tönkrevágták az országot és ezt teljes tempóban folytatni akarják véleményem szerint csakis önnön érdekeiket nézve. Ezért a 3-asra szavazok.
4. 1-2. már bizonyította, hogy alkalmatlan. Marad tehát 3-4. A Jobbikra is elõbb szavaznék, mint az 1-2. verzióra, de folyamatosan az az érzésem van õket hallgatva, hogy szélmalomharcot vívnak sokszor álproblémák ellen, vagy azért, mert buták, vagy mert így szeretnék megszerezni elkeseredett emberek szavazatit. Az LMP mindezidáig nem csatlakozott az ellenzéki együttmûködéshez (amit nem szeretnék minõsíteni, mert kitiltanának a honlapról), ami a szememben nagy jópont: ezt ígérték, be is tartják. A felszólalásaik alapján intelligens, képzett emberek.
"A Jobbik nem ért a politikához. Egy dolgot szajkóznak csak: Aki nem olyan, mint õk (cigányok, melegek, zsidók, stb) azokat akarják elnyomni teljesen, életüket ellehetetleníteni." Jó. És azon elgondolkodtál már miért?
ELÕSZÖR IS: AKI LEPONTOZ MINDENKIT, HAGYJA ABBA! Csak azért lepontozni egy hasznos választ, mert nem értünk vele egyet nem korrekt. És nem az a pontozás lényege, hogy ami nekünk nem tetszõ, az nulla százalékot ér. A hasznosság az az, hogy a kérdésre válaszol-e az illetõ, és segíti-e a kérdésre adott válaszával a téma felgöngyölítését. Eddig ezt mindenki maradéktalanul megtette! A válaszom pedig: 3. Bajnai miatt. sztem abban az egy évben anno csodát tett a csõd szélén álló országgal. Fideszre semmiképpen sem, sosem szavaztam rájuk, most pedig ez alatt a 3 év alatt megerõsítettek abban, amit gondoltam róluk. A JObbiktól tartok, hogy koncepció nélküli mellkasveregetés, nulla gazdasági tudománnyal. Nekik fixaideáik vannak csak. Az LMP meg be sem fog jutni a Parlamentbe.
Az MSZP-re (aztán felköpnék a levegõbe, és aláállnék). Indoklás: A Fidesszel szemben most csak nekik van esélyük, ha az LMP-re szavazok, akkor csak szétszórom a cetlimet. A Jobbik meg majdnem ugyanaz, mint a Fidesz.)
3. Csak azért, mert most nem találok jobbat.
A Jobbik nem ért a politikához. Egy dolgot szajkóznak csak: Aki nem olyan, mint õk (cigányok, melegek, zsidók, stb) azokat akarják elnyomni teljesen, életüket ellehetetleníteni. Én az LMP pártján állok.
Bocsánat de aki egy orbán szintû emberre bízza az ország kormányzását annál nagyon nagy gondok vannak agyilag.
Egyébként mit értesz agymosottság alatt?? Nagyon érdekelne, hogy a korábban felsorolt intézkedések amit a saját bõrömön érzek, illetve tapasztalok és tetszik az ami megváltozott mitõl agymosottság, talán valójában nem is kaptam fizetésemelést. Igazából még dohányzom, csak hasadt a személyiségem és nem veszem észre??? Orbán a tévében valójában puszilgatta az EU talpát csak beképzeltem, hogy egymással ordibálnak?? Mitõl vagyok én agymosott, mondjál már valami konkrétumot is a folyamatos agymosottak vagytok hajtogatásán kívül.
Kár h nem tudod mi a szocializmus. Amúgy sokban hasonlít ahhoz a rendszerhez amit a haverod csinál 3 éve.Bár akkor lehet h jobban békén hagyták az embert. Kellemes 8 évezést.
Nem szoktam komunistázni, ugyanis alig éltem abban a korban 8 évet nem tudok róla sokat, én elmúlt 8 évezni szoktam arra többen emlékeznek.
3.
33/34 teljesen egyetértek veled!
Remélem te is kommunistázol miközben az államosításokkal és a központból irányított dolgokkal értesz egyet.Bocs, de ha eleged van belõle, ha nem, Te is agymosott vagy. Üdvözöllek az új szocializmusban és örülök hogy jobban élsz mint a szocik idején. Ez már tényleg agyrém ami itt folyik.
A11-esnek szerencséje van. Õt nem adóztatta agyon orbán. Szegény tényleg nem itt él 3 éve
"Bocsánat de aki egy orbán szintû emberre bízza az ország kormányzását annál nagyon nagy gondok vannak agyilag." Egy balliberális véleménye szerint biztosan. Azonban a valóság teljesen más, kíváncsi vagyok, milyen ésszerû érvet tudnál felhozni amellett, hogy miért érdemes Bajnai Gordonra, esetleg Gyurcsányra rábízni az ország irányítását! Egy normális ember rájuk biztosan nem bízná, leszerepelt mind a kettõ elég csúnyán, a nemzet gyûlölte õket a 8 év alatt, ellenben most végre egy normális kormányunk van egy megfelelõ miniszterelnökkel. Nincsenek tömegoszlatások, szemkilövetések, kordon a Parlament körül és rendõrterror sem.
