Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap kellett megjönnie, a teszt (6 db)

Vasárnap kellett volna megjönnie, a teszt pozitív lett és tüneteim is voltak alhasi fájás, derékfájás. Tegnaptól azomban minden egyszerre elmúlt. Semmilyen fájdalom nincs. Gond lehet?

Legjobb válasz: Én azt mondom,hogy holnap mindenképp keresd fel a dokidat,hogy lássák minden okés-e a babád körül. Ez a legjobb tanács,amit adni lehet.

Én azt mondom, hogy holnap mindenképp keresd fel a dokidat, hogy lássák minden okés-e a babád körül. Ez a legjobb tanács, amit adni lehet.
Az elõzõ hozzászólónak: Akkor a legjobb tanács, amennyiben nem ma kellett volna a kérdezõnek megjönnie, hanem múlt héten! Ha ma kellett volna megjönnie, akkor még ráérsz 1 hetet kb.
A terhességi hormonokra is eltérõen reagálunk, van, aki észre se veszi a tehességet, van, akinek hamar elmúlnak a tünetek. Nem kell a legrosszabbra gondolni! Mindenesetre elmehetnél az orvoshoz, hátha vizsglattal már érez valamit. Drukkolok!
Amikor én voltam terhes, akkor menstruáció környékén éreztem görcsöt mintha megjönne, de az 1-2 napig tartott csak, és elmúlt, fura is volt hogy nah most mi van nem akar megjönni?Hát pont azért...
Ha a teszt pozitiv szerintem kezdhetsz bizakodni. Grat
Várj még 2-3 napot és csinálj még egy tesztet. Ha pici van, akkor egyre több HCG hormon termelõdik a szervezetedben, amit a teszt mér. Ha az a teszt is pozitív lesz, akkor nagyon valószínû a baba. Egyébként nem mindenkinek vannak rosszullétei, terhességi tünetei, valaki nem émelyeg, nem kívános, szinte nincs is egyéb jele a terhességnek, mint a mensi elmaradása. Sok sikert a teszthez, aztán menj orvoshoz. Sok boldogságot a picihez, szorítok Neked!
Lehet, hogy szerencsés vagy és ennyivel meg is úszod a tüneteket. Pozitív irányban ritkán téved egy teszt. Hamarosan mehetsz az orvoshoz ultrahangra. Grat!

Vasárnap kellett volna megjönnie, de azóta se jött meg. Clearblue teszt tegnap negatív lett. Ettől összejöhetett még a baba?

Legjobb válasz: Persze, hogy összejöhetett, a teszt lehet negatív, ha még kevés a HCG, pl. késõbb volt a peteérés. Úgyhogy, reménykedni lehet, szorítok! Ha meg nem jön most össze, sok sikert a továbbiakban!

Persze, hogy összejöhetett, a teszt lehet negatív, ha még kevés a HCG, pl. késõbb volt a peteérés. Úgyhogy, reménykedni lehet, szorítok! Ha meg nem jön most össze, sok sikert a továbbiakban!
A kérdező hozzászólása: Én is hasonlóban reménykedem. Több mint egy hétig folyamatosan görcsöltem, és mikorra meg kellett volna jönnie, elmúlt. Most nem érzek semmit. Várok még egy-két napot, aztán ha nem történik semmi csinálok újabb tesztet...
Persze és sok sikert! Írd meg mindenképp hogy mi lett! :)
A kérdező hozzászólása: Másnap megjött...igaza volt a tesztnek!:(

Vasárnap kellett volna megjönnie, szomb-ra a hőm leesett 36, 5-re de másnap meg azóta visszament 36, 8és36, 9. Ma reggel csináltam tesztet, negatív lett. Az számít hogy éjjel 03:25-kor menten ki pisilni és 06:20 körül negatív lett a teszt?

Legjobb válasz: Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót,37hetes kismama

Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót, 37hetes kismama
szerintem nem számít, de azért csinálj még egyet holnap reggel. hátha.... sok sikert és majd írd meg mi lett. remélem Pozitív lesz már akkorra!!! 4 hónapos kisfiú anyukája

Múlt hét vasárnap (nov. 25) kellett volna megjönnie, csináltam hétfőn (26-án) és pénteken (30-án) tesztet, mindkettő negatív lett. Lehet, hogy nem jó a teszt?

viszont a terhesség tünetei jelentkeznek(fejfájás, folyás, hányinger, undorodás kedvenc ételekt?l, vagy épp olyat kívánok, amit régen nem szerettem) A hasam is szúr néha.

Legjobb válasz: A tesztek álltalában nagyon érzékenyek, nekem mindig meg mutaták mi van. Lehett a késés oka stesz vagy bármilyen hormon változás is. Azért menj el orvoshoz és hüvelyi ultrahangal egyböl megnézzi mi a helyzett.

A tesztek álltalában nagyon érzékenyek, nekem mindig meg mutaták mi van. Lehett a késés oka stesz vagy bármilyen hormon változás is. Azért menj el orvoshoz és hüvelyi ultrahangal egyböl megnézzi mi a helyzett.
Ideje lenne orvoshoz fordulni. Vagy vegyél egy másfajta tesztet és próbáld meg azzal. Valószínû hogy terhes vagy. Kár hogy így megtréfál minket az élet! Mindenesetre ha még mindig nem jött meg csinálj hétfõn egy tesztet, és akármi az eredmény menj orvoshoz!
Akár így, akár úgy, szerintem is mindenképp orvoshoz kellene menned. Ha terhes vagy, õ már nagy valószínûséggel meg tudja állapítani, ha nem, akkor azért. Nekem már maradt ki vérzésem úgy, hogy terhességi tünetnek véltem hányingert, holott csak a hormonok tomboltak. Vegyél esetleg még egy másfajta tesztet elõtte.
Ha nem is 100, de nagyon valószínû! Drukolok nagyon neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de sajnos PCOS-s vagyok úgyhogy nem elém bele magamat :(
Tesóm is PCOS és neki elsõre összejött a baba.Az esélyed megvan.Hogy mikor lesz pozitív, az attól is függ, hogy mikor ágyazódott be.Ha késõi a fogantatás, akkor lehet, hogy még nem lesz egyértelmû a teszt, ha korai, akkor nagyon erõs lesz.Ezt csak akkor tudod meg, ha megcsinálod.
szia! teszteltél végül? sikerûlt? :)
A kérdező hozzászólása: pénteken csináltam akkor negativ volt azóta nem csináltam újabbat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!