Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap csak napig (27 db)

Nem lesz gond, de hétfõtõl folytasd a megszokott adagot! Magnéziumot is kell szedned?
A kérdező hozzászólása: nem azt nem csak terhes vitamint
nem tudod ügyeleten vagy valahol felíratni? csak mert nekem a dokim azt mondta, hogy ezt nagyon odafigyelve kell használni, és nem elfelejteni. Szerencsére kis adagot használsz, talán nem lesz gond, de én biztos sos felíratnám valahol.
A kérdező hozzászólása: Már beszéltem vele holnap bemegyek és ír receptet

Ha szállásfoglalásnál ki van irva hogy főszezonban vasárnaptól vasárnapig, csak igy lehet menni? 4 napra mondjuk nem?

Legjobb válasz: Apartmanokat általában heti alapon adják ki. Mehettek négy napra is, de akkor is ki kell fizetni az egész hetet.

Apartmanokat általában heti alapon adják ki. Mehettek négy napra is, de akkor is ki kell fizetni az egész hetet.

Szombaton talalkoztunk, este még beszeltunk interneten, de vasarnap egesz nap nem írt. Nem tudok masra gondolni, allitolag csak jot mondott rolam a haverjanak. Lehet, hogy ez valami trukk, hogy hianyozzon nekem? 18/L

(van a harom napos trukk a fiuknal, hogy randi utan harom napig nem keresik, hulyen hangzik, de van aki alkalmazza.) eddig nem igazan randiztam, kerlek ne iteljetek el, ha hulyen hangzik a kerdes!

Legjobb válasz: Igen, ez egy trükk és szerda reggel ki fog ugrani egy nyuszi a cilinderbõl :)

Igen, ez egy trükk és szerda reggel ki fog ugrani egy nyuszi a cilinderbõl :)
Egy nap nem a világ vége... És lehet az is, hogy dolga volt aznap, vagy csak nem érezte jól magát, akármi...
Mert nem kérdezte... jogos :D
"Ha megkérdezte, hogy ezt miért nem mondtam a randi végén, akkor megmondtam, hogy azért, mert nem kérdezte. " Ez hatalmas szöveg.:)
Nem jöttél be neki. Nincs ebben semmi titok. Velem is volt már ilyen abban az idõben amikor még randizgattam. Ha nem tetszett a másik nem kerestem többet, illetve ha én nem jöttem be a pasinak, õ sem keresett. Ennyi. Én úgy voltam vele, ha letelt az egy nap, és nincs semmi reakció, akkor eltettem a pasit a kukába, az újabb sikertelen randik közé. Ha pedig én nem akartam a másikat keresni, akkor alapból nem vártam hogy keressen mert nem érdekelt. Volt aki keresett külön. Annak megmondtam, hogy nyugodtan randizzon mással, mert nem lesz folytatás részemrõl. Ha megkérdezte, hogy ezt miért nem mondtam a randi végén, akkor megmondtam, hogy azért, mert nem kérdezte. 27/N
Én azt gondolnám, hogy valami nem stimmelt.Mert annyi ideje kellett, hogy legyen egész vasárnap, hogy egy üzenetet küldjön.De ez csak én vagyok, nem ismerem a fiút.
így van
Lehet, hogy õ titokban japán azok szokták megunni az embereket 1 nap után.
A kérdező hozzászólása: *3 napig nem keresik a lanyt. bocsi!
hát igen. Én nem mondtam olyat mint Chandler, és(mint sok pasi) , hogy majd hívlak, és aztán nem hívtam. Egyszerûen nem mondtam semmit. Ha rákérdeztek, akkor megmondtam hogy nem akarok semmit. Ha meg már a randin megbeszéltük a következõt, akkor én azt komolyan is gondoltam. Más kérdés, hogy a pasik nem mindig:)
Lehet, hogy kezdeti stádiumban vagy azért nem látott a doki semmit.UH elött én még csinálnék egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Remélem, hogy baba. Most, hogy utána számoltam, 6-án voltunk együtt a párommal és 20-án volt az 1 napos mensi. Elõtte márc.23-24-24-én volt meg. És most ápr. 16-án barnáztam.

1 éves ksfiamnak 4 napja magas láza van, csak lázcsillapítóval tudjuk lenttartani, jártunk orvosnál orcsepp. Stb, vasárnap idulnánk nyaralni /belföld Kolpin bababarát/ már nem lehet lemondani. Elmerjünk indulni, vagy köszönjünk el a pénzünktől?