Hát ez baromi konkrét volt. Ennyi alig várom, hogy végre egy értelmes ballibel találkozzak aki azon kívül tud érveket felhozni, hogy agymosott, meg utáljuk együtt Orbánt.. Ezért kampányolnak így a ballibek ilyen Orbán fúj, meg jácuk azt, hogy ledöntünk egy papírszobrot, meg mondjuk azt, hogy rezsiemelést mindenkinek, meg bankadó helyett újra 37 % SZJA Ti vagytok betegek..
Bocs de gyurcsány és bajnai klasszisokkal többet tett az országért mint a haverod, akinek fogalma sincs hogy kell egy országot vezetni. Ti meg azt nem tudjátok hogy valójában miért is szidjátok ezeket az embereket.Ja de! Mert a vikike ezt mondta nektek.Lehet hogy unalmas de az ilyen embereket tényleg AGYMOSOTTnak hívják.
A ballib pártok és vezetõk csak ennyit tudnak! És sajnos vannak még olyan agymosottak, akik hisznek ezeknek a kommunistáknak!
Szóval, az egyetlen, amit ezek közül érezhetõnek tartottam, az az ÁFA csökkentés volt, amit Bajnai Gordon el is törölt, amint hatalomra került. Igen, a balliberálisok imádott vezetõje tette ezt.
"tessék az MSZP jó intézkedéseivel kezdeni!!" Ennyire nagy kihívások elé azért ne állítsad a balliberálisokat, a végén még használniuk kell az agyukat. Egy kezemen meg tudom számolni egyébként a "jó intézkedéseiket", amik aztán jól be is fuccsoltak. Lásd 13. havi nyugdíj, ÁFA csökkentés, és a legnevetségesebb, amire Gyurcsány nagyon büszke volt, a babakötvény. Ezek közül az egyetlen, amit én érezhetõnek tartottam, az ÁFA
feladhatod, te kommunista! a gyurcsótány és libajnai csak rosszat tett, te hazaáruló!
Feladtam. Sok sikert nektek az új szocializmusban. És a családotoknak is.
"Bocs de gyurcsány és bajnai klasszisokkal többet tett az országért" Ez a mondat ilyen formában nem igaz. Kijavítom neked: "Bocs de gyurcsány és bajnai klasszisokkal többet tett a bankokért, multikért, és a saját pénztárcájáért" Remélem, hogy aki a balliberálisokra szavaz, annak leszimulálják azt, hogy milyen lenne az élet, ha õk lennének megint kormányon. Garantálom, hogy senki se szavazna rájuk akkor.
3.
utolsó, ha neked az nagy dolog, hogy gyurcsótány és libajnai csõdbe vitte az országot pénzügyileg és gazdaságilag, akkor te a magyar nemzet rosszakarója vagy! ha ez dícsérnivaló, akkor te antimagyar vagy és hazaáruló! ugyanis ez volt gyurcsótány és libajnai teljesítménye! nem több!
Fideszre szavazok, ahogy tettem eddig is!
Igaza van annak, aki azt írta, hogy ne pontozzátok le egymást!!! Én se pontozok le olyat, aki annyit ír, hogy LMP, DK, stb. Nem szeretem ezeket a pártokat, de nem pontozgatok senkit és nem kötök bele egyik ilyen válaszolóba se. Értelmes emberek így szokták.... Na mindegy! Én egyikre se. Nem érzem azt, hogy bármelyik is beváltaná a hozzáfûzött reményeimet. De, ha mindenképp választani kell, akkor Jobbik, mert még mindig az áll hozzám a legközelebb. Ha kormányra kerülnek és nem csak üres ígéreteik vannak, annak örülnék, de nem nagyon hiszek már bennük se.
12. te beteg vagy.
Ha most vasárnap lennének a választások, a 3-as verziódra nem lehetne szavazni. Plusz a felsoroltakon kívül még vannak ám pártok. Amúgy én még most kivárok, hogyan alakul az ellenzék.
"Egyértelmû, hogy csak az egyetlen ésszerû választás marad számomra, a Fidesz. Csak õk képesek garantálni az anyagi jólétet és biztonságot, és nem kell félnünk se attól, hogy szarrá adóztatják a népet, " Na ezen jó hangosan felnevettem. Nem tudom, hol éltél az elmúlt 3 évben, de nem Magyarországon, az tuti.
a fideszre szavaznék, mert az internáci nokiásdobozosokat ki nem állhatom, az egész baloldal egy liberálkommunista utódpárt-szövetség, az lmp-vel és a jobbikkal együtt!!!
A kérdező hozzászólása: " Amúgy a kérdezõtõl kérdezném: Nem tudsz arról, hogy a DK-át nem vették be a balos szövetségbe? " Idõ kérdése és bármikor bevehetik. Az mszp-együtt szövetség is hasonlóan indult.
"3 év alatt közel 40 új adó Fidesz alatt:D" A megkérdõjelezhetetlenül hiteles ATV-s források szerint! Tényleg belerokkanunk az adókba, amiket a Fidesz bevezetett, mindenki az utcára jár tüntetni és skandálják, hogy "Orbán takarodj!".
