Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap kell ma (18 db)

Igen, én gyakran, és nem baba miatt volt.
Szia! Sajnos nálam is ez volt múlt hónapban, azt hittem baba, még késett is 31 napra jött meg, de baba sehol :(
A beágyazódás is okozhat alhasi fájdalmat, de akár PMS is lehet.
Nem , nem fog nyugi!
A norcolut egy tisztító jellegû vérzést produkál, de nemlenne túl nagy gond. norcolut nélkül is megjöhetne, viszont terhességben nem szabad szedni. Lényeg, ha megjön akkor is tesztelj és ha babát jelez akkor újabb terápiát ne kezdj el és menj dokihoz. Ne aggódj nem lesz baj.Gondolod hogy baba van?
Én is szedtem a norcolutot, nekem kedden megjött. De ma már csak tisztaságit használok. Máskor 5 napig szokott lenni. Szerdán teszteltem egy negatívot :( Nem tudom mi van.
Harmadik válaszolónak is mondom: ha megjön akkor így pl mint neked érdemes az elmúlási idõben tesztelni (TÜRELEM KELL) ha az is negatív akkor nincs baba.Sajnos.. minden jót sikereitekhez!!
A kérdező hozzászólása: a második válaszolonak irnám, igen elvileg lehet baba, és szeretnénk is, mert szedtem clostit is, csak reménykedem.hátha összejött.:) ))
A kérdező hozzászólása: és köszönöm a válaszokat:) )

Clostit szedtem vasárnap kell megjönnie. Ma csináltam tesztet nem mutatot semmit. Lehetek még terhes?

Mindjárt meg j?nn érzésem van meg néha émelygek .

Legjobb válasz: Nem értek olyan nagyon hozzá, de nem is szeretnélek rosszkedvûvé tenni. Úgyhogy nem írok konkrétan semmit, csak azt, hogy nagyonagyon szorítok! Néha ez is segít, még ha nem is jótanács :)

Nem értek olyan nagyon hozzá, de nem is szeretnélek rosszkedvûvé tenni. Úgyhogy nem írok konkrétan semmit, csak azt, hogy nagyonagyon szorítok! Néha ez is segít, még ha nem is jótanács :)
Persze, nisz lehet csak a teszt nem mutatta még ki mert korai, ne keseredj, ismételj, mi szorítunk:-)
szerintem lehet hibbás a teszt
ma szombat, holnap-holnapután vasárnap.

Barátnőm vasárnap feküdt le a barátjával és nem védekeztek! Ma fájtak a lábai és folyamatosan úgy érezte, hogy pisilnie kell! Lehet, hogy terhes? Mennyi időnek kell el telnie mire kimutatja a terhes teszt?

Legjobb válasz: 2 hét. Ha meg is fogant vasárnap, még be sem ágyazódott. A terheshormonok, amik a terhestüneteket okozzák, csak a beágyazódás után kezdenek el termelõdni. Elõbb nagyon kis mennyiségben. csak amikor megmõ a mennyiségük, akkor jelentkeznek a tipikus terhestünetek: hányinger, szagundor, pisilés, többnyire az 5-6. terhességi hét után.

2 hét. Ha meg is fogant vasárnap, még be sem ágyazódott. A terheshormonok, amik a terhestüneteket okozzák, csak a beágyazódás után kezdenek el termelõdni. Elõbb nagyon kis mennyiségben. csak amikor megmõ a mennyiségük, akkor jelentkeznek a tipikus terhestünetek: hányinger, szagundor, pisilés, többnyire az 5-6. terhességi hét után.
háát az aktus után minimum két hét kell, hogy a legérzékenyebb teszt is majdnem biztosra kimutassa. Akkor van gond, ha pont félidõben feküdtek le, amikor a csajnak pé-je volt, mert úgy jóval nagyobb az esély hogy terhes.
....vagy csak valamit összeszedett az illetõ...
Szia. Szeretem az ilyet amikor nem meri egy ember felvállalni hogy mit tett és másnak adja ki magát. Mert ez nagyon úgy hangzik. Na mindegy. Ha nem védekeztek és pont a ciklusa közepe felé történt a dolog, sajnos eléggé valószínû a terhesség de nem 100%. Az aktus után minimum 10 napot, de célszerû 14-et is várni. Reggeli vizeletbõl kell megcsinálni! A másik lehetõség ha a barátja elélvezett. Mivel vasárnap történt az eset még benne van a 72 órába. Rohanni kellene 72 órás tablettáért a nõgyógyászhoz.

Mikor kell sexelni? Ma van tojás fehérje szerű nyákom, de ciklus. Hu szerint vasárnap lesz peteérésem?

Melyiknek higgyek, mikor legyünk együtt?

