Találatok a következő kifejezésre: Vannak trükkök hogy (43 db)

Egyszobás lakásban lakó kismamák, hogyan oldjátok meg a babázást egész nap? Vannak trükkök, hogy mindenkinek jó legyen, és ne zavarjátok egymást?

Hol játszik, hogyan alszik veletek,la holmikat hogyan tudjátok elrakni, hogy ne legyen kupi és mindennek legyen helye stb.? Én elég nehezen boldogulok, mert ha fent van , nagyon igényli a jelenlétem, ha pedig alszik, akkor csak lábujjhegyen vagyunk, fel ne ébredjen, tv se nagyon van.

Legjobb válasz: Szia, nekünk kiságy a fejünknél, mindenhez hozzáférhet a szobában, amihez nem, az babaráccsal, kanapépárnákkal elbarikádozva,így nem kell folyton nem, nem nem szabadozni, vígan el-lomol a szobában. A konyhában járókában van, etetés után becsempészem a járókába, teli hassal kb 30percig eljátszik benne. Amikor alszik,szól benn neki vmi alapzaj, de kijövünk és nem mászkálunk be, ilyenkor a konyhában fõzök, v netezek, tv sajnos nálunk sincs (babytv neki ha ki akarok osonni pár percre), laptopon nézünk esti lefektetés után filmeket a konyhában. Így mûködik a dolog, már nem érzem tehernek. 37m2-es a lakás.

Szia, nekünk kiságy a fejünknél, mindenhez hozzáférhet a szobában, amihez nem, az babaráccsal, kanapépárnákkal elbarikádozva, így nem kell folyton nem, nem nem szabadozni, vígan el-lomol a szobában. A konyhában járókában van, etetés után becsempészem a járókába, teli hassal kb 30percig eljátszik benne. Amikor alszik, szól benn neki vmi alapzaj, de kijövünk és nem mászkálunk be, ilyenkor a konyhában fõzök, v netezek, tv sajnos nálunk sincs (babytv neki ha ki akarok osonni pár percre), laptopon nézünk esti lefektetés után filmeket a konyhában. Így mûködik a dolog, már nem érzem tehernek. 37m2-es a lakás.
Mi az elejétõl kezdve hozzászoktattuk a hangokhoz. Egy egyszobás lakásban rémálom settenkedni. Nõvérem kislánya volt olyan, hogy mellette még levegõt venni is óvatosan, nehogy felébredjen.. Pedig õk is garzonban laktak. Na, ott határoztam el, hogy az én fiam nem lesz ilyen. Szóval mióta hazajöttünk, hozzá van szoktatva a zajhoz. Normál hangerõn beszélünk, ha alszik is, szólhat a tv, stb. Sõt, mikor alattunk egész nap fúrták a panel falat, akkor is aludt rendesen. Vagy pl. ha séta közben elmegy mellettünk egy szirénázó autó is alszik nyugodtan. Egyébként én úgy csinálom, hogy akkor pakolok, mikor õ pihen. Vagy mikor a kiságyban játszik. Egyébként vagy kiteszem a pihenõszékbe, és viszem magammal a konyhába, ha épp mosogatok. Vagy a kenguruba teszem, és úgy csinálok 1-2 apróságot (mondjuk a szennyes ruhák válogatása). Ha közös játék van, a mi ágyunkra teszem, vagy a szõnyegre leterítem a játszószõnyegét. Egyébként kb. egy kezemen meg tudom számolni, hányszor aludt velünk. A kiságy az õ kis birodalma, szeret ott aludni. Csak akkor vettem magam mellé, mikor nagyon beteg volt. Most 4 hónapos. Pakolni pedig.. Vettünk egy fiókos szekrényt az Ikeában 10000ért, abban vannak a játékai, pelenka, tisztálkodási szerei, sterilizáló stb. A ruháinak pedig a mi szekrényünkben csináltunk helyet.
Amyg csecemõ volt, jöttek vendégek, vasaltam, tv-ztem úgy hogy közben aludt. Pár hónapos korától viszont ha leteszem, én kijövök a konyhába. Este ha elaludt, lehet tv-zni mellette. Praktikus tárolókban, beépített szekrényben a cuccok, este és ha jön valaki akkor összepakolok. DE amíg nem költözünk nagyobb lakásba semmiképp nem lesz kistesója!
Az én kisfiamat szerencsére nem zavarja este a TV, persze lejjebb halkítjuk amíg el nem alszik de utána már nincs gond. A napközbeni alvásnál meg apa is alszik én meg nagyon halkan a felvett sorozataimat nézem, ha ki kell menni a konyhába akkor azt is nagyon csendben teszem. Sosem szoktam semmi olyat csinálni ami zajt csap, inkább pihenek én is.
A kérdező hozzászólása: 20 nm-es a szobánk, nem galériázható, minden pisszenésre felébred, ha fent van foglalkozni kell vele valakinek, mert 10 perc után sír. A házimunkát alig tudom végezni, sõt minden szalad, mert bent kell lennem vele. Ha úgy döntök magára hagyom kicsit, biztos, hogy még a járókában is megüti magát, azután még azért is lelkiismeret furdalásom van, mert merészeltem egy kicsit enni mondjuk.Az elalvást is legalább fél óra altatás elõzi meg, amit csak karban tehetek meg, különben nem tud elaludni. Próbáltam már mást is, de a végeredmény a nyûgösség és nem alvás lett. Ikea pakoló dolgok jó ötleteket adtak, csak még kérdés mikor tudom megvalósítani.
1. vagyok. Hát arra, hogy tudd a házimunkát is csinálni, arra csak azt tudom ajánlani, hogy kösd magadra hordozókendõben/mei tai-ban/csatos hordozóban. Én is így csináltam, mert ha leraktam, akkor rögtön sírt. Így meg én is csinálom a dolgom, közben magyarázok neki, és õ is jól érzi magát.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, ez jó ötlet. :)
A kérdező hozzászólása: Az én kismanóm 11 hónapos. És talán azzal nincs is gond ha a szobában teszek-veszek, de ha kimegyek máris balhézik. Régen olyan könnyen elaludt, de egy ideje csak így hajlandó, ha ölbe veszem és ringatom, még le sem ülhetek vele, mert akkor félálomból is felébred. :(

