Találatok a következő kifejezésre: Vasárnap óta Még (22 db)

Vasárnap óta hasmenésem van, hányingerem van, fáj a gyomrom. Az orvos azt mondta, h diétázzak, amivel nincs is gond, mert nem nagyon kívánom a kaját. Mit lehetne még ennem?

De ha megkívánom, akkor (apum szerint) csak sósvízbe f?tt krumplit és piritóst ehetek, amikre ha rágondolok elfog a hányinger. Mit lehetne még ennem ezen kívül? Most is olyan éhes vagyok sajtos-tejfölös lángosra vagy vmire de tudom, h nem ehetek :( már annyira rosszul vagyok. Emellett meg is jött, szóval a hangulatom vhol a föld alatt... :S 18éves vagyok.

Legjobb válasz: A lángos nem biztos,hogy a legjobb. most még ne egyél nehéz ételeket. De a sós fõtt krumpli is túlzás. Vasárnap óta van hasmenésed? Azóta már szerda van, lassan enyhülnie kell. Nem tudom Smecta-t vagy valamit szedsz-e? Igazában véve ilyenkor ehetsz már könnyû csirkehúst párolva, párolt zöldséget ilyeneket. Esetleg tehetsz rá kis tejfölt is. Jobbulást Diet.

A lángos nem biztos, hogy a legjobb. most még ne egyél nehéz ételeket. De a sós fõtt krumpli is túlzás. Vasárnap óta van hasmenésed? Azóta már szerda van, lassan enyhülnie kell. Nem tudom Smecta-t vagy valamit szedsz-e? Igazában véve ilyenkor ehetsz már könnyû csirkehúst párolva, párolt zöldséget ilyeneket. Esetleg tehetsz rá kis tejfölt is. Jobbulást Diet.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló! Igen, a doki írt fel smectát, normolyt port, meg még valamit, meg b6ot hányinger ellen. Sajnos húst nem eszek :S nem szeretem.. elkezdtem a széntablettát is ma reggel. De vasárnap óta csak rosszabbodik.. Köszönöm a tanácsokat a párolt zöldséget megfogadom :) remélem hamarosan jobban leszek...
Egyél sajtos tejfölös lángost, ha már ilyenekre vágysz akkor meggyógyultál.
Pedig nem mond hülyeséget édesapád. A hajában fõtt krumpli / sûlt krumpli / pirítós a legjobb ilyenkor. A hányinger ellen ajánlok egy nagy pohár gyömbér teát! Vagy port veszel, de a friss gyömbérbõl fõzött még jobb! A gyömbér segíteni fog a hányinger és más emésztési panaszoknál is.
A kérdező hozzászólása: Harmadik válaszoló! Tudom, h nem mond hülyeséget... :S a gyömbért is kipróbálom. már nagyon unom ezt az egészet :( köszönöm a tanácsokat!!!
Nekem hasmenésre a következõket szokták mondani (sajnos elég sokszor vagyok hasmenéses beteg...) - Reszelt alma, bele egy kis házi kekszet törsz, esetleg egy banánt pépelsz, az egészet két kanál mézzel leöntöd. A reszelt alma és a banán hasfogó, nekem ettõl pár óráig nincs gondom. :) És az íze se szörnyû. - Reggel éhgyomorra egy db. citrom levét megiszod, utána fél óráig ne egyél semmit. Ez kicsit kitisztítja a beleidet állítólag.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) megfogadom a tanácsodat :)

Vasárnap óta késik. Még ilyen soha nem volt, óramű pontosságú 28 napos ciklusaim voltak. Eddig minden reggel 37 volt a hőm, viszont ma reggel 36, 8-ra esett le. Akkor ez már nem lehet baba?

Én még mindig reménykedem, és pozitívan gondolkodom! Segítsetek nekem, mert itt mindig olyan jó tanácsokat kapok!