Legjobb válasz: A ciklus.hu-t felejtsd el, az csak egy gép, beírt adatok alapján számol. Ha volt az elmúlt egy évben egy rövidebb vagy hosszabb ciklusod, mint az átlagos, akkor máris máshová számolja a peteérést. Nekem anno úgy tanították, hogy a 11. naptól minden nap 1x (és semmiképp nem sûrûbben!!!) kell együtt lenni és akkor jó eséllyel "beakad" a babuci. Amúgy az ovulációs teszt a legbiztosabb, nálam mindkét alkalommal elsõre sikerül, 35 éves kor felett! Sok sikert, szerintem ma is és holnap is szeressétek egymást!

A ciklus.hu-t felejtsd el, az csak egy gép, beírt adatok alapján számol. Ha volt az elmúlt egy évben egy rövidebb vagy hosszabb ciklusod, mint az átlagos, akkor máris máshová számolja a peteérést. Nekem anno úgy tanították, hogy a 11. naptól minden nap 1x (és semmiképp nem sûrûbben!!!) kell együtt lenni és akkor jó eséllyel "beakad" a babuci. Amúgy az ovulációs teszt a legbiztosabb, nálam mindkét alkalommal elsõre sikerül, 35 éves kor felett! Sok sikert, szerintem ma is és holnap is szeressétek egymást!
Én azt nem értem, hogy csak egy biztos napot akarsz belõni és abban bízni, hogy pont akkor sikerül? Érdemes ilyenkor két naponta együtt lenni, úgy nagyobb az esély minthogy pont egy darab megfelelõ alkalmat várj. Tessék összebújni, amikor csak lehet. :) Ma, pénteken és vasárnap is mondjuk! Hajrá, kapd el a párod!
A testednek higgy ne a ciklus.hu-nak.Nekem is mindig 1-2 nappal elõbb van peteérésem mint ahogy a ciklus.hu kiszámolja.És naponta 2naponta legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Sajna elfogyott az ovutesztem, az újjal meg még nem ért ide a postás. Eddig ovu teszt szerint akkor volt peteérésem, amikorra a ciklus.hu húzta be, de mindig elõtte 2-3-4 nappal van ez a tojás fehérje szerû nyák. Heti 1-2 sex szokott lenni, általában hétvégén, párom nagyon fáradt mire este haza ér, egy últõ helyében elalszik miközben beszélek hozzá
A peteérésed akkor van mikor a tojásfehérje szerû folyás van.Akkor kell együtt lenni ha babát szeretnétek.Megértem hogy fáradt a párod de ha pl a peteérésed mondjuk hét közben van akkor hiába vagytok együtt hétvégén.És ne az ovutesztnek higgy hanem a testednek.
jaj, hülyeséget írtam. 25.-én lesz 1 hónapos. Azt hittem az ma van. :)
Szia, azt h hány hónapos, azt így számolod, ahogy írták.Azt, hogy hány hetes azt meg persze hetekben.Kislányom is most 24 hetes, de 3-án lesz 6 hónapos:D
A kérdező hozzászólása: értem, köszi.
Ma 1 hónapos. Márcus 25.-n lesz 2 hónapos és így tovább..
Miért lenne egy hónapos 22-én?
A kérdező hozzászólása: Azért gondoltam, mert 4 héttel ezelõtt vasárnap született.

Doxicyclin nevű gyógyszert szedtem tegnapig, ami csökkenti a fogamzásgátló hatását. Ma együtt voltam a barátommal de kiszakadt az óvszer. A menzeszem vasárnap jött meg. Be kell most vennem 72 órás tablettát? Mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Ha nem ment el a gumiban, szerintem nem kell aggódnod, az elõváladékkal csak megbirkózik a gyengült fog.gátló is. Viszont ha elélvezett, szerintem keress fel nõdokit. Nekem nem 1 ismim van, aki antibiotikum kezelés miatt lett terhes, mert nem figyelt a kölcsönhatásra...

Ha nem ment el a gumiban, szerintem nem kell aggódnod, az elõváladékkal csak megbirkózik a gyengült fog.gátló is. Viszont ha elélvezett, szerintem keress fel nõdokit. Nekem nem 1 ismim van, aki antibiotikum kezelés miatt lett terhes, mert nem figyelt a kölcsönhatásra...
Hát ha megjött, akkor nyilván nem. Bár vannak esetek amikor mégis! :) De azóta már eltelt több mint egy év, biztosan tudod! :) Mi lett az eredmény? :)

Az esemény utáni tablettánál, ha eltelik a fele idő vagyis 36 óra az még elfogadható vagy aggodhatok! Vasárnap éjfélkor vettem be az második bogyot ma szerda van! Mikor kell megjönnie?

Legjobb válasz: Minél hamarabb veszed be, annál hatékonyabb. Amúgy aggódni mindig kell, mivel csak (nekem ez nem eléggé megbízható) 85%-ig biztonságos.

