Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap hajnali kor (4 db)

Mindig 7 fél 8 körül veszem be a tabit, de a péntekit hajnali 1 körül (szombaton) a szombatit meg most, vasárnap hajnali negyed 6kor vettem be. Ilyen csuszás mellett mi a teendő?

a vasárnapinál baj ha a megszokott este 7kor veszem be? Vagy tul rövid a két id?tartam két tabi között?

Legjobb válasz: Nem lesz ebbõl semmi gond. Állj vissza a megszokott napi 7-fél8as eszegetésre, nem túl rövid az idõ. Ha egyszer-kétszer elrontod a tabletta evését, még nem dõl össze a világ, csak ez ne legyen gyakori.

Nem lesz ebbõl semmi gond. Állj vissza a megszokott napi 7-fél8as eszegetésre, nem túl rövid az idõ. Ha egyszer-kétszer elrontod a tabletta evését, még nem dõl össze a világ, csak ez ne legyen gyakori.
A kérdező hozzászólása: Meg feje is fáj csöppöt(mintha zsibbadna)
Ne aggódj, a tabi elintézte amit el kell...
egy jó tanács ha nem akar babát zuhanyozza ki magát ez hatásos!jó bõ vizzel mossa ki magát!ez tuti!!!
Az elõttem válaszoló valószínûleg nagyon fiatal és tapasztalatlan. Nehogy hallgasson rá bárki is! Az ondó hihetetlenül életképes és olyan helyeken "bújik meg" a hüvelyben ahol nem tudod kimosni. Mit gondolsz, ha ez mûködne, akkor miért vennének az emberek méreg drága fogamzásgátlókat és óvszereket. Ha lehet ne terjeszd az ilyen primitív tanácsokat!!

Vasárnap hajnalban (2010. 07.18) 04:00-kor feltűnt az égen é. k. -i irányban (kelet m. o. -on) egy fény, olyan mintha üstökös lett volna. Növekedett és haladt d. k. -i irányban. Mi lehetett?

Legjobb válasz: Ritka az olyan üstökös, aminek szemmel látható lenne az elmozdulása. Amit láttál, láttatok, az biztosan nem az volt ...

Ritka az olyan üstökös, aminek szemmel látható lenne az elmozdulása. Amit láttál, láttatok, az biztosan nem az volt ...
Jajj!! Én is láttam!:D Szerintem ( és a szüleim szerint is ) üsti volt. Hol laksz? És Vas megyében
Ja és én este 10 - 11 körül láttam szombaton :/
Megint én vagyok. De hülye vok:D este 7 - 8 fele jött erre
Én is láttam épp bicikliztem :P
és hol laksz? elsõ három vok
Akkor nem tudom. Észak-Keleten (Miskolcon) lakom. :D
Én is láttam pest megyében:D
Vas- és Pest megye::D És Miskolc. Hááááát pár km elválaszt minket xD

A férjemet megfogták a rendőrök vasárnap hajnalban, amikor az egyik barátunkért ment a közeli városba. Este megivott 2-3 pohár sört meg egy unikumot olyan 8 körül persze enni nem evett csak délelőtt.Milyen bűntetésre számítsunk?

:( a szonda 0.61 et mutatott persze a jogsiát a helyszínen elvették. Milyen és mekkora büntetésre számíthat? Sajnos neki nagyon fontos a jogsi mert anélkül nem tud bemenni dolgozni id?re mert rossza busz közlekedés. A szép már csak az lenne ha a munkahelyér?l is kirúgnák mert nem tud id?re odaérni.

Legjobb válasz: Két következménye lehet az ittas vezetésnek:Az esetben, ha baleset nem történik, vagy szabálysértési, vagy büntetõeljárás hatálya alá kerülünk, mindkettõnek általános következménye egy komolyabb pénzbüntetés, illetõleg a jogosítvány elvétele, vagyis a jármûvezetéstõl határozott idõre történõ eltiltás. Egy ilyen eljárás közben, vagy utána nagyon fontos, hogy ne essünk a visszaesés hibájába, mert ez esetben már akár elzárás, vagy szabadságvesztés büntetés is kiszabható.

Két következménye lehet az ittas vezetésnek:Az esetben, ha baleset nem történik, vagy szabálysértési, vagy büntetõeljárás hatálya alá kerülünk, mindkettõnek általános következménye egy komolyabb pénzbüntetés, illetõleg a jogosítvány elvétele, vagyis a jármûvezetéstõl határozott idõre történõ eltiltás. Egy ilyen eljárás közben, vagy utána nagyon fontos, hogy ne essünk a visszaesés hibájába, mert ez esetben már akár elzárás, vagy szabadságvesztés büntetés is kiszabható.
Az egyik ismerösöm is így járt, de nemtudom mennyit mutatott a szonda. Kb 3 hónapra vették el a jogsiját és választhatott, hogy vagy ez (hogy 3 hónap jogsi nélkül) vagy pénzbüntetés és 2 nap elzárás. De ezek nem olyan biztos információk, én csak azt tudom, hogy elvették és utánna visszakapta, ezzel az elzárással nemtudom, hogy igazat mondott-e.
Szia! Azt, hogy mekkora bünti van, azt nem tudom. Azt viszont igen, hogy mi lehet a megoldás, mindamellett, hogy maximálisan elítélem az ittas vezetést. Szóval, várjátok meg, hogy mennyi az annyi, valószínûleg pénzbírság és jogosítvány elvétel. Írjatok egy szívhez szóló ne "fellebbezést", hanem "kifogást", melyben megbánja bûneit, elismeri, hogy milyen felelõtlen volt, stb. Kérje, hogy a tekintsenek el a jogosítvány elvételtõl, mert olyan a munkája, munkaköre hogy nem tudja elvégezni jogosítvány nélkül. (vagy pl. beteg közvetlen hozzátartozót õ szállítja, másnak nincs jogsija...) Ennek valós problémának kell lennie, ezt alátámasztva írasson egy levelet a munkáltatójával (beteg hozzátartozó orvosával... stb.)és te egyszerre nyújtsd be. Nem tudom, hogy mindezek fennállnak-e, illetve, hogy ez mûködik-e ittas vezetés esetében is, de ha "csak" az a baj, hogy rossz a busz közlekedés, akkor kevés esély van rá. Üdv.
0.6 azért nem olyan súlyos dolog az csak minimális ittasság. Mellesleg nem azonnal ült autóba, hanem ugye este 8kor itta és hajnalban tehát 4-5 óra eltelt azóta.
rohaggyon ki a mája aki ittasan vezet az iet addig kéne rugdosni.mig mozog aztán a belénél fogva felakasztani a fára azt lelocsolni egy liter piával remélem elrohad a börtönben és kibasszák a munkahelyérõl

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!