Legjobb válasz: Nálatok nem találták fel a tesztet? ;-) Vegyél egyet és nézd meg!!!! Nagyon drukkolok hogy baba legyen. Simán ingadozhat a hõd, 2 tized fok nem a világ, lehet holnap már 37,2 lesz. Szerintem nagyon nagy esélyed van akkor ha vasárnap óta késik!!! TESZT!

Nálatok nem találták fel a tesztet? ;-) Vegyél egyet és nézd meg!!!! Nagyon drukkolok hogy baba legyen. Simán ingadozhat a hõd, 2 tized fok nem a világ, lehet holnap már 37, 2 lesz. Szerintem nagyon nagy esélyed van akkor ha vasárnap óta késik!!! TESZT!
tudom nehéz, de várj egy hetet a tesztel.nekem az elsõ tesztem neg. volt, rá egy hétre mutatott csak poz.-t sok sikert
A kérdező hozzászólása: igen ez az, ami miatt tartok egy kicsit ettõl az egésztõl, hogy nega lesz. Mert az ismeretségi körömben is volt olyan, akinek kb. egy hét múlva mutatta a +-at. Tényleg nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyire szorítotok nekem. Tegyétek ezt továbbra is, mert én is ezt teszem, csak és kizárólag pozitív dolgokra gondolok!
A kérdező hozzászólása: és neked utolsó válaszoló, voltak tüneteid? Elõtte volt már mensi késésed?
Elõfordulhat, hogy - lesz a teszt, de ha terhes vagy akkor már valószínû kimutatja!Az bizony nagy öröm lenne!Ha -, akkor még mindig csinálhatsz egyet pár nap múlva, hátha változik!Én tuti nem bírnék várni.Nekem a mensi elött 2 nappal + volt a teszt.Igaz nagyon halvány csík volt, de csík volt!
ha megy le a hõd akkor nem vagy terhes
Ez még nem hõleesés, az elõzõ válaszolónak üzenem. 36, 8 még magas hõ. Persze valakinek ez már az, de nem egy embernél van hogy így cikázni kezd a hõ és terhes.
Hûûûû! Rekordot döntesz a hozzászólások arányában! :) A DM-es Clearbluet semmiképp se használd, mert annak az érzékenysége 50-es, vegyél Voraxot, azok 20-as érzékenységûek! Melelsleg tényleg lehet, hogy nincs anniy HCG még a szervezetedben, hogy kimutassa! Várjuk az eredményed!!!:)
Helyesbítek, nem Voraxot, hanem Coraxot :)
vegyél már tesztet, annyira kiváncsi vagyok, és szoritok ezerrel!! ráadásul most eléggé érzékeny is vagyok lelkiekben, igy majdnem elbõgtem magam h remélem terhes vagy:-) 19 hetes kismama
vedd meg az összes létezõt, én tutti azt csinálnám, aztán hajrá, csak iggyál eleget, h legyen elég pisi is hozzá!!!
A kérdező hozzászólása: de aranyosak vagytok csajok. A 19 hetes kismaminak üzenem, hogy nagyon aranyos, hogy majdnem elbõgte magát, de nem annak szántam ezt a kérdést. Lehet, hogy tudatlan vagyok, de honnan tudom azt meg, hogy hanyas az érzékenysége a tesztnek?
A kérdező hozzászólása: ha most ebben a pillanaban csak clearblue-m van itthon csináljam meg? Vagy?
szia. én már csináltam volna a helyedben tesztet. bár aztán én is megszoktam bánni mert nem mutatja ki és teljesen idegroncs leszek tõle. már a gyógyszertárban 2 ével viszem. néha az az érzésem h teljesen hülyének néznek. kb. 2, 5 éve csinálom ezt.:((( szurkolok neked. most én is ott tartok mint te de nekem még várnom kell egy pár napot.tesztelj!
A kérdező hozzászólása: teszteltem! valami mintha lenne ott a párom is azt mondja! Holnap lehet újrapróbálom. Addig is szorítsatok! Köszönöm
remélem hamar megtod milyen is amikor már egy reklámon is képes vagy elbõgni magad, mert éppen egy édi kutya vagy kislány futkozik benne, hát még azon h más is babócát akar:-)hormonok tombolnak rendesen:-) halvány csik is csik!!! hajráááá!!! 19 hetes
A kérdező hozzászólása: tényleg köszönöm mindenkinek mindent. Ma reggel sajna nem tudtam hõt mérni, mert ilyenkor mindig egy órávaL ELÕBB KELL KELNEM A MEGSZOKOTTNÁL. Ma veszek megint tesztet és akkor is írok, mert az ennyi szurkoló ember megérdemli, hogy megírjam, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: ma elkezdtem barnázni:(((
mikor lesz már péntek reggel mostmár felcsigáztál??? :DDD Tudjuk már meg mi van??? Lassan egy egész ország érted izgul, de ha más nem egy tucat csaj.. :) )) vagy kismama.. vagy leendõ kismama.. :) 25 hetes kismama(szurkolok!)