"Egyértelmû, hogy csak az egyetlen ésszerû választás marad számomra, a Fidesz. Csak õk képesek garantálni az anyagi jólétet és biztonságot, és nem kell félnünk se attól, hogy szarrá adóztatják a népet, mint ahogy a jó öreg MSZP tette anno. Az én szavazatomra számíthat a Fidesz, történjék bármi! " Közgazdaságból elég gyenge lehetsz, hiszen az adó fogalmát se ismered:D 3 év alatt közel 40 új adó Fidesz alatt:D
Én is a 3-mat jelölöm. Hogy miért? Ezt az 5. válaszoló elmondta helyettem. (Remélem, nem törlik az elõzõ válaszokat, és marad ez a szám.) Amúgy a kérdezõtõl kérdezném: Nem tudsz arról, hogy a DK-át nem vették be a balos szövetségbe?
"Az én szavazatomra számíthat a Fidesz, történjék bármi!" Tipikus agymosott szöveg...
Látom a lelkes 12-es fideszest lenulláztátok. Azért az igazság az (bármennyire is fáj a kritikusoknak), a sok újfajta adó ellenére egy kis mértékben tényleg csökkent az állami újraelosztás a gazdaságban a korábbi GDP 51 százalékáról 49-50 körülire. A magasabb bért kapók, nagycsaládosok pedig kifejezetten jól jártak a Fidesz adózási átalakításával. A hozzászóló gondolom közéjük tartozik, jól járt az egykulcsos adóval, de ne legyetek már ennyire irigy kommunisták, hogy abban látjátok a reményt és a szebb jövõt, hogy el kell venni mástól a munkával megkeresett jövedelmét.
természetesen a Jobbikra. Azért döntöttem a Jobbik mellett mert szerintem egyáltalán nem jó emberek irányítják az elmúlt idõben az országot. Arrogánsak, beképzeltek, zsidó csillaggal szaladgálnak az utcán, nem tesznek a közbiztonságért, lenyúlnak egy csomó pénzt, ebbõl egyszerûen elég.
"Kire szavaznátok, ha most vasárnap lennének a választások?" Hogy kire? Csakis kire? miskolci haverom: áléé álééé CSAK A DIÓSGYÕR, CSAK A DIÓSGYÕR, CSAK A DIÓSGYÕR, CSAK A DIÓSGYÕÕÕÕÕÕR!!! :)
utolsó, ha a baloldalra szavazol, akkor rákosi, kádár, horn és gyurcsány gonosz szellemiségére és nemzetrontására szavazol! egyenes út a pokolba a baloldal! a kommunista és liberális elfajzás pártjai vannak a baloldalon!
3. A következõ szavazás nem arról fog szólni, hogy a legszimpatikusabb pártot juttatom be a parlamentbe. A következõ választás arról fog szólni, hogy marad-e a fidesz hatalma, vagy változás. Jelenleg az egyetlen váltóerõ az MSZP-EGYÜTT-PM (DK nincs benne, csak a korrektség miatt). Aki nem szavaz az ellenzéki összefogásra, az a fideszt tartja hatalmon. Szomorú, de ilyen egyszerû. A programjukkal is általában egyetértek, bár van náluk szimpatikusabb párt. A kommentelõkbõl jól kilátszik, hogy mennyire szolgalelkû a magyar. Nálunk a szavazó képviseli a pártot, nem a párt a szavazót. Nekem mindegy, milyen színû az a párt, amire szavazok. Én a magam, a családom és a hazám érdekében szavazok, nem a pártok érdekében. Most az a kérdés, hogy menjen-e Orbán, és a válaszom, IGEN.
A Fideszre szavazok, mert a dolgozó, többgyermekes középosztályt támogatják, akik az ország jövõjét szolgáltatják. Végre nem húzzák le kommunista módra a szorgalmas, jól keresõ középosztályt csak azért, hogy szétosszák a pénzt a lusta, dolgozni nem akaró, lumpenproletár elemek között.
LMP
"de ne legyetek már ennyire irigy kommunisták, hogy abban látjátok a reményt és a szebb jövõt, hogy el kell venni mástól a munkával megkeresett jövedelmét." Hát dehogynem! Ne legyél már ennyire agymosott kapitalista!
"A magasabb bért kapók, nagycsaládosok pedig kifejezetten jól jártak a Fidesz adózási átalakításával." Azért erre sem vennék mérget. Nagyon sok olyan adó került bevezetésre, amit mindenki egyformán fizet, így simán elképzelhetõ, hogy amit adtak a magas keresetûeknek, a családosoknak, azokat ezek az adók el is viszik, ha nem többet visznek el. És még a 27%-os áfát nem is említettem. Megy itt az agymosás 1000-rel...
Egyértelmû, hogy csak az egyetlen ésszerû választás marad számomra, a Fidesz. Csak õk képesek garantálni az anyagi jólétet és biztonságot, és nem kell félnünk se attól, hogy szarrá adóztatják a népet, mint ahogy a jó öreg MSZP tette anno. Az én szavazatomra számíthat a Fidesz, történjék bármi!

