Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap együtt a (89 db)

Multhéten vasárnap együtt voltam a barátommal, csak pettingeltünk, és mesi előtt voltam vagyis holnap kell h megjöjjön, még vasárnap bevettem egy 72 órásat, Terhes vagyok vagy nem?

ma pedig csinltam tesztet ami azt mutatta hogy nem vagyok terhes..Lehet h a 72 órás miatt nem is fog megjönni?

Legjobb válasz: Lehet mert az jól összezavarja a hormonokat de ha azt vasárnap bevetted akkor szinte kizárt hogy terhes legyél...

Lehet mert az jól összezavarja a hormonokat de ha azt vasárnap bevetted akkor szinte kizárt hogy terhes legyél...
Nem, még nem mutatja ki, ha terhes vagy sem. De nem kell félned, ha vettél be eseményutánit.
Ugyanmár. Kb annyi az esélye annak, hogy terhes legyél, mint annak, hogy holnap egy 20kilóméteres meteorit becsapódjon Budapestre. A 72órás tabletta nem vicc. Nem szabad ilyen felelõtlenül használni. Az egy hatalmas hormonbomba, ami teljesen összekavarhatja a ciklusodat, egészségtelen. Ebbõl kifolyólag csak nagy vészhelyzetekben szabadna használni. Ha a menstruáció elõtt (akkor ugyebár 95% hogy nincs peteérésed) újjazott (ahol szintén eszméletlen pici a lehetõsége annak, hogy bekerüljön sperma a hüvelyedbe), akkor nagyon kicsi az esélyed arra, hogy teherbe ess. Ezt még megfejelni egy hormonbombával.. Komolyan ez túlzás, és felelõtlenség. TUTI hogy nem lehetsz terhes nyugi, és lassan talán jó lenne ha felnõnél. Fontosabb az egészséged mint egy hülye paranoiád.
A kérdező hozzászólása: petting közben kerülhetett ondó a kezére de nem vagyok benne biztos...és ujjazott
A kérdező hozzászólása: de a teszt(lily)már kimutatná?
A kérdező hozzászólása: hát ez szar mert mikor aztmutatta a teszt h nem vok az sokkal megkönnyebbültebb lettem:S:S:S most megint idegeskedhetek
A kérdező hozzászólása: Bocs igazad van többet nem lesz ilyen felelõtlenség volt tudom....Der egyben lecke is..

Házasok! Együtt élõk! Ti bevállalnátok olyan munkát, ami miatt szó szerint csak szombat - vasárnap látnátok a házastársatokat, párotokat?

3,5 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok. Nem élünk luxusban, de mindenre futja ami kell. Én részmunkaidõben dolgozom 30 e. Ft-ért, mert csak ezt a munkát találtam. Ha viszont otthagyom a másikért, ide már nem fognak visszavenni. És mi van akkor, ha az új helyrõl kidobnak? Manapság már bárkit bármiért kirúgnak...Akkor még annyi pénz sem lesz, mint most. A férjem 100e ft-ot keres havonta. Az õ fizetésébõl élünk meg, az enyém megy megtakarításba, hogy félretett pénzünk is legyen. Szóval gyakorlatilag nem szorulunk rá, de legalább én is kereshetnék említésre méltó összeget. Mert rossz nekem, hogy õ keres többet, és csak abból élünk:(.... A férjem nagyon nem szeretné ha elvállalnám. Ti mit gondoltok? Bevállalnátok? Életkort is írjatok.

Legjobb válasz: én nem vállalnám el. a kapcsolatom fontosabb minthogy mennyi pénzt keresek. keresgélnék inkább tovább. ha csak szombat-vasárnap találkoznátok, szerintem garantált az elhidegülés. 32F

