Találatok a következő kifejezésre: Vannak tünetei, nem egy (99 db)

5-6 hetesen természetes, hogy szinte semmi tünetem nincs? Amikor meg kellett volna jönnie akkor volt mindjárt megjön érzésem, azóta néha fájdogál a derekam és a hasam egy kicsit. Olyan is van, hogy az egyik oldalt fáj csak. Az nem baj?

Legjobb válasz: Nem baj, ha nincs tuneted, az a lenyeg, hogy a baba ott van. Szerintem a tunetmentesseggel inkabb szerencses vagy. En a 13. hetben vagyok a 2. babaval, az elso terhessegemnel is alig volt tunetem (enyhe mensis erzes, cicifajas, semmi mas), de most a masodik babaval meg ennyi sincs. Eddig annyiban nyilvanult meg a terhessegem, hogy kb 3 heten at tudtam (volna) delutanonkent aludni, mert faradt voltam, a 8. hetol puffadtam es ezzel felsoroltam mindent.

Nem baj, ha nincs tuneted, az a lenyeg, hogy a baba ott van. Szerintem a tunetmentesseggel inkabb szerencses vagy. En a 13. hetben vagyok a 2. babaval, az elso terhessegemnel is alig volt tunetem (enyhe mensis erzes, cicifajas, semmi mas), de most a masodik babaval meg ennyi sincs. Eddig annyiban nyilvanult meg a terhessegem, hogy kb 3 heten at tudtam (volna) delutanonkent aludni, mert faradt voltam, a 8. hetol puffadtam es ezzel felsoroltam mindent.
A kérdező hozzászólása: Köszi
szia!remélem nem is lesz neked hányás...stb én ma vagyok 14hetes és hála az égnek semmi gondom !!remélem nem is lesz!!!!ezekután!!neagodjez minedkinél más!!jo babvárást!!!
Szia! Hasonló képpen vagyok én, is örülök neki, hogy nem vagyok egyedül a tünetmentességgel. Néha egy picit szúrkál a petefészkem -fõleg a jobb oldalt - aztán ennyi. Sem cici feszülés, sem émelygés.... azt hittem nálam van a hiba! DE még a java ugye hátravan! Boldog Babavárást Neked!
Szia! Nálam is igy kezdõdött.Na de aztán a 8-ik héttõl a 15. hétig végig hánytam a napokat.Jó baba várást 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és Nektek is minden jót!

Jó estét kívánok! Szeretném megkérdezni egy ideje folyásom van, nincs szaga, de nagyon zavar. Egy hónapja voltam orvosnál, amit ajánlott 7 napra tubusos szert megvettem, elhasználtam, de semmi változás. Van olyan nemi betegség, aminek csak ez a tünete és

Jó estét kívánok! Szeretném megkérdezni egy ideje folyásom van, nincs szaga, de nagyon zavar. Egy hónapja voltam orvosnál, amit ajánlott 7 napra tubusos szert megvettem, elhasználtam, de semmi változás. Van olyan nemi betegség, aminek csak ez a tünete és milyen vizsgálatra menjek, hogy kiderüljön mi a baj? Köszönöm várom a választ

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A folyás számos fertőzésnek tünete lehet, így mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A folyás számos fertőzésnek tünete lehet, így mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Jó estét kívánok! Szeretném megkérdezni egy ideje folyásom van, nincs szaga, de nagyon zavar. Egy hónapja voltam orvosnál, amit ajánlott 7 napra tubusos szert megvettem, elhasználtam, de semmi változás. Van olyan nemi betegség, aminek csak ez a tünete és

Jó estét kívánok! Szeretném megkérdezni egy ideje folyásom van, nincs szaga, de nagyon zavar. Egy hónapja voltam orvosnál, amit ajánlott 7 napra tubusos szert megvettem, elhasználtam, de semmi változás. Van olyan nemi betegség, aminek csak ez a tünete és milyen vizsgálatra menjek, hogy kiderüljön mi a baj? Köszönöm várom a választ

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A folyás számos fertőzésnek tünete lehet, így mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A folyás számos fertőzésnek tünete lehet, így mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

25.-én menstruáltam utoljára, gyengébb volt mint szokott és nem is tartott a szokásos ideig. Tesztet csináltam, de akkor negatív lett. A mellem feszül egy ideje, és rózsaszínes folyásom van, ami nem megszokott. Ezek lehetnek tünetek?

Néha hányingerem van, de bebeszélem magamnak hogy ett?l meg attól lehet, mivel túl korai jelek lennének. De gondoltam megkérdezem a tapasztalt anyukákat mit gondolnak? :) El?re is köszönök minden választ!

Legjobb válasz: Ezek bizony lehetnek tünetek.Javaslom,hogy csinálj mégegy tesztet!Szurkolok neked!2.gyermekét váro anyuka!

