Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap a együttvoltunk, (3 db)

Vasárnap a barátommal együttvoltunk, és azóta barna folyásom van. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: A szexuális élet megzavarja a hormonokat, és a mensest. Sokaknak elõbb megjön az aktus következményeként. Ha nem múlt még el, menj el dokihoz, az a biztos.-)

A szexuális élet megzavarja a hormonokat, és a mensest. Sokaknak elõbb megjön az aktus következményeként. Ha nem múlt még el, menj el dokihoz, az a biztos.-)
Nem lehet, hogy Vasárnap voltál elöszõr a barátoddal és akkor veszítetted el a szüzességedet?Mert attól is lehet barna folyásod.

Babót szeretnénk! Múlthéten pénteken hagytam abba a gyógyszert és vasárnap együttvoltunk a párommal, már elmúlt a mensesem, de most nagyon görcsöl a hasam! Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia!Mi nem vártunk 3 hónapot,rögtön belevágtunk,de sajna ez már több mint egy éve volt és azóta sincs még BABA:( Az elsõ pár hónapban rendes ciklusaim voltak,de utána felborult minden,most kb.3-4 hónapja állt vissza minden és most már peteérésem is van és az endometrium is elég vastag a Baba megmaradásához.Kívánom,hogy te nagyobb szerencsével járj!

Szia!Mi nem vártunk 3 hónapot, rögtön belevágtunk, de sajna ez már több mint egy éve volt és azóta sincs még BABA:( Az elsõ pár hónapban rendes ciklusaim voltak, de utána felborult minden, most kb.3-4 hónapja állt vissza minden és most már peteérésem is van és az endometrium is elég vastag a Baba megmaradásához.Kívánom, hogy te nagyobb szerencsével járj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! És sok szerencsét, mielõbbi babázást kívánok!
A görcs mitöl lehet nem tudom.De tudomásom szerint gyógyszer után várni kell valamennyi idõt hogy ki ürüljön a szervezetböl.
Igen, 3 hónapot kell várni, addig nem is kellene a babával próbálkozni, nehogy rossz hatással legyen rá a gyógyszer!
Én is így voltam, miután abbahagytam a tabit, nekem a pét jelzi.

Vasárnap múlt el a mensesem. Tegnap barna folyásom volt. Ma szúrkál a petefészkem. Mitől lehet? Ha megjött a mensim, godolom terhes nem lehetek? Mensi előtt egy két nappal is együttvoltunk.

Elég érdekesen is jött meg.El?z? szombaton kis vérzés.Maj hétf?n barna.Szerdán kis vérzés és csütörtökön jött meg azt mondhatom rendesen.

Legjobb válasz: Hát mikor a fiaimmal voltam terhes,nekem is megvolt,csak nem figyeltem mennyi meg hogyan.Késõbb kiderült,hogy babát várok!Nem gondoltam volna én se!Csinálj 1 tesztet hétvégén a reggeli vizeletbõl!

Hát mikor a fiaimmal voltam terhes, nekem is megvolt, csak nem figyeltem mennyi meg hogyan.Késõbb kiderült, hogy babát várok!Nem gondoltam volna én se!Csinálj 1 tesztet hétvégén a reggeli vizeletbõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!