Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap este peteérésem (5 db)

Vasarnap este sikerult 1 kis sperma belem jutson es 25-odiken lesz peteeresem, viszont mar faj a mellem es remelem meg jon a menstruaciom. Multhonapban 27-ediken jott meg. Felnem kell esetleg attol hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Ha 25-ikén lesz peteérésed, akkor hogyan akarsz most menstruálni? Nem értem. Te biztos ilyen szuperovulációval rendelkezõ nõszemély lehetsz. Ha ennyire nem ismered a saját ciklusod, akkor nem is a vasárnap miatt, hanem úgy általában félhetsz, hogy teherbe esel.

Ha 25-ikén lesz peteérésed, akkor hogyan akarsz most menstruálni? Nem értem. Te biztos ilyen szuperovulációval rendelkezõ nõszemély lehetsz. Ha ennyire nem ismered a saját ciklusod, akkor nem is a vasárnap miatt, hanem úgy általában félhetsz, hogy teherbe esel.
A kérdező hozzászólása: sehonnan nem tudok szerezni fogamzasgatlot es most meg penezem sincs :(( hat en bele halok :|
Akkor gyereked lesz. Na bumm.
A kérdező hozzászólása: unokatesomnak van megmaradva 1 fel levellel de nem szamozva vannak a tablettak hanem a napok vannak ra irva, abbol vehetek? mind1 ha nem az elsoket veszem be?
NEM fogamzásgátló tabletta kell Neked, hanem esemény utáni (72 órás). Nõgyógyász írja fel. (de sokba kerül, az tény - 6e ft)
fogamzásgátlót hiába veszel be neked esemény utáni kell... a fogamzásgátlóval csak összezavarnád a szervezedet fõleg fél levéllel.... imádkoz hogy ne legyen belõle gyerek...
A kérdező hozzászólása: ertem, koszonom :)
A kérdező hozzászólása: amugy az nem jelent semmit ha ugy erzem h meg kell jojon?anyum szerint nem kell feljek mert meg fog jonni ... van 1 gob a bal mellemben ami csak akkor duzzad nagyra mikor meg kell jojjon :) es most szinte 2x nagyobb mint 1 dio :)
Te minek szexelsz, ha halovány lila gõzöd sincs, hogy mitõl-hogyan lehetsz terhes? 72 órás vagy izgulhatsz addig, amíg megjön... De nehogy bevegyél normális fogamzásgátlót!
jah csak ne fogamzásgátlót vegyél be hanem esemény utánit...
Mondom: benne vagy a 72 órában. Akkor nem kell félned, ha beveszed a tabit. (olcsóbb, mint egy abortusz. És legközelebb legyen egy picit több eszed)
elileg nem gyakorlatilag oh dehogynem.... a sperma elég sokáig kibirja a petefészekben, ha már eljutott odáig...
És hogyan jutott beléd az a fránya sperma?
A kérdező hozzászólása: a neten van ilyen peteeres kalkulator ott irtam be az adatokat es ezt adta ki :/ h februar 25 a legkozelebbi en kurwara nem ertek hozza ...
pete érés idevagy oda, ha kerülbeléd sperma mindig meg van rá az esély hogy teherbe ess...
Micsoda egy finom modorú hölgy vagy... :) Megnéztem, nálam azt adta ki, hogy 9-13 közt volt "elvileg" peteérésed. Na, nem mintha ez olyan nagyon számítana teherbeesés szempontjából... Még benne vagy a 72 órában, csak szólok.
A kérdező hozzászólása: szoval hiaba nincs peteeresem teherbe eshetek? :O :(
Elvileg nem, gyakorlatilag bármi megtörténhet.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod, akkor most felhetek :(
A kérdező hozzászólása: ha most vennek be fogamzasgatlot nem javitana a helyzetemen?
ha nem szedsz fogamzásgátlót akkor most miért is vennél be? Az csak összezavarná a szervezetedet! 1000 ember leirta neked itt hogy 72 órás tabletta kell! Amugy ne is haragudj de anyud is csak ennyit szol rá hogy biztos nem leszel terhes!És ha igen?Akkor?Mostanában nem csak felelõtlen tinik hanem felelõtlen szülõk is vannak!Hát még jó hogy nekem nem ilyen az anyukám! 23/L

Vasárnap este lehetett peteérésem és hétfőre fel is ment a hőm, de tegnap óta lentebb van mit a peteérés előtt. Ja és vasárnap óta valamelyik petefészkem mindig nyílalgat. Mit jelent?

Legjobb válasz: Nekem is hasonló problémám van (napra pontosan)azzal a kiegészítéssel, hogy mindehhez kedden minimális, egyszeri sárgás-barnás váladék társult. A petefészek-nyilalás szerdán kezdõdött, elõször a bal oldalon, ma már a jobb oldalon is, igaz, sokkal ritkábban. csak abban reménykedem, hogy a teherbeesés jele...

Nekem is hasonló problémám van (napra pontosan)azzal a kiegészítéssel, hogy mindehhez kedden minimális, egyszeri sárgás-barnás váladék társult. A petefészek-nyilalás szerdán kezdõdött, elõször a bal oldalon, ma már a jobb oldalon is, igaz, sokkal ritkábban. csak abban reménykedem, hogy a teherbeesés jele...
Simán, a spermiumok elúszkálnak benned pár napig, "bevárják" a petét.
Minimális esély van szerintem, ma legyetek együtt vagy holnap.
Nagyon kicsi így az esély, mert a spermiumok 72 órát élnek, max 3 napig, de ez a max, nem mindig van így. Ma vagy holnap mindenképpen legyetek együtt, ha babát akartok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!