Ezek bizony lehetnek tünetek.Javaslom, hogy csinálj mégegy tesztet!Szurkolok neked!2.gyermekét váro anyuka!
Még nem vagy érett egy kapcsolatra. Tudat alatt tiltakozol ellene.
Utolsó jól beszél.

7 hetes +1 napos terhes vagyok, egy hete erősödnek egyre inkább az émelygős, hányingeres tünetek, nem beszélve a fáradtságról. Igaz, hogy minél erősebb a rosszullét, annál biztosabb, hogy minden rendben van odabent?

Ti milyen dszereket próbáltatok a tünetek enyhítésére? Mert engem eléggé kimerít az egész napos elég er?teljes émelygés. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: van aki egyáltalán nem érez semmit, de azt mondják a rosszullét jó jel. 9hét 4napos vagyok ma elõször nem voltam rosszul, de még visszatérhet. rendben van minden biztosan neked is. Ha hajlamos vagy a 16. hétig is tarthat, de akár végig is, az is lehet, hogy pár napig, ez a te érzékenysegedtõl függ.

van aki egyáltalán nem érez semmit, de azt mondják a rosszullét jó jel. 9hét 4napos vagyok ma elõször nem voltam rosszul, de még visszatérhet. rendben van minden biztosan neked is. Ha hajlamos vagy a 16. hétig is tarthat, de akár végig is, az is lehet, hogy pár napig, ez a te érzékenysegedtõl függ.
MagneB6 jó az émelygésre! Plussz a gyömbérkeksz vált be nekem! És, igen, szokták mondani, hogy minél rosszabbul van valaki, annál biztosabb, hogy rendben van minden, de ez a statisztika hamis játéka, szerintem, mert az ismerõseim mindegyike, mikor babát várt, semmi problémájuk nem volt, se a szagokkal, se a gyomorral, se hányinger..., egyedül a pocak nehezítette meg az életüket... :-) Szóval, erre se lehet adni, nem vagyunk egyformák... Boldog babavárást!
ne aggodjj ez természetes!
Szia! Én az elsõ terhességemnél rettenetesen rosszul voltam, még a víz is kijött belõlem heteken át. Egészséges kisfiam született. 8 hete volt egy vetélésem, szívleállás miatt.(10 hetes voltam) Az a fura az egészben, hogy semmi rosszullétem nem volt, nem is émelyegtem, egyszer sem hánytam. Biztos beteg és gyenge volt a babóm, ezért nem voltak erõs tüneteim.
A motilium nagyon jó hányinger ellen, mert lefelé tólja az ételt!

Feszt ideges vagyok és nem is tudom mi az oka Mindig gyengének érzem magamat miért lehet? ÉS olyan is van el olvasok egy betegség tüneteit azt hiszem én is olyab beteg vagyok ez miért van?

Soha nem volt ilyen régen!! Emberek között nagyon rossz.

Legjobb válasz: nem nagyon tudok segíteni :/ de nekem is volt egy pont ilyen idõszakom amikor néztem pl dr.haust és féltem hogy nekem is az a bajom :D Emberek közt nem éreztem jól magam de aztán elmúlt egyébként akkor önbizalom hiányos voltam

nem nagyon tudok segíteni :/ de nekem is volt egy pont ilyen idõszakom amikor néztem pl dr.haust és féltem hogy nekem is az a bajom :D Emberek közt nem éreztem jól magam de aztán elmúlt egyébként akkor önbizalom hiányos voltam
A kérdező hozzászólása: Értem hát igen nem is értem nem vagyok az átlag sõt .. Mindig is volt egóm de most ..nem akarok semmi gyógyszert ilyesmit szedni.Meg akarom oldani de mégis hogyan??!! Hangulat változásom is van gondolom depreszio
szerelmes vagy? én úgy találtam meg a "lelki egyensúlyt", hogy akik engem bántottak valaha is elfelejtettem és ujra elkezdtem barátkozni stb... :)
A kérdező hozzászólása: Igen az vagyok! Szét mentünk de most újra kezdtük úgy mond. De nem vagyunk együtt még a távolság miatt. Meg jelenleg van párja és gyereket várnak de azt írja hogy velem lesz sokat szenvedtem miatta de nem tudom el engedni úgy érzem vele lehetek csak boldog
akkor itt a probléma

Csak peteéréskor van esély a babára? Mikor van peteérés? Vannak testi tünetei? Méhem megduzzadt kemény picit, ilyen nem csak mensi előtt van? Még csak egy hete csak, hogy elmúlt a mensim.

Kisbabát szeretnénk kb 3 hónapja próbálkozunk.Mikor megjön van hogy 1-2 nap a vérzés a többi barnázás.Normális ez?Nem így szokott megjönni.

