Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap kellett megjönnie, (50 db)

Ez babás görbe? Vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött fehér testápoló szerű folyásom van.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32..

Legjobb válasz: Szerintem ha vasárnap teszteltél,akkor tesztelhetsz szerdán, de az talán még jobb hogyha péntekig bírod és akkor tesztelsz.Régóta próbálkoztok?Majd írd meg az eredményt!szorítok

Szerintem ha vasárnap teszteltél, akkor tesztelhetsz szerdán, de az talán még jobb hogyha péntekig bírod és akkor tesztelsz.Régóta próbálkoztok?Majd írd meg az eredményt!szorítok
Gratulálok! :-))) Szép, háromfázisos görbe, nagyon úgy néz ki, baba van!
A pé óta eltelt 18 nap. Szerintem már holnap reggel is mutania kellene valamit. A Clearblue biztosan kimutatja, ha baba van. Persze ha tudsz várni, akkor minél késõbb tesztelsz, annál biztosabb. Szorítok neked!!
Tegnap még azt írtad, hogy régóta szeretnétek babát, döntsed már el, most meg hirtelen ez az elsõ hónap hogy próbálod. Szerintem ha baba lenne már illene kimutatnia a tesztnek. Az, hogy az ovulációs teszt pozitív, az önmagában nem jelent semmit, sõt, elõbb utalhat hormonzavarra mint babára.
A kérdező hozzászólása: elõtte is csináltam de volt pozitiv is de elõtte meg nega is. Remélem most azé poci mert babbóm van
A 18. nap csináltál elõször ovu tesztet? Pé után? elõtte nem csináltál vagy negatív volt?
A kérdező hozzászólása: ne mindennap csak 2 teszt közöttit is beirtam ugyanolyanra
elõzõ vagyok: csak érdeklõdésbõl kérdem mielõtt még félreértenéd!
mindennap csináltál terhességi tesztet? minek?
A kérdező hozzászólása: Hát ez az
Hogy lehet 16napig pozitiv az ovuteszted?
A kérdező hozzászólása: ez az elsõ hónap
A kérdező hozzászólása: vasárnap teszteltem és nega lett. mikro teszteljek ujra hogy tutit mutasson ha nega ha pozi?
szia. szép a görbéd de ne éld bele magad csak azért irom mert én is igy voltam , 100% trifázisos görbém volt , minden más is mefelelõ volt mégsem lettem babós , pedig tutira vettem hogy az vok. szerintem tezsztelj és ha poz gratula.
A kérdező hozzászólása: 20:48 asnak nem mondtam egy szóval sem hogy nem akartunk ezidáig is babát de akkor még nem ennyire mint most. akkor csak megszakítással védekeztünk ha jön jön ha nem nem alapon . Na és ebben a hónapban már ugy sem védekezünk. Ja és köszi a leugatást......

A barátommal egy szombati napon / vasárnap hajnalban voltunk utoljára együtt. De elvileg nekem vasárnap kellett volna megjönnie, ugy jön ki a 28 nap. Most kedd van és még nem jött meg. Ez valaminek a jele lehet? Mit csináljak? Mikor vegyek tesztet?

Legjobb válasz: Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.

Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.
ha védekeztetek akkor nyugi, nincs miert aggodnod

Szombaton elvesztettem a szüzességem, vasárnap kellett volna megjönnie. Nektek is volt ilyen, hogy sokat késett?

Felborult a hormon rendszerem vagy mi történhetett? Mikorra jött meg nektek? Tapasztalatokat írnátok?