Ha most vasárnap lennének a választások, kire adnátok le a voksotok?

Legjobb válasz: Szerintem te se hiszed el amit mondasz! :)

Megmondom õszintén, most fogalmam sincs, hogy kire szavaznék. Szerintem leadnék egy érvénytelen szavazatot, mert a jelenlegi választékból egyikre se tudnék jó szívvel szavazni.
Szerintem te se hiszed el amit mondasz! :)
Ma nincs, akire szavaznék. A Fideszre nem, mert megszünteti a jogállamot, és nyomorba dönti az emberek többségét.
DK vagy Mszp
A kommunistákra.
Még mindig a Fideszre, sajnos nincs jobb alternatíva. MSZP: eladták, szétlopták az országot. Jobbik: rövid úton polgárháborúba döntené az országot, túl radikális LMP: hát inkább nem kommentálom....
"A Fideszre nem, mert megszünteti a jogállamot" Balos propaganda :) "nyomorba dönti az emberek többségét." Maximum az ingyenélõk többségét, akik eddig otthon lopták a napot havi 27000-ért, plusz egy kis feketemunkával kiegészítették.
A FIDESZre.
Itt egyértelmûen kiderült, hogy a GYK törzsgárdája hova tartozik, nézzétek csak meg a százalékokat. És akkor jönnek az ilyen hülye kérdések, hogy a Fidesz ellenõrzi, meg fizetett propagandisták. Nevetséges.
A fityiszre ?Noooooormáááális?
egyértelmû, fiderszre!
Fideszre
A Fideszre.

Melyik pártlistára adnád le a szavazatod, ha most vasárnap lennének a választások?

1. Fidesz-KDNP 2. MSZP 3. Jobbik 4. LMP 5. DK 6. Egyéb (kérlek részletezd) Aki nem szavazna, annak nem kell hozzászólnia.

Legjobb válasz: "Magyar embernek nem kérdés." - Az ilyen megjegyzéseket szerintem simán hanyagolni lehet, a kérdésre elég válaszolni, mások kommentálása nélkül. (Elõzõ voltam.)