én nem vállalnám el. a kapcsolatom fontosabb minthogy mennyi pénzt keresek. keresgélnék inkább tovább. ha csak szombat-vasárnap találkoznátok, szerintem garantált az elhidegülés. 32F
Van, akinek való ez a fajta életmód és van, akinek nem. Nekem nem menne, így nem is vállalnám és a férjem sem. Szükségünk van rá, hogy együtt legyünk a családdal napi pár órát. Ha a férjed nagyon nem szeretné, akkor szerintem neki sem való. Lehet, hogy az anyagi helyzetetek javulna valamelyest, de elhidegüléshez vezethet a sok távollét. Más megoldás nem kerülhet mostanság kilátásba munka terén....? 37/N
7.: hát igen, ha tesco gazdaságos meg spar budget termékeket, egyfolytában farhátat meg aprólékot vesz az ember, akkor biztosan. Ha minõségi tejtermékeket, húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket, akkor nem. Mondjuk nekünk az 50-60-ban általában a tisztítószer, tisztálkodószer is benne van.
hát, én nem tenném, mint mondtam. nem is tudod milyen meglepõen gyorsan beindul az elhidegülés, ha keveset vagy együtt a másikkal. én már tapasztaltam. hiába szerettük egymást nagyon, az ilyen tökéletesen keresztbe tud tenni, még akkor is, ha nem akarod. szóval én inkább a jó kapcsolatomat tartanám fontosnak, amit meg kell becsülni. ráadásul a férjed sem akarja, ami szintén pozitívum szerintem. 1-es voltam amúgy megint :)
Ilyen helyzetben elvállalnám, hiszen nagyon szûkösen jöhettek ki ebbõl a pénzbõl. Nem tudom, ti hogy éltek meg 130.000 ft-ból, ebbõl 50-60 a kaja, 20 a benzin, a maradék meg a rezsi egy átlagos háztartásban.
milyen 50-60 a kaja? két emberre? kevesebbõl is ki lehet jönni bõven.
fõleg úgy nem, hogy igazából nincsenek nagy anyagi gondjaink.
Szia ! 2 érdemleges nézõpontom lenne ! 1:A pénz nem számít, ha boldogok vagytok.Élettársammal 5 éve vagyunk együtt, volt hogy hónapokig szinte kenyérre sem volt, volt hogy csak én dolgoztam, volt hogy csak Õ, de mindig kijöttünk, és soha nem volt vita a pénz miatt.Szóval egyik oldalam azt mondja hogy ne vállald, mert felesleges. A másik viszont, hogy ha azon el tud hidegülni egy kapcsolat, hogy csak heti 2 napot vagytok együtt, akkor az nem igazi kapcsolat.Ha mindketten feltétel nélkül szeretitek egymást, akkor ez nem is kérdés.Csináld ezt 1 évig max, kicsit bõvül így a tartalék, utána pedig keresel olyan melót, hogy többet lehessetek együtt.Szerintem ki lehet azt az 1 évet húzni, viszont könnyebb lesz egyrõl a kettõre jutni :) 24/F
Utolsó, gondolom, ahol én, pl. Borsodban.Vagy Szabolcsban, de lehet épp máshol is ilyen... Az én férjem 80 at keres, emellett még feketén is dolgozik, én 110 et keresek, de mûszakba járok, gyakran éjjel dolgozunk mind a ketten.Két gyereket felneveltünk, és sose kerestünk többet, mégis van egy kis házunk, vityillónk is a holt Tisza mellett, egy régi használt kocsink. Kérdezõ, ha ennyibõl is ki tudtok jönni, (mert ki lehet éppen, mi is kijöttünk), ha úgy érzed , hogy az új meló a kapcsolatotok rovására menne, akkor ne vállald. Mi is inkább együtt vagyunk itthon, mint hogy a férjem külföldre menjen dolgozni, mint sokan annyian ezen a környéken...
19.vagyok.Még annyit, hogy én is 12 órát dolgozom, közalkalmazott ként, de nem mindennap.Egyik nap reggel hattól este 6 ig, másnap este 6 tól reggel 6 ig, ez a nap, és a következõ pihenõnap.Én szeretek így járni, több szabadidõ van, mint ha mindennap 8 órában lennék, hétközben is tudok ügyeket intézni.Igaz, karácsony stb. megyünk, ha ránk esik...