A kérdező hozzászólása: igen alapjáraton nekem is 36, 3 és 36, 5 szokott lenni a hõm
Szia. Várj még egy hetet minimum. Ilyen sajna nekem is volt, és pár nap múlva megjött. Sajnos ez az idõjárás negyon be tud kavarni, kicsit ingerlékenyebbek vagyunk. Persze a remény hal meg utoljára, de azért egy negatív teszt még rosszabb. Sok sikert 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: De már feltalálták nálunk is. tesztet már csináltam hétfõn, de nega lett. Szerintem akkor még korai volt. Az édesanyám egészségügyis, és az õ tanácsára nem csinálok többet, mert a hétfõi is felidegesített. Várok még vasárnapig, és akkor fogok tesztelni legközelebb. Az anyám is 19 évvel ezelõtt már rég tudta, hogy terhes, de a teszt nem mutatta ki neki, és az öcsém 9 hónapra meg is született.
Hát nem tudom hogy én várnék-e, addig megenném a kalapomat, jobb elõbb tudni a nem jó hírt, mint hogy 5 nap múlva megjöjjön és az addigi remény elszálljon. Szerintem legalábbis.
A kérdező hozzászólása: csak az az egészben a fura, hogy nekem még soha nem késett egy napot sem. Tavaly júliusban hagytam abba a gyógyszert, és akkortól kezdve is egybõl beállt a ciklusom 28 napra. Szóval nekem ez furi.
Szerintem mindig jobb egy negát tesztelni, aztán egy pozitívat, mint várni és várni... Én már ellõttem volna egyet. Ilynekor már mutatnia kellene. Csütörtök van!
Milyen tesztet használtál? Én hasonlóképp jártam mint te a hétfõi teszteddel. Teljesen meg tudlak érteni!!!
A kérdező hozzászólása: és, ha ma tesztelek, és még mindig nega lesz, akkor mire gondoljak? Arra, hogy nem vagyok terhes? Vagy arra, hogy még mindig nincs elég hcg-m? Mert itt sokan írtak már olyat is, hogy kb. 10 nap múlva mutatta ki nekik a teszt.
A kérdező hozzászólása: DM-s clearblue-t.
Nálam hasonló volt a helyzet. Pontosan 28 napos ciklusok. A 26. naptól csökkenõ reggeli hõ. A kimaradt mensi utáni 4. napon mégis két csíkos volt a teszt!
Szerintem mindenképp másféle, érzékenyebb tesztet vegyél és az hátha kimutatja. Szerintem már tényleg látnod kellene, h mi a helyzet! Én úgy gondolom, h baba van a dologban.
A kérdező hozzászólása: mondom nekem még a hõm is magasnak számított tegnap reggelig, ma viszont 36, 8 volt.
Milyen tüneteid vannak?
Ha nega lenne most a teszted, akkor szerintem elkönyvelheted úgy hogy nincs baba. Ilyenkor már ki szokták mutatni. Persze vannak kivételek, de nem sok. Ha esetleg a kivételek közé tartozol, addig is nem izgulsz majd, ha negát tesztelnél. Ha eldöntötted hogy tesztelni akarsz, írd meg mi lett.
Szia!Reggeli vizeletbõl csináld meg.Szerintem már kimutatja, holnap péntek.Drukkolok!!!:) Holnap írd ám meg!:)
Szerintem a hõd még mindig magas, mert az átlagos olyan 36, 3 szokott lenni. Ezért gondolom, h van még esély nem is kevés! Aztán peteérés után lesz magasabb.
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást csajok, nagyon imádom ezt az oldalt. Ja és természetesen megírom, hogy mi lett. Tüneteim: kicsi mellbimbó érzékenység, mindjárt meg jön érzés, kicsi hasszurka és ennyi
Nekem a + teszt elõtt 36, 5 volt a hõm! A hõd még mindig magas! És mindenképpen reggeli vizeletbõl tesztelj!
Szia! Végig olvastam a kérdésedet és a reakciókat! Én is sok bíztatást kaptam ezen az oldalon és adtam infókat! Mostmár én is kíváncsi vagyok, hogy mi lett a vége a történetednek? A barnázás még nem jelent menstruációt! Remélem rendben minden a teszteléssel! Feltétlenül írj ide!
Valószínûleg meg fog jönni hamarosan a mensesed.
Velem ugyanez történt, amikor szülés után újra elkezdtem menstruálni. Amikor a kislányom 5 hónapos volt akkor volt 1 nap, következõ hónapban 2 nap, aztán pedig beállt rendesen a következõ ciklustól.14 hónapos koráig szoptattam még utána.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) megnyugtattatok mert már a frászt hozták rám hogy terhes vagyok!!:) )

