Találatok a következő kifejezésre: Vannak valami tünetei annak, (14 db)

Van valami tünete annak, ha a szervezetem ellenanyag termelésbe kezd, mert a baba + vércsoportú?

Én negatív vagyok, és az els? terhességem után nem kaptam anti-d-t, mert az els? babám is neg. lett. Amúgy kellett volna?

Legjobb válasz: Szia Ne aggódj mint már tapasztaltad folyamatosan kell ellenanyag szûrésre járnod és ha termelsz is azon már könnyen tudnak segíteni. Amúgy nem adnak ha - volt a babád,de ha most + babád lesz akkor fogsz kapni.

Szia Ne aggódj mint már tapasztaltad folyamatosan kell ellenanyag szûrésre járnod és ha termelsz is azon már könnyen tudnak segíteni. Amúgy nem adnak ha - volt a babád, de ha most + babád lesz akkor fogsz kapni.
Akkor termel ellenanyagota szervezet, ha volt már egy poz babád, ha a mostani az elsõ aki poz, akkor nem kell félned, de amúgyis rendszeresen ellenõrzik.

Ciklus közben van valami jele annak, ha nincs pé-m? Vagy csak annak van tünete, ha van?

Legjobb válasz: 1. Ébredési hõmérséglet mérése 2. LH teszt (ovulációt jelzi) 3. PG/53 minimikroszkóp Amit magadtól is tudsz nézni az a hüvelyváladék. Ha tojásfehérje szerû(átlátszó,nyúlós, a wc papír sikamlós), akkor itt az ovuláció ideje.

1. Ébredési hõmérséglet mérése 2. LH teszt (ovulációt jelzi) 3. PG/53 minimikroszkóp Amit magadtól is tudsz nézni az a hüvelyváladék. Ha tojásfehérje szerû(átlátszó, nyúlós, a wc papír sikamlós), akkor itt az ovuláció ideje.

Ha gyógyszer mellett esek teherbe, mondjuk a 2. gyógyszer szedési héten, annak van valami tünete?

és ha nincs,csak akkor veszem észre,hogy terhes vagyok,ha a szünetben nem jön meg? és ha igen,lehet valami baja a babának,hogyha már megfogant,de én még szedtem a gyógyszert?

Legjobb válasz: köszi a gyors választ,hát úgy látszik semmi sem 100%os...

A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, hát úgy látszik semmi sem 100%os...

Ha valami baj van a babaval annak van elojele pl. tunetek megszunese vagy valami? Mert 7hetesen voltam a dokinal s 30. ra hivott vissza 12hetes vizsgalatra s mar nagyon parazok.

Legjobb válasz: Ne aggódj, csak ártassz magatoknak vele! Nekem is nagyon nehezen telnek a napok a következõ uh-ig, de nagyon örülni fogsz, ha meglátod mekkorát nõtt a picurkád! :) Semmi baja nem lesz, ne is gondolj rá! Ha a tünetek enyhülnek vagy megszûnnek egyáltalán nem jelenti azt, hogy gond van...Nekem a 9. héttõl nem feszül már a mellem , nem vagyok annyira aluszékony sem és hányinger is ritkán gyötör már! De ha valami problémát észlelsz( erõs görcs, vérzés) keresd meg a dokidat! Kellemes babavárást! :)

Ne aggódj, csak ártassz magatoknak vele! Nekem is nagyon nehezen telnek a napok a következõ uh-ig, de nagyon örülni fogsz, ha meglátod mekkorát nõtt a picurkád! :) Semmi baja nem lesz, ne is gondolj rá! Ha a tünetek enyhülnek vagy megszûnnek egyáltalán nem jelenti azt, hogy gond van...Nekem a 9. héttõl nem feszül már a mellem , nem vagyok annyira aluszékony sem és hányinger is ritkán gyötör már! De ha valami problémát észlelsz( erõs görcs, vérzés) keresd meg a dokidat! Kellemes babavárást! :)
Ha valami rendelleneset észlelsz pl. görcs, vérzés stb... akkor azonnal jelezd az orvosodnak. A terhességi tünetek egyébként változó idõpontban jelentkezhetnek. A 12 hetes UH vizsgálat rutinszerû, a terhesség megerõsítése a célja, ekkor már embrióról beszélünk és a szívmûködés is detektálható. Korai terhességben csak a petezsákot látják.

