Találatok a következő kifejezésre: Vannak tünetei, nem (558 db)

5hét 3 naposan van értelme elmennem a dokihoz? Vagy várjak még? Kíváncsi vagyok hogy látunk-e valamit? CSak halvány pozitív tesztjeim vannak. Tünetem nem igazán van.

Néha úgy érzem a cicim mintha izomláz lenne benne, a hasam a beleimt?l reggel mindíg görcsöl és olyankor mennem is kell a "dolgomra" és nagyon ritkán szurkál a hasam pár másodpercig. Folyásom szinte nincs.

Legjobb válasz: Szerintem várd meg a 6. hetet,mert én is elõbb mentem és nem látott a doki embriót és szívmûködést.Ami persze nem azt jelenti,hogy nincs is,csak korai volt még az ultrahang.Csak aggódik az ember feleslegesen,az a négy nap türelem megéri,hogy lásd a pocaklakót és a kicsi szívének lüktetését!Én is 6 hetesen megyek vissza.

Szerintem várd meg a 6. hetet, mert én is elõbb mentem és nem látott a doki embriót és szívmûködést.Ami persze nem azt jelenti, hogy nincs is, csak korai volt még az ultrahang.Csak aggódik az ember feleslegesen, az a négy nap türelem megéri, hogy lásd a pocaklakót és a kicsi szívének lüktetését!Én is 6 hetesen megyek vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Még meggondolom. Gratula a pocaklakókhoz! :)
én a mensi kimaradása után két héttel mentem dokihoz, akkor még nem volt szívhang :( de mondták jó helyen van :) két héttel késõbbi vizsgálaton már volt szívhang, láttam és hallottam is. akkor volt 7 hetes és 2 napos. holnap megyek a 12.-hetire. biztos van ott valaki, kukucskáld meg a dokinál szerintem :)
Én elõször 5 hetesen és 6 naposan voltam. Az ilyen korán elvégzett UH-kat hívják a 0. UH-nak. Látni csak a petezsákot lehet, és max. egy kis pöttyöt benne, amibõl a kicsi lesz. Értelme elmenni ilyen korán tán azért van, mert így minél korábban kiderül, hogy egyáltalán méhen belüli-e a terhesség. Nekem ekkor már pulzált a szívcsöve, amibõl késõbb a dobogó szív alakul ki. Ha most elmész, akkor megnézi méhen belül van-e, mekkora a petezsák, lát-e benne valamit. És kb. 2 hét múlva újra vissza kell menned, hogy megnézze, kialakult-e a kicsi szívverése. A tünetek miatt ne aggódj. Nekem egyáltalán semmi tünetem nem volt, és mégis már 25 hetes kismama vagyok. :) Gratulálok!
én ot hetesen mentem, van rola uh fénykép is, ott a petezsák, meg benne egy pötty :D de mivel én szorgalmasan "gyujtom" az uh-s képeket, nagyon jó mutatni, hogy ilyen volt :D rákszûrés volt? ha nem, csináltasd meg minél hamarabb. Folyásom amugy nekem a mai napig nincs (19, 6 hetes vagyok) gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Szerintem ha tudok elmegyek. CSütörtökön leszek 5 hét 3 napos. Nagyon kíváncsi vagyok tényleg van-e ott valaki! Sok boldogságot Nektek is!

Mennyi idő alatt töri át a fogacska az ínyt? Pár napja vannak tünetek, nem alvás, nyűgösködés, nyálzás?

Legjobb válasz: Ez minden gyereknél változó, volt olyan fog, ami napok alatt kijött, de volt olyan is, ami hetekig tartott!