Legjobb válasz: Amikor elveszítettem nekem se akkor jött meg amikor kellett volna... Szerintem normális 19/L

Amikor elveszítettem nekem se akkor jött meg amikor kellett volna... Szerintem normális 19/L
Ha védekeztetek nincs mitõl aggódni. Nekem is csúszott amikor elvesztettem. 21L
A kérdező hozzászólása: Kb mennyit késett?
9 hónapot kb
9 hónapot nem de másfelet igen. Halálra aggódtam magam :S De akkor volt más is ami miatt ideges voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Szombat- vasarnap kellett volna megjonnie (helyette csak par csepp volt-feltetelezem beagyazodasi verzes), kedden reggel teszteltem halvany pozit. Azota is sokszor gorcsolgetek, viszont nincsen verzes. Aggodjak?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy kell aggódnod, de azért ha továbbra is görcsölsz, én a helyedben elmennék a dokihoz, mert terhességben nem jó ha görcsöl a hasad! Nézesd meg szerintem mihamarabb.

Nem biztos, hogy kell aggódnod, de azért ha továbbra is görcsölsz, én a helyedben elmennék a dokihoz, mert terhességben nem jó ha görcsöl a hasad! Nézesd meg szerintem mihamarabb.
A kérdező hozzászólása: Koszi, de UK-ban elunk, es itt 12 hetesen van eloszor uh, addig csak mindwife (szuleszno) lat, o meg ugye nem vizsgal meg, csak alt egeszsegugyi kerdeseket tesz fel, megmer, vervetel ilyesmi.
De akkor se ha panaszod van? A görcsölés azért nem normális.
Szerintem a görcsölés teljesen normális ilyenkor! Tágulnak a méhszalagok, az okoz mensi szerû görcsöket. Nekem a 10. hétig volt! A dokim szerint teljesen normális jelenség!!! A kislányom, egészséges, gyönyörû, 14 hónapos :) Nyugi, nincs gáz!!
Nyugodj meg! Szerintem is teljesen normális a görcsölés, addig amíg nem okoz túl erõs fájdalmakat! Nekem is görcsölt egész terhességem alatt kicsit, mikor meg kellett volna jönnie, a terhességem elején meg még kicsit erõsebben. De nem volt semmiféle gond. Nekem akkoriban fel sem merült, hogy baj lehetne.
A kérdező hozzászólása: Koszonom

Két napot késett, vasárnap kellett volna megjönnie, de csak ma jött meg, fogamzásgátlót szedek, és soha nem volt még ilyen. Mi lehet ez?

Ma reggel csak barna folyás jött, egyáltalán nem vér kinézetű. Lehet terhesség? :/

Legjobb válasz: Elõfordul az ilyen, még fogamzásgátló mellett is. Nem vagyunk gépek. Még akkor sem, ha valamit szedünk, ami hatással van a vérzésünkre. De ha terhességet feltételezel, akkor meg csinálj tesztet.

Elõfordul az ilyen, még fogamzásgátló mellett is. Nem vagyunk gépek. Még akkor sem, ha valamit szedünk, ami hatással van a vérzésünkre. De ha terhességet feltételezel, akkor meg csinálj tesztet.
Lehetséges, hogy a késés miatt mondjuk holnapra lesz erõsebb csak a vérzésed. Két nap miatt nem szabad pánikolni, és nem is elõírás, hogy piros vérrel kell kezdõdnie. Nagyon meleg van, a tested is érzi. Ha esetleg van ok aggodalomra, akkor csinálj egy tesztet és legalább megnyugszol.

Van köztetek olyan, akinek a méhpempő meghosszabbította a ciklusát? Egy hónapja eszem, vasárnap kellett volna megjönnie. Egy hete már megjön érzésem van, de sehol semmi. Szerdán teszteltem, negatív.

Legjobb válasz: Bocsi a méhpempõrõl nem tudok mit mondani, de mikor nekem volt mindjárt megjön érzésem és vérzés nem volt, akkor vártam babát. csinálj holnap reggel még egy tesztet és drukkolok.

Bocsi a méhpempõrõl nem tudok mit mondani, de mikor nekem volt mindjárt megjön érzésem és vérzés nem volt, akkor vártam babát. csinálj holnap reggel még egy tesztet és drukkolok.

Ebben a hónapban nagy valószínűséggel nem volt peteérésem (UH-on voltam) vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött, sőt már előtte 2 nappal barnáztam, ami azóta is tart!?