Legjobb válasz: szia!mi pont igy jártunk a 3 éves lányommal még tavasszal,le volt foglalózva a szállás stb és 39 fokos láza volt a lányomnak a doki meg kitalálta hogy vesemedence gyulladás..az utolsó pillanatban derült ki hogy semmi baja és mehetünk....most is lázas és náthás de más tünete nincsen(ha mondjuk vasárnap nyaralni kéne indulnunk addigra vhogy meggyógyitanám:),amugy meg nincsen rossz hangulata és javuló tendenciát mutat már),ha az orvosnak esetleg emlitetted és nem kifogásolta akkor menjetek, persze attól függõen hogy hogy viseli a kisfiad a megfázást.Belföldön bármikor haza tudtok menni ha ugy adódik de gondolom 4 nap után mostmár lassan rendbe kellene jönnie,vasárnapig még van egy kis idõ,kúráljad biztosan rendbe jön.ha pedig nem javul akkor vissza az orvoshoz gondolom neked is elsõsorban a kisfiad egészsége a fontos!de engem is megütne a guta ha elúszna mondjuk a félrekuporgatott pénzünkbõl befizetett nyaralás:( biztosan rendbe jöttök és el tudtok menni,kellemes nyaralást!

szia!mi pont igy jártunk a 3 éves lányommal még tavasszal, le volt foglalózva a szállás stb és 39 fokos láza volt a lányomnak a doki meg kitalálta hogy vesemedence gyulladás..az utolsó pillanatban derült ki hogy semmi baja és mehetünk....most is lázas és náthás de más tünete nincsen(ha mondjuk vasárnap nyaralni kéne indulnunk addigra vhogy meggyógyitanám:) , amugy meg nincsen rossz hangulata és javuló tendenciát mutat már), ha az orvosnak esetleg emlitetted és nem kifogásolta akkor menjetek, persze attól függõen hogy hogy viseli a kisfiad a megfázást.Belföldön bármikor haza tudtok menni ha ugy adódik de gondolom 4 nap után mostmár lassan rendbe kellene jönnie, vasárnapig még van egy kis idõ, kúráljad biztosan rendbe jön.ha pedig nem javul akkor vissza az orvoshoz gondolom neked is elsõsorban a kisfiad egészsége a fontos!de engem is megütne a guta ha elúszna mondjuk a félrekuporgatott pénzünkbõl befizetett nyaralás:( biztosan rendbe jöttök és el tudtok menni, kellemes nyaralást!
teljesen igazad van utolsó hozzászóló.vagy legalább lehetne áttetetni egy másik hétre vagy hétvégére ha adott esetben beteg lesz a gyereke az embernek.valóban nem túl rugalmasak.sajnos.
Azért mindentõl függetlenül nagy szemétség sztem a Kolpingtól hogy ilyen esetben nem lehet mondjuk a fele pénzt legalább visszakapni! Hát ez nem valami családbarát hozzááállás! Bármelyik gyerek bármikor lerobbanhat. De nem?
Az nem túl jó hír, de még meggyógyulhat. Olyan gyorsan képesek a picik regenerálódni. Mennyi a láza?
A kérdező hozzászólása: Most értünk haza az orvostól, minden eredménye negatív, szerinte fogzás miatt legyengült imunrendszer, és valami megfázás. Azt mondta türelem, és ápolás. Ez mind megvolna, csak a babó nem nagyon gyógyul. A láz még mindig tart. Aranyos vagy hogy érdeklõdsz!
HOgy van a pici?Mit mondott a doki?
elõzõ vagyok. Írtál közben mikor én még nem küldtem el. Úgyhogy az eleje nem teljesen helytálló.
A kérdező hozzászólása: Hétfõ óta lázas, orrfolyás, picit piros torok, nyügös a láz miatt, keveset eszik csak anyatejet többnyire. Holnap lesz kész a vizeletvizsgálata, és a doki bácsi még megnézi. Persze nem szeretnénk más gyereket is megfertõzni, de ha odafigyelünk nem fog más gyerekkel érintkezni, csak velünk. (Szomorú vagyok hogy egyre kevesebb az esély a nyaralásra, mi is vívódunk az igen és a nem között számunkra nehéz a döntés:(
Az már kiderült, hogy mi a baja a babának? Az én lányom (2, 5) is szombat óta lázas, és folyik kicsit az orra, voltunk dokinál is, lázcsillapítót adott, és hogy picit piros a torka, a láza viszont csak nem megy le, most megyünk vissza a dokihoz, mert tegnap estére már egész jól kialakult a tüszõs mandulagyuszija... Szerintem holnap mutassátok meg még egyszer a dokinak, és kérdezzétek meg, hogy nem fertõzõ-e, mert akkor nem kéne a többi gyerek közé vinni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, jó olvasni hogy más is kerül ilyen hát nehéz helyzetbe. Persze a gyerek a fontos, de nagyon vártuk ezt a nyaralést hogy vége mind hárman pihenjünk. Remélem meggyógyul vagy legalább beindul a javulás vasárnapig. Nincs ötlet, vagy tuti tipp arra megfázás eseén mi segít leignkább.
A kérdező hozzászólása: Tegnap érkeztünk haza a gyerek szombat reggel úgy ébredt mintha sosem lett volna beteg, mi vasárnap elidultunk, és én kedd reggel 40 fokos lázzal ébredtem tüszös mandula gyulladás, az ügyeletes orvost kellett kihívni, aki szerint esetleg már a hotelben kaptam el, talán más is betegen hozza a gyereketé. A Kolpingról annyit, hogy az árak 4 csillagosak, de maga a hely még az egy csillagot sem üti. Mindenki nyagyon kedves a kiszolgálás stb, de a gyerek ágy szakadt, a pelenkázó egy müanyag kis valami, a szob berendezése szerintem kritikán aluli, és az hogy valóban gyermekbarát hotelról van szó az még hozzá tartozna hogy figyelembe veszik a gyerekek bármikor betegek lehetnek, és nem azért nem megy a család nyaralni mert nincs kedve. És az hogy a vacsoránál egy víz és egy kola 1000.-FT hol családbarát ez. Ebbõl a pénzbõl máshol 10 napot nyaralunk. Viszont a gyerekeknek valóban nyagyon jó.