Ez minden gyereknél változó, volt olyan fog, ami napok alatt kijött, de volt olyan is, ami hetekig tartott!
már látod a fehéredést?
A kérdező hozzászólása: még nem látom
minden gyerek más majd kitapasztalod te is az én kisfiam ilyenkor nagyon hisztis, sírós és az keze állandóan a szájába van s akkor fehéredik, mikor már nagyon közel az áttörés

Dec 3-ra nem várom. Megjön érzésem folyamatosan van, tünetem nem igazán. Viszont ma fehéres folyás kezdődött. Ez mit jelent? Nektek volt ilyenetek?

Legjobb válasz: Ha nem viszket, ég, akkor semmit nem jelent. Normális a fehér folyás a ciklus bármelyik napján. Nekem amúgy vizes volt a folyásom, amikor pozit teszteltem.

Ha nem viszket, ég, akkor semmit nem jelent. Normális a fehér folyás a ciklus bármelyik napján. Nekem amúgy vizes volt a folyásom, amikor pozit teszteltem.

Január 4-re nem várom a mensimet, de vannak "tüneteim", szerintetek lehet baba? (többi lent)

Enyhén érzékeny a mellem, úgy fáj a hasam, egészen lent, mintha meg akarna jönni, majd le szakad a derekam, reggel este émelygés. Szerintetek? Vagy ez már a közelg? mensit jelzi?

Legjobb válasz: Szerintem ez olyan dolog,hogy vagy ez vagy az mivel a tunetek nagyon hasonlitanak a Pms es tunetekhez.En is remenykedtem mert voltak tuneteim amik a beagyazodasra utaltak es azutan meg hanyinger ,faradtag ilyenek.en azt gondolom,hogy amikor babat szeretnenk akkor ezeket a tuneteket kicsit talan meg fel is erositjuk pszihesen.en biztos voltam benne ,hogy sikerult mert ilyet meg soha nem ereztem de aztan megjott.Ne bizakodj a mensi elmaradasig vagy a pozi tesztig mert csak osszetorik a szived.

