Találatok a következő kifejezésre: Vannak számok, nagyon (461 db)

Honnan számít nagynak a női mell? és mi az ami még kicsi? Mit gondol egy pasi a nagy mell láttán? És mit a kis ciciktől? Milyen gondolatok vannak a fejében?

Jó, ha szeret a pasim a cicimet is szereti majd, de mégis? Eddig csak óriási mell? barátn?i voltak, azt bámulta meg, erre itt vagyok én és hiába szeret a nagy mellekkel biztosan jobban kívánna. Mit gondol pl szex közben , mit érez valójában a pasi akinek kis mell?(75B is alig:-( a barátn?je?

Legjobb válasz: megbámulni nagy dolgokat lehet. Tetszik, nem tetszik ez van. Ami kicsi az maximum aranyos vagy helyes lehet, de lássuk be, fantasztikus nem. Akármennyire is szeret téged és akármennyire is meg van elégedve a ciciddel, a wow felkiáltás akkor is csak a nagy csöcsöknek fog kijárni. A te cicieidnek soha. A pasik vizuális lények. Látni, fogni érezni szeretnek. Ezt el kell tudni viselni. Végezz el egy kisérletet. Kérdezz meg pasikat, akiknek komoly, legalább egy éve tartó kapcsolatuk van arról, hogy milyen számukra egy bomba nõ. Aztán vesd össze a képet a barátnõjükkel, akit szeretnek és akivel együtt vannak. Ég és föld. Ez azért van, mert a párkapcsolat nem a férfi sajátja. A férfi nincs párkapcsolatra programozva. Ezért a párkapcsolati preferencia és a szexuális preferenci nincs összhangban. Vulgálisan fogalmazva nem azzal akar együtt élni, akit orrba-szájba kefélne. Azok a megnyilatkozások, amiket te sérelmezel, azok a szexuális preferenci megnyilvánulásai. Nincs semmi közük hozzád, a párkapcsolathoz. Még csak össze sem vet benneteket, mert egyszerûen te nem abba a csoportba tartozol. Nem azt mondom, hogy nyugodj bele a dologba. Bizonyos mértékig idomítható egy férfi. De az idomítás nem a gondolkozását fogja megváltoztatni. A legtöbb, amit elérhetsz, hogy a jelenlétedben nem fog ilyenek mondani. Csak gondolni. Vigyázz azonban mennyire sérelmezed a dolgot. Számára nem érthetõ a problémád. Téged szeret, veled van, azt meg meg szeretné ba**ni. Nem egy kategória. Nem is érti, hogy neked hogyan jut eszedbe erre így reagálni. Könnyen hisztinek értelmezheti.

