Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap kellett megjönnie, a teszt pozitív (2 db)

Vasárnap kellett volna megjönnie, a teszt pozitív lett és tüneteim is voltak alhasi fájás, derékfájás. Tegnaptól azomban minden egyszerre elmúlt. Semmilyen fájdalom nincs. Gond lehet?

Legjobb válasz: Én azt mondom,hogy holnap mindenképp keresd fel a dokidat,hogy lássák minden okés-e a babád körül. Ez a legjobb tanács,amit adni lehet.

Én azt mondom, hogy holnap mindenképp keresd fel a dokidat, hogy lássák minden okés-e a babád körül. Ez a legjobb tanács, amit adni lehet.
Az elõzõ hozzászólónak: Akkor a legjobb tanács, amennyiben nem ma kellett volna a kérdezõnek megjönnie, hanem múlt héten! Ha ma kellett volna megjönnie, akkor még ráérsz 1 hetet kb.
A terhességi hormonokra is eltérõen reagálunk, van, aki észre se veszi a tehességet, van, akinek hamar elmúlnak a tünetek. Nem kell a legrosszabbra gondolni! Mindenesetre elmehetnél az orvoshoz, hátha vizsglattal már érez valamit. Drukkolok!
Amikor én voltam terhes, akkor menstruáció környékén éreztem görcsöt mintha megjönne, de az 1-2 napig tartott csak, és elmúlt, fura is volt hogy nah most mi van nem akar megjönni?Hát pont azért...
Ha a teszt pozitiv szerintem kezdhetsz bizakodni. Grat
Várj még 2-3 napot és csinálj még egy tesztet. Ha pici van, akkor egyre több HCG hormon termelõdik a szervezetedben, amit a teszt mér. Ha az a teszt is pozitív lesz, akkor nagyon valószínû a baba. Egyébként nem mindenkinek vannak rosszullétei, terhességi tünetei, valaki nem émelyeg, nem kívános, szinte nincs is egyéb jele a terhességnek, mint a mensi elmaradása. Sok sikert a teszthez, aztán menj orvoshoz. Sok boldogságot a picihez, szorítok Neked!
Lehet, hogy szerencsés vagy és ennyivel meg is úszod a tüneteket. Pozitív irányban ritkán téved egy teszt. Hamarosan mehetsz az orvoshoz ultrahangra. Grat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!