"Magyar embernek nem kérdés." - Az ilyen megjegyzéseket szerintem simán hanyagolni lehet, a kérdésre elég válaszolni, mások kommentálása nélkül. (Elõzõ voltam.)
1.
1.
Jobbik, és igen tényleg meg kéne cserélni.
6. Arra, akinek a miniszterelnök-jelöltje Bajnai Gordon lesz. (Utoljára szerintem akkor mentek jól a dolgok Magyarországon, amikor õ volt a miniszterelnök)
Jobbik. Magyar embernek nem kérdés. (Egyébként, az MSZP-JOBBIK sort fel kellett volna cserélni. Sok hónapja volt már az, hogy az MSZP második. )
Elég nehéz így dönteni, mivel én nem a párt nevét, hanem a meghirdetett programot nézem elsõsorban... (Nem mintha szokás lenne betartani...) Alapból, ha indulna, akkor mondjuk SZDSZ, bár szívesen szavaznék olyan valakire, aki még nem járatta le magát a politikában... Úgyhogy ilyen szempontból az "egyéb". Reménykedtem, hogy az LMP-bõl lesz valami, de nem nagyon látom, hogy ez összejönne. A Fidesz-KDNP és a Jobbik számomra kizárva, bocsánat mindenkitõl, aki õket szereti. (A sorrend meg szerintem is mindegy, a szavazólapon is véletlenszerû sorrendben szoktak lenni.)
Talán: 10%-os eséllyel. Sajnos gyenge a magyar politikai felhozatal.
Ha az szdsz el tudna indulni, akkor talán rájuk, de ezek közül egyikre sem.
Te most komolyan azon akadták ki, és írtál egy kisregényt, hogy valaki nem úgy gondolkodik, mint te?
Megdöbbentõ, mennyi mszp-s, dk-s van még ma is...! Tényleg kell nekik az '56-os forradalomban véghezvitt vérengzéseiért kitüntetett, majd '90 után miniszterelnöknek(!) választott Horn Gyula? Vagy a pártgyûlésen kommunista internacionálét énekeltetõ Lendvai Botox Lady? Netán a III/II-es ügynök Medgyessy? Esetleg "elqrtuk" Gyurcsány, (hazudtunk reggel, éjjel, meg este)? Libajnai? Milyen jogon hivatkozik ez a párt egyáltalán az '56-os forradalmárokra, meg a Kossuth-címerre, mint "harc a köztársaságért" ha éppen annak a pártnak a jogutódja, ami véresen leverte azt, és ami ellen zajlott az egész? Az itt kommentelõket nem bántja, hogy a Szent Jobbot "tetemcafat"-nak, a Szent Koronát "micisapká"-nak nevezték az MSZP-SZDSZ koalícióban? Hova tovább, az SZDSZ a melegek házasodásáért, a drogok legalizálásáért, a rendõri jogkörök csökkentéséért kampányolt? Ami még ennél is groteszkebb, mikor munkáspárt-aktivistákat látok egyre nagyobb számban fel-feltünedezni itt az oldalon. Egyszerûen megdöbbentõ ma a marxista, kommunista lózungokat hallani (olvasni) itt a fórumokon, mintha visszarepültünk volna a Rákosi-érába. A válaszom: egyértelmûen a fidesz. Nem tökéletes, de messze a legkormányképesebb párt a mostaniak közül. - MSZ(M)P? Ugyan... Elég volt Kádár Janiból, Horn Gyulából, és az õskommunista Kovács Lászlóból, a ma is népköztársaságot vizionáló Lendvayból. - DK? Ugyan... Gyurcsány pártja, ezzel szerintem mindent elmondtam. - Jobbik? Jó, hogy van, néha egy keményebb vonal