A kérdező hozzászólása: Pesttõl 30km-re lakunk, okj-s végzettségeim vannak, simán megkapnék vele valami 80 000 nettós irodai munkát, ennyivel meg is elégednék, de nem vesznek fel mert nincs munkatapasztalatom. Már ha egyáltalán behívnak állásinterjúra. Mert az is ritka. Szóval, ahol most vagyok 30 ezerért, ez az elsõ munkám. Csak sajna nem jár érte ezen kívül semmi. Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Hasznosak voltak.
Ha jó a busz/vonatközlekedés akkor próbálkozz pesten mindenképpen, 30 km nem egy nagy táv, én is 25-öt vezetek csak oda naponta. Pesten pedig egy átlag irodai munkáért 120-at fizetnek, nem 80-at. De próbálkozhatsz más jellegû munkákkal is ideiglenesen, pl. recepciós, pénztáros, stb., ilyenekhez sokszor nem kell végzettség vagy tapasztalat sem, legalábbis én dolgoztam mindkettõt Pesten végzettség nélkül is, és nem 80-at fizettek... De vállalhatsz akár takarítást vagy gyerekvigyázást is, hirdetheted magadat, ragaszthatsz ki cetliket vagy akár az interneten is próbálkozhatsz.
Alternatíva: hazudd be a tapasztalatot, ugyanis a kutya nem fog utánakérdezni. Csak alaposan gondold meg mit mondasz (hol, meddig és mit csináltál).
Nem éltek luxusban, hát igen, ez elég nyilvánvaló, 100 ezer forintból nehéz. Még 200-300-ból is. Én bevállalnám, bár én szeretek jól élni, és nem számolgatni a pénzt hó végén. A szüleim is jól éltek mindig, otthon is ezt kaptam, késõbb a céljaim közt szerepelt, hogy én is ezt érjem el. Voltak rosszabb idõszakok, de még a kezdõ fizetésem is több volt annál, mint amit te most említettél kettõtökre. Bár ehhez fõiskolát végeztem. Most sokat dolgozok, általában hétfõtõl szombatig és több, mint 8 órában + kocsikázás, de 7 számjegyû fizetésért megéri. Inkább most csinálom ezt, mint szülés után, hogy sose lássam a gyereket.
Mennyit keresnél vele? Ha jelentõsen többet, akkor én megkockáztatnám, és ugyanúgy betenném a megtakarításba. Nálunk is most hasonló a helyzet, a párom reggel f6-este f6 között dolgozik hétfõtõl péntekig, én reggel f9-este f11 között, hétfõtõl szombatig. Mire hazaérek, õ már alszik, amikor õ felkel, én még alszom. Bár tény, hogy nagyjából együtt alszunk, de túl sokat nem látjuk egymást. Viszont így megengedhetjük magunknak, hogy munka után már ne csináljunk semmit (fõzni szinte sose szoktunk, takarítani meg ilyen életmód mellett nem sokat kell :) ), és az egy szabadnapunkat azzal töltsük, amivel jólesik. Nem okoz gondot kifizetni egy mozi- vagy operajegyet, és ha bulizhatnékunk támad, akkor se kell az italakciókat figyelni, elég csak azt, hogy mihez volna kedvünk. Mindemellett pedig tudunk félretenni is. Azért is kockáztatnám meg, mert igazi kockázat nincs is. Ha kirúgnak, akkor is meg tudtok élni ugyanúgy, mint eddig, és kereshetsz új munkát. Szerintem butaság leragadni egy 30 ezer forintos félállásnál. Elsõ körön elvállalnám ezt, aztán nézelõdnék tovább, ha éjszaka dolgozol, akkor reggel vagy délután tudsz interjúzni, és amint találsz jobbat, válthatsz. És addig is lesz némi pénzetek.
13: Hát pont ez az, vagy semmi munka nem jut az embereknek, vagy embertelenül sok. Mikor lesznek már 3-6 órás munkaidõk, hogy mindenkinek legyen munkája is, pénze is, szabadideje is????