Hogy lehet tánc közben is jól énekelni? Vannak trükkök, hogy ne csússzon meg a hangom?

Egy sulis dologra jelentkeznék, kicsit olyan, mint a musical, a lényeg, hogy táncolni, és énekelni kell, a tánccal nem lenne bajom, az énekkel kicsit jobban... Nem hiszem, hogy rosszabb lennék, mint a többiek, de szeretnék jobban teljesiteni, mivel kevés fiú jelentkezik, igy kevesebb lányt vesznek be...

Milyen komm-s trükkök vannak arra, hogy megkapjam a fizu emelést próbaidő után?

Ugyanis felvételnél erről nem volt szó, hogy majd visszatérünk a béremre. A munkám megfelel, vannak néha hibák ugyan, de hasznosnak bizonyulok, hosszú távra terveznek velem, ez biztos. Túlórát nem fizetik, csúsztatnom kell, tehát annyira fix bérben vagyok, hogy ha akarnék se tudnék máshogy többet keresni, csak ha kérem. Szeretném, ha rajtam már nem múlna a döntés, mindent ki akarok hozni magamból.

Legjobb válasz: Nézd, egy munkahelyen mindig minden azon múlik, hogy nekik van nagyobb szükségük rád (vagyis nem állnak sorba náluk felvételre a hasonló tudásúak, te viszont nélkülük is megélsz), vagy neked van rájuk (könnyedén pótolható vagy, és fontos, hogy munkád legyen). Elõbbi esetben szinte bármit ki tudsz harcolni magadnak egyetlen szóval, utóbbi esetben legfeljebb bölcsen beletörõdhetsz abba, amit õk nyújtani akarnak/tudnak.

