Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap kellett megjönnie, kedden a (4 db)

Ha a teszt pozitiv szerintem kezdhetsz bizakodni. Grat
Várj még 2-3 napot és csinálj még egy tesztet. Ha pici van, akkor egyre több HCG hormon termelõdik a szervezetedben, amit a teszt mér. Ha az a teszt is pozitív lesz, akkor nagyon valószínû a baba. Egyébként nem mindenkinek vannak rosszullétei, terhességi tünetei, valaki nem émelyeg, nem kívános, szinte nincs is egyéb jele a terhességnek, mint a mensi elmaradása. Sok sikert a teszthez, aztán menj orvoshoz. Sok boldogságot a picihez, szorítok Neked!
Lehet, hogy szerencsés vagy és ennyivel meg is úszod a tüneteket. Pozitív irányban ritkán téved egy teszt. Hamarosan mehetsz az orvoshoz ultrahangra. Grat!

A barátommal egy szombati napon / vasárnap hajnalban voltunk utoljára együtt. De elvileg nekem vasárnap kellett volna megjönnie, ugy jön ki a 28 nap. Most kedd van és még nem jött meg. Ez valaminek a jele lehet? Mit csináljak? Mikor vegyek tesztet?

Legjobb válasz: Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.

Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.
ha védekeztetek akkor nyugi, nincs miert aggodnod
Én tesztelnék még egy-két napig.
Én is, de majd 1 hét múlva.
szerintem is várj 1 hetet. Ha még akkor se jön meg, akkor tesztelj újra!
Szia, nekem mult szombaton kellett volna megjönnie, tesztek negatívak, hétfõn kicsit fájt a hasam, de ennyi.Semmi bajom, nincs semmi tünetem terheségre, se menstruációra.Te hogy vagy?

Vasárnap kellett volna megjönnie, de kedd van és még semmi. Fogamzásgátlót szedek és nem jött meg. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Szia! Ha 1 hét késéssel se jön meg,akkor csinálj egy tesztet!Lehet mégis terhes lettél.Én már sok olyanról hallottam,hogy fogi mellett terhes lett!

Szia! Ha 1 hét késéssel se jön meg, akkor csinálj egy tesztet!Lehet mégis terhes lettél.Én már sok olyanról hallottam, hogy fogi mellett terhes lett!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!