Ha vetélésből valami visszamarad annak van vmi tünete? és ha nem veszik észre mi baj származhat?

Legjobb válasz: Láz jelentkezik és fájdalmak, a vérzés pedig bûzössé, darabossá válik. Ha mégis bennmaradna valami tünet nélkül, akkor choriocarcinoma nevû elváltozás alakul ki belõle. Az esetek többségében, magára odafigyelõ nõ ezt hamar észrevesz, mert terhességi tüneteket és pozitív terhességi tesztet eredményez.

Láz jelentkezik és fájdalmak, a vérzés pedig bûzössé, darabossá válik. Ha mégis bennmaradna valami tünet nélkül, akkor choriocarcinoma nevû elváltozás alakul ki belõle. Az esetek többségében, magára odafigyelõ nõ ezt hamar észrevesz, mert terhességi tüneteket és pozitív terhességi tesztet eredményez.
A köznyelv hullamérgezésnek hívja, ha teljesen kezeletlen, nincs rá odafigyelve, akkor legrosszabb esetben bele is lehet halni.

Van valami jele, tünete annak, ha az rendszeresen nincs peteérés, vagy csak vizsgálattal/teszttel derül ki?

És ilyesmi el?fordulhat akkor, ha az ember már szült (2 éven belül)?

Legjobb válasz: Hõgörbébõl egyértelmûen kiderül.

Hõgörbébõl egyértelmûen kiderül.
A kérdező hozzászólása: szóval semmi kézzelfogható tünet nincs, csak ha valami tesztet (a hõmérõzés is annak tekinthetõ) használok?
Igen. Teljesen tünetmentes is lehet, mint nem is egy barátnõmnél. Csak vizsgálattal, illetve hõmérõzéssel derült ki náluk, hogy azért nem jön a baba, mert nincs peteérés, tüszõrepedés.
En 8eve szultem es egesz idaig nem volt.Altalaban ha a menstruacio barnazassal kezdodik, nincs peteeres.Nekem ma mar rendesen kezdodik, de elotte volt 38napos kesesem, es utana allt be csak normalisan.Most viszont mar nincs parom a babahoz:(
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszadó, jól értettem, 8 éve nem volt peteérésed? Mi volt az oka?
Szerintem a barnázás nem jele annak hogy nincs pé, nekem azzal kezdõdik a mensi, és az utolsó nap is barna. A hõm szerint van pé, ill ovum.! vagy a hõ szerintetek nem mutatja?

Vannak valami másabb tünetei annak, hogy ikrek születnének? Mások egy ikerterhesség jelei, mint az egy babásé?

Legjobb válasz: Szia! szerintem nincs,hacsak (ugy hallottam) ha a terheségg korai szakaszában már nagyon magas a hcg szint a vérvételböl(mikor megálapitják a terhességet)akkor gondolhatunk ikerterhességre.

Szia! szerintem nincs, hacsak (ugy hallottam) ha a terheségg korai szakaszában már nagyon magas a hcg szint a vérvételböl(mikor megálapitják a terhességet)akkor gondolhatunk ikerterhességre.

Ha egy kutyának belső sérülései vannak annak milyen jelei, tünetei vannak? ÉS annak ha a lábában elszakad egy ízulet vagy valami?

Legjobb válasz: Ízületszakadás baromira fáj, és bedagad. Egy kutyánál is észre lehet venni ezeket a jeleket. A belsõ vérzés már nehezebb, elvileg az is fáj, de nem biztos hogy annyira, hogy észrevennétek. Figyeljétek hogyan viselkedik, pár óránként keltsétek fel esetleg éjszaka megfigyelés miatt.