Nézd, egy munkahelyen mindig minden azon múlik, hogy nekik van nagyobb szükségük rád (vagyis nem állnak sorba náluk felvételre a hasonló tudásúak, te viszont nélkülük is megélsz), vagy neked van rájuk (könnyedén pótolható vagy, és fontos, hogy munkád legyen). Elõbbi esetben szinte bármit ki tudsz harcolni magadnak egyetlen szóval, utóbbi esetben legfeljebb bölcsen beletörõdhetsz abba, amit õk nyújtani akarnak/tudnak.
A kérdező hozzászólása: Tekintve, hogy a munkáltató is ember, hidd el, nem mindig a realitás mozgat mindent... Tekintve, hogy nem egy esetben felveszik a szimpatikusabbat az okosabbal ellentétben. Ki, hogy tudja magát eladni, az ennek a kérdése. Vannak szakmunkások, akik népszerûbbek, sikeresebbek, mint egy diplomás társaik. A metakommunikáció, kommunikáció akkor is mûködik, ha pl egy tapasztalt ember tele van önbizalomhiánnyal, miközben egy kevésbé tapasztalt határozott és mindig jókor szólal meg, meg sorolhatnám. Én szeretnék megnyerõ lenni. A munkámban hozom az elvártakat. Ezen felül a kisugárzásom, habitusomat szeretném erõsíteni. Aki nem értékeli magát, másoktól se várja el. Ha okos, ha nem, ha ügyes, ha nem. Én értékelni és értékeltetni akarom MAGAM. Nem a munkám, mert abból kihozom, amit csak tudok, a kommunikációs készségembõl is ezt szeretném. Ezért a kérdés.
Én felmondtam még a próbaidõ alatt (nagyjából a 10. munkanapon), és az elsõ reakciójuk az volt, hogy üljünk le, és beszéljük át az anyagiakat, tudnának többet is fizetni. Csak hát nekem nem azzal volt a baj, amúgy is jól fizettek, hanem az egész alkalmazottasdival. Nem bírom a kötöttséget, el nem tudtam képzelni, hogy az életem nagy részét egy irodában éljem le, így nem tudtak ott marasztalni. Ha biztosnak érzed a pozíciód, megpróbálkozhatsz ilyesmivel is.
A kérdező hozzászólása: Biztosnak érzem, viszont nem tudom jó ötlet e, ha bizonytalanná teszem õket velem kapsolatban, hogy rám nem biztos, hogy hosszú távon számíthatnak, ha bevágok egy ilyet. Mivel interjún közölték, hogy kimondottan hosszútávra kellek és amúgy is meg voltak lepõdve, hogy mindenhol rövid ideig voltam csak, szabályosan kételkedtek bennem, mint munkaerõben, szinte megbízhatatlannak látszottam. Nem tudom kell e ezt erõsíteni bennük, egy felmondás lebegtetéssel...
A kérdező hozzászólása: nem tudom mennyire biztos a hely, de hogy nem akarnak megint mást betanítani, az teljesen biztos, mert nagy herce-hurcával jár.

Vannak trükkök arra, hogy hogyan csaljunk haza egy macskát, ha elszökött? Hogyan segítsünk neki hazatalálni?

Lassan egy hete a macskám eltünt, miután leesett a lakás erkélyér?l a 3dikról, de semmi nyoma nem volt lent, hogy baja lenne.Azóta a lakótelepen szinte mindenhova ragasztottunk ki papírt, beszéltünk menhellyel, sintérrel, de semmi.Raktunk ki este macskakaját, arra se jött el?.Éjjel-nappal járjuk a környéket, hívjuk, de semmi.Mit lehet még ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Nem akarlak elszomorítani de lehet hogy már nem él.A macskák mindig olyankor mennek el otthonról mikor érzik hogy megfognak halni.Egyszer a is történt egy baleset.Egyszer volt a gyönyörû perzsacicám akinek volt egy balesete.1 héttel késõbb megszökött és nem jött vissza.3 utcával arrébb elõkerült.Ott fekütt az árokban elpusztult.De ha kandur cicád van akkor nemnagyon kell aggódnod.A fiucicák gyakran szoktak csavaroiogni.Van mikor 2 hétre is eltûnnek.

Nem akarlak elszomorítani de lehet hogy már nem él.A macskák mindig olyankor mennek el otthonról mikor érzik hogy megfognak halni.Egyszer a is történt egy baleset.Egyszer volt a gyönyörû perzsacicám akinek volt egy balesete.1 héttel késõbb megszökött és nem jött vissza.3 utcával arrébb elõkerült.Ott fekütt az árokban elpusztult.De ha kandur cicád van akkor nemnagyon kell aggódnod.A fiucicák gyakran szoktak csavaroiogni.Van mikor 2 hétre is eltûnnek.
Ha szerencséd van akkor még él és ha szeret ott lanni veled, akkor hazafog találni ösztönbõl.
Na meg lett?

Van egy olyan versenyem, hogy egyenesen vállmagasságban tartok egy energiaitalt OLDALRA nyújtva a kezemben, és az győz, aki a legtovább tartja. Milyen taktikák, esetleg trükkök vannak arra, hogy több ideig megtartsam?