Tesz-veszen mennyi idő alatt érkezik meg a termék amit megvettél? Postás hozza vagy esetleg futár? Vasárnap vettem meg, tegnap már ott volt a pénz is. Még új vagyok ehez a dologhoz és sehogy sem tudtam megnézni.

Legjobb válasz: Mit választottál? Személyes átvételt, vagy postázást, vagy futárral küldést? Ha utaltál, akkor meg kellett, hogy beszéljetek valamilyen címet is az eladóval, hogy hova küldje, nem? Ha nem, akkor mindenképpen vedd fel vele a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, hogy meg tudjátok beszélni. Õ nem látja a címed attól, hogy megvettél egy árut, fogalma nincs, hogy hova küldje, ha nem értekeztek valahogy.

Mit választottál? Személyes átvételt, vagy postázást, vagy futárral küldést? Ha utaltál, akkor meg kellett, hogy beszéljetek valamilyen címet is az eladóval, hogy hova küldje, nem? Ha nem, akkor mindenképpen vedd fel vele a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, hogy meg tudjátok beszélni. Õ nem látja a címed attól, hogy megvettél egy árut, fogalma nincs, hogy hova küldje, ha nem értekeztek valahogy.
A kérdező hozzászólása: Azt írta küldi a hintát, és elvileg nem személyes átvétel. viszont csak az volt ott, hogy standard postai csomag vagy személyes átvétel.
Akkor elvileg tegnap vagy ma postázni fogja (mivel elvileg tegnapra megkapta a pénzt), biztosan megadtál egy címet, hogy hová küldje. Szerintem a héten meg kell kapnod. Egy jó tanács: legközelebb, ha vásárolsz valamit, mindenképpen nézd meg az eladó értékeléseit, nehogy egy csalóba fuss bele. Sajnos elõfordul, hogy utalnak valakinek pénzt, de lelép, és nem küldi a megvásárolt árut.
A kérdező hozzászólása: elvileg nagyon jó értékelése van
Akkor nem lesz gond, nyugi. A héten biztosan meg fogod kapni, nem érdeke neki sem, hogy a jó értékelését elszúrja azzal, hogy nem postáz azonnal, ahogy megkapta a pénzt.
Én is árulok, és pl írom is, h hetente egyszer postázom.Érdemes megnézni, ír-e valamit errõl.Az, h a pénz tegnap megérkezett hozzá, nem jelenti azt, h azonnal tud menni a postára, szerintem ha a pénz beérkezése után 1 héten belül megkapod, az még bõven elfogadható.Ha jók az értékelései, akkor a héten biztosan fel fogja adni.(Vannak olyanok-nem te, félre ne érts-akik azt gondolják, amint megnyomta a gépén az utalás gombot, már csenget is a postás, és ezt szinte szó szerint lehet érteni.Van a dolgoknak egy kis átfutása, van aki ezt nem tudja átgondolni.:) ))