Mi számit első napnak? Szombaton este jött meg 8 óra körül rendes vér. De fogamzásgátlót csak vasárnap este vettem be. Kell mellé kiegészítés?

Legjobb válasz: Vasárnap számít elsõ napnak. Innentõl kezdve 21 napig szeded, utána 7 napos szünet és ebben a szünetben jelentkezik a megvonásos vérzés. Az elsõ levélnél még ajánlatos a kiegészítõ védekezés, de mindenképp 14 napig kötelezõ a kiegészítõ védekezés.

Vasárnap számít elsõ napnak. Innentõl kezdve 21 napig szeded, utána 7 napos szünet és ebben a szünetben jelentkezik a megvonásos vérzés. Az elsõ levélnél még ajánlatos a kiegészítõ védekezés, de mindenképp 14 napig kötelezõ a kiegészítõ védekezés.

2008. 09. 07 a menstruáciom első napja ugye ahonnan számolják a terhességet. Az egy vasárnapi nap. Akkor ma töltöm a 24hetet? Csak azért mert a kiskönyvem szerint 23 a baba méretei is 24hetesnek felelnek meg.

Legjobb válasz: Nekem július 13., vasárnap volt az utsó elsõ napja, de valami miatt hétfõnként töltöm az aktuális heteket. Persze 1 nap nem nagy eltérés. Szerintem holnap töltöd a 24-et. Legalábbis, amikor a védõnõt kérdeztem anno, hogy hol is tartok, akkor csütörtökön mondta, hogy 20hét+4nap. :-) 32 hetes kismama