Ez elég szomorú :( Megkérdezhetem milyen végzettséged van és merrefele éltek, hogy ennyire korlátozottak a lehetõségeid?
Igen, legális, sokan dolgoznak így.
A kérdező hozzászólása: igen, én is ettõl félek. Amúgy nagyon jó a kapcsolatunk, és nem szeretném, ha ez megváltozna egy munka miatt. Mert így kevesebbet találkoznánk mint amikor csak együtt jártunk:(
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre csak ez adódott, mint lehetõség, mert az ismerõsöm munkája igazából, de ott akarja hagyni, mert nem bírja. Keresek én, de egyenlõre nincs most más. Vagy a biztos 30 ezer, vagy elvállalom a munkát, és akkor lehet, hogy gondolnak egyet és kirúgnak mondjuk 1 hónap múlva, akkor viszont semmi sem lesz, és még keveset is találkoznánk:( Csak ketten vagyunk. 30 ezer a nagy bevásárlás, plusz hetente 4000 a kisebb dolgokra mint kenyér pl. A rezsi nyáron 10-15 ezer, tavasszal és õsszel 25 ezer, télen 30. A férjemnek van két biztosítása, illetve az én tbm, ez havi 15 ezer összesen. Illetve a férjem 5 ezret költ utazásra. Kb ennyi a kiadásunk. Ha barátokkal szórakozni megyünk, az ritkán kerül pénzbe. Évente 2 évfordulót ünneplünk, ezek pénzesek. Néha veszünk könyveket is.
Nekünk a párommal sokkal fontosabb, hogy sokat legyünk együtt, mint a luxus, úgyhogy ha meg tudunk élni normális szinten és még megtakarításunk is van, majd bolond lenne bármelyikünk is pluszban gürizni úgy, hogy alig lássuk egymást! Talán más lenne a helyzet, ha lenne gyerek, de mi is ketten vagyunk. 34/N
A kérdező hozzászólása: Szóval veszünk zöldségeket, tésztát, rizst, krumplit, mirelit húsokat, párizsit, lecsókolbászt, virslit, májkrémet, fûszereket, néha darált húst. Aprólék nem kell, mert rengeteg itthon a csirke, és õket esszük levágás után. A farhát pedig a kutyáké. Plusz ugye tusfürdõ, sampon, mosószer, dezodor... ezek mind benne vannak a nagy bevásárlásban.
Mi a párommal sokat dolgozunk, közgazdászok vagyunk és a multik embertelen munkaidõt követelnek. Sok a pénz, nincs idõd elkölteni. Általában csak vasárnap nem szoktunk dolgozni. A többi napokon reggeltõl éjfél körülig. De éjszaka azért látjuk egymást lefekvés elõtt. Szóval mindenkinek el kell döntenie hogy kell-e a pénz, vagy nem. Mi szeretjük a luxust, és ezért meg is kell dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Nálunk kb úgy lenne, hogy a férjem nap közben dolgozik 8tól 8ig. Fél 10 mire hazaér. Nekem elõbb kellene elindulnom, mivel éjjeli mûszak, így aztán elkerülnénk egymást egész héten. Ez meg így szerintem nagyon durva lenne... Jelenleg ugyan kevesebb pénzért, de reggel még el tudunk köszönni, én este 6ra itthon vagyok, frisset tudok fõzni neki. Ha hazaér, együtt vagyunk, és tudunk együtt is aludni. Arra voltam kíváncsi, hogy szerintetek csak a több pénzért megérné e. És nagyon hasznosak voltak a válaszok , köszi mindenkinek.
A folyamatos éjjeli mûszak egyáltalán legális? Na meg a 12 óra...?
A kérdező hozzászólása: ezt nem tudom sajna. anno egyébként a nõvérem is 12 órában dolgozott könyvesboltban. bejelentett volt meg minden. hát passz....mármint az, hogy legális e. az éjjeli mûszakot meg végképp nem tudom. ha pl hetente mondjuk 2 nap lenne éjjeli, vagy 3, még el is vállalnám. De így...
13: A Te fõnököd pl. mért nem osztja ketté a munkakörödet, két emberre, akik fele annyi idõben dolgoznak fejenként, mint most Te? Kérdezted õt már errõl?