Szerintem ez olyan dolog, hogy vagy ez vagy az mivel a tunetek nagyon hasonlitanak a Pms es tunetekhez.En is remenykedtem mert voltak tuneteim amik a beagyazodasra utaltak es azutan meg hanyinger , faradtag ilyenek.en azt gondolom, hogy amikor babat szeretnenk akkor ezeket a tuneteket kicsit talan meg fel is erositjuk pszihesen.en biztos voltam benne , hogy sikerult mert ilyet meg soha nem ereztem de aztan megjott.Ne bizakodj a mensi elmaradasig vagy a pozi tesztig mert csak osszetorik a szived.
szerintem a mensid miatt fáj a hasad mert azért jan. 4-e nincs messze bár ki tudja ...... baba is lehet a dologba :) )
"A", ti mióta próbálkoztok, és mennyi idõs vagy? Heni
Kedves kérdezõ, nagyon sajnálom, tudom milyen érzés, ezért sem élem bele magam. Talán ezért birom ki, hogy ne teszteljek. Ma kellett, hogy megjöjjön, még semmi, de persze még lehet. Továbbra is fáj a cicim, de más semmi. Menzesz elõtti nap szokott lenni derék- és fejfájásom, most nincs. Bele sem merek gondolni, hogy hátha.... "A" :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, hogy vagytok? Nekem sajnos megjött ma délelõtt, úgyhogy ez a hónap nem jött össze. Túl szép is lett volna, ha elsõre sikerül. Nektek több szerencsét kívánok. puszi mindenkinek.
Primrose vagyok : 4-5-re nemvárom.
A kérdező hozzászólása: "A", drukkolok, hogy holnap ne jöjjön meg, és kitartást kívánok a jövõ hétig, és megemelem a kalapom, hogy tudsz várni még 5-6 napot, de nagyon nagyon szorítok, hogy ott legyen a kis drága. :-) primrose, te mikorra nem várod? Mikor csinálsz megint tesztet? lehet, hogy még nagyon fiatal a terhességed azért nem mutat semmit, de nem szeretnék senkit bíztatni, nehogy csalódás legyen a vége, de azért majd írjatok mindannyian, ha teszteltetek. Én azt hiszem holnap csinálok egyet reggel, meglátjuk, hogy mi lesz, mert elvileg holnapra nem várom :)
A kérdező hozzászólása: primrose, ne ess kétségbe, és addig amíg meg nem jön van remény, és te is tudod, hogy a mensi és a terhesség tünetei szinte ugyan azok, úgyhogy csak pozitívan :-)
Velem annyi, hogy lõttem elsõ pisibõl egy ovutesztet jósteszt gyanánt de ez is nega. számításaim szerint 12. dpo-n lehetek. Tünetem semmi. Nekem mensi elõtt 5-6 nappal szokott görcsölni (megvolt) aztán utána mensiig a naaaaagy csend (ez van most) sztem nem vok babás :(:(((( primrose
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. :-) Valami változás valakinél? "A" az szerintem nagyon jó, ha ennyire fáj a melled. Én voltam ma rossmannban, de nem vettem tesztet, mert megbeszéltük a párommal, hogy még korai lenne egyáltalán megvenni is. :-) Velem annyi "újdonság" történt, hogy elmúlt minden panaszom. Nem fáj a mellem, nem fáj a hasam, mintha nem is akarna megjönni. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz? Szerintetek? Holnapra vagy péntekre nem várom, de ilyenkor már szoktak lenni bõven tüneteim, és tudni szoktam, hogy meg is jön két napon belül. Most semmi, úgyhogy még reménykedek. :-) Majd írjatok, ha tesztelt valaki. Primrose, veled valami új fejlemény? Nem lehet, hogy korán teszteltél? Azért drukkolok. :-)
"A" vagyok :) Holnapra nem várom, még nem teszteltem. Teljesen elmúlt a hasfájásom, már tegnap sem fájt egyáltalán. A mellemhez meg már hozzá sem lehet érni. Vagyis még bármi lehet. ha netalántán holnap nem jönne meg, akkor sem fogok tesztelni még hétfõ-keddig, mert akkor leszek patika közelben és addig nem tudok tesztet venni.
Nem, még korai. Heni
A (Anikó) vagyok. Második gyerekkel próbálkozunk tavaly nyár óta. 30 leszek az idén. Ma még semmi :)
Ani, véletlenül nem Hmezõvhelyi vagy?
Csajok, indítok egy új hónapot, csatlakoztok?!?!!? :) )))
Primrose vagyok, nekem is megjött :((( (5-én, csak nem volt netünk pár napig :( )
Nekem is megjött. Heni
Ja, üdv: Heni :D