Nekem most kisebbségi komplexusom van? Tünetek:úgy érzem, h az emberek rajtam nevetnek és beszélnek állandóan. Szoktam félni de nem tom h mitől, félek egy boltban vásárolni mi van ha kinevetnek, néha elszoktam kezdeni szédülni sportoknál sétában

Legjobb válasz: lehet hogy tényleg rajtad nevetnek és rólad beszélnek. Ne azt próbáld meg elhitetni hogy nem így van, hanem próbáld meg kezelni a helyzetet -->> leszarni. Ez késõbb, ha esetleg tényleg ilyen szituációba kerülsz, még elõnyödre is válhat. A bolt az azért érdekes, mert ott elvileg te vagy a kiszolgáltatott. Nekik (dolgozóknak) érdekük hogy oda bemenjél, és ott költsd el a pénzed. Tehát ha bohócjelmezben akarsz bemenni, akkor is el kell fogadniuk,és elvileg még röhögniük sem szabad üzleti érdekek miatt. Erre gondolj amikor bemész. Te vagy akinek akinek pénze van, te vagy a fõnök!

lehet hogy tényleg rajtad nevetnek és rólad beszélnek. Ne azt próbáld meg elhitetni hogy nem így van, hanem próbáld meg kezelni a helyzetet -->> leszarni. Ez késõbb, ha esetleg tényleg ilyen szituációba kerülsz, még elõnyödre is válhat. A bolt az azért érdekes, mert ott elvileg te vagy a kiszolgáltatott. Nekik (dolgozóknak) érdekük hogy oda bemenjél, és ott költsd el a pénzed. Tehát ha bohócjelmezben akarsz bemenni, akkor is el kell fogadniuk, és elvileg még röhögniük sem szabad üzleti érdekek miatt. Erre gondolj amikor bemész. Te vagy akinek akinek pénze van, te vagy a fõnök!
Hát ez inkább szociális fóbia, legalábbis nekem annak tûnik. Mint, ahogy elõttem írták, tényleg kibeszélnek, vagy régebben beszéltek ki sokszor, és amiatt alakult ki.
A kisebbségi komplexusos emberek általában kompenzálják valamivel a "hiányosságaikat", van aki durvasággal, van aki hatalomra töréssel, van aki nagy, tekintélyt parancsoló tárgyakkal... ez inkább fóbia.

A nyuszimnak volt egy kis kinövés a nyakánál. Az állatorvos myxomatózisra gyanakodott, de semmi "más" tünete nem volt. Van valami ötletetek? (kép linkelve róla)

Azóta egy kicsit nagyobb volt el?ször, de most meg már kezd lemenni, már kicsi a pukli. Egy kicsit elvakarhatta, mert minimális rászáradt genny volt rajta, de már csak kis pici dudor van ott. Várjak, hogy teljesen lemenjen vagy vigyem másik állatorvoshoz?

Legjobb válasz: Ugyan nem vagyok állatorvos, de ha myxomatózis lenne, akkor elõször a füle sebesedett volna ki, és elég kemény kezelést kéne kapnia. Tehát a doki is tudja, hogy nem az. Lehet egy sima zsírcsomó, tályog, ciszta..de mindenképp kezelni kéne. Ha a doki nem csinál vele semmit, akkor menj egy másikhoz.

Ugyan nem vagyok állatorvos, de ha myxomatózis lenne, akkor elõször a füle sebesedett volna ki, és elég kemény kezelést kéne kapnia. Tehát a doki is tudja, hogy nem az. Lehet egy sima zsírcsomó, tályog, ciszta..de mindenképp kezelni kéne. Ha a doki nem csinál vele semmit, akkor menj egy másikhoz.
Vidd másik állatorvoshoz.Nekem is törpenyuszim van.Még pár hónapja volt egy púp a hátán hasonlított erre a kinövésre.Az állatoros tûvel megbökte és egy másodperc alatt megvolt.Nem folyt belõle genny úgyhogy azt mondta biztos beverte valahova és maától rendbe jött.Szóval én a helyedbe megmutatnám egy másik álllatorvosnak is.
A kép alapjám az nem myxomatózis. De ha arra lehetett gyanakodni, akkor nincs beoltva ellene. Oltsátok be, nem drága. Az állatorvosok felkészültségérõl nem vagyok túl jó véleménnyel, de lehet próbálkozni... Nekem egy (szúrt) sérülés utáni tályog utáni gyógyuló állapotnak tûnik, ha egyéb tüneteket nem mutat (levertség, étvágytalanság, stb), akkor én gyógyultnak tekinteném, és néha lellenõrizném a putyú állapotát, de nem folyamodnék semmihez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!