Ízületszakadás baromira fáj, és bedagad. Egy kutyánál is észre lehet venni ezeket a jeleket. A belsõ vérzés már nehezebb, elvileg az is fáj, de nem biztos hogy annyira, hogy észrevennétek. Figyeljétek hogyan viselkedik, pár óránként keltsétek fel esetleg éjszaka megfigyelés miatt.
Az állatok gyakran ugyanúgy mutatják a betegség és sérülés tüneteit, mint az ember, s sokszor emberi gyógyszereket kapnak azokra.(kivéve persze, hogy nem mindíg panaszkodnak) Sokféle külsõ jele lehet annak, ha a kutyádnak belsõ vérzése van/lehet: (persze befolyásolja a jeleket a sérülés helye is) pl.: a széklete sötét/fekete (szurokszerû)(ez biztos jele a bv-nek) -ha gyomor táji a baj, akkor: puffadás, kemény has, ájulás, levertség, bágyadtság -gyengeség -ha véreset pisil a kutya:a vizeletben levõ vér a vesébõl, a vesemedencébõl, a húgyvezetékbõl, a húgyhólyagból és a húgycsõbõl származhat. -Belsõ vérzések: testüregbe vagy a szövetek közti résekbe történõ vérzés, mely lehet oly nagymennyiségû is, hogy végzetessé válik. Tünetei tompa, erõs behatás után szintén levertség, szapora, könnyen elnyomható pulzus, nehézlégzés. A belsõ vérzésnél nagyon nagy fájdalmai lehetnek szegény kutyusnak, és pár nap alatt egy kis vérzés is kritikussá válhat! Szóval a tényleg bv-je lenne, akkor azt mindenképpen észrevennéd!És ezesetben AZONNAL VIDD orvoshod "kisbarátod"! Bár, azért jó volna tudni, mi történt vele..hogy kizárjunk dolgokat. Elszakadt ízületrõl még nem hallottam, csak ínszalagról.Ha az szakadt el neki, biztos, hogy nem tudna a lábára állni.De az csak lehet zúzódás is, akkor is húzhatja.Ezt csak állatorvos tudja 100%megállapítani, szintúgy, mint a bv-t. Remélem nincs komoly baja a kutyádnak! Üdv: -Picúr-
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat egyik tünet sincs a bv-re úgyhogy csak szerintem kisebb zúzodás a bal lábán.Mára már egészen jól lett, de azért még várok válaszokat.
Azért én megnézetném egy állatorvossal, biztos ami biztos, nehogy valami komoly baja legyen...

Mik a tünetei, előjelei annak, ha a terhesség végén valami baj van a picivel?

Mostanában sokat olvastam itt arról, hogy milyen sokatoknak meghalt a várandósság végén a picijük. Azóta nagyon félek t?le, nehogy velem is megtörténjen. Most vagyok a 36. hétben, és eddig minden rendben. Ez a második babám.

Legjobb válasz: Szia!Jó lenne,ha nem ilyenekkel foglalkoznál szerintem.Az hogy baj történik az sok mindentõl függ!Ha neked eddig rendben volt minden,ezután se lesz semmi gond.Azért van a végefelé sûrûbb ellenõrzés,NST.A baba mozgását érdemes figyelni,hogy ad-e jelet mindennap.Ez a legfontosabb.Ha egy napig nem mozdul,akkor azonnal menj orvoshoz!Fel a fejjel!Kitartás és könnyû szülést kivánok!

Szia!Jó lenne, ha nem ilyenekkel foglalkoznál szerintem.Az hogy baj történik az sok mindentõl függ!Ha neked eddig rendben volt minden, ezután se lesz semmi gond.Azért van a végefelé sûrûbb ellenõrzés, NST.A baba mozgását érdemes figyelni, hogy ad-e jelet mindennap.Ez a legfontosabb.Ha egy napig nem mozdul, akkor azonnal menj orvoshoz!Fel a fejjel!Kitartás és könnyû szülést kivánok!
Tökéletesen igaza van az elöttem szolónak.Ne izgulj feleslegesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!