Szia :) Nekem még nem jött meg, de szerintem meg fog. :(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok, van még akinek nem jött meg a mensije, és tesztelt? Primrose, Heni, veletek mi van? Anikó sajnálom, de új hónap, új lehetõség. Mindent bele. Most majd sikerül. :-) Remélem még majd írtok. :-) Pussz
Aniko vagyok, ma nekem is megjott.
Semmi gond, valószinüleg nem én vagyok az egyetlen 30 éves Anikó, aki második babára vár :)
bocsi, a kó lemaradt. és köszi az infot! :-)
Ha tõlem kérdezed (Anikó vagyok, semmi képpen sem Ani:) ), akkor nem.
Tesztelt valaki? *primrose*
*Primrose* vagyok: én már teszteltem tegnap reggel elsõbõl 10-essel (az a legérzékenyebb) és nega :((((((
A kérdező hozzászólása: "A", te mikor tesztelsz elõször? Majd csak a nem várt napján? Drukkolok, hogy kisbabád legyen :-) Majd írj légyszi, hogy mi a helyzet veled. :-D
4-es vagyok, köszönöm! Mi sokáig nem védekeztünk, de aztán végül egyre jobba zavart hogy nem esek teherbe. Aztán sikerült úgy 2-3 év után de nem maradt meg, már rögtön az elején elment. Aztán egy idõ után úgy döntöttünk hogy kivizsgáltatjuk magunkat, és kiderült hogy a jobb tuba nálam teljesen el van záródva, a baloldalon pedig nagyon vékony lyuk van az elzáródott tubán keresztül. Kevés % a teherbeesésre, így gondoltam elmegyek laparoszkópos mûtétre. Most januárban lett volna, de decemberben teherbe estem. :-) Pénteken voltunk UH-on, a szívcsõ már pulzál, úgyhogy jövõ héten elvileg dobogni fog a pici szíve. :-) persze majd csak 8 hónap múlva nyugszom meg. :-) Remélem nektek könnyebb és jóval rövidebb utatok lesz a babáig, drukkolok!
Márcsak azért kérdezem, mert nekem a 15. naptól, de elég erõteljesen.
Mennyire erõsen görcsöl a pocakotok?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :-) Ment mindenkinek a zöld kéz :-) 4-es, nagyon gratulálok neked, és kívánom, hogy probléma mentes várandósságod legyen, és élvezd ki minden pillanatát. :-D Remélem nekem is kisbabát jelent :-) Megkérdezhetem, hogy mi volt a gond nálatok? Igazatok van abban is, hogy ne éljem bele magam, meg, hogy a pszichém is csinálhatja ezeket a tüneteket, de ugye eddig még nem volt negatív tapasztalatom, és nem is "erõszakolom" meg a szervezetemet, hogy de ez már biztos a baba, stb. stb. , de azért jó elmélkedni rajta, hogy akár az is lehet :-)
Közben írt valaki ide szóval a 4-es és 6-os hozzászóló voltam.
Nem tudom, de nekem is január 4-én kellene megjönnie. Nekem is enyhén fájnak a melleim és fájdogál a hasam alja. Ezen kivül semmi. Sajnos a tünetek bármit jelenthetnek. Már 6 hónapja minden ciklusban azt hiszem végre terhes vagyok, ezért most nem is élem bele magam. Tesztelni még korai.
Elõzõ vagyok, a 26. napon csináltam egy tesztet ami negatív lett, de délután munkából hazaérve volt rajta egy halvány csík. Nem számít hogy mit írnak a tájékoztatóban hogy 10 percig lehet csak eredményt értékelni, ha nem lennék terhes, délutánra sem jelent volna meg a csík.
nyugi én is hasonló cipõben járok mint te mi is most kezdtünk el próbálkozni :)
Nekem pontosan ezek a tüneteim voltak mint amit most leírtál!!! Már több nappal a menstruációm elõtt. Aztán szerencsére nem jött meg, és most 6+4 vagyok. (5, 5 évig vártunk babára)
A kérdező hozzászólása: Nekem annyira görcsöl, mintha menstruálnék, néha bele nyilallgat az egész alhasamba, és kisugárzik, de ez számomra elég kellemetlen, mert én azt is nehezen viselem mikor tényleg megjön, mert rohadtul tud fájni a pocakom, és az elsõ nap kibírhatatlan. valahogy így tudnám jellemezni, bár lehet, hogy nem sok értelme van az általam elmondottaknak, de azért remélem ki tudjátok bogozni :-D ja és nekem tegnap kezdte ezt a sok mindent, vagyis a 21 napomon, 28 napos ciklus mellett.