A barátommal vasárnap együtt voltunk, neki még nem volt semmi, amikor elszakadt a gumi, gyorsan kivette. Nekem az utolsó szem fogamzásgátlót szombat este kellett bevennem, vasárnap este már nem. Szerintetek hülyeséget csináltam?

Az eset után rögtön lezuhanyoztam. Ma reggel észrevettem, hogy bennem maradt egy darab a gumiból, gyorsan le zuhanyoztam ismét. Kicsit tartok, hogy lehet-e valami baj.

Legjobb válasz: nem tudom h a zuhanyozással mit akartál elérni, de ok :)

nem tudom h a zuhanyozással mit akartál elérni, de ok :)
nem lesz semmi. én már 2 hét tabiszedés után nem használtam gumit, mert az orvos azt mondta, hogy már nyugodtan el lehet hagyni. szóval nem lesz semmi baj, ne aggódj.
ja, és nem leszel terhes, nyugi :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. De, akkor az nem gond, hogy szombaton vettem be az utolsó szemet? Ami elvileg 24 óráig hat. A gumi darabot viszont ma találtam meg.
mi hat 24 óráig??? :D majd újrakezded az új levelet, miután megjött, nem? de amugy se leszel terhes... :) nyugi :)
õõõõõ. a fogamzásgátló nem így mûködik, hogy 24 óráig hat, és akkor... szóval nem ez a mechanizmusa. de ez szerintem a gyógyszer betegtájékoztatójában is benne van: a gyógyszer a 7 napos szünetben is VÉD.
A kérdező hozzászólása: mármint úgy értettem, hogy pl van aki elfelejti bevenni 1 nap és olyankor esetleg megnõ a kockázata nem? de köszi, kicsit megnyugodtam, sose történt még ilyen, ha nem elõtte való nap hagytam volna abba, akkor most nem félnék, ráadásul most ez egy új fajta volt, amit még csak 1 hónapja kezdtem el, a régivel könnyebb volt, mert ott 1 hét szünet volt a szedésben és utána jött meg, de ebben csak 4 nap szünet van és még nem jött meg, pedig már csak 2 nap van hátra, bár szokott késni, és a hasam is fáj, szóval a jelek megvannak, csak azért tartottam tõle
yaz, ugye? akkor te nem vagy magyarországi, ugye? :) hehe.. én is azt szedtem, nyugodj mááár meeeeeeg :) minden okés :D én már az elején se használtam gumit, mindig bennem ment el a párom, és nem lettem terhes :)
A kérdező hozzászólása: Zoely, de szerintem nagyjából ugyan olyan lehet, 24 napig szedem, utána 4 sárga Placebo tabletta következik, ami alatt kell megjönnie.

HA vasarnap nem vettem be a tablettat es hetfo reggel, 12 oran belul potoltam, es hetfo este sem vettem be hanem ma reggel, 12 oran belul potoltam abbol lehet bajom? . Tegnap nem voltam egyutt a volegenyemmel. Csak vasarnap este.

Legjobb válasz: Nem hinném,hogy baj lehet. Velem is megesett már,hogy késõbb vettem be. Ez függ attól is,hogy milyen régen szeded a tablettát,mert ha nemrég kezdted el, nagyobb az esély a 'balesetre'.

Nem hinném, hogy baj lehet. Velem is megesett már, hogy késõbb vettem be. Ez függ attól is, hogy milyen régen szeded a tablettát, mert ha nemrég kezdted el, nagyobb az esély a 'balesetre'.
nem mivel ha 12 órán belül pótolod akkor nem késtél vele, nem maradt ki szem.
A kérdező hozzászólása: marcius ota szedem....akkor biztos nem lehet baj?
Elvileg nem lehet gond, mert pótoltad. De 2 egymást követõ szemnél már rizikósabb...
De, módosítja az eredményt. (Nem csak nem lehettek együtt, de magának se intézheti el.)
nekunk 3 napot mondtak es jo lett az eredmeny. drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen amugy valamiért énis 3-ra emlékeztem valahol azt olvastam ugyh. remélem nem lesz gond mégegyszer köszönöm
off: ne haragudj már, hogy megkérdezem, de ez hogy megy ilyenkor? Kap egy tégelyt a férfi és egy helyiséget, ahol produkálnia kell az anyagot? Már bocsánat, hogy így fejeztem ki magam. De tényleg nem tudom. A filmekben pornó újságok is vannak az efféle jelenetekben? ez az életben is így megy? És mi van ha a feleség nem szeretné, hogy olyan magazinokat nézzen?
A kérdező hozzászólása: ne haragudj de amugy nekemse sok fogalmam sincs róla annyit tudok igen h. kap egy tégelyt és bekell mennie valahová de hogy most mire kell neki kiverni egy képre vagy filmre fogalmam sincs öszintén énsem örülök ennek de muszály mert velem minden ok szal öt is megkell vizsgálni hátha nála van a hiba
mi korhazba vittuk a mintat. szereztunk legmentesen zarhato edenyket. 1 oran belul be kellett ernunk es testmelegen tartani a mintat. 10perc alatt a helyszinen meg is lett az eredmeny.
Sziasztok.ma derult ki h nekunk is kell vagyis a ferjemnek sperma vizsgalat.azt mondta a nodoki h nemkell beutalo csak menyunk az urologiara. Tenleg nemkell beutalo? Igy mukodik csak megyunk idopont es beutalo nelkul es megcsinaljak?
nem kell beutalo. sem a korhazba sem az urologian. ha nem maszek akkoe tb alapon ingyenes.
A párom az volt kb. 4 féle helyen. Az elsõ fullos volt, bõrfotel, szuper videó, aztán volt ahol csak régi videó volt, volt ahol csak pornóújságok voltak. A legborzasztóbb szerinte a Dévai Intézet volt, ott nyamvadt CKM volt csak, a mai korban ki izgul arra, ráadásul reggel a doki vagy asszisztens nem tudom, pont a "Recskaszoba" elõtt beszélte meg az eredményt, miközben neki a CKM-re kellett volna bent produkálni. Azt mondta, oda soha többé nem megy:) Végül utána a Humánandrológián voltunk tenyésztésen és az hozta meg a nem túl jó eredmény okát, kis antibiotikumot kapott meg szednie kellett a szokásos vitaminokat és azonnal baba is lett a pocakban :)

(Ajándékozás? ! ) Fél éve leszünk együtt a barátommal vasárnap (márc.18)!