megbámulni nagy dolgokat lehet. Tetszik, nem tetszik ez van. Ami kicsi az maximum aranyos vagy helyes lehet, de lássuk be, fantasztikus nem. Akármennyire is szeret téged és akármennyire is meg van elégedve a ciciddel, a wow felkiáltás akkor is csak a nagy csöcsöknek fog kijárni. A te cicieidnek soha. A pasik vizuális lények. Látni, fogni érezni szeretnek. Ezt el kell tudni viselni. Végezz el egy kisérletet. Kérdezz meg pasikat, akiknek komoly, legalább egy éve tartó kapcsolatuk van arról, hogy milyen számukra egy bomba nõ. Aztán vesd össze a képet a barátnõjükkel, akit szeretnek és akivel együtt vannak. Ég és föld. Ez azért van, mert a párkapcsolat nem a férfi sajátja. A férfi nincs párkapcsolatra programozva. Ezért a párkapcsolati preferencia és a szexuális preferenci nincs összhangban. Vulgálisan fogalmazva nem azzal akar együtt élni, akit orrba-szájba kefélne. Azok a megnyilatkozások, amiket te sérelmezel, azok a szexuális preferenci megnyilvánulásai. Nincs semmi közük hozzád, a párkapcsolathoz. Még csak össze sem vet benneteket, mert egyszerûen te nem abba a csoportba tartozol. Nem azt mondom, hogy nyugodj bele a dologba. Bizonyos mértékig idomítható egy férfi. De az idomítás nem a gondolkozását fogja megváltoztatni. A legtöbb, amit elérhetsz, hogy a jelenlétedben nem fog ilyenek mondani. Csak gondolni. Vigyázz azonban mennyire sérelmezed a dolgot. Számára nem érthetõ a problémád. Téged szeret, veled van, azt meg meg szeretné ba**ni. Nem egy kategória. Nem is érti, hogy neked hogyan jut eszedbe erre így reagálni. Könnyen hisztinek értelmezheti.
Szerintem ezt neked kellene tõle megkérdezned, mert minden férfi máshogy van ezzel. Nekem is kis melleim vannak, de a barátom imádja õket és bár én az elején nagyon szégyelltem, õ nem szereti a nagy melleket. Ha veled van, akkor biztosan szeret és így fogad el, ahogy vagy. Ezen kár stresszelned, aki a nagy melleket szeretni, az olyan barátnõt keres, én soha nem nagyobbíttatnám meg mondjuk egy pasi kedvéért, aki szeret, fogadjin el így. Sztem ne aggódj.
én is abba a kategóriába tartozok sajnos, és én se tudom így elfogadni magam, de a barátom szeret...persze nem bánná, hogyha nagyobb lenne, mert ugye azok mégis látványosabbak, és jobb õket fogdosni is, de mondta, hogyha valamit megváltoztatnék magamon akkor már nem "szeretne", szal azt pl semmiképp nem akarná, hogy megmûtessem magam emiatt, mert õ így szeret ahogy vagyok:)
Nyugi csajszikám, lazaság, weled wagyok:) énis ebbe a kínba szenvedek, de nem ez a fontos... a nagymellu picsákat a pasik csak meg akarják b...ni, és néha a kismellueket is... énis utállom hogyha egy sokkal szebb ribancot látok mint én, kibaszottul utállom, az a gyenge pontom.. de így kell magunkat elfogadni, ez wan sajna :( de attol még nem wagy kevesebb, mert nincsenek nagy melleid, akkor biztos wan benned walami sokkal jobb mint a nagy csocsok... és ezt most oszintén mondom.. énis attol félek h a pasim az olyan csajokat nézi meg wagy olyanok teccenek neki, de NEM ERDEKEL!!! Fel a fejjel, kitartást, én melletted wagyok :)
Kis mell, nagy mell, kis farok vagy nagyfarok ennyi erõvel akkor mi nõk is csak a nagyfaszúakat bámuljuk meg??????
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, vagyon aranyosak vagytok! (a hetedik kommentre: az én cicimnek nem csak a felét lehet átfogni 1 tenyérrel, hanem (bõven) az egészet :s )
Ha szereted a párod akkor ezt hagyd abba!!!Hogyan kívánhatná a melleid mikor folyton azt hajtogatod, h kicsi, h nem szép.Hallottam már olyan h egy nõ annyisszor hajtogatta h nagy a feneke ameddig a párja, aki addig megveszett a csaj feneke miatt, megundorodott tõle..Ezért mondom, nekem sincsenek nagy melleim, de büszke vagyok rájuk és soha de télleg soha nem volt még emiatt problémám :D szóval ÖNBIZALOM
Minden pasi más. Ezzel te ne foglalkozz. Sok férfi van úgy, hogy a nagy melleket szereti, de szép formás mellekért oda vannak. Szal lehet a tied kicsi, de formás a volt barátnõié meg lehet, hogy nagyok voltak de egy lógós akármi... semmi szépség benne. Légy büszke a melleidre. :) (pasi voltam)
Ez a mell téma látom majdnem olyan mint nálunk a farok-téma. Állandóan fõ a fejünk miatta, de én megmondom a frankót: a nagy csöcsök elõbb-utóbb megereszkednek, és néha már 20 évesen sincs tartásuk, és általában nem a legszebb a bimbójuk sem, szóval a dekoratív összhang sokkal fontosabb mint a méret. Ha több mint a felét át lehet fogni 1 tenyérrel az a jó! Pl én sem parázok amiatt hogy a farkam a nagyátlag szórásának kereken a számtani közepe, mert amúgy szép formás. Pl te hogy vagy ezzel a dologgal, neked sem hiányozna egy 20-as a puncidba nemde?
Ez egy adottság, el kell fogadni. Bár tudom, hogy nehéz. És ez csak egy apróság, nem ezért fog valaki választani, és szeretni.
Noh.Szóval..szerintem egy kis mellet is lehet "nagyon szeretni"Én pl azokért vagyok oda...néha le is szólnak érte hogy aki tetszik nekem hogy neki milyen kicsi... na.. és?Én így szeretem õt!Inkább legyen kicsi szép formás, mint egy nagy lógós...Bár ezzel szerintem mindenki máshogy van...Én nem a melléért szeretek egy nõt...
En mindig a cicis fajtaba tartoztam, nekem meg emiatt voltak problemaim.85C. Evek alatt megtanultam, hogyha egy ferfi szeret, tokmindegy mekkorak a melleim. - a melleid. Ne gorcsolj ezen! A kedvesemnek pattanas mellu noje volt elottem akinek viszont sokkal jobb alakja volt mint nekem...sorolhatnam. De szeret ahogy vagyok es ez a lenyeg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszolkat! már kérdeztem tõle, és azt mondja, õ így imád és kész, ne ezzel foglalkozzak de ez nem így meg, nem véletlenül voltak eddig nagymellû barátnõi, és a hevarjaival is azokat bámulja, és néha "poénból" fikázzák akinek kicsi van, és ha szólok érte, akkor persze énrám nem vonatkozik, de hát mégis, hisz nekem is oylan :(
Hát ez tényleg változó.Az én barátom a nagy melleket szereti, és hát nekm nagy van.Õ ezt imádja és állandóan puszilgatja meg simogatja mondja h milyen szépek.Na de nem akarlak elkedvetleniteni szerintem vannak olyan pasik akik kifejezetten A kis mellû lányokat szeretik.
Nekem sincs nagy mellem (kb. 75B), de a barátom azt mondja, hogy "imádja az édes pici melleim".. Az elõzõ barátom is szerette, neki a nagy mell nem is tetszik. És nem egy pasit ismerek, aki inkább a kisebb mellekre bukik, szóval ne aggódj :)