A kérdező hozzászólása: 4-es, az a lényeg, hogy végre sikerült, és legközelebb biztos, hogy már dobogni fog a pici szíve. :-) Ne idegeskedj, és gondolj arra, hogy ha már ennyit vártatok a bébire, biztos, hogy nem lesz semmi baj, minden ok, mert õ hozzátok akar megszületni, azt szeretné, hogy ti legyetek a szülei :-). és lesz egy egészséges, gyönyörû kisbabátok, utána pedig jöhet a következõ :-) azért majd mindig számolj be kérlek, hogy mi van veled/veletek :-)
Szintén január 4-re nem várom és ez az elsõ hónapunk :) Nálam a következõket figyeltem meg: már 2-3 napja fájdogál a hasam. (mint menstruáció alatt). Folyamatos, enyhe fájdalom. Néha-Néha erõsebben hol a jobb, hol a bal oldalon beleszúr. És a mellem, pontosabban a mellbimbóm szintén már napok óta fáj, ha hozzá ér valami. 28 naposak a ciklusaim. Mivel nekem sincs összehasonlítási alapom.... Remélem a legjobbakat :P
Múltkor mikor ilyen volt hogy az ismerõsömnek jött egy csepp teje õ terhes is volt... a teszt még totál szellemcsíkosnak tûnt, kb. 4-5 napra rá volt halvány, de tejcsepp már jött *Primrose*
Elsõ válaszoló vagyok, elszámoltam, nem 4-én, hanem 3-án kell megjönnie, mivel óramûpontosan 35 napra jön meg. Nekem is menziszerûen fáj a hasam, de már nagyon. Este alig birtam feküdni, aztán reggelre elmúlt, és most megint fáj (de eddig fõztem és most hogy leûltem megfájdult). Az elsõ terhességemnél fájt igy a hasam, de nem élem bele magam. Egyébként csak akkor szokott fájni, mikor megjön. A melleim fájnak, és komolyan mondom reggel olyan érzésem volt, mint mikor szoptattam és meg-meg cseppent a tejem. Ilyenek vagyunk, tüneteket látunk, talán bebeszéljük, talán nem... :) Mindenkienk szoritok és BÚÉK!!! A
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok, itt vagyok teljesen igazatok van, ahányan vagyunk annyiféle tünetet produkálunk :-) Szerintem is kár rajta vitázni, nem is azért kérdeztem, csak már sok hasonló történetet olvastam, hogy valakinek ilyen tünetekkel kisbabája lett, hogy kíváncsi voltam a saját tapasztalatokra. Lehet itt találgatni persze meg minden, de jó a pozitív történeteket olvasni. :-) nagyon drukkolok magunknak akik kisbabát szeretnénk, hogy a hét végén sorra pozitívat teszteljünk :-DD majd írjatok mindenképpen. Utolsó, nem lehet, hogy korán teszteltél? Nincs kedvetek nevet, vagy becenevet írni, hogy könnyebben eligazodjunk? Nagyon Boldog Kisbabás Új Évet kívánok mindenkinek :-) Detti
Felesleges vitáznunk, ez nem vita kérdése, minden terhesség más, más tünetekkel. Nekem annyi volt amit leírtam, ettõl még másnak másmilyen volt. Ma lõttem egy 10-essel tesztet, de negatív :((((((
Nekem sokat görcsölt, azt hittem meg fog jönni. A beágyazódáskor meg pecsételõ vérzésem is volt.
Azért ezzel vitáznék. Én éjjel erõs görcsre ébredtem. Fel akartam kelteni a páromat is, hogy vigyen be az ügyeletre. Visszagondolva akkor ágyazódott be.
Nekem eddig 2 terhességem volt és mindkettõnél az volt a tünet hogy nem volt tünet... mikor minden [email protected]@@rt éreztem abból sosem lett baba, csak megõrültem a ciklus végére. mikor meg a babák jöttek akkor a tesztig "csak" a hihetetlen álmosság, de ezen kívül semmi.
Én is 4-re nem várom. mi már 1 éve próbálkozunk (3. baba lenne) Nekem semmi tünet... :(
15, én is pont így vagyok. Csak nekem hétfõ óta fájdogál a hasam. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos ez a baj, hogy bármi lehet, de jövõ hét pénteken kiderül :-) Csak azért volt furcsa, mert egy-két nappal menstruáció elõtt szoktak lenni ezek a tüneteim, nem egy héttel elõtte, mert már tart egy-két napja. Igazából nem élem bele magam, mert még csak most kezdtünk próbálkozni, csak érdekelt, hogy volt-e más is ilyen "cipõben" és baba lett-e a dologból. Meg az az igazság, hogy van bennem egy egészséges izgalom, hogy akkor most mi lesz?! Még akár sikerülhet is elsõre, vagy nincs olyan szerencsém? Kedves Elsõ, majd azért írj, hogy mi van veled, mikor tesztelsz stb., mert érdekelne a tapasztalatod. Második köszi a választ, és igazad van :-D