Ti mit vennétek egy 18 éves srácnak ajándékba? Kedves dologra gondolok a (nemi élettel nincs bajunk köszönjük!) Megköszönném mindenkinek előre a használható ötleteket!

Legjobb válasz: És a fél évet minek ünnepelni???? Vagy ünnepnek számít hogy ennyit kibírtatok egymás mellett? Mi 8 (!!!!!!) éve vagyunk együtt de SOHA nem ünnepeltünk semmi évfordulót, számon se tartjuk, nem tudom napra órára percre pontosan megmondani hogy na ekkor jöttünk össze... Ne légy már gyerekes...

És a fél évet minek ünnepelni???? Vagy ünnepnek számít hogy ennyit kibírtatok egymás mellett? Mi 8 (!!!!!!) éve vagyunk együtt de SOHA nem ünnepeltünk semmi évfordulót, számon se tartjuk, nem tudom napra órára percre pontosan megmondani hogy na ekkor jöttünk össze... Ne légy már gyerekes...
Õõõõ, hülye kérdés: A barátod tud róla, hogy meg akarod ünnepelni ezt a jeles alkalmat? Mert ilyet nem szokás. Nehogy pofára esés legyen a vége, hogy te majd beleszakadsz, hogy megajándékozd, neki meg eszében se lesz az egész. Egyébként meg lehet valami személyes dolog kéne. Valami kis egyszerû, de frappáns. Van egy ajándék ami mindíg mindekor bevállik a férfiaknál. Akár sorozatosan egymás után is. A fehérnemû. Veszel magadnak valami ultradögös fehérnemût és abba várod õt :P Ennél jobb ajándék szerintem nem létezett, létezik és nem is fog létezni soha. 21F
A kérdező hozzászólása: Igen valamilyen szinten ez is...hogy eddig én sem és õ sem volt híve a hosszú kapcsolatnak...Nem is így, hanem inkább úgy mondanám valamiért nem mûködött. Valami aranyos apróságra gondoltam...Ami jelképes...:)
A kérdező hozzászólása: 21/F - (nem enged választ küldeni , ezért így írok) Véletlenül én tudtam meg , hogy õ tervez valamit!...Ezért gondolkodom valami apróságban !Köszönöm a válaszod!
Nem engeeeeed küldeni levelet? Fuh hát ez furcsa :/ Redszeresen szoktam levelezgetni itteni csajokkal, nem szokott gond lenni. Na mind1, a lényeg a lényeg, azzal amit leírtam, bakot nem lõsz :D Viszont szolídabb ötletem nincs :/ 21F

Szerintetek miért van az, hogy hétvégén a barátnőm mikor együtt vagyunk, nagyon szerelmes, suliközben meg fogalmazhatjuk úgy, hogy leszar!? Szombattól vasárnapig együtt vagyunk, majd szépen hétfő kedd szerda elteltével, nem nagyon foglalkozik velem.

A csaj ha ideges azon vezeti le a feszültségét akit legjobban szeret. Én vagyok mindig az akin levezeti.

Legjobb válasz: ilyen ez a szakma.. :S nálam is ez van.. mondhatom ez van..

