Találatok a következő kifejezésre: Vannak recept kapható fogamzásgátló (3 db)

Vannak recept nélkül kapható fogamzásgátló tabletták?

És nevet is tudtok írni???

Legjobb válasz: Már legalább ezerszer kérdezték ugyanezt, de a válasz még mindig ugyanaz. A fogamzásgátló hormonkészitmény, ezt CSAK orvosi vizsgálat után szabad szedni, mert nagy károkat okozhat, ha nem megfelelö szert használ valaki. EZÉRT CSAK receptre kapható!!! Ha már elég felnöttnek érzed magad a szexhez, akkor legyél ahhoz is elég felnött, hogy elmégy orvoshoz és feliratod. Ha meg nem, akkor még a szexhez IS éretlen vagy.

Már legalább ezerszer kérdezték ugyanezt, de a válasz még mindig ugyanaz. A fogamzásgátló hormonkészitmény, ezt CSAK orvosi vizsgálat után szabad szedni, mert nagy károkat okozhat, ha nem megfelelö szert használ valaki. EZÉRT CSAK receptre kapható!!! Ha már elég felnöttnek érzed magad a szexhez, akkor legyél ahhoz is elég felnött, hogy elmégy orvoshoz és feliratod. Ha meg nem, akkor még a szexhez IS éretlen vagy.
Természetesen nincsenek, nem véletlenül. Hormongyógyszer csak orvosi felügyelettel szedhetõ. A fogamzásgátló nem c-vitamin.
Ilyen nincsen, a fogamzásgátlók vénykötelesek. Helyi fogamzásgátlót (hüvelykúp, hüvelytabletta lehet csak recept nélkül kapni, pl.Pharmatex : http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=171 , http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=63743

Vannak recept nélkül kapható fogamzásgátló tabletták?

Legjobb válasz: Nincsenek, fogamzásgátló tablettát csak receptre kaphatsz, ezt felírhatja a nõgyógyász vagy a háziorvos is.

Nincsenek, fogamzásgátló tablettát csak receptre kaphatsz, ezt felírhatja a nõgyógyász vagy a háziorvos is.
Én már recept nélkül kapom a fogamzásgátlómat. Egyszer vittem receptet csak a gyógyszertárba régebben, és azóta a gyógyszerész kiadja receptmentesen is. De a 2 gyógyszertárból csak az egyik teszi meg. A másik köti magát a receptekhez.
Bizonyos gyogyszertarakban kiadjak recept nelkul is. Egyebkent nem jarsz jobban a recepttel sem, mert nincs rajta tamogatas, ugyanannyiert tudod megvenni, mint recepttel. De ha eloszor akarsz szedni, mindenkepp menj orvoshoz elotte.
De igaen ma már vannak:) :)
Figyelj, ne akard kikerülni az orvost. én is szedtem így, de ma már haragszom magamra, mert felelõtlenség, meg lehet hogy évek óta van valami bacim. A dokitól ne félj, olyan emberhez menj, akit nagyon ajánlanak, kérdezz utána. Én is rettegtem, butaság, nem okoz fájdalmat, és képbe kerülsz saját magaddal is.
Nincs.
Ma vette recept nélkül fogamzásgátlót.Múlt hónapban felírta az orvos, de most nem tudott fogadni még 3napom belül, ahogy kell a gyógyszer, így bementem, megkérdeztem, adtak.Mondták jobban örülnek a receptnek, de így is kiadják.Így nem fogok dokihoz futkozni 3 havonta.Amelyik gyógyszertár meg nem adja ki....nekem tényleg mindegy melyiknek adom a 7ezer forintom.

Vannak recept nélkül kapható fogamzásgátlók? Ha igen mi a nevük?

Legjobb válasz: Tudtommal nincsenek! Esemény utáni tabletta létezik, de nem hinném, hogy ez akkora ötlet. El kell menni egy orvoshoz, aki a megfelelõ vizsgálatok elvégzése után felírja a megfelelõ "bogyót".

Tudtommal nincsenek! Esemény utáni tabletta létezik, de nem hinném, hogy ez akkora ötlet. El kell menni egy orvoshoz, aki a megfelelõ vizsgálatok elvégzése után felírja a megfelelõ "bogyót".
Igen, kaphatók. - óvszer - spermicidek (Patentex, Pharmatex) Recept nélkül más nemigen kapható.
A kérdező hozzászólása: Kis városban élek, és a legközelebbi nõgyógyász 50 km-re rendel innen! Jár ki 3 havonta egy nõgyógyász, de az nekem már nagyon késõn van! Ezért gondoltam rá! És háziorvos nem írhat fel tablettát?
Ja hogy HORMONÁLIS fogamzásgátlóra gondolsz? :) Azt természetesen nem adnak recept nélkül. Nem muszáj 3 havonta nõdokihoz menni, de az évi rákszûrés és ellenõrzés miatt évente egyszer igen. Ha megvan a nõgyógyásztai leleted, hogy minden oké, akkor a többi három alkalommal fölírja a háziorvos is valószínûleg.
szerintem lehet egyszer 50 kilométert utazni azért hogy megvizsgáljon egy orvos és felírjon neked egy gyógyszert, meg adjon egy szakvéleményt ami alapján aztán már felírja a háziorvos is.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Mennék is, csak hát meló, és nem igazán kapok szabadságot :S Akkor marad más módszer :D Bár nem szeretjük

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!