Mi van akkor, ha megvolt a menzeszed és nem jössz rá, hogy terhes vagy, de ilyenkor a terhességi tüneteket nem tapasztalod?

Legjobb válasz: Vannak, akik menstuálnak terhesség alatt, bár ez általában sokkal gyengébb és rövidebb vérzés. A tüneteket sem mindenki érzi, én 22 hetes vagyok, de még semmi tünetem nincs azon kívül, hogy nõl a pocim és rugdos a babám:-) Hogy mi van ilyenkor? nagyon semmi... Csinálj tesztet, menj dokihoz és elõbb utóbb látni fogják az uhon, hogy babás vagy.)

Vannak, akik menstuálnak terhesség alatt, bár ez általában sokkal gyengébb és rövidebb vérzés. A tüneteket sem mindenki érzi, én 22 hetes vagyok, de még semmi tünetem nincs azon kívül, hogy nõl a pocim és rugdos a babám:-) Hogy mi van ilyenkor? nagyon semmi... Csinálj tesztet, menj dokihoz és elõbb utóbb látni fogják az uhon, hogy babás vagy.)
Hát ugyi akkor sajnos a viszgálatok egy részébõl kimaradsz. De elõbb-utóbb úgyis hírt ad magáról a baba. Ha máskor nem, mikor elõször megbök :)

Miért van az, hogy ha a "nem várt menzi" időpontja előtt valaki hány, émelyeg, szédül, gyenge- és a teszt mégis negatív? Ezeket a tüneteket nem a terhességi hormonok termelődése miatt érezzük? Akkor meg miért nem mutatja a teszt?

Legjobb válasz: Még én is nagyon az elején vagyok és ilyen tüneteim vannak, de csak enyhén. Beágyazódás idején lehetsz, akkor készülõdik a "babaház" a dolgokra és okozhat ilyen tüneteket. Egyén függõ. Az elmaradt mensi után tudsz biztosra tesztelni, addig sokak szerint nem is érdemes, nehogy csalódj.

Még én is nagyon az elején vagyok és ilyen tüneteim vannak, de csak enyhén. Beágyazódás idején lehetsz, akkor készülõdik a "babaház" a dolgokra és okozhat ilyen tüneteket. Egyén függõ. Az elmaradt mensi után tudsz biztosra tesztelni, addig sokak szerint nem is érdemes, nehogy csalódj.
Ha nagyon szeretnéd a babát, akkor lehet, hogy produkálsz ilyen tüneteket. Egyszerûen bebszéled magadnak. Nálam is volt ilyen! Ha elmarad a menzid, pár nappal késõbb tesztelj. Az a biztos!
Azért mert bebeszéled magadnak!
Igen, ha valaki bebeszéli magának akkor lehetséges ez. Nálam is volt egyszer ilyen és én már terhes is voltam és szinte tutira vettem hogy megint az vagyok, aztán amikor negatív lett ráfogtam hogy tuti korán csináltam, vagy nekem nem mutatja ki stb. És mensi elõtt egy nappal amikor éreztem hogy hamarosan megjön, egyszerûen minden tünet megszünt! Mert elfogadtam hogy nincs baba! Persze lehet hogy nálad nem ez van, ez nem törvényszerû. Drukkolok hogy baba legyen!:)

Normális az ha nincsenek terhességi tüneteim és 10 hetes kismama vagyok. minden rendben lehet? kissebb tünetek azért vannak de nem veszélyesek. minden rendben lehet velünk?