ilyen ez a szakma.. :S nálam is ez van.. mondhatom ez van..
legyél vele türelmes, az én barátnõm is általában kibírhatatlanul stresszes hisztérika hétköznap, de ráhagyom, mert tudom, hogy csak fáradt/ideges
A kérdező hozzászólása: meg sokszor csalódott már, nem tudja azt felfogni hogy én nem olyan pasi vagyok aki hazudik neki, nem olyan vagyok hogy kib**** vele! múltban él szerintem! :
A kérdező hozzászólása: Eléggé feszül, másik pasi nincs a dologban (szerintem) mert mondja h szeretlek meg minden. Lehet hogy befolyásolják az osztársai is, nagyon sok az elvárása, én adok de nagyon keveset kapok vissza.
Szerintem nem szeret igazán, ha suliban "leszar". Igazából engem nem zavart a párom, és a jövendõbelim sem, sõt. Szerintem lehet h vmi másik pasi is van a dologban. Nem lehet h folyton feszült hétközben. Ez azért egy kicsit furcsa, nem?
sztem nem szeret eléggé, ha beszéltél már vele errõl és nem változik sztem hagyd a lányt, keress olyat aki normálisan bánik veled. Nézz körül biztos akad néhány leányzó akinek bejössz:)
A kérdező hozzászólása: ááá... miért van az h én elviseljem hogy õ szemre hány, de ha én akarok valamit mondani, megsértõdik és én vagyok a f... , ezt nem értettem soha!
A kérdező hozzászólása: Hétvégén mikor ketten együtt vagyunk, az maga a mámor! Akkor érzem rajta hogy nagyon szerelmes, de hétköznap... egy suliba járok vele és ez is megnehezíti. nagyon sokat vár el tõlem : S
A kérdező hozzászólása: Nagy rajta a nyomás, én mindig támogatom ott vagyok. Néha olyan dolgokat vág a fejemhez, teljesen jogtalanul, hogy nem tudok kiigazodni rajta, szokott olyanokat mondani, hogy biztos nem szeretem meg ehhez hasonlóakat. Valamikor direkt idegesít, ha éppen olyan kedvében van. Én a magánéletemet és a kapcsolatomat sohasem gyûrtem össze, külön külön kezeltem mind a kettõt. Nála minden egybe.
oh. 19:34-es hozzászólásodra reagálva: akkor meg kellene találnod az arany középutat. Nem rajta lógni, de nem elhanyagolni. 1-2 sms hétköznap, pár perc beszélgetés telefonon, elémész a sulihoz és elviszed sütizni... Viszont ez nincs összhangban a kérdéseddel: hétköznap nem foglalkozik veled... a legtisztább mégis csak az lenne, ha elmondanád neki, mi aggaszt, és kérnéd, hogy segítsen megoldást találni.
Szerintem csak nagy rajta a nyomás. Hétköznap ne lógj rajta, várd, míg õ keres, ne legyél vele erõszakos. Szóval szerintem itt csak azzal van gond, hogy túl nagy a stressz rajta, és még téged is púpnak érez a hátán. Támogatni úgy is tudod, ha mellette maradsz lelkileg, ha biztosítod a szeretetedrõl, ha ott vagy neki biztos támaszként, akihez akármikor fordulhat. Nem kell folyton egymás nyakán lógni. Hétköznap várd, míg keres õ, hétvégén meg aztán úgyis minden rendbe jön, nem? Csak légy türelmes. Találj magadnak elfoglaltságot. :)
A kérdező hozzászólása: lehetséges, mert én nagyon szeretem, de próbáltam már fékezni, mert mondta hogy megfújtom a szerelmemmel : S ilyenkor visszább vettem és akkor meg az volt a baj h elhanyagolom. én azt akarom hogy minden jó legyen!
Én lány vagyok, nekem a barátom csinálja pontosan ugyanezt... sok biztatót nem tudok mondani, valószínûleg nem szeret igazán vagy nem annyira mint te:((
Ne izgulj. Simán nõ! Ez a veszekedés a génjeibe van.
A kérdező hozzászólása: mindig mindent megbeszélünk, segíteni akarok, megoldást erre az egészre, de hát minden felidegesíti, nem tudom. én próbálok pozitívan hozzá állni, megérteni, de háát...
Uhh szívás, erre nem nagyon tudok mit mondani... Talán beszéld meg vele.
Én is ugyaebben a cipõben járok, csak nekem a pasim csinálja ezt mindig velem. Az is baj hogy én nem vagyok türelmes. Szerintem az jó módszer hogy õ keresse a te társaságod ne pedig te az övét. Ahogy írtad eddig te kerested mindig õt, most keressen õ téged. Ha megteszi ezt akkor tutira érdekled, tehát szeret. Ha pedig nem akkor ez nem a számodra megfelelõ csaj, tovább kell lépni akkor sajnos, bmilyen rossz. Az is lehet, hogy majd késõbb rájön hogy te mennyit is törõdtél vele, akkor meg majd hiányozni fogsz neki. De kit tudja, akkor már téged nem biztos hogy fog õ érdekelni. De ilyen az élet. Próbáld ki, ez jó módszer, a többit meg rád bízom.

