Találatok a következő kifejezésre: Vannak recept kapható fogamzásgátló tabletták (2 db)

Vannak recept nélkül kapható fogamzásgátló tabletták?

És nevet is tudtok írni???

Legjobb válasz: Már legalább ezerszer kérdezték ugyanezt, de a válasz még mindig ugyanaz. A fogamzásgátló hormonkészitmény, ezt CSAK orvosi vizsgálat után szabad szedni, mert nagy károkat okozhat, ha nem megfelelö szert használ valaki. EZÉRT CSAK receptre kapható!!! Ha már elég felnöttnek érzed magad a szexhez, akkor legyél ahhoz is elég felnött, hogy elmégy orvoshoz és feliratod. Ha meg nem, akkor még a szexhez IS éretlen vagy.

Már legalább ezerszer kérdezték ugyanezt, de a válasz még mindig ugyanaz. A fogamzásgátló hormonkészitmény, ezt CSAK orvosi vizsgálat után szabad szedni, mert nagy károkat okozhat, ha nem megfelelö szert használ valaki. EZÉRT CSAK receptre kapható!!! Ha már elég felnöttnek érzed magad a szexhez, akkor legyél ahhoz is elég felnött, hogy elmégy orvoshoz és feliratod. Ha meg nem, akkor még a szexhez IS éretlen vagy.
Természetesen nincsenek, nem véletlenül. Hormongyógyszer csak orvosi felügyelettel szedhetõ. A fogamzásgátló nem c-vitamin.
Ilyen nincsen, a fogamzásgátlók vénykötelesek. Helyi fogamzásgátlót (hüvelykúp, hüvelytabletta lehet csak recept nélkül kapni, pl.Pharmatex : http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=171 , http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=63743

Vannak recept nélkül kapható fogamzásgátló tabletták?

Legjobb válasz: Nincsenek, fogamzásgátló tablettát csak receptre kaphatsz, ezt felírhatja a nõgyógyász vagy a háziorvos is.

Nincsenek, fogamzásgátló tablettát csak receptre kaphatsz, ezt felírhatja a nõgyógyász vagy a háziorvos is.
Én már recept nélkül kapom a fogamzásgátlómat. Egyszer vittem receptet csak a gyógyszertárba régebben, és azóta a gyógyszerész kiadja receptmentesen is. De a 2 gyógyszertárból csak az egyik teszi meg. A másik köti magát a receptekhez.
Bizonyos gyogyszertarakban kiadjak recept nelkul is. Egyebkent nem jarsz jobban a recepttel sem, mert nincs rajta tamogatas, ugyanannyiert tudod megvenni, mint recepttel. De ha eloszor akarsz szedni, mindenkepp menj orvoshoz elotte.
De igaen ma már vannak:) :)
Figyelj, ne akard kikerülni az orvost. én is szedtem így, de ma már haragszom magamra, mert felelõtlenség, meg lehet hogy évek óta van valami bacim. A dokitól ne félj, olyan emberhez menj, akit nagyon ajánlanak, kérdezz utána. Én is rettegtem, butaság, nem okoz fájdalmat, és képbe kerülsz saját magaddal is.
Nincs.
Ma vette recept nélkül fogamzásgátlót.Múlt hónapban felírta az orvos, de most nem tudott fogadni még 3napom belül, ahogy kell a gyógyszer, így bementem, megkérdeztem, adtak.Mondták jobban örülnek a receptnek, de így is kiadják.Így nem fogok dokihoz futkozni 3 havonta.Amelyik gyógyszertár meg nem adja ki....nekem tényleg mindegy melyiknek adom a 7ezer forintom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!