Legjobb válasz: Persze, minden rendben van :) Inkább szerencsés vagy, hogy kimaradsz a "nehéz" dolgokból. Van, akinek egyáltalán nincsenek is tünetei.

Persze, minden rendben van :) Inkább szerencsés vagy, hogy kimaradsz a "nehéz" dolgokból. Van, akinek egyáltalán nincsenek is tünetei.
Minden ok, csak ne aggódj!
Majd lesz:oD Addig öerülj míg nincs, én kg a 9. héttõl hánytam reggeltõl estig és a 12. héten mintha elvágáták volna.Azóta leszakad a derekam.Valakinek a a feje fáj.Élvezd , hogy jól vagy :oD
Nekem sem volt egyáltalán semmien tünetem:) Néha én is elbizonytalanodtam, hogy minden rendben van e, és baromira vártam a vizsgálatok idõpontját, hogy megtudjam.De szerencsére minden ok, nekem is azt mondták hogy van akinek késõbb jönnek majd ki a "tünetek", de szerencsére én abból is kimaradtam:) Reméljük neked is szerencséd lesz! Üdv 22 hetes kismama
Irigyellek!Én a nap nagy részét inkább átalszom csak hogy ne küszködjek az émelygéssel.
Nekem se volt az egvilagon semmi, de semmi tunetem :) Erezd magad megtisztelve a termeszettol ;) Es gondolj jo szivvel sokat szenvedo sorstarsaidra :) 20 hetes kismami
Szíja!Nekem is 10 héttõl semmi tüntem nincs, tök jól vagyok.Jól érzem magam, és nem szevdek:) Én boldog vagyok, hogy élvezhetem a kismamságot, semmi tünet nélkül.Pedig sok kismami nagyon szenved:(hallotam olyan kismamikról akik végig rosszul voltak hánytak stb.Szerencsések vagyunk, hogy mi ilyen jól viseljük:) ))Boldog baba várást neked, és minden kismaminak!!14 hetes kismami
Szia én 19 hetes kismami vagyok, és semmi tünetem nem volt az elsõ 3 hónapban, nyugodj meg biztos minden rendben, és örülj annak h elkerült a mindennapi émelygés, rosszullét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget és a jó tanácsokat.
Semmi tünetem nem volt, csak azért csináltam a tesztet mert nem jött meg. Pozitív lett, csodálkoztam is:)
Nekem a 3gyermekkel sem volt semmi tunetem teszteléskor.7/8het korul jottek(almossag, emelyges, gyakori pisilesek), es mellfeszulesem sem volt soha!
Ln azért teszteltem, mert késett. az elsõ tünetem a mellfeszülés volt, bõven egy héttel már a kimardt menzi után. az émelygés is kb akkor kezdõdött. menzi kimaradása elõtt semmi tünetem nem volt.
A kérdező hozzászólása: hmm akkor ebbõl teszt lesz pénteken ha addig nem jönne meg. mindenhol azt olvasom, h azt veszik észre mielõtt tesztelnének, h nagyon feszül a mellük. nekem csak kicsit érzékeny a bimbóm. dehát ez bármi lehet ezekszerint.
A tünetekre nem szabad alapozni, van akinek hamar, van akinek csak 7-8hetesen és van akinek egyáltalán nem jelentkezik. Ha késik és esély lehet a terhességre tesztelj. Elsõ fiammal csak a mensim maradt ki, teszteltem pozi lett, majd a 9-10 hét körül kezdett fajni a mellem. Most a másodikkal kezdettõl fogva pisilni jártam, álomkóros voltam, a melleim fájtak. Most 32 hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: és ez kb hány napos késésnél volt?
Elsõ vagyok mellem csak szülés után feszült...addig nem is nõtt talán annyi tünet volt, hogy nem kívántam a cigarettát...nem voltam rosszul tõle, csak valahogy én nem szívtam...de ez is teszt környékén volt már
Nekem minden tünetem akkor kezdõdött, amikor pozitív lett a teszt. Én csak azért teszteltem, mert soha nem menstruáltam, így ezzel ellenõriztem, hogy biztos nem vagyok-e terhes, habár védekeztünk (egy alkalmat leszámítva), így meglepõdtem, hogy pozitív lett. Onnantól kezdve volt hányingerem, émelyegtem, elõjött a refluxom, fáradt voltam, állandóan pisilhetnékem volt, minden tünetet felmutattam, amit egy terhes nõnek fel "kell" mutatni. Teszt elõtt semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: tehát semmi mellfeszülés-érzékenység stb? mert nálam nincs
A kérdező hozzászólása: hát igen mindenkinél más úgy tûnik.köszi mindenkinek a tapasztalatok megosztását! (sajna) nem baba miatt késett megjött ma :/

Van tüneted, aki Szept 15. én nem várja?

Legjobb válasz: Akkora nem várom, nem figyelem a tüneteket, mert minden hónapban más-más tünetet képzeltem be magamnak és minden hónapban csalódás volt, igaz csak ez az 5. hónapunk, neked!!!???

Akkora nem várom, nem figyelem a tüneteket, mert minden hónapban más-más tünetet képzeltem be magamnak és minden hónapban csalódás volt, igaz csak ez az 5. hónapunk, neked!!!???
A kérdező hozzászólása: Picit émelygek de inkább fáradékonyabb vagyok ! Én sem akarok már beképzelni semmit ! Krémesebb lett a folyásom , ennyi .. !

PMS tüneteivel nem lehet valamit kezdeni? Van olyan, aki talált ellene valami és elmúlt neki? Testi/lelki tüneteire egyaránt gondolok.

Legjobb válasz: Sokaknál a fogamzás gátló hatására enyhülnek a tünetek, de sokáknál meg épp az ellenkezõje, mint nálam is. Amikor tabit szedek sokkal erõsebbek a görcsök, és sokkal levertebb, feszültebb vagyok, mint amúgy. Én anno végigjártam ezzel pszichiátert, pszichológust, mert a lelki része nagyon komoly nálam, de semmi hasznosat nem mondtak, a nõgyógyász is azt mondta, hogy erre nincs gyógyszer, önuralom, önuralom, önuralom még pár évig együtt kell élni ezzel. Gyógyteák (citromfû,orbáncfû, macskagyökér) nekem segítenek egy kicsit, meg persze fájdalom csillapítók, de a legjobb módszer, ha kivitelezhetõ, hogy kényezteted magad minden téren. A kocogás is nagyon sokat segít, tehát mozogni kell, nekem akkor gyorsabban le is zajlik ez a bõ hét, de teljesen megszüntetni nem hiszem, hogy lehet.

Sokaknál a fogamzás gátló hatására enyhülnek a tünetek, de sokáknál meg épp az ellenkezõje, mint nálam is. Amikor tabit szedek sokkal erõsebbek a görcsök, és sokkal levertebb, feszültebb vagyok, mint amúgy. Én anno végigjártam ezzel pszichiátert, pszichológust, mert a lelki része nagyon komoly nálam, de semmi hasznosat nem mondtak, a nõgyógyász is azt mondta, hogy erre nincs gyógyszer, önuralom, önuralom, önuralom még pár évig együtt kell élni ezzel. Gyógyteák (citromfû, orbáncfû, macskagyökér) nekem segítenek egy kicsit, meg persze fájdalom csillapítók, de a legjobb módszer, ha kivitelezhetõ, hogy kényezteted magad minden téren. A kocogás is nagyon sokat segít, tehát mozogni kell, nekem akkor gyorsabban le is zajlik ez a bõ hét, de teljesen megszüntetni nem hiszem, hogy lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!