Mi van akkor ha elvesztettem a taj-számomat? Nagyon kéne de nem tudom hol lehet lekérni?

Legjobb válasz: Ha a számodat akarod hirtelen megtudni, akkor 1. ha van egy ki nem váltott recepted, azon rajta van a szám, 2. a háziorvos meg tudja mondani a számodat (és ki is állít igazolást a számról.) A Taj-kártya pótlása pedig: az ország területén bármelyik regionális egészségbiztosítási pénztárban (OEP) 2.200 Ft-os díj ellenében, a helyszínen megvárható.

Ha a számodat akarod hirtelen megtudni, akkor 1. ha van egy ki nem váltott recepted, azon rajta van a szám, 2. a háziorvos meg tudja mondani a számodat (és ki is állít igazolást a számról.) A Taj-kártya pótlása pedig: az ország területén bármelyik regionális egészségbiztosítási pénztárban (OEP) 2.200 Ft-os díj ellenében, a helyszínen megvárható.
Kutya:1 cica :1 liba :x kacsa :3*x tyúk :20 (mert a cica+ tyúkok =21) 1+1+x+3*x+20=42 4*x+ 22 = 42 x=5 A kacsák száma:3*x = 3*5=15

Melyik rap, hip-hop szám volt/van rád nagy hatással?

Szóval ami elgondolkodtad... Nekem: Siska - [email protected] sz Tkyd - Disneyland

Legjobb válasz: Tkyd-Disneyland tényleg jó szám :D Engem szerintem ezek gondolkodtatnak el valamelyest: DENIZ feat. PALEJ NIKI - A HAZÁM DENIZ - HA FÁJNI KELL FÁJJON Hõsök /Eckü/ - Tûz lesz Hõsök & Tkyd - Próbáld meg ha olyan kedvem van ez nagyon elgondolkoztat: Children of Distance - Kedves naplóm Ebben pedig majdnem minden igaz rám ezért gondolkodtató ;D: Sub Bass Monster - Ne sírj anyám

Tkyd-Disneyland tényleg jó szám :D Engem szerintem ezek gondolkodtatnak el valamelyest: DENIZ feat. PALEJ NIKI - A HAZÁM DENIZ - HA FÁJNI KELL FÁJJON Hõsök /Eckü/ - Tûz lesz Hõsök & Tkyd - Próbáld meg ha olyan kedvem van ez nagyon elgondolkoztat: Children of Distance - Kedves naplóm Ebben pedig majdnem minden igaz rám ezért gondolkodtató ;D: Sub Bass Monster - Ne sírj anyám

Azt mondják itt a lányok, hogy cseppet sem számít a pénz és a hírnév? Akkor hogy lehet, hogy Tarány Tamásnak máris van egy nagyon szép és csinos barátnője?

Pedig azért Tamás elég kövé gyerek. Arcra nem csúnya, de nagyon túlsúlyos, és a legtöbb lány nem jönne ezért vele össze ha... ŰHa nem lenne új celeb gyerek. Akkor miért mondjátok lányok itt így meg úgy erősködve, hogy nem számít a pénz? Dehogynem.