Minél hamarabb veszed be, annál hatékonyabb. Amúgy aggódni mindig kell, mivel csak (nekem ez nem eléggé megbízható) 85%-ig biztonságos.
A kérdező hozzászólása: Ma végre megjött a várva várt mensim, és a bogyó bevétele után 8 nappal! már azthittem nemfog és nagyon sokat idegeskedtem emiatt! azthiszem nem mostanában örültem ennyire mint most!!! ::::::) )))))ezentúl jobban odafigyelek, ez jó tanulság volt számomra!
Szia! Nos a napokban kellene megjönnie. Lehet, hogy hamarabb fog megjönni lehet, hogy pontosan és lehet, hogy késni fog! Ne idegeskedj mert annál tovább fog késni. Viszont ha 5 napnál többet késik akkor tesztelj egyet! Mert az nem jelent jót. (egyébként a tabi okozhat cikluszavart is.) De addig várj türelmesen! Sok sikert és szorítok Neked! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Szia! semilyen mellékhatásai nemvoltak a tabletta bevétele után!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát 12-13 .a körül kellene megjönnie rendesen akkor volt multhónapban a mensim!akkor most is akkorra kell megjönnie, vagy arra még késhet pár napot? de a gyogyszertõl is megkell jönnie, és még utána amikor rendesen kéne akkor is? irjatok mert ezt nemértem!
A tabletta bevétele utan.
az elõzõ válaszoló vagyok. nekem a tabletta bevétele után jött meg kb ... 4-5 nap múlva. de ez változó. voltak vmilyen mellékhatásai a tabinak miután bevetted ? az is fontos, hogy mikor volt az elõzõ mensid és h mikorra várod a következõt?
A kérdező hozzászólása: pénteken este 23-kor voltam a párommal, de csak 36 oramulva tudtam bevenni az elsõ bogyot a másikat éjfélkor.Arra lennék kiváncs h a baleset után vagy a bogyó bevétele után 5-7 napjára jön meg?
Szia! Én nemrég vettem be egy Escapelle nevû esemény utáni tablettát 43 óra elteltével! Nagyon féltem, hogy ennyi idõ elteltével is hatásos lesz -e? Mert hát hiába mondják, hogy 72 órán belül kell bevenni én azt mondom, hogy minél elõbb annál jobb! Én nem éreztem utána semmilyen fájdalmat, se görcsöt, se fejfájást, se hányingert és semmi olyan esetleges mellékhatást ami a papíron le volt írva. 6 nappal korábban jött meg és a 7 nap helyett 5 napig tartott de nem ijedtem meg hiszen okozhat ciklus zavarokat. Egyébként az, hogy mikor "kell" megjönnie sokmindentõl függ! Mikor volt az utolsó mensid? Mert elõfordul, hogy pár nappal hamarabb vagy pár nappal késõbb jön meg de van akinek abban az idõpontban jön meg amit várt! Viszont ha 5-6 napnál többet késik érdemes felkeresni egy dokit! Remélem nem lesz semmi gond! Nyugodj meg, próbálj meg nem idegeskedni mert annál rosszabb hidd el!
Szerintem a 2. bogyót 72 óra után vettem be. de csak az elsõnál kellett figyelni a 72 órára.
"Én vagyok a csodagyerek, aki mindenképp meg akart születni. Hát elõször is a mensi utáni legelsõ napon történt. Aztán fater kihúzta a cél elõtt. Aztán anyu kimosta magát. Majd bevett egy posztinort." Hát ennyire biztonságos az esemény utáni...Egyes esetekben még az elõváladékkal sem birkózik meg, nemhogy a spermával...
A kérdező hozzászólása: Akkor a másik bogyot már a 72 óra leteltével tudtad bevenni?
Az utolsó vagyok. Minden idõt betarottam, igaz az elsõ bogyóval megvártam a védsõ idõt, mert abban bíztam megbetegszem. De a 72 órát betartottam.
A kérdező hozzászólása: Én aztgondolom nemvéletlenül van ráirva hogy 72 órán belül kell bevenni a bogyót mert addig még hat !Max felboritja a hormonháztartásod rendesen!!
A kérdező hozzászólása: Hát az gáz, mert már több mint 5 nap telt el, de azért a remény hal meg utóljára tudod! :) Csak nemlesz gond!Remélem nálam sem mert van már két gyerekem és nemszeretnék többet!
Én is vettem be, de nekem nem jött meg a mai napig. Én már kezdek aggódni. 3-án kelett volna megjönnie és 29-én vettem be a gyógyszert. Nagyon remélem hogy meg fog jönnni.
En nem éreztem semmit. de a ciklusom utolso, vagy utolso elõtti napjan jött meg. mar azt hittem h nem is fog. :S
A kérdező hozzászólása: MERT OLVASTAM, H VALAKI 68 ÓRÁJÁRA VETTE BE ÉS MEGJÖTT NEKI??KELL ÉREZNEM ELÕTTE GÖRCSÖKET MIELÖTT MEGJÖNNE VAGY SEM! KÖSZI
Én szinte ugyanígy érezhettem magam amikor végre megjött ... Mondjuk akk mi védekeztünk csak elszakadt az óvszer :( Örülök, hogy nem történt semmi baj és, hogy levontad a tanulságot! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!