El kapta a 2 éves fiam ezt a hányásos, hasmenéses vírust.4-5 ször megy a hasa vasárnap óta! Voltunk korházban is kapott infúziót is! De még mindig megy neki! 2 foga is jön az is közre játszik?

Meddig tart ez a hasmenés? Már fél smekta port is adtam neki de most zöldesen megy a hasa! Már nem tudom mit adjak neki

Legjobb válasz: Add neki a smectat folymatosan, meg fõtt krumplit, háztartási kekszet, ilyenket. Cukor nélküli teát is ha elfogadja. Nekünk mellé a probinul vált be, kell a bélflóráknak. Pár nap és elmúlik, de a folyadékbevitelre nagyon figyelj. Jobbulást neki!!!

Add neki a smectat folymatosan, meg fõtt krumplit, háztartási kekszet, ilyenket. Cukor nélküli teát is ha elfogadja. Nekünk mellé a probinul vált be, kell a bélflóráknak. Pár nap és elmúlik, de a folyadékbevitelre nagyon figyelj. Jobbulást neki!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.Közben, még kapja a Normaflórt is.
Mi is most estünk át rajta. Kisfiam 1, 5 éves. Nálunk pont 6 nap volt az elsõ tünettõl az utolsó hasmenésig. Kapott napi 1 Normaflore-t és Normolyt port az innivalójába keverve. Keveset evett a szokásos krumpli, rizs, keksz stb..-bõl, de legalább iszogatott. Mióts jól van, állandóan eszik, pótolja a kiesett 1 hetet. Jobbulást!

Másnak is lusta a babája a pociban? Kezdek aggodni kb vasárnap ota szinte alig mocorog előtte meg. Majd kirugta az oldalam.

Irnátok Csajszik 25 hetes vagyok és mióta bejött ez a rossz id?/vagy legalábbis arra fogom/nemigen mozog a babám..ma talán egy kicsit többet de nem olyan mint volt..Aggodjak vagy ez normális?Hétf?n megyek dokihoz..Ugye nincs baj?Csak lusta lenne???Köszi el?re is a válaszokat...Els? babás vagyok ha buta a kérdés bocsi de nemigen tudom sok mindenre a választ ezért kérek segitséget ennyi id?sen mennyit kéne mozognia??

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem hogy multhéten kaja utánn is mindig rugdosott most meg semmi reagálás ha eszek csak néha megbököd...