Ebben a ciklusban kellene elkezdenem a Clostyt, de most nem tudom mi tévő legyek?Ja, tesztem negatív!Bocsi a hosszú kérdésért!:)

Legjobb válasz: Ha két napnál tovább van barnázás az általában nem jó jel, sárgatest elégtelenségre utal. Rendszeresek a ciklusaid? 3. napi hormoneredményeket néztek? Ezek nélkül nem érdemes szerintem CLostit szedni. Az egyébként is csak tüneti kezelése a dolgoknak. Az csak az agyalapi mirigyet bombázza, hogy termeljen petesejteket. De ha nincs peteérés, annak mindig van valami oka. Elõször ezt kellene kideríteni, és kezelni. A nõgyógyászok erre sajnos általában alkalmatlanok. Endokrinológust kellene keresni.

Ha két napnál tovább van barnázás az általában nem jó jel, sárgatest elégtelenségre utal. Rendszeresek a ciklusaid? 3. napi hormoneredményeket néztek? Ezek nélkül nem érdemes szerintem CLostit szedni. Az egyébként is csak tüneti kezelése a dolgoknak. Az csak az agyalapi mirigyet bombázza, hogy termeljen petesejteket. De ha nincs peteérés, annak mindig van valami oka. Elõször ezt kellene kideríteni, és kezelni. A nõgyógyászok erre sajnos általában alkalmatlanok. Endokrinológust kellene keresni.
Sajnos ilyen elõfordul. Nálam is volt, hogy kimaradt egy ciklus. A biztonság kedvéért csinálj még egy tesztet. Ha negatív, a doki tud felírni gyógyszert (pl. norcolut) ami meghozza a menstruációt. De egyébként én a helyedben lehet, hogy várnék a clostival. Fõleg ha nem régóta szeded a metet. Minimum 3-6 hónap amíg kifejti a hatását. Az is lehet, hogy nem válik be, vagy nem jó az adagolás, stb. Szóval az a lényeg, hogy amíg az alapprobléma nem rendezõdik, nem érdemes bombáznod magad gyógyszerekkel, mert ha rendezõdik a PCOS, elméletileg jön magától a bébi. Megnéztem a másik kérdésedet is, amit linkeltél. 3 pontos inzulin, illetve cukorterhelést csináltak végül? Ez is nagyon fontos lenne.

Vasárnap kellett volna megjönnie, de azóta se jött meg. Clearblue teszt tegnap negatív lett. Ettől összejöhetett még a baba?

Legjobb válasz: Persze, hogy összejöhetett, a teszt lehet negatív, ha még kevés a HCG, pl. késõbb volt a peteérés. Úgyhogy, reménykedni lehet, szorítok! Ha meg nem jön most össze, sok sikert a továbbiakban!

Persze, hogy összejöhetett, a teszt lehet negatív, ha még kevés a HCG, pl. késõbb volt a peteérés. Úgyhogy, reménykedni lehet, szorítok! Ha meg nem jön most össze, sok sikert a továbbiakban!
A kérdező hozzászólása: Én is hasonlóban reménykedem. Több mint egy hétig folyamatosan görcsöltem, és mikorra meg kellett volna jönnie, elmúlt. Most nem érzek semmit. Várok még egy-két napot, aztán ha nem történik semmi csinálok újabb tesztet...
Persze és sok sikert! Írd meg mindenképp hogy mi lett! :)
A kérdező hozzászólása: Másnap megjött...igaza volt a tesztnek!:(
Én tesztelnék még egy-két napig.
Én is, de majd 1 hét múlva.
szerintem is várj 1 hetet. Ha még akkor se jön meg, akkor tesztelj újra!
Szia, nekem mult szombaton kellett volna megjönnie, tesztek negatívak, hétfõn kicsit fájt a hasam, de ennyi.Semmi bajom, nincs semmi tünetem terheségre, se menstruációra.Te hogy vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!