Legjobb válasz: forgasd a kézfejed,így nem csak ugyan azok az izom rostok dolgoznak a vállban,késõbb kezdesz görcsölni. az is elõny ha elõtte megiszod így könnyebb lesz a doboz. :D

forgasd a kézfejed, így nem csak ugyan azok az izom rostok dolgoznak a vállban, késõbb kezdesz görcsölni. az is elõny ha elõtte megiszod így könnyebb lesz a doboz. :D
Ha sok idõ van a versenyig, akkor válassz a tartandó tárgynál 1-2x nehezebb súlyt és azzal gyakorolj.
figyelj az egyenletes, mély levegõvételre, hogy a statikus izommunka következtében az izmod folyamatosan oxigénhez jusson amivel talán kicsit tovább bírod :)
A kérdező hozzászólása: megveszem és leírom , meddig bírtam
A kérdező hozzászólása: Énis jártam kickboxra, az jó :D
Jah én nem megyek, nem azért kérdeztem :D Csak szoktunk ilyet csinálni kickbox edzésen, aztán kíváncsi voltam, hogy megállnám e a helyem egy ilyen versenyen!
A kérdező hozzászólása: :D hÁT JA
A kérdező hozzászólása: És erre jobb ha lessz valami trükköm,
hát akkor edzés rá, gyakorold csak figyelj rá hogy mire jön a verseny a vállad kipihent legyen.
A kérdező hozzászólása: Jösz a versenyre mi? XD De amúgy még nemtudom, meddig, még megkell venni az energiaitalt, hogy gyakoroljak.
Megkérdezhetem hogy te meddig tudod tartani?
A kérdező hozzászólása: Nem lehet forgatni, mert ki lessz nyitva a teteje és nem szabad kiönteni sem. :D
A kérdező hozzászólása: Megvan és köszönöm a válaszokat. :)

Milyen tippek-trükkök vannak arra, hogy a bicikli gumi ne lyukadjon ki?

Itt házi praktikákra gondolok, nem szeretnék sokat költeni.

Legjobb válasz: FR ezek 6 éve. Eleinte Conti defektmentesítõt használtam, majd 2010 környékén behoztak egy uj, olcsóbb löttyöt, miben kellemesej csalódtam. Fele annyiba kerül mint a Conti, és valóban 5mmig tömít is.. Szóval, ha stabilan degektmentesen szeretnél közlekedni, akkor sajna be kell ruházz valami löttyre, vagy elõre töltött belsõre. 1500-2000ft, attólfüg, hogy hol veszed)