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem hogy multhéten kaja utánn is mindig rugdosott most meg semmi reagálás ha eszek csak néha megbököd...
Nekem is nagyon lusti:) Bár én még csak 23 hetes vagyok, de már lassan 2 hete nem akar mocorogni.Tegnap voltunk dokinál, aki megnyugtatott, bár magyarázatot õ sem tudott mondani, hogy miért nem érzem...de van szívhang:)
Ne aggódjatok! Kb. a 25-26. hétig nekem is volt olyan, hogy a frontok, idõjárás miatt többet aludt. Ilyenkor még kisebb és nem érzitek, ha alvás közben mocorog. Amikor már kezd erõsebb és nagyobb lenni, fogy a helye akkor már azt is megérzitek néha, amikor alvás közben forgolódik egy kicsit. Most, a 30. héten szinte alig van olyan óra, amikor legalább 2-3-szor nem érzem, de azt is érzem, hogy alszik (akkor kevesebbet mocorog) vagy éppen fent van, mert akkor többet mozog. Szóval türelem, hamarosan többet fogjátok érezni! Boldog babavárást(-:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen akkor ezek szerint még össze vissza mocorog még egy ideig....csak ilyenkor mindig a szivbaj van rajtam....Mert multkor mikor ugy beindult azt hittem igy marad... Mindenkinek boldog babavárást és könnyû szülést majd!
szia, én is elsõ babás vagyok, én is sokat aggódok, de a doki mindig megnyugtat, hogy nincs semmi baj. Bár már 32 hetes leszek, nekem se mozgott annyit 25 hetesen. De aztán most mindent bepótol. Te is jobban, és többször fogod érezni, de még tartogatja az erejét. Kellemes babavárást és jó egészséget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen..:-))Engem is mindig nyugtatgat a doki én is olyan hülyeségeket kérdezek szerintem mindig tõle de válaszol...:-)) Már beindult a kicsike meg sem áll szinte a pociban..:-)) Boldog babavárást neked is és könnyû szülést!
Ne aggódj, ahogy az elõttem szólók írták, van, amikor nem olyan aktívak. Meg is lehet érteni, ebben az idõben! Én is sokat aggódtam még pár hete, de már emiatt nem parázok. Ha úgy érzem, hogy keveset mozgott, mindig hátamra fekszem, simogatom a pocim, szólongatom. Ilyenkor mindig van 1-2 rúgás. Most már (26. hét) azt is érzem, ha kinyomja magát itt ott. Nagyon muris, amikor ferde a hasam, és kigömbölyödik valamilye. Vagy hallgathaszt hangosabban egy jó kis zenét, arra is fog reagálni. Arra nincs recept, hogy mennyit mozogjanak. Egy könyvben olvastam, hogy reggel és este ki kell választani egy-egy órát, és meg kell számolni, hogy mennyit rúg. HA megvan a 10-10 rúgás nincs gond. Nem tudom, hogy ez igaz-e, nem értek hozzá, de 10 rúgás egy-egy sorozatban símán megvan:-) Szóval ne izgulj, kicsit "maceráld" és meg fog nyugtatni egy oldalbabökéssel:-)
A kérdező hozzászólása: Köszike csajok tegnap le sem ált egész este... DE éjjel vagyis hajnalban 5 kor éreztem utojára azota nem pedig most ittam koát simiztem vakartam stb böködtem de semmi...:-((Ilyenkor mi van???:-((

35hét+3 napos vagyok. Vasárnap óta zsibbadnak a végtagjaim, kezdek felpuffadni. Olyan macimamásan érzem magam. Vajon mennyi időm lehet még? !

Legjobb válasz: Valóban nem jelent semmit, sõt még túl is hordhatod.Nekem is már ennyi idõsen minden bajom volt, biztos voltam benne hogy elõbb fog jönni ehhez képest a kiirt idõpont után 2 nappal érkezett a babám:) Kitartás már nincs sok hátra!

Valóban nem jelent semmit, sõt még túl is hordhatod.Nekem is már ennyi idõsen minden bajom volt, biztos voltam benne hogy elõbb fog jönni ehhez képest a kiirt idõpont után 2 nappal érkezett a babám:) Kitartás már nincs sok hátra!
Szerintem ha más egyéb panaszod nincsen nem hiszem hogy hamarabb jön a babád. Az én babám feje szépen be van ékelõdve és nagyon feszíti a hüvelyem ez igen fájdalmas, a belsõ méhszájam is nyitva, tegnap voltam dokinál azt mondta, hogy biztosan meglesz januárban de inkább max két hetet jósol, február 11-re vagyok kiírva. Viszont a bokámon kívül nem tapasztaltam vizesedést ott is csak enyhén. A végtag zsibbadás az normális mivel nyomja az idegeket. 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ma mindenki azt mondta, hogy "jaj, mennyire megpuffadt az arcod, a kezed..." ezért gondolom, hogy esetleg elõbb jön a kisfiam. Amúgy én a január 20-ai hétre programozom az agyam. Akkor töltöm a 37. hetet.