Ha vasárnap van a peteérésem, mit tanácsoltok mikor legyek együtt a férjemmel?

A ciklusaim mindig 28 naposak, mindig vasárnap jön meg és mindig vasárnapra esik a peteérésem. Hál istennek mindig megérzem(tojásfehérje jellegű folyás, hasfájás).

Legjobb válasz: Ha vasránap van ovulációja a kérdezõnek, hogy jött ki a hétfõ-kedd? Vasránapra már ott kellene lennie a spermiumnak a helyén. Kérdezõ, ha biztosra akarsz menni, legyetek együtt szerdától egy héten keresztül két naponta, vagy akár hétvégén minden nap. Így, ha kicsit elõbb van ovud, vagy netalántán késik, tuti elcsípitek.

Ha vasránap van ovulációja a kérdezõnek, hogy jött ki a hétfõ-kedd? Vasránapra már ott kellene lennie a spermiumnak a helyén. Kérdezõ, ha biztosra akarsz menni, legyetek együtt szerdától egy héten keresztül két naponta, vagy akár hétvégén minden nap. Így, ha kicsit elõbb van ovud, vagy netalántán késik, tuti elcsípitek.
Én is máshogy tudom. Nekem tüszõrepi szuri pl. este hatkor volt, és onnanstól 3 napot mondott a dokim. Annyi a különbség, hogy tudtuk hogy repedni fog, és nem kellett számolgatni, de végülis jól mondta az orvos, elsõ próbálkozás sikeres volt. Egyébként pedig a 'lány spermiumok' kitartóbbak, és tovább is élnek, tehát ha mielõtt reped a sejt, elõtte való napi aktus után a spermiumok még maradnak, és lehet, azonnal ott a baba. :)
Ha tuti vasárnap van ovu, a hétfõ-kedd már késõ.ELÕTTE kell együtt lenni, mert a hímvarsejt 3 napig is életképes, szemben a petesejttel, ami csak 12-24ráig. Szombaton legyetek együtt.
Szerintem szombaton:)
Pénteken kezdjétek és után hétvégén akár mindkét nap. Ovulációkor már ott kell lennie a spermiumnak, vagy oda kell érnie még addig, amíg életképes a petesejt.
Hetfo, kedd. Mivel a tuszo repedesenek idopontjaban mindossze 8%(!) az esely a babara, es mivel nem tudhatjuk, hogy mikor reped, csak azt, hogy megert, igy en a hetfo estet mondanam es a kedd reggelt.
Nogyogyasz a batyam, tole tudom:)
A kérdező hozzászólása: Uhh. Na most nincs egyszerû helyzetünk. :) Egyébként a férjem külföldön dolgozik, nincs itthon csak péntek estétõl vasárnap délutánig. :( A hétfõ kedd már sajna nem jönne össze. Na de majd elválik. Reméljük összejön. A biztonság kedvéért most rendeltem ovu tesztet is. :) Köszönöm a válaszaitokat!
Én is azt mondom, hogy szombaton is legyetek együtt, ha tudtok!!! Nálunk így jött össze a baba :)

Vasárnap voltam együtt a párommal de nem védekeztünk. Hétfön kellet volna megjönnie ma megjött vagyis csak ilyen barnás pecsételö vérzés lehet még belölle mensi?

Legjobb válasz: 2 nap nem nagy késés, fõleg, hogy izgulsz, hogy megjön-e végre. (Nekem olyankor, amikor várom, hogy megjöjjön, mindig késik.) Ha nem jön meg rendesen, akkor keress fel egy nõgyógyászt sztem.

2 nap nem nagy késés, fõleg, hogy izgulsz, hogy megjön-e végre. (Nekem olyankor, amikor várom, hogy megjöjjön, mindig késik.) Ha nem jön meg rendesen, akkor keress fel egy nõgyógyászt sztem.
Lehet még... Ha menzesz elõtti napon csináltátok, akkor nem túl nagy az esély, hogy besikerült volna valami. Hogy megnyugodj, vegyél tesztet.
eszméletlen... egyre gyakrabban tesznek fel a gyakorikérdéseken ilyen kérdéseket. miért nem vagytok képesek védekezni ha szexeltek és nem akartok gyereket???? nem igaz hogy ilyen nehéz felvenni egy óvszert!! 19/l
Finom vacsi, süti, pezsgõ, szexi fehérnemû.
Sajt.
Én sütöttem neki egy egyszerû csokikrémes piskótát és ráraktam 2 gyertyát :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!