Találatok a következő kifejezésre: Vannak számok, nagyon be tudok (2 db)

Vannak számok, amiktől nagyon be tudok "indulni". Szóval szörnyen erős vágyat érzek, hogy elkezdjek nagyon hagnosan énekelni. Hogy tudnám ezt leküzdeni?

Ez nem is lenne probléma, mert akik hallottak már énekelni azok szerint nagyon jó hangom van, de nem merek emberek el?tt énekelni:$ Nagyon szégyell?s vagyok minden téren..És ez nagyon zavaró, és nem tudom hogy tudnál lek?zdeni..És az éneklésre visszatérve valahogy érzem,hogy van hozzá tehetségem,és menne de annyira félek:S...azért ne nézzetek hülyénekköszi:)

Legjobb válasz: Egyáltalán nem lehet hülyének nézni! Ha vágyat érzel az éneklésre,ne nyomd el magadban õket!Add ki magadból,és hidd el,hogy sokkal jobb lesz.Ha meg mások elött nem mersz énekelni,igyál egy kis bort,vagy valami alkoholt(ne annyit,hogy megártson),hogy ellazítson,és elûntesse a gátlásaidat.Én így gyõztem le õket,és most már szinte bármikor éneklek emberek elött! HAjrá!

Egyáltalán nem lehet hülyének nézni! Ha vágyat érzel az éneklésre, ne nyomd el magadban õket!Add ki magadból, és hidd el, hogy sokkal jobb lesz.Ha meg mások elött nem mersz énekelni, igyál egy kis bort, vagy valami alkoholt(ne annyit, hogy megártson), hogy ellazítson, és elûntesse a gátlásaidat.Én így gyõztem le õket, és most már szinte bármikor éneklek emberek elött! HAjrá!
Én is a szégyenlõs fajta vagyok. Szerintem próbáld ki karaoke bárban az éneklést, nagyon jó, én is rettegtem tõle hogy mások elõtt énekeljek, de egy barátom rávett és nagyon jól sikerült, azóta sokkal bátrabb vagyok és mindig visszajárok oda, szeretik ha énekelek nekik és nincs ennél jobb érzés:)
Szerintem ne tegyél semmit.
Igyal sok froccsot amig szepnek vagy homalyoson latod
A kérdező hozzászólása: ...:D
jaj csak nem rólam van szó?:O
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm, teljesen igazad van...:)
Adj neki egy esélyt, ismerd meg, de ne hitegesd semmivel. Ha úgy érzed, nem kezdesz el hozzá vonzódni ezidõ alatt, akkor viszont ne ragaszkodj hozzá barátként sem. Jó lenne már megtanulni, hogy ha valakinek nem tudjuk viszonozni az érzéseit, akkor el kell engednünk, és nem berakni önzõ módon a barátgyûjteményünkbe. Igen, ha kiderül, hogy nincs nálad esélye, lehet, hogy el fog távolodni tõled. De akkor ez így is van jól. Ne akarj olyan barátot, aki ezt nem akarja (vagy nem ezt akarja).
jobb ha az elején tisztázódnak a dolgok, kinek ki jön be / nem jön be, mint hónapok múlva derülnek ki a problémák..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy nagyon bírom, és ha más nem is, de barátja szeretnék lenni, viszont õ már emlegette, hogy szeretne jobban megismerni, mert nagyon bejövök neki. Attól félek, hogy ha megmondom, hogy az érzelmei nem kölcsönösek, eltávolodik tõlem. És egyébként arról szó sincs, hogy mások véleménye érdekel...
Lehet, hogy meg fog, lehet, hogy nem.
portold át rám a belsejét és kapsz egy tökéletes pasikát.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem arról van szó, mert úgy érzem, hogy õ az, aki a legmegfelelõbb lehet számomra, igaz, még csak pár napja ismerem...és tényleg csak a külseje miatt...nem lehet, hogy ez meg fog változni?
figyi ha csak atlagos akkor adj neki egy eselyt, mert a jo szemelyiseg kepes megszepiteni az embert, de komolyan, de ha nagyon nem jonbe akkor nem is gondolnal arra hogy lehetne valami... Szval igazabol csak fosol masok velemenyetol sztem hogy leneznek majd esetleg e miatt, na a igyvan akkor jobban jar arac ekuled
Ha nincs meg a vonzalom hiába erõlteted. Inkább hagyd, mindenkinek jobb úgy.
Ha nem jön be, nem jön be. Mondta valaki, hogy muszáj összejönnöd minden aranyos és kedves sráccal?
A kérdező hozzászólása: Ez valóban ésszerû megoldásnak tûnik...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!