A 2 Hónapos kis cicám-nak Vasárnap este óta meg a hasa Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: bármi.majd az orvos megmondja.mondjuk 2 napja tart magától nem múlik, max kiszárad legyengül szerencsétlen ha nem jut megfelelõ segítségehez.

bármi.majd az orvos megmondja.mondjuk 2 napja tart magától nem múlik, max kiszárad legyengül szerencsétlen ha nem jut megfelelõ segítségehez.
Ha konzerves kajával etetted ne adj neki mert nem bírja a tartósító szeres cucokkat, nekem 3 felnõtt cicám van, és mikor konzervel etettem mindig hasmenésük volt. A másik lehetõség, hogy sokat emelgetted és fostos lett... Amin csak doki tud segíteni
Ha csak gyomorrontása van, akkor segít ha fõtt rizset és fõtt csirkemellet vagy más fõtt csirkehúst kap enni egy darabig, ez megfogja a hasát és táplálja is. Mellette igyon sokat, hogy ki ne száradjon. Vagy váltsatok kaját, lehet a mostanit nem bírja a gyomra valami miatt. De ha valami nagyobb baj van a háttérben, akkor ezek nem fognak segíteni csak az orvos. Rengeteg dologtól lehet hasmenése, bélgyulladás, allergia, férgesség, macskanátha, láz, stb.

30 hetes kismama vagyok, vasárnap óta keveset mozog a babám, előtte napokba meg rengeteget. Másnál is van ez így? Baj lehet?

Legjobb válasz: Biztos hogy minden rendben van, csak egyre kevesebb helyük van odabent :) Boldog babavárást, és könnyû szülést :) 28 hkm

Biztos hogy minden rendben van, csak egyre kevesebb helyük van odabent :) Boldog babavárást, és könnyû szülést :) 28 hkm
Ne aggódj, csak akkor van baj, ha egyáltalán nem érzel mozgást.

Mikor fog visszaállni az óraátállítás után a 8 hós babám? Eddig fél 8-kor kelt, de vasárnap óta fél 7-kor! Vissza fog állni még egyáltalán?

Legjobb válasz: Elvileg pár nap alatt.Nálunk este már ugyan úgy 21.10 kor megy aludni,de ugyan úgy felkel 6 kor.

Elvileg pár nap alatt.Nálunk este már ugyan úgy 21.10 kor megy aludni, de ugyan úgy felkel 6 kor.
Szia! Ugyanez a problémám. Két hónapos lányom idáig éjjel 2 és 3 körül kelt enni, az éjjel viszont fél 1kor kelt. És 4 óra óta fent van. Elképzelésem sincs miért lehet, talán az óra miatt. Remélem mindkettõnknek megoldódik a probléma.
biztosan az óra miatt van, mert nekik még megvan a saját kis belsõ órájuk. Az én fiam lassan 1 éves és õt is megzavarta. Én mondjuk nem bánom olyan szempontból, hogy eddig 11, éjfél is volt, mire végre elfáradt, aztán reggel általában 9-ig aludt. Most olyan 7-8 körül kel, viszont 10 körül fekszik. Én reménykedem, hogy nála nem fog visszaállni, de szerintem nekik is kell pár nap, talán kicsivel több is mint nekünk felnõtteknek.
az én drágám eddig fél 7-kor kelt most meg fél6-kor :(((( pedig este már az új idõ szerint fektetem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!