FR ezek 6 éve. Eleinte Conti defektmentesítõt használtam, majd 2010 környékén behoztak egy uj, olcsóbb löttyöt, miben kellemesej csalódtam. Fele annyiba kerül mint a Conti, és valóban 5mmig tömít is.. Szóval, ha stabilan degektmentesen szeretnél közlekedni, akkor sajna be kell ruházz valami löttyre, vagy elõre töltött belsõre. 1500-2000ft, attólfüg, hogy hol veszed)
fogj egy vastag szikszallagot és tekerd töbszöt körbe a külsõ belsejét.
Tank. Csak kicsit nehéz tekerni hóban. Ennél jobbat szerintem senki nem tud írni, vannak levegõ nélküli kerekek, de ez olyan drága, hogy szerintem nem is létezik az országban. http://inlinethumb32.webshots.com/43871/2640120120074746151S.. http://www.canootervalve.com/wp-content/uploads/2012/06/airl.. Van még tömörgumi, de foglamam sincs, ilyet hol lehetne kapni: http://airless-tires.typepad.com/.a/6a013485a0975d970c0133f2..
A kérdező hozzászólása: A tankos ötlet nem is rossz :) lehet bérelek egyet. néznének a melóban :D
Kiderül hogy nem is mondtam hülyeséget, már csak a csõ hiányzik róla: http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2006/12/ktrak-.. Tömör guminál nincs jobb ötletem, de az nagyon kényelmetlen lesz szerintem, ha sikerülne is beszerezned.
Plusz belsõnek szerintem sincs értelme, a külsõ és a belsõ közé rakható védõ szalagok kevlár/karbon szövetek és 'pöppet' nehezebben megy át rajta a tüske, mint a gumin. Defektvédõs Continental gumikat ajánlom, egy Sport Contactot használok kb. 2 éve, szúrásos defektem még nem volt vele. Házi praktikáról én sem tudok.
vannak ilyen szmötyik ( Dr.Sludge) azokat betöltöd aztán uccuneki, ha jön a lyukcsináló-szúr a szmötyi pedig befoltozza a lyukat, persze némi nyomás veszteség van de elhanyagolható.
Szerintem önmagában többet számít egy defektvédelmes gumi, mert a szmötyi idõvel elfogy, és 2 doboz árából veszel egy normális külsõt (relatív). Ezért inkább arra jó beruházni, fõképp hogy a szmötyi csak bizonyos szúrásméretig véd, egyébként meg csak teleköpködi a gumidat és szerelhetsz a lötyiben.
ne biciklizz olyan helyen, ahol tüskés gaz nõ...
Én felgyújtanám a gazt a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam a dupla belsõs módszert, de semmi... ugyanúgy kilyukadt. Itt szegeden egész nyáron csak most nyírják a füvet, akarom mondani a gazt, hagyták szépen megnõni és mivel semmi esõ nincs már 3 hónapja, jól kiszáradt tüskés lett. És nem az, hogy eltakarítanák áááá nem, otthagyták szanaszét az úton. Mindenkitõl aki arra jár azt hallom, hogy sorra lyukadnak ki.
Vannak nagyon durván szemetes helyek, vagy olyan batár királydinnyék, hogy a defektgátló sem számít. A szikszalagot talán azért nem ajánlanám, mert csúszós a felülete, ezért a belsõ elcsúszhat, így a szelepet elnyírhatja. A használt belsõ mûködhet, de ez túl puha hozzá, és szerintem legalább dupla réteget kellene odatenni, hogy valamit számítson. Az az igazán jó, ha valami vastag és kemény aszfaltgumid van, de nyilván terepen nem használhatod. Ha terepen is jársz, akkor olyat kell keresned amin van szúrásgátló. Elvileg létezik defektgátlóval töltött belsõ is, ami így olcsóbb, viszont nem tudom az mennyit ér, mennyi anyag van benne, és ha jól tudom 2.1es szélességig van.
A házi praktikák nem érnek sokat vagy macerásak.A dupla belsõ meg végkép és csak nagyon pici szurás ellen véd, énnekem semmit nem használt. nem drága(relatív)a schvalbe(vagy mi)bigapple gumija, elpusztíthatatlan, az üvegszilánkokon ugysuhanok át mintha nem is léteznének, csak a ropogást hallom.
Sokat hallottam errõl a löttyrõl amit a gumiba kell tölteni, de ez nem csak tubeless kerekekhez van?Használható normális, autószelepes gumihoz is?vagy egyáltalán hogyan kell ezt használni?Ha elmondaná valaki nagyon megköszönném mert én is a sok defekttel küszködök :\
Ez nem házi praktika, de ha majd egyszer elkopik mindkét külsõ gumid és cserélned kell, akkor inkább költs rá többet és vegyél egy erõsebbet a mostaninál. Az a legjobb, ha a külsõ gumi a belsõt védi meg és nem a belsõnek kell önmagát védenie.
Házi praktika: egy használt belsõgumit teszel a külsõbe, a futófelület alá. Ugyanazt a célt szolgálja, mint a defektvédõ gumiréteg egyes külsõkön (vagy a boltban kapható defektvédõ szalag, amit ugyanígy kell installálni), de használt belsõ a legtöbb bringásnak van, így ingyenes :) Nekem használt valamennyit, de tényleg jobb defektvédõ folyadékra költeni (én Slime-ot használok, 2000 Ft-ért vettem egy flakont, ami elég volt mindkét kerékre).
Árulnak 2-3 ezerért ilyen folyadékot amit a gumiba kell tölteni, és, ha kilukad, akkor beragasztja magát... Ezenkívül, megfelelõ nyomáson kell tartani, és rendeltetés szerûen kell használni, plusz a küllõvédõ szalag is jó ha nem a leggagyibb.
Ne hajts üvegszilánkba meg szögekbe :D
NAGYON FONTOS KÉRDÉS. Egy plusz BELSÕT rakok a külsõ és a belsõ közé. persze szelepet levágom. ezt szépen belefektetem a külsõbe. 3 cm hijján körbeér. akkor belerakod az új belsõt, és ügyesen felteszed az abroncsra... gyakorlatot igényel, de megéri VAGY kevlár szallagot kell venni, kb 2000/db vagy kevláros külsõt, protektoros külsõt kb 5000 agyonspilázzák a bicajokat, mármint 1000 féle váltókar meg ilyesmi, kompjuter istennyila, de a GUMI KÉRDÉS nincs megoldva. Egy kis semmi tüske ellen védtelen a bicaj

Milyen trükkök vannak arra, hogy optikailag nagyobbnak tűnjön a péniszem?

