Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap a együttvoltunk, és (2 db)

Babót szeretnénk! Múlthéten pénteken hagytam abba a gyógyszert és vasárnap együttvoltunk a párommal, már elmúlt a mensesem, de most nagyon görcsöl a hasam! Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia!Mi nem vártunk 3 hónapot,rögtön belevágtunk,de sajna ez már több mint egy éve volt és azóta sincs még BABA:( Az elsõ pár hónapban rendes ciklusaim voltak,de utána felborult minden,most kb.3-4 hónapja állt vissza minden és most már peteérésem is van és az endometrium is elég vastag a Baba megmaradásához.Kívánom,hogy te nagyobb szerencsével járj!

Szia!Mi nem vártunk 3 hónapot, rögtön belevágtunk, de sajna ez már több mint egy éve volt és azóta sincs még BABA:( Az elsõ pár hónapban rendes ciklusaim voltak, de utána felborult minden, most kb.3-4 hónapja állt vissza minden és most már peteérésem is van és az endometrium is elég vastag a Baba megmaradásához.Kívánom, hogy te nagyobb szerencsével járj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! És sok szerencsét, mielõbbi babázást kívánok!
A görcs mitöl lehet nem tudom.De tudomásom szerint gyógyszer után várni kell valamennyi idõt hogy ki ürüljön a szervezetböl.
Igen, 3 hónapot kell várni, addig nem is kellene a babával próbálkozni, nehogy rossz hatással legyen rá a gyógyszer!
Én is így voltam, miután abbahagytam a tabit, nekem a pét jelzi.

Vasárnap a barátommal együttvoltunk, és azóta barna folyásom van. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: A szexuális élet megzavarja a hormonokat, és a mensest. Sokaknak elõbb megjön az aktus következményeként. Ha nem múlt még el, menj el dokihoz, az a biztos.-)

A szexuális élet megzavarja a hormonokat, és a mensest. Sokaknak elõbb megjön az aktus következményeként. Ha nem múlt még el, menj el dokihoz, az a biztos.-)
Nem lehet, hogy Vasárnap voltál elöszõr a barátoddal és akkor veszítetted el a szüzességedet?Mert attól is lehet barna folyásod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!