Nekem július 13., vasárnap volt az utsó elsõ napja, de valami miatt hétfõnként töltöm az aktuális heteket. Persze 1 nap nem nagy eltérés. Szerintem holnap töltöd a 24-et. Legalábbis, amikor a védõnõt kérdeztem anno, hogy hol is tartok, akkor csütörtökön mondta, hogy 20hét+4nap. :-) 32 hetes kismama
Szia!Igen 24 hetes vagy ma.De a kis könyvbe mindig a betöltött heteket irják.Tehát ha te pénteken voltál akkor még nem töltötted be a 24.hetet csak a 23.-at.
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Itt a naptár. Eszerint ma töltöd pont a 24. hetet. A kiskönyvbe a szülés várható idejét írják be. Emlékeim szerint a doki vizsgálatkor mindig a betöltött heteket írta be. (Pl. 23 hét 5 naposan is 23 hetet írt)
Szia! Hát igen érdekesen számolnak. Leírom a magam példáját, hátha segít. Az én utolsó mensim elsõ napja 2008.09.01.(hétfõ). Az én fordulónapom pedig csütörtök. Most töltöttük a 23.hetet, tehát ma vagyunk 23+3. A szülés várható ideje június 18.Nálad?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. én júni 14.-re vagyok kiírva.
szia!nekem is szept.7az utolso mensim ideje, es juni 14-re vagyok kiirva :) nekem a kiskönyvembe ha pl a heten mennek vizsgälatra, akkor azt irnäk, hogy pl. 24+3.szoval vasärnap voltunk 14hetesek, a "honaposok" kedveert pedig 6 honaposak... :)
sajna akkor megfog jönni nekem pl másnapra jött meg a multkor de volt hogy 34 napra is
A kérdező hozzászólása: :(( Jaj ha megjön én azt már nem bírom ki lelkileg! Nem is tudom, hogy mit csináljak akkor már. Kérjek egy teljes kivizsgálást az orvosnál? Vagy mennyi idõ után lehet ilyet kérni? 4 hónapja próbálkozunk.
Terhes voltam, kezdetben a hõm, 37fellett volt végig.Én inkább az elkeseredésedre reagálnék.Talán ha nem akarnád annyira görcsösen.A fejben sok minden eldöl.Én ugy álltam neki, hogy biztos sikerül, megsem fordult a fejemben, hogy nem.Elsöre sikerült.Sajnos a harmadik hónapban elhalt a magzat, át estem egy mütéten.Eszembe sem jut elkeseredni, a természet tudja a dolgát.Ahogy lehet megprobáljuk ujra.Pedig hidd el én is nagyon szeretnék babát.Eljön az ideje.Meglátod mikor már egy kicsit is nem akarod annyira, görcsösen.Mennyi energiádba kerül, folyton ezen töprengeni.Sok sikert kivánpk.
Együtt érzek veled, hasonló cipõben járok. Mi is minden egyes hónapban újabb és újabb dolgokkal kerülünk szembe, ami miatt nem jött még össze a babókánk. Ha legyûrûnk egy akadályt jön egy újabb. Szerintem mindenki "görcsöl" csak nem vallja be. Nem hiszem el, hogy könnyedén tovább lehet lépni egy-egy sikertelen hónapon. Én most már ott tartok, hogy azt eszem, azt iszom ami jólesik, mérem a hõmet, ovu tesztezek, teázok, tehát mindent megteszek, ami tõlem telik, ennél többet egyikünk sem tehet, és leginkább remélek. Aztán mensi után kezdõdik minden elõrõl és persze mindenkitõl azt hallom, hogy majd jön a baba, ha jönni akar és ne "gölcsöljek" rajta. Szóval én nem adok neked ilyen tanácsot, de kívánok magunknak mihamarább egy egészséges babókát!
A kérdező hozzászólása: Szerintem mind a kettõben van valami kis igaz. A reményt nem szabad feladni, de mégis nagyon nehéz. Olyan nincs, hogy ne görcsölj, mert annyira szeretné az ember, hogy nem tud, nem lehet nem erre gondolni. Ha már többszöri próbálkozás után még mindig sikertelen, akkor még jobban ez van az emberben, és csak kicsi idõre tudja isten igazán elterelni a figyelmét. Mást nem tudunk csinálni csak újból és újból próbálkozni. Sajnos leesett a hõm reggel 36, 3-ra, így már "várom", hogy mikor jön meg. Kitartást kívánok neked is, és mindenkinek, aki hasonló cipõben jár!
Sajnos akkor megjon en egy eve ebbe szenvedek mindig esik 37-rol naprol napra lefele.
A kérdező hozzászólása: Hát igazatok volt. Megjött ma reggel :(((

A p. é utáni időszak az állandó 14 nap? Ha vasárnap lett volna elméletileg, de csak most tapasztalom a nyulos váladékot, akkor mostantól kezdve 2 hétre számitsam a mensi megjövetelének időpontját? Most még jó ha együtt vagyunk a párommal?

Legjobb válasz: Szia! A lutherális idõszak 12-14 nap közötti idõ. Én úgy tapasztaltam, hogy pl: 15 napon kezd emelkedni a hõm akkor 28 napra jön meg, ha csak a 16 napon kezdett emelkedni akkor 29 napra jött meg. A sárgatesthormon élettartalma 12-14 nap között van, úgyhogy a hõmérséklet mérésével meg tudod állapítani, hogy mikor van peteérésed és utána, hogy hány napos a lutherális szakaszod és mikor kellene megjönnie.

Szia! A lutherális idõszak 12-14 nap közötti idõ. Én úgy tapasztaltam, hogy pl: 15 napon kezd emelkedni a hõm akkor 28 napra jön meg, ha csak a 16 napon kezdett emelkedni akkor 29 napra jött meg. A sárgatesthormon élettartalma 12-14 nap között van, úgyhogy a hõmérséklet mérésével meg tudod állapítani, hogy mikor van peteérésed és utána, hogy hány napos a lutherális szakaszod és mikor kellene megjönnie.
Egyéntõl függ, de egy nõnél általában állandó ez az idõszak. Nekem 28 napos ciklusnál a tüszõrepedés LH teszt és görbe szerint is rendszerint a 16. napon van, azaz a luteális fázisom csak 12 napos. Amikor nyúlós váladékod van, akkor érdemes együtt lenned a pároddal babaügyben, plusz az elsõ szárazabb napon is. Az utolsó nyúlós vagy az elsõ szárazabb naptól számítva kb két hét, amikorra ne várd a vérzésedet.
A kérdező hozzászólása: oké köszi. hõmet nem mérem. de igy legalább tudom, hogy mivel még ma is nyulos akkor nem 6.án kell megjönnie, szóval nem 7.-e lesz az elsõ késés, hanem 10-e körül már késértõl beszélhetünk. ezt jól gondolom ugye??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!