Legjobb válasz: teljes szõrtelenités,lábak vasatgitása

teljes szõrtelenités, lábak vasatgitása
Bûvészboltokban lehet kapni, trükkös péniszt.
kicsi a bré öccsém? :D
tükrökkel és állj minél messzebb a nõtõl, hogy csak homályos foltnak tûnj.
Nagyítót, lupét adsz a lány kezébe!
kockas has
A teljes szõrtelenítés nem nyerõ. Ha hagysz egy kis borostát vagy lightos szõrzetet olyan érzést kelt, mintha nem nyírnád. Optikailag jobb a hatása.
Húz rá egy olyan mûfäszt, aminek üreges a belseje.
Nyírd le az õserdõt. Nem borotválás, csak letolod 0.7-es hajvágóval pl.
annyira kicsi?van rà trûkk.ésha megfogja?akkor nem fogja èrteni mèrt latta nagynak a kezében pedig 0
Miért nem kiván? Mi a gond?
Közös pornó nézés?
Leültök kettesben egymással szemben. Mélyen a szemébe nézel és ezt mondod: Édesem, szeretlek [megjegyzés:ez opcionális, függ a kapcsolatotok jelenlegi állásától], de nekem kevés a szex. Többet szeretnék szeretkezni veled és szeretném ha tudnád, hogy ha ez nem jön össze, valószínûleg szakítani fogunk. Te mit gondolsz errõl? Nem fondorlatokra meg mindenféle tudatalatti technikára van szükség, csak normális kommunikációra.

Elszeretnék kezdeni parkour-ozni. Hogyan kezdjem el, tudtok esetleg oktatóvideót vagy valami magyar oldalt ahol vannak trükkök, információk?

Hány év alatt érhetnék el egy haladói szintet?

Legjobb válasz: parkouroktato.5mp.eu nézd meg ezt az oldalt

parkouroktato.5mp.eu nézd meg ezt az oldalt
Pl Ryan Doyle és Damien Walters 16 évesen kezdték. Bár gondolom õk nincsenek az olvasók közt. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat , igen érdekelne még link, az email em [email protected]

Milyen trükkök vannak arra hogy az ukrán barátnőmmel tudjam tartani a kapcsolatot telefonon?

itt gondolok olyanokra hogy független mobilt T-mobilos cuccal viszek neki meg ilyenekre értelmes válaszok pls ...

Legjobb válasz: Skype.

Skype.
Vannak számitogépre programok: -Skype -Ventrilo -Teamspeak Vagy, hogy neki vagy neked olcsóbb legyen, küldesz neki egy itthoni SIM kártyát vagy õ neked egyet.
A kérdező hozzászólása: amikor átmentem a határon akkor jött 4 sms hogy roaming meg ilyen cuccok nekem ... náluk nincs T-mobile és az én telefonom buta a skype-hoz és ha sim-et viszek neki akkor maradnak az itthoni árfolyamok ?
de nem telefonon kell skype-olni hanem számítógépen!! ott tuti ingyenes
Nagyon sok szolgáltato van és még több tarifát ajánlanak, például nekem volt egy Lengyel csak aki SIM kártyát küldött nekem, és azon a szolgáltatón ingyen tudtunk egymással smsnezni.
úgy bírom amikor az ehhez hasonló kédéseket a szerelme szex kategóriában teszik fel, csak azért, mert van egy kis köze a szerelemhez. ha a megfelelõ kategóriába írnád ki, nagyon sok hozzáértõ és jó ötletet kapnál! (segítõkészségbõl írtam még ha nem is úgy tûnik, nem bunkózásból) 20L
A kérdező hozzászólása: bocsi de oda irtam elõször 1db válasz se volt ... gondoltam ezt többen nézik és van is köze a dologhoz a trükköket-tippeket várok bocsánat ha ezzel a kérdéssel beléptem az erogén zónádba :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!