képviseletére, de túl radikális (többször már szélsõjobba csap át), és nem alkalmas egy ország kormányzására - LMP? Ez megint csak a "jó, hogy van" kategória, kellenek a kiegyensúlyozásra, mérsékelt baloldal, de megint csak nem nõtt fel még az adott feladathoz. Egy zöldpárt sosem lesz alkalmas országot kormányozni, azt nem lehet annyival, hogy "védjük meg a fákat", ami ugyan helyes, de mégsem elég. - Fidesz-KDNP. Az egyetlen, ami megadóztatja bankokat és multikat, segíti a devizahiteles családok százreit, visszaveszi a horribilis BKV kielégítéseket, bíróság elé állítja az offshore-os gazembereket... de nem akarom magamat ismételni egy korábbi kommentembõl.
"Akire semmi körülmények között az a Fidesz és a Jobbik. Mindkettõ tönkre teszi az országot." A Jobbik hol teszi tönkre? Tudomásom szerint nem õ kormányoz... A kérdésre válaszolva: 3., azaz Jobbik.
DK, elolvastam a programját és nekem ez számít. Az MSZP gyakorlatilag megint csak a közpénzek osztogatását csinálná.
"Egyébként, az MSZP-JOBBIK sort fel kellett volna cserélni. Sok hónapja volt már az, hogy az MSZP második." Khm. http://index.hu/belfold/2012/04/18/jon_fel_a_jobbik/
LMP.
Egyéb:ha Bajnai indulna. Akire semmi körülmények között az a Fidesz és a Jobbik. Mindkettõ tönkre teszi az országot.
Nem lehet megmondani. Mindegyik pártnak vannak jó ötletei de mindegyiknek van sajnos rossz is.
"A felmérések szerint az iskolázatlanok, az 50 évnél idõsebbek, a szakvégzettséggel nemrendelkezõk szavaznak Kádár Jani pártjára, vagy a belõle kivált DK-ra; míg a fideszre az érettségizettek, munkavállalók, 30-40 átlagéletkorú, középosztályt képezõ tömegek. Ez beszédes. " 1. 44 éves vagyok; 2. két szakmám + érettségim van; 3. alkalmazott vagyok; Nem szavazok a Fideszre. Inkább MSZP /feltéve, hogy Bajnait jelölik miniszterelnöknek/. 4 Kádár Janiznod nem kéne, a Fideszben legalább annyi MSZMP/KISZ funkci van, mint a többi pártban.
igen. lehetsz. én meg 10.napmulva nemvárom a menzit. remélem nem is fog jönni.miota probálkoztok?
A tüneteid alapján, szerintem babó lesz! Várd meg, hogy megjön e, aztán tesztelj! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: kb. fél éve próbálkozunk!
A kérdező hozzászólása: Ja és nem igazán érzek olyan mensi görcsöket vagy ilyesmit, inkább csak enyhe csipkedõ érzést!
Te is alhas tajekon van csipkedo, szurkalo erzesed? Egesz nap, vagy csak neha? Mert nekem egesz nap. Ha jarkalok, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Petefészek környékén érzem, de van amikor egy picit erõsebb, és nem egész nap.
Nekem az állandó pisilés volt a jel utólag ha visszagondolok.Lehet hogy sikerûlt kitartás!üdv 33hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike mindenkinek aki segített!
Én is nagyon "pisilõs" lettem pár napja, amit nem is értettem, hisz alig ittam. Lehet baba? (6 hnapja próbálkozunk)