Legjobb válasz: Elõször is: 2012. január 07. 16:04 Elég régi. Másodszor: NE sírj. Igen, itt mi, lányok azt mondjuk, nem számít, mert nem is. Szerinted az a lány a képen, akit a pénz érdekel és semmi más, segített valaha is ezen az oldalon bárkinek?! A válasz nem. Amúgy se "általánosíts". Nem minden lánynak számít. Arról az itteni lányok nem tehetnek, hogy te csak olyanokkal találkozol.

Elõször is: 2012. január 07. 16:04 Elég régi. Másodszor: NE sírj. Igen, itt mi, lányok azt mondjuk, nem számít, mert nem is. Szerinted az a lány a képen, akit a pénz érdekel és semmi más, segített valaha is ezen az oldalon bárkinek?! A válasz nem. Amúgy se "általánosíts". Nem minden lánynak számít. Arról az itteni lányok nem tehetnek, hogy te csak olyanokkal találkozol.
És ha egy kövér ember sikeres lett, és talált barátnõt, akkor már az összes lány hazudik, hogy neki nem számít a pénz? Az ilyen logikai szingularitások visznek a sírba...
Amúgy láttam a story gálás képét, amin a csajával volt. Na hát azon a képen mindennek tûnt a csaj, csak boldognak nem! Amint a rivaldafény halványulni kezd, úgy lelép mint a huzat. Nem úgy állt Tamás mellett mintha szerelmes lenne.
Mert ahogy nõtt Tarány Tamásnak a hírneve..úgy nõtt az önbizalma, és õ már nem olyan kis szaros alak aki volt, hogy nem mer odamenni a nõhöz...ha valaki nem mer odamenni egy csinos lányhoz az egyenlõ az elutasítással...de ha megpróbálja 50-50%.... Ui:Ahogy mondtad, azt arca nem csúnya, és az alkata is megvan hozzá, hogy ha úgy van akkor megvédje a lányt...
A kérdező hozzászólása: Fókuszban.
Ennek is hiába van pénze, mégis ilyen a barátnõje: http://galeria.nlcafe.hu/files/463/050/000/50463/50463_39287..
Felesleges ide írni. A magadét fogod csak hajtani. Ne lázítsd már a többieket. Ha most dobott a barátnõd, vagy még nem is volt (nem csodálnám, ilyen felfogással), akkor menj el a legközelebbi kocsmába, aztán rúgj be... Ne rinyálj, állítólag férfi vagy. Talán ezért jó lenne, ha 18 éves kortól a férfiaknak be kellene vonulniuk katonának. Kevesebb lenne az ilyen sírós, mint te. :) Rohanj anyucihoz, aztán panaszold el neki, hogy minden lánynak csak a pénz kell... Hátha ad egy (vagy akár több) jó nagy fülest és észhez térsz. Jó lenne, ha kinyitnád a szemed: VANNAK olyan lányok, akiknek NEM számít a pénz, fõleg a siker nem számít. De a cseppnyi, beragadt, nem funkcionáló agyaddal ezt már fel sem fogod. Sajnállak. 18/L.
A kérdező hozzászólása: Elég érdekes, hogy amíg vagyonõr volt, addig ilyen lányoknak kellett, amióta megy a szekér meg jobbnál jobb csajok akadnak a horgára. Itt meg a lányok bizonygatják habzó szájjal, hogy nem fontos a vagyok, hírnév, egzisztencia. Egy nagy frászt nem fontos! A legfontosabb! Fõleg most, mikor napról napra nõ a munkanélküliség és a szerény keresetûek száma. Aki kicsit jobban keres mint az átlag, az nagyon kapós a lányok szemében,
Amíg csak egy vagyonõr volt, addig õ volt a barátnõje: http://cms.blikk.hu/data/cikk/2/6/95/89/cikk_2069589/9_o_tar.. Érdemes sikeresnek lenni.
http://galeria.nlcafe.hu/1/50463/0/1 Itt sem úgy néz ki a csaj mint egy szerelmes nõ, és még készült róluk két kép, hát azokon sem repes.
Az meg ki?
nem csak a külsõ számít, és ebbõl nem az következik, h a pénz és a hírnév a lényeg. a belsõ is nagyon fontos, és õ normális kedves férfinek tûnik
A kérdező hozzászólása: Elég régi? Most mutatták a fúkuszban 10 perce, hogy még mindig együtt vannak, már két hónapja.
Hasonló a fejük, és nem minden a külsõ. Az is lehet, hogy úgy szop a csaj, mint egy porszívó.
hahaaa mintha csak mgamat látnám:DD odafigyeléssel. 10-15 percig figyeld hogy ne csnáld utána már jobb
Ezt hívják úgy hogy tik. Tenni úgy tudsz ellene hogy beállsz a tükör elé és nagyon sokszor megcsinálod. Több százszor. De ez csak tüneti kezelés, inkább menj pszichológushoz.

Megtudnátok mondani mi a címe annak a számnak:nagyon régi, 3 nő táncol énekel benne, ezüst csillogó ruhában vannak, régebben sláger volt. Mi a szám címe?

Legjobb válasz: Nekem helybõl a Las Ketchup Asereje jutott eszembe, de sajnos ott nem ezüst, hanem fekete ruhában vannak (most ellenõriztem a youtube-on). Azért még gondolkodom

Nekem helybõl a Las Ketchup Asereje jutott eszembe, de sajnos ott nem ezüst, hanem fekete ruhában vannak (most ellenõriztem a youtube-on). Azért még gondolkodom
A kérdező hozzászólása: már megvan de nem mindeggyik arany ruhába van http://www.youtube.com/watch?v=QtxlCsVKkvY

Van két irracionális szám "a" és "b". Az a^b hatvány racionális? Mi lehet ez a két szám? Nagyon érdekelne.

El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Számtalan ilyen számpáros van. Pontosabban: végtelen sok ilyen számpárost lehet találni.

Számtalan ilyen számpáros van. Pontosabban: végtelen sok ilyen számpárost lehet találni.
A kérdező hozzászólása: egy konkrét példát említenél?
Ha esetleg arról van szó, hogy az "a" és a "b" ugyan irracionális, de nem transzcendens, akkor erre nem tudom a választ. Ebben az esetben javaslom, hogy írd ki még egyszer a kérdést, valahogy így : "Létezik két olyan irracionális, de nem transzcendens "a" és "b", melyre érvényes: a^b=racionális szám?"
A kérdező hozzászólása: rudolf.th köszönöm a részletes válaszokat!

Valaki tud segíteni? Egy számomra nagyon Kedves zenét keresek nagyon nagy eszmei értéke van nekem.

Az van a videoklip ben hogy egy srác egy távkapcsolóval megállítani és vissza tudta tekerni az időt. Egy metró is van a klipben. Ilyen techno vagy house zene nem ma csirke. Nagyon jó lenne,ha valaki meg találná.

Legjobb válasz: Angol szövege van.

A kérdező hozzászólása: Angol szövege van.
Nekem ez ugrott be elsõre: youtube.com/watch?v=ymNFyxvIdaM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DymNFyxvIdaM
A kérdező hozzászólása: Nagy
A kérdező hozzászólása: Nagyon széppen köszönöm. :) .

Van 1 nagyon kedves kolegám (20/F), ő csak csajos, lányos számokat énekel és ismer, kérdeztük már tőle többször is h mért csak ilyenket énekel tök hangosan, válasza nemtudja, ezek miatt nem tudjuk h melyik csapatban is játszik, aggódjunk érte?

Szerintetek gyanunk alaptalan vagy esetleg kinövi?

Legjobb válasz: miért kéne aggódni érte? csak nem halálos beteg? ezek szerint ennyire zavar benneteket, hogy neki mást az ízlése? miért kéne kinõnie? gondolom õt sem zavarja, hogy nektek meg más számok tetszenek.

miért kéne aggódni érte? csak nem halálos beteg? ezek szerint ennyire zavar benneteket, hogy neki mást az ízlése? miért kéne kinõnie? gondolom õt sem zavarja, hogy nektek meg más számok tetszenek.
Már bocsi, de hány évesek vagytok, hogy korhoz, meg "kinövéshez" kötitek a zenestílusok hallgatását, kedvelését? Mi számít lányos számnak? Szerelmes dalok? Romantikus dalok? mert ilyeneket hetero férfiak énekelnek elég gyakran....
Én nem az éneklés miatt gondolom, hogy kancsó lenne, hanem már abból, hogy "nagyon kedves" :D
Ennek nem sok köze van hozzá. Amúgy lányos a viselkedése?
Nekem meg van egy kollégám, aki heavy metalt hallgat, nem énekel semmilyen számot hangosan. És meleg. Szóval aggódhatsz nyugodtan a többiekért is.^^
ismerek érzékenyebb, lányosabb heterót aki ugyan ilyen zenéket hallgat és nem meleg, amúgy ha meg meleg akkor sincs para, nem fog rátok mászni és inkább arra vigyázzatok nehogy megbántsátok, vagy megalázzátok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!