Tegyük fel, hogy most vasárnap lenne a parlamenti választás. Melyik pártra és miért arra a pártra tennéd voksodat?

Legjobb válasz: A Jobbikra. Tavaly még fideszes voltam, de amit most csinálnak. Hát az az MSZP politikájának majdnem nyílegyenes folytatása, nemzeti köntösbe öntve. Nekem már elegem van a bûnözésbõl, és a visszaesõ gazdaságból is. Az ideológiát (keresztény nem keresztény) meg azért nem nézem, mert miközben ezen vitatkozunk tönkre megy az ország. És egyébként liberálisoknak üzenem, maga Vona Gábor is megmondta, hogy tõle mindenki abban hisz, amiben akar. A Jobbik senkit nem kötelez hitre, de munkára és tisztességes életre annál inkább. Ami csak annyit tesz, hogy ne segélyen élj és ne bûnözz.

A Jobbikra. Tavaly még fideszes voltam, de amit most csinálnak. Hát az az MSZP politikájának majdnem nyílegyenes folytatása, nemzeti köntösbe öntve. Nekem már elegem van a bûnözésbõl, és a visszaesõ gazdaságból is. Az ideológiát (keresztény nem keresztény) meg azért nem nézem, mert miközben ezen vitatkozunk tönkre megy az ország. És egyébként liberálisoknak üzenem, maga Vona Gábor is megmondta, hogy tõle mindenki abban hisz, amiben akar. A Jobbik senkit nem kötelez hitre, de munkára és tisztességes életre annál inkább. Ami csak annyit tesz, hogy ne segélyen élj és ne bûnözz.
Jobbik, egy esélyt megérdemelnek. Figyeljétek Tiszavasvárit, ott lehet hogy gyakorlati eredmények is lesznek! Nagyon örülök, hogy van egy városuk!
Mit tudnék tenni? A Jobbikra szavaznék. MSZP és FIDESZ karöltve cseszik el az ország maradék fos mezõgazdaságát, ill. iparát. Az LMP komolytalan, gyenge, és nagyon SZDSZ szájízem van tõle. A jobbik programja 90%-ban tetszik. Ez elég ahhoz, hogy rájuk szavazzak. Jó lenne kipróbálni, õk hogy kormányoznak. Nem szeretnék csalódni bennük, talán mások.
Jobbikra szavaznék, ahogy tavaly is. Sõt 99%, hogy 3 év múlva is rájuk fogok. Az indoklást hagyjuk... aki ismeri a pártot, úgyis tudja.
Az MSZP tönkre basz*tt mindent a 8 évük alatt.A Fidesz most kezdte meg ugyanazt.Az LMP programjával nem értek egyet.A Jobbik maradt és mivel tetszik a programjuk rájuk szavaznék.
Civil Mozgalom, csak úgy, ahogy a legutóbbi választásokon.
El se mennék. Pedig eddig nem értetem azokat az embereket akik nem mennek el szavazni, mondván nem akarnak dönteni a saját sorsukról. De számomra bebizonyosodott, hogy semmirõl sem dönthetünk, akárki kerül hatalomra ugyanazt fogja csinálni. Vagy elegük lesz az embereknek ebbõl az egészbõl és a Jobbikot fogják támogatni, de azmeg kitudja mit eredményezne.
Szívesen szavaznék de nem tudok kire a 4 parlamenti párt közül. Olyan nincs hogy kisebbik rossz, mert mindegyik szarszörnyû egy párt.
Nem megyek szavazni, nem vagyok birkademokrata.
Ha muszáj lenne, kizárásos alapon az LMP-re. A Fidesz egész normális lenne a KDNP-s különítmény nélkül. Nálam legutóbb Rózsika verte ki a biztosítékot a Corvinus miatt. Az MSZP-re soha az életbe nem szavaznék, gondolom érthetõ okokból. A Jobbik pedig túl jobbszél nekem. 18/F
Mindenképp a Jobbikra. A valódi választásokon is rájuk szavaztam
Egyértelmûen Fidesz. Nálam döntõen pozitív az eddigi mérlegük. Mszp-re értelemszerûen nem, a "független" és "civil" hülyeségekre szintúgy, Jobbik nevetséges, üres programmal és hangoskodással nem alternatíva, LMP-tõl meg irtózom.
Jobbik, adjunk nekik egy esélyt.
"Jobbik nevetséges, üres programmal és hangoskodással nem alternatíva" Imádom az ilyet. A Jobbik 2010-re 90 oldalas programot készített míg a fidesz a "nyolcévezéssel" nyert. Most mindent hetente kell módosítani mert nincs pontos terv. A fidesz olyan hazafiasnak titulálja magát mint a jobbik közben ugyanazt csinálja mint az Mszp és Bajnai. Kiárusítják az országot és nem állnak ki a magyar érdekekért sõt..

A ciklusom 5-ik napján kell elkezdenem a clostit szedni, ami pénteken lesz. Akkor a jövő hétvégén vasárnap lenne a peteérés. Az lesz a 14-ik nap. Ha egy nappal elöbb elkezdem az baj szerintetek?

Ez már a harmadik clostis kúrám lesz. Voltak szép tüsz?im az elöz? kúráknál is, viszont a másodiknál visszamaradt egy meg nem repedt tüsz?, ezért 2 hónapot kihagytunk. Mindegyik ciklusban az 5-ik napon kezdtem el szedni. Az els? kúrában a 19-ik, a másodiknál a 16-ik napon volt tüsz?repedésem. a férjem külföldön dolgozik és hétvégén lesz csak itthon, tehát ha megint mondjuk a 16-ik napra esne, akkor nem biztos, hogy eltalálnánk az id?t. Arra gondoltam, hogy 1 nappal elöbb elkezdem beszedni. Van akinek az esl?, van akinek a harmadik naptól kell szedni. Egyébként nem is értem, hogy mi alapján döntik ezt el a dokik. Mit gondoltok elkezdhetem 1 nappal elöbb beszedni? Nem csinálnék vele semmi bajt?

Legjobb válasz: Azt nem tudom neked megmondani, mi alapján határozzák meg a dokik, hogy hányadik napon kezd el szedni a Clostit. Nekem két doki írt fel Clostit, mind a kettõ azt írta elõ, hogy a 2. napon kezdjem el szedni, 5napon keresztül, napi 2õt. Nem tudod a dokidat megkérdezni? Igazából én nem nagyon szoktam merni felülírni a dokik elõírását. (néha azért persze van kivétel) Neked kell döntened, hogy mit teszel, én ennyit tudtam segíteni, hogy nekem hogyan adagolták (tapasztalatom szerint a 13-15 napok között esett le a hõm tõle)

Azt nem tudom neked megmondani, mi alapján határozzák meg a dokik, hogy hányadik napon kezd el szedni a Clostit. Nekem két doki írt fel Clostit, mind a kettõ azt írta elõ, hogy a 2. napon kezdjem el szedni, 5napon keresztül, napi 2õt. Nem tudod a dokidat megkérdezni? Igazából én nem nagyon szoktam merni felülírni a dokik elõírását. (néha azért persze van kivétel) Neked kell döntened, hogy mit teszel, én ennyit tudtam segíteni, hogy nekem hogyan adagolták (tapasztalatom szerint a 13-15 napok között esett le a hõm tõle)
ha jól emlékszem :) Ne parázz! A férjed mindig külföldön dolgozik? Lehet, hogy alapból keveset tudtok együtt lenni, ami nem biztos, hogy túl jó a házasságotoknak.
A kérdező hozzászólása: A férjem mindig külföldön dolgozik. :) Már 5 éve. A házasságunk kitûnõen müködik. Csak a baba hiányzik. :( A baba dologban sajnos egyáltalán nem tesz jót, hogy külföldön van, de nem tudunk mit tenni. A második kúránál vett ki 1 hét szabit, de sajnos már nem tud egy darabig. :( Igy csak reménykedni tudunk, hogy eltaláljuk az idõzítést. :)
sztem semmi bajod nem lesz ha egy nappalm elõbb kezded el szedni!én is clostit kaptam!ha most megjön akkor lesz az elsõ adag!nekem a 3.naptól kell szedni, 5 napig, 2×1-et!erre én is kivi lennék h mi alapján döntik el a dokik h ki hányadik naptól szedje!?
A kérdező hozzászólása: Eddig erre még senki nem tudta megmondani a választ. Nekem ez már a harmadik hónap, de mindegyikben az 5-ik naptól 2x1szemet kellett szednem. DE miért nem pont az elsõ naptól? Legközelebb megkérdezem a dokimat. :) (ha nem felejtem el:) )

26 napos szokott lenni a mensim. Vasárnap nem kéne megjönni. Pár napja 37-37/1-37/2 a hőm állandóan. Menses előtt lecsökken a hő vagy megemelkedik?

Legjobb válasz: Elméletileg lecsökken,de nekem volt olyan, hogy csak a mensi 2. ill. 3. napján esett le.Erre sajnos nem lehet adni.Ha nem jön vasárnap akkor már tesztelhetsz is. Szurkolok.

Elméletileg lecsökken, de nekem volt olyan, hogy csak a mensi 2. ill. 3. napján esett le.Erre sajnos nem lehet adni.Ha nem jön vasárnap akkor már tesztelhetsz is. Szurkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Azt elfelejtettem írni, hogy a mell bimbó udvar az sötétebb és a mellbimbó kiemelkedõ! Ez mitõl lehet??? Tegnap teszteltem negatív lett! Lehet korai volt..
A teszt még korai volt.Viszont nekem a mellbimbóm jóval késõbb sötétedett be. 40hkm.
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom, hogy mitõl lehet de egybõl erre gondoltam!

Vasárnap sokan szoktak lenni a westendben?

Nem igazán szeretem a tömeget,így próbál(nék) kifogni egy olyan napot amikor nincsenek annyira sokan.:)

Legjobb válasz: Igen, sokan, de nem elsõsorban a vásárlók, hanem a csak úgy nézelõdõk. És kedvelt találkahely, ezért is vannak sokan vasárnap...

Igen, sokan, de nem elsõsorban a vásárlók, hanem a csak úgy nézelõdõk. És kedvelt találkahely, ezért is vannak sokan vasárnap...
Délután nagyon sokan, ilyenkor kevesen dolgoznak.Délelõtt próbáld meg akkor is vannak, de 10